DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Åby Lördag 10/10

7 Oktober 2020 - 15:04

Det är V75-tävlingar på Åby på lördag med en Jackpot på 66 miljoner kronor i potten. Svenskt Mästerskap ska avgöras i flera klasser.

Jag spelar med fyra spikar. 4 Conrads Rödluva i den första avdelningen, 9 Zoccoloduro O.P. i den andra avdelningen, 5 Rajesh Face i den tredje avdelningen och 5 Who's Who i den sista avdelningen.

V75 Tips Åby Lördag 10/10
Avd 1: 4 Conrads Rödluva
Avd 2: 9 Zoccoloduro O.P.
Avd 3: 5 Rajesh Face
Avd 4: Alla
Avd 5: Alla
Avd 6: Alla
Avd 7: 5 Who's Who

1980 rader x 0,50 = 990 kr

DD Tips Åby Lördag 10/10
DD-1: 8,11,12,15
DD-2: 5 Who's Who

4 rader x 50 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V75 TIPS ÅBY LÖRDAG 10/10

V75-1
Vi inleder V75 med Sto-SM - STL Stoeliten, Försök 13 i Meeting 1 över 2140 meter. Jag har spikat 4 Conrads Rödluva som var blek näst senast men betydligt bättre gången efter det. Hon var senast ute i EM för Ston på Solvalla under Jubileumspokalkvällen. Hon tryckte då till på Tessy d'Ete och hon fick ta över ledningen efter ett halvvarv och hon fick en del press av Unique Juni som satt i dödens men hon stod pall för trycket och hon gick sedan undan till klar seger. Det har gått en tid sedan det loppet fast hon är bra i ordning och hon tränar jättebra och spåret här går inte att klaga på. Hon kan öppna bra och skulle hon nå ledningen smärtfritt så tror jag hon blir svår att plocka ner. Hon är dock inte beroende av ledningen för att hon ska räknas med en god segerchans.

Vid gardering kan 8 Mellby Free vara tänkbar. Hon tappade travet och galopperade kort efter start i Årjängs Stora Sprinterlopp för fem starter sedan. Gången efter det så tog hon över ledningen efter ett halvvarv och sedan så vann hon väldigt lätt från den positionen med sparade krafter. För tre starter sedan i EM för Ston på Solvalla så fick hon ett lopp i tredje utvändigt innan hon gick till anfall i spåren och hon fullföljde godkänt och kom i mål som trea bakom Conrads Rödluva som vann från spets. I Gulddivisionen på Jägersro näst senast så drog hon till ledningen och vann enkelt från den positionen över den korta distansen. Hon fick ta över ledningen efter ett halvvarv senast och från spets så vann hon sedan i ohotad stil. Spår lite långt ut här så det kan kosta en del kraft att hitta ner i en vettig position men om Björn Goop kan få till en bra styrning så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt.

3 Unique Juni fick vandra utvändigt om ledaren i Sto-EM näst senast och hon blev väldigt pigg. Hon gjorde det bra även om hon tröttnade en del de sista 200 meterna och hon kom i mål som sexa bakom Conrads Rödluva som vann det loppet från spets. Hon klev ner i klass och trots 40 meters tillägg så rundade hon sitt motstånd på ett bra vis till seger näst senast på Hagmyren. I finalen av Diamantstoet på Solvalla senast så fullföljde hon starkt och kom i mål som trea bakom Lipstick Tooma som segrade i det loppet. Hon är snabb ut och hon trivs i ledningen så lyckas hon svara ut min spik så kanske Erik Adielsson som får chansen på Jörgen Westholm tränat provar i ledningen men det är inte säkert för det finns ju dubbla open stretch spår att använda. Skulle det bli ett lopp i rygg på Conrads Rödluva istället så kan det räcka en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 4 Conrads Rödluva
Spets efter 500m: 4 Conrads Rödluva
Skrällen: 11 Activated
Ranking: A 4 B 8,3,11,2,9,5 C 6,1,7,10,12

V75-2
Amatör-SM över 2140 meter. Jag har spikat 9 Zoccoloduro O.P. som är en segervan hingst som har 11 segrar på 19 starter i karriären. Han har gjort det bra i fyra starter i Sofia Aronssons regi. Han travade en stor del av loppet i dödens men in på upploppet så hade han sedan inga problem med att plocka ner den ledande Rushlight Face till seger i debuten. Näst senast så hamnade han riktigt snett till i kön och han hade massor av mark att ta igen till slut. Han avslutade strålande och över det långa upploppet på Axevalla så hann han fram och på målfoto till seger mot Starbec's A To Z. I uttagningsloppet senast så travade han i dödens ut på slutvarvet och från den positionen så hade han sedan inga problem med att plocka ner den ledande Point Zero till en säker seger. Fredrik Claesson känner honom bra för han ha styrt in honom vid de två senaste segrarna. Här sitter han i andraspår omgående och han är både stark och speedig så jag tror han blir svår att stå emot när attacken sätts in.

Vid gardering kan 6 Gateruds Kashmir vara tänkbar. Han har gjort det bra i tre starter i Emil Petterssons regi. I comebacken för tre starter sedan så fick han inte fritt och kom i mål med en del sparade krafter som femma bakom Zoccoloduro O.P. Gången efter det så öppnade han fort och tog hand om ledningen. Han släppte sedan efter ett drygt halvvarv till Global Wonderful och när han sedan fick luckan på upploppet så sänkte han sitt motstånd på ett bra vis till seger. Han tog ledningen och från den positionen så försvarade han sig sedan hela vägen till seger senast. Han är kvick iväg och tar han sig förbi 1 Åsens Boogie som också kan öppna bra i startögonblicket så kan det bli tidig ledning. Från spets så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

11 Zenone Bar var mycket bra vid vinsten i den senaste starten. Han tog då över ledningen med 700 meter kvar av loppet och från spets så drog han undan till en överlägsen seger. Varenne-sonen tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan Joseph Taavela Ruocco som finns i vagnen hitta en bra väg med honom så kan han duga en bit mot det här motståndet också men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Zoccoloduro O.P.
Spets efter 500m: 6 Gateruds Kashmir
Skrällen: 6 Gateruds Kashmir
Ranking: A 9 B 6,11,1,10,7,5 C 8,4,12,2,3

V75-3
Monté-SM över 2140 meter. Jag har spikat 5 Rajesh Face som har varit riktigt bra i sina båda senaste starter under sadel på svensk mark med Sofia Adolfsson på ryggen. Vid den senaste segern så bombade han till spets och från den positionen så vann han sedan i ohotad stil förvisso i ett litet fält. Näst senast i ett montélopp på Vincennes så pullade han bort för mycket krafter och hade inget kvar till slut. Han var ute mot tufft motstånd i ett sulkylopp i STL Open på Solvalla senast. Det blev en startgalopp då men han kom sedan tillbaka strålande och kom in som sjua bakom Missle Hill som slog av Double Exposure till seger på linjen. Nu är det monté och det trivs han bra med eftersom han har en gång som är mer effektiv i montédisciplinen. Han är startsnabb även om det inte är säkert att han kan nå ledningen direkt men får han ett passande lopp i den främre träffen så tror jag han blir svårstoppad.

Vid gardering kan 2 Pastore Bob vara tänkbar. Han tog en vinst i ett fyrahästarslopp på Jägersro näst senast. Han gick då i ledningen och i en snabb avslutning så höll han undan till en knapp seger före Tycoon Conway Hall. Gången efter det så avslutade han starkt i spåren men Kick Off Classic satte nosen först så han fick nöja sig med andraplatsen. Nu handlar det om debut under sadel vilket är svårbedömt hur det ska fungera men kan Lina Lähdekorpi som finns på ryggen servera honom ett bra lopp så kan han ha vissa möjligheter.

7 Galactica hängde med bra som trea i ett sulkylopp i Stoeliten som vanns av Mellby Free senast. Hon har gjort många bra lopp under sadel tidigare. På Axevalla i somras var hon helt överlägsen från ledningen i ett lopp i montédisciplinen. Hon kan öppna riktigt bra men sist hon mötte min spik på Åby för två månader sedan så hade hon ingen chans och hon fick nöja sig med femtepriset. Kan Anna Eriksson som sitter upp på hästen få till en bra styrning så kan hon vara långt framme här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Rajesh Face
Spets efter 500m: 5 Rajesh Face
Skrällen: 3 Robin Hood
Ranking: A 5 B 2,7,4,10,1,3 C 9,6

V75-4
Dam-SM över 2140 meter och jag har streckat alla elva hästarna. 8 Self Explosive har gjort det bra i tre raka segrar på lika många starter i Dennis Palmqvists regi. Han blåste till ledningen från ett spår långt ut på vingen. Från spets så vann han sedan i ohotad stil i debuten. På Rättvik gången efter det så tog han över ledningen med 1500 meter kvar till mål och från den positionen så vann han sedan i överlägsen stil. Han tog över ledningen med varvet till mål och från den positionen så vann sedan väldigt enkelt senast. Han gick ett bra banjobb nyligen meddelar man från stallet. Spår lite långt ut här men han är bäst när han är med där framme så jag tror att ett offensivt upplägg är att vänta och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget.

2 Spartak Face ser ut att ha hittat en härlig formtopp. Två raka segrar har det blivit och båda dessa är tagna från ledningen. Han är snabb ut och trivs bra i ledningen där han har vunnit många lopp och här tror jag att Hanna Lähdekorpi har ställt in siktet på spets igen. Skulle han sedan få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en ny seger men skulle han istället få lite press så blir det svårare att stå hela vägen hem.

10 Global Viscount har gjort det bra med tre segrar på de fyra senaste starterna. Han fick vandra en stor del av loppet i dödens på den ledande Spartak Face och han fullföljde klart godkänt som tvåa bakom denne näst senast på Åby. Gången efter det så var han ute i ett stayerlopp på Färjestad. Han fick då en fin löpning i rygg på den ledande Gazza B.R. och när han sedan fick luckan så avväpnade han ledaren lätt och han gick då undan till en säker seger. Kan han få gå med i en trevlig rygg och om det blir lite tempo på tillställningen så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka långt.

3 Jackpot Band avgjorde till en enkel seger för tre starter sedan. Han travade i ledningen näst senast men han blev väldigt het och orkade inte hela vägen så det slutade med en femteplats i ett lopp där Royce Rolls spurtade in till segern. Han gick med helstängt huvudlag den gången så man bytte till norskt huvudlag i den efterföljande starten fast det rycktes aldrig. Han gick med i ryggar fram till upploppet och i en tät upploppsduell så sänkte han Showtimejackflower till en knapp seger senast. Han kan kliva iväg bra från start och skulle han hitta ner i vinnarhålet så kan han bli väldigt farlig via open stretchen till slut. Norskt huvudlag igen meddelar Fredrik Tengstad.

Min Vinnare: 8 Self Explosive
Spets efter 500m: 2 Spartak Face
Skrällen: 3 Jackpot Band
Ranking: A 8,2,10 B 3,11,4,12,5 C 1,7,6

V75-5
Ungdoms-SM över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna. 8 Echelon har på tolv starter i Jerry Riordans regi ännu ingen seger. Han har gjort det bra en längre tid vilket fyra stycken andraplatser på de fem senaste loppen visar. Näst senast så tog han spets omgående och från den positionen försvarade han sig länge och väl men han fick ge sig kort före mål för Unarmed Face kom loss från vinnarhålet och tog ner honom. Gången efter det så öppnade han bra och kröp ner i rygg på Sweetman och där blev han sedan kvar hela loppet och kom in som tvåa. Han är väldigt startsnabb och trots ett spår långt ut på vingen här så tror jag han kan ta sig till spets till en början. Det kan dock bli så att Victor Rosleff släpper ifall det kommer någon mer betrodd och då kan han städa av det här gänget via open stretchen till slut.

4 Zacapa Grim travade i rygg på den ledande Giordano Soa men när dennes krafter tog slut på upploppet så fick han en sen lucka och då avslutade han bra men det räckte bara till en tredjeplats i ett lopp där Gooner spurtade in till seger. Det är dock ingen häst man bara växlar tempo med sådär utan han gillar mer när det blir kört i hårt jämnt tempo. Trevligt läge nu och kan Gustav Johansson servera honom ett passande lopp så kan han bli farlig under den sista delen av loppet.

12 Romantico travade i ledningen på Åby för tre starter sedan men han orkade inte hela vägen och han kom in först som trea bakom storskrällen Mirakel Håleryd och han fick även släppa Goldfield förbi sig. På Bergsåker gången efter det så gick Love You avkomman barfota runt om för första gången. Han kördes då till spets efter 600 meter och han var sedan aldrig i någon förlustfara. Det blev ett galoppmisslyckande i ett Klass II försök på Jägersro under Derbyhelgen efter det. Nu har han pausat en dryg månad och har ett jobbigt utgångsläge. Mats E Djuse är vass i sulkyn och med lite klaff så gör han inte bort sig.

5 Arno dell'Est kommer från en färsk seger. Han satt då i andra utvändigt innan han attackerade på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så sänkte han den ledande Caligula och gick undan till en mycket enkel seger. Han är inte helt att lita på och han kan inte öppna så fort men kan Kim Moberg som hoppar upp bakom Christoffer Eriksson tränat för första gången nu se till att hålla honom i rätt gångart så kan han duga en bit mot det här motståndet.

11 Bravo Santana har gjort det bra en längre tid. Han ledde ett sprinterlopp från start till mål i Halmstad senast. Tråkigt läge nu men kan han få lite draghjälp under slutvarvet och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen. Eventuellt blir det ett norskt huvudlag för första gången nu.

Min Vinnare: 8 Echelon
Spets efter 500m: 3 Loes
Skrällen: 8 Echelon
Ranking: A 8,4 B 12,5,11,9,3,2,6 C 7,1,10

V75-6
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat alla femton hästarna. 12 Code Bon travade i ledningen och från den positionen så höll han undan till en säker seger före en bra spurtande Massive Speed näst senast. Gången efter det så var han ute i Karsten Buers Minneslopp på Bjerke. Han avslutade då klart godkänt och kom i mål som fyra bakom Ble Du Gers som vann det loppet. Springspår på den andra tilläggsvolten nu så kan Magnus Teien Gundersen som finns i vagnen ramla ner i ett vettigt slagläge så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering. Han är stark så lång distans ska inte vara några problem.

15 Ribaude har matchats i tuffa omgivningar en längre tid. Han satt fast med sparade krafter i ett försök i Silverdivisionen på Hagmyren som vanns av Sir Henry P.Hill näst senast. I den efterföljande finalen så höll han farten okej och kom i mål som fyra i ett lopp där Heading Reference avgick med segern. Han har ett besvärligt utgångsläge här men distansen är lång så mycket kan hända på vägen och med lite klaff så kan han bli svår att stå emot under den sista delen av loppet.

8 Infinitus är jämn och säker men han har inte vunnit på ett tag. Han blev fyra i ett lopp under sadel som vanns av Pax senast. Den dryga distansen ska inte vara några bekymmer med honom och inte heller voltstart så med en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han bli att räkna med över upploppet. Intressant med Örjan Kihlström upp på Joakim Lövgren tränat för första gången.

11 Indra's Secret hade tre raka galopper i raden inför en start i ett litet fält på Bergsåker näst senast. Hon landade då i dödens på den ledande Fröken Sting ut på slutrundan men hon orkade inte riktigt och kom i mål först på en fjärdeplats i ett lopp som vanns av Hunkydory Degato. Gången efter det så travade hon en stor del av loppet utvändigt om den ledande Rocky Tilly men när ledaren galopperade på den sista bortre långsidan så tog hon över kommandot och från spets så höll hon undan till seger. Det är inte så många hästar på de två första volterna så vid en lyckad start från springspåret här så kan hon sitta i en hygglig position omgående och får hon en fin resa så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

Min Vinnare: 12 Code Bon
Spets efter 500m: 3 Digital Crunch
Skrällen: 14 Kennedy
Ranking: A 12,15 B 8,11,3,14,13,7,4,10 C 2,1,9,5,6

V75-7
Vi avslutar V75 med Svenskt Mästerskap - STL Gulddivisionen, Försök 2 i Meeting 7 över 2640 meter. Jag har spikat 5 Who's Who som har gjort fem starter efter lång frånvaro. Han gjorde comeback i ett lopp i juli på Eskilstuna. Där hamnade han utvändigt om Heavy Sound som vann loppet och han slutade då trea. För fyra starter sedan i ett långlopp på Jägersro så hade han dubbla tillägg och satt sedan långt bak i kön men via en härlig spurt på upploppet så fångade han in den ledande Unoicsdue Gnafa' till seger kort före mål. I Åby Stora Pris gången efter det så var Moni Viking för bra så han fick nöja sig med andrapriset. Han hade ett risigt läge i Sundvall Open Trot näst senast men när han kom loss så avslutade han mycket bra fast åt Milligan's School som vann det loppet från ledningen fanns inget att göra så han fick nöja sig med en tredjeplats. Det blev en tidig galopp senast och då var den dagen förstörd. Han är stark och rejäl och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så hittar Örjan Kihlström en bra väg med honom så tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget.

Vid gardering kan 1 Milliondollarrhyme vara tänkbar. Han vann det här loppet ifjol efter en visslande avlutning ute i spåren. Han blev rejält trött och stumnade en del och kom i mål som sexa i STL Open senast där Missle Hill avgjorde till seger. Man hittade inga fel på honom och det var första starten på ett tag så han borde ha gått framåt med det loppet i kroppen. Han är startsnabb och har ett intressant utgångsläge här. Skulle han vilja köra i spets eller nöjer han sig med att få rygg ledaren så kan han bli livsfarlig via open stretchen till slut.

11 Cyber Lane svarade för en av karriärens bästa insatser i det senaste loppet på Färjestad. Han tog då ledningen i ett tidigt skede av loppet och in på upploppet så bara lämnade han sina motståndare. Från bakspåret nu så krävs det en del klaff men distansen är lång så mycket kan hända på vägen och kan han få lite draghjälp innan han sätter in slutstöten så fäller han många hästar till slut.

4 Very Kronos drar mycket streck. Han var väldigt fin så sent som i lördags när han vann Stig Lindmarks Styrkeprov på Skellefteå sedan han kommit fram till spets med två varv till mål. Han är inte helt att lita på men felfri här så har han spår innanför min spik och kan Erik Adielsson dra fördel av det och hitta till ledningen så kan det räcka långt här. Han gick med skor senast men nu är tanken att det ska bli barfota runt om.

Min Vinnare: 5 Who's Who
Spets efter 500m: 1 Milliondollarrhyme
Skrällen: 10 Mindyourvalue W.F.
Ranking: A 5 B 1,11,4,10,3,9,8,7 C 6,12,2

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:30  V64 Tips Bollnäs 22/4
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming