DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Åby 6/3

4 Mars 2021 - 23:15

Lördagens V75-tävlingar arrangeras av Åbytravet. Noterbart är att på Åby finns det två spår med Open Stretch att tillgå in på upploppet. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 1 Slide So Easy i tredje avdelningen och 1 Bugatti Miles i den femte avdelningen.

V75 Tips Åby Lördag 6/3
V75-1 2,5,6,7,8,9,12
V75-2 2,5
V75-3 1 Slide So Easy
V75-4 4,5,6,10
V75-5 1 Bugatti Miles
V75-6 1,2,4,12,14,15
V75-7 1,2,3,4,8,9

2016 rader x 0,50 = 1008 kr

DD Tips Åby Lördag 6/3
DD1: 1,2,4,12,14,15
DD2: 4 Dark Roadster

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m volt
7 Beartime kommer med en färsk seger i bagaget från den senaste starten när man skrällde till på V75 via rygg på ledaren och lucka tillslut. Formen är uppåt och han har tidigare vunnit två av fyra starter på Åby. Man är kvick iväg från start och prickar skickliga kusken Carl Johan Jepson starten kan vi mycket få se en favorit i repris, rygg på ledaren och sen avgör man via lucka eller Open-stretch. Men det skulle också kunna bli så att man kommer hela vägen till ledningen och sen körs där. Förstahäst i denna silverdivisionen.

6 Mr Clayton J.F. är kanske inte den som är hästen med vinnarskallen som sitt främsta vapen. Men ikväll finns chansen att man kan från sitt springspår hitta ner i en vettig position och sen få smyga med i passande ryggar och sen kunna avsluta vasst med lucka eller via Open Stretch. Det är ofta med liknande scenarion som denna sexåring har tagit sina segrar. Nu rycker man samtliga skor till kvällens start vilket kommer ge fin effekt och jag är inne på att dagens uppgift kommer passa Mr Clayton J.F. bra och han streckas.

Tidig är också 9 Zio Tom Jet som är en av de bättre kapacitetsmässigt i loppet. Han kommer till dagens start med en något osäker form, men nu med två lopp innanför västen och ett intressant skoryck så måste han ses som en av de som kan vinna loppet.

Min Vinnare: 7 Beartime
Spets efter 500m: 7 Beartime
Skrällen: 9 Zio Tom Jet
Rankingen: A: 7,6,9 B 12,8,5,10,2 C 1,3,11,4

V75-2 2140m volt
5 Lyckans Cash har radat upp fina prestationer och har fyra segrar och en andraplats på de fem senaste starterna. Detta är ett sjuårigt sto som haft en fin utvecklingskurva och är allround. Från ett andraspår i volten kommer man sitta bra på det direkt. Känns som en stabil favorit och klar förstahäst men måste betala för en häst till i loppet också.

Den jag även vill betala för är 2 Georgia Am, en rejäl häst som ser ut att sitta inne på ett stort kapital som ännu är obrukat. I den senaste starten vann man på fint sätt från ledningen och gången före var man två i loppet trots kort galopp. Till kvällens start är man min tidiga ledare av loppet och man väljer att rycka skorna för första gången i livet vilket är klart intressant för denna femåring. Kommer ge favoriten en rejäl match.

Letar man ytterligare streck i loppet så vill jag lyfta fram 9 Doyouknow som har ett okej utgångsläge och kommer med en färsk seger i bagaget till dagen start, samt att man tycker samtliga skor tills ikväll. Men också 11 Hillbilly Woodland som stod för en formstark upphämtning efter sin galopp i den senaste starten och är betydligt bättre än vad resultatraden antyder.

Min Vinnare: 5 Lyckans Cash
Spets efter 500m: 2 Georgia Am,
Skrällen: 11 Hillbilly Woodland
Rankingen: A: 5,2 B 11,9,4,8,10,1,15 C 6,13,3,7,14

V75-3 1640m auto
Här hittar vi kvällens första spik 1 Slide So Easy. Detta är en tolvåring som visade fin form i den senaste starten när man via positionen utvändigt om ledaren 4 Speedy Face sista varvet vann enkelt via 1.09,5 sista 400m. Då var det skor på samtliga av hovarna, det blir det inte idag. Man har anmält Slide So Easy barfota runt om vilket är intressant. Dessutom är man min tidiga ledare av loppet. Från ledningen ska detta sen vara en toppchans i min bok och jag spikar.

Motbud
6 Floris Baldwin som fick ett omöjligt lopp senast då han fick trava på ute i tredjespår under hela slutvarvet. Gången före spurtade man vasst mot tufft motstånd. Idag åker racer balansen på och det blir barfota runt om och amerikansk vagn och med en form som är bättre än vad resultaten i programmet visar så är man främsta motbud till min spik.

Nämner även 3 Pacific Face som kommer till dagens start med formen på topp, en seger och en andraplats under år 2021 har det blivit hittills. Ikväll är det debut över kort distans men ska räknas in bakom de två redan nämnda. Har gått ett fint utgångsläge ikväll.

Min Vinnare: 1 Slide So Easy
Spets efter 500m: 1 Slide So Easy
Skrällen: 3 Pacific Face
Rankingen: A: 1 B 6,3,9,4,5,2 C 7,8,10

V75-4 2640m auto
4 Cassius Ima var mitt drag senast på V75, då blev det galopp när man skulle sätta in attacken med 250m kvar. Det såg ut som en trolig seger försvann. Jag gör precis som Cassius Ima och spänner om bågen igen. Han gick ett rejält slutvarv vid segern för tre starter sedan och detta är en sexåring med bra kunnande. Cassius Ima besitter även fin styrka och skulle gynnas om tempot hålls uppe i loppet. Ikväll blir det även precis som för många andra hästar i loppet barfota runt om för första gången i år vilket bör vara en klar fördel för denna större modell. Det är såklart oroande att det blivit två raka galopper men nu med några små förändringar tror jag på ett felfritt lopp. Förstahäst även om jag plockar med några stycken bakom.

10 Lucky Truc gjorde det tråkiga och galopperade bort en V75 segern på upploppet näst senast. MAn fick dock snabb revansch till vinnarcirkeln även om det i den senaste starten inte rörde sig om något V75 lopp men segern var alltjämt ett faktum. Med formen fortsatt på topp är detta en fyraåring som tål distansen och ska ses med bra segerchans i loppet. Ett givet streck på kupongen.

Skrällen är 6 Vision Face som gjort bra lopp på slutet och kommer till dagens start med formen på topp. Dessutom blir det återigen Carl Johan Jepson i vagnen precis som vid de två senaste framträdanden och då har det slutat med en seger och en andraplats. Till dagens start rycker man dessutom samtliga skor för första gången i livet, intressant. En given skräll jag betalar för i omgången.

Min Vinnare: 4 Cassius Ima
Spets efter 500m: 4 Cassius Ima
Skrällen: 6 Vision Face
Rankingen: A: 4,10 B 6,5,2,8,7,12 C 1,11,9

V75-5 2140m auto
här kommer kvällens andra spik i omgången, jag väljer att ta ställning för 1 Billi Time i ett lopp där det känns som de är två hästar som höjer sig något. Värsta motbudet är 2 Numba Mom. Billi Time imponerade stort i decembet när man vann via 13,8 över medeldistans på Åby. Man kommer till start med fem raka segrar i bagaget och med formen på topp. Idag ska man dessutom addera kryddan att man kommer rycka samtliga skor. Från ett perfekt utgångsläge kan kusk och tränare Flemming Jensen själv välja taktik, om man vill ladda och köra i ledningen eller om man ska spara speeden och fälla samtliga via Open-Stretch. När de är så jämn spelat mellan två av de betrodda hästarna väljer jag att ta ställning för den ena och idag tycker jag 1 Billi Time har något bättre segerchans och jag spikar.

Motbud
Främsta motbudet har jag nämnt ovan i form av 2 Numba Mom. Detta är en segermaskin som radat upp fyra segrar på sina fem starter för tränaren Jerry Riordan. Näst senast kom enda plumpen i protokollet då man galopperade. Man vann enkelt i den senaste starten. Men ikväll väntar tufft motstånd i form av min spik 1 Billi Time. Man har fått ett perfekt utgångsläge och är en tuff utmanare i loppet.

Nämner även 4 Don Cash som inte är någon enkel häst, men han imponerade vid segern på Halmstad för två starter sedan. Han är härdad i den här klassen och räknas in tidigt bakom de två betrodda.

Min Vinnare: 1 Billi Time
Spets efter 500m: 1 Billi Time
Skrällen: 4 Don Cash
Rankingen: A: 1 B 2,4,9,6,7,8,5 C 10,3,12,11

V75-6 2140m volt
14 Ultra Bright står för kapaciteten i startfältet, vilket 16 segrar och nästan fem miljoner insprunget avslöjar. Man har börjat året okej med en andraplats och en tredjeplats, nu i årets tredje start rycker man även skorna vilket är spännande. Man nöjer sig inte med bara den utrustningsförändringen utan väljer även att ändra huvudlag från ett öppna huvudlaget mot ett halvstängt, en utrustning man inte gått med sedan man vann på en 11-tid på Halmstad under förra sommaren. Med Örjan Kihlström i vagnen för andra gången ska detta ekipage ha fina segerchans trots dubbla tillägg.

4 Teton Sweet Lindy har nu gjort två starter för sin nya tränare Markus B Svedbergs och vid båda tillfällena har detta fe,åriga sto visat prov på fin form. Det har nämligen blivit en seger och en andraplats. Lyckas man komma iväg bra från fjärde spåret är det inte främmande i min bok att man har kapacitet för att vara med och göra upp om segern här. Tidigt streck på kupongen

1 Garca gick en vass avslutning i den senaste starten via Open Stretch och var tvåa i mål bakom Princess S.W. Frågan är om man väljer att köra i ledningen idag om man kommer dit= Oavsett från ett fint utgångsläge kommer man få ett bra lopp och ska ses med segerchans.

Vill även nämna/varna för 15 Velegance, hon kommer högst troligt sitta i rygg på Ultra Bright och kommer på så sätt få ett fint lopp i draget. Hon kommer från ett stall som är i form och ska dessutom tävl barfota runt om vilket är ett plus. Skrällen för mig.

Min Vinnare: 14 Ultra Bright
Spets efter 500m: 1 Garca
Skrällen: 15 Velegance
Rankingen: A: 14,4,1, B 15,2,12,8,5,6,11 C 13,10,9,7,3

V75-7 1640m auto
4 Dark Roadster hade ett lopp i kroppen inför den senaste starten, då blev man fast med allt sparat på V75 och han skrevs upp i boken för nästagångare. Nu är det nästa gång och dessutom ska man gå barfota runt om för första gången i år och för tredje gången i livet. De två tidigare barfota-starterna har resulterat i en seger och en tredjeplats. Han kan öppna kvickt och är min tidiga ledare av loppet, från den position kommer man sälja sig dyrt och är min förstahäst i loppet och även spik på Dagens Dubbel då jag vill ha med många hästar i den första DD-avdelningen.

8 Cargo Door är tidig i loppet blott sina 7% man är streckad på i nuläget. Han har nu fått två lopp för sin nya tränare Jerry Riordan, och man vann debuten för honom på bra sätt. Nu med två lopp i kroppen blir det dessutom barfota runt om något denna sjuåringen är kraftigt gynnad av. Man har fått ett tufft utgångsläge men löser det sig bara någorlunda från start kommer Cargo Door vara med där framme när avgörandet kommer.

2 Exclusive Matter hade gjort det bra inför den senaste starten när det dessvärre blev galopp. Men med formen intakt och racer balans anmäld till dagen start och dessutom från ett perfekt utgångsläge kan man inte nonchalera denna fina femåring från Johan Untersteiner.

9 Sweetman klarade inte av volten i den senaste starten. Men formen är fortsatt bra och nu från bakspår kan man ta det lugnt från början och endast söka position. Det är anmält barfota runt om och jänkarvagn och som inte detta vore nog är det första gången Örjan Kihlström sätter sig i vagnen bakom denna femåring. Streckas.

Min Vinnare: 4 Dark Roadster
Spets efter 500m: 4 Dark Roadster
Skrällen: 8 Cargo Door
Rankingen: A: 4 B 8,2,9,1,3,5,6 C 7,11,10,12

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Espanyol - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.97
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Juventus - Sassuolo
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.70
19:00  Troja/Ljungby - HV71
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2 hcp -1,5
1.67
19:00  Sirius - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - Akinkunmi Amoo målskytt
3.40
19:00  Rayo Vallecano - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.85
19:00  Malmö FF - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.81
19:00  Almtuna - BIK Karlskoga
Ishockey - HockeyAllsvenskan - Över 5,5 mål
1.77
21:30  Real Madrid - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
2.00
19:00  Degerfors - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 (asian -1)
1.86
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Melkers Jackpott Europatipset 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Tor
Insats: 100 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr (R)
Insats: 300 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:30  V86 Tips Bergsåker & Solvalla 27/10
Insats: 1200 kr - DrTrav

Livestreaming