DrTrav

V75 Tips Åby Lördag 12/10

11 Oktober 2019 - 17:57

Lördagen bjuder på fina V75 lopp från Åby när Svenskt Mästerskap skall avgöras i olika klasser och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-1 på nummer 1 Zinzan Cash som svarade för sitt livs bästa lopp senast när han avslutade bra mellan hästar och nådde tredjeplatsen bakom vinnande Ibra Boko efter en lite strulig resa. Gången innan det så var det även sparat i mål så det har blivit två fina lopp inom V75 spelet i kroppen inför den här starten. Han kan öppna rätt okej och kan Mikael J Andersson servera honom en fin löpning på innerspår här så tror jag han visar sig vara starkast över upploppet. Vinnarodds 12.00 bet365

V75-1 1 Zinzan Cash
V75-2 1,2,5,7,9,11,12
V75-3 1,9
V75-4 1,2,3,4,6,10
V75-5 5,10
V75-6 2,3,4,9
V75-7 2,11

1344 rader x 0,50 = 672 kr

Dagens Dubbel
DD1: 2,3,4,9
DD2: 11 Milliondollarrhyme

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Lackdoors lopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 1 Zinzan Cash som svarade för sitt livs bästa lopp senast när han avslutade bra mellan hästar och nådde tredjeplatsen bakom vinnande Ibra Boko efter en lite strulig resa. Gången innan det så var det även sparat i mål så det har blivit två fina lopp inom V75 spelet i kroppen inför den här starten. Han kan öppna rätt okej och kan Mikael J Andersson servera honom en fin löpning på innerspår här så tror jag han visar sig vara starkast över upploppet, vid gardering kan 3 Dollar Hornline som gjorde årsdebut och första starten i ny regi för Robert Bergh senast vara tänkbar. Han travade då i ledningen men tappade stilen och galopperade med dryga varvet kvar då. I kvalet såg han fin ut och felfri nu så är han stark och rejäl och kan duga en bit mot det här gänget, 15 Staro Leonardo har visat fina fartresurser och han har lyft sig en nivå sedan man drog av alla skor. Han kommer från en seger och med en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han utmana om en framskjuten placering men han får ses främst som ett platsbud. 8 Ibra Boko blir en del betrodd här och han vann det loppet som min spik blev trea i senast. Han satt då i vinnarhålet och fick ledningen lite turligt sedan ledaren galopperat på sista bortre långsidan och vann sedan lätt men nu står han 20 meter sämre till mot min spik och har spår fem i volten så den rankas ner en bit här.

Min Vinnare: 1 Zinzan Cash
Spets efter 500m: 3 Dollar Hornline
Skrällen: 1 Zinzan Cash
Ranking: A 1 B 3,15,6,7,8,11,13,5,10 C 9,4,12,14,2
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Amatör-SM över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 1 U.B.Cool vann mycket lätt från ledningen senast och här tror jag att Mats Holmstedt sitter i ledningen på nytt men det är inte omöjligt att han släpper eftersom det finns open stretch att tillgå fast oavsett så ska han räknas tidigt från ett fint utgångsläge, 2 Andre Agassi stack undan till seger i fin stil från ledningen senast. Han kan öppna bra och det är inte omöjligt att Jimmy H Andersson kan få ta över ledningen från tipsettan fast i annat fall så kanske han kan hitta ner i vinnarhålet och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden igen, 5 Bitcoin vann sitt försök utan att förta sig nämnvärt senast. Hon är inte helt att lita på men felfri så kan hon duga en bit här om Ingvar Nyberg kan servera henne ett bra lopp, 11 Herakles gick en rejäl avslutning när kusken ryckte tussarna och hann fram precis på linjen vid vinsten i uttagningsloppet senast. Tyvärr blev utgångsläget mindre bra då han är startsnabb men om det klaffar med positionerna och blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 1 U.B.Cool
Spets efter 500m: 1 U.B.Cool
Skrällen: 11 Herakles
Ranking: A 1,2 B 5,11,7,12,9 C 8,4,6,3,10
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-3
Monté-SM över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 1 Donners Am fick ett passivt lopp senast men man hade det här loppet i sikte då. Han är ännu obesegrad i disciplinen efter fem tidigare starter och man sparade även bakhovarna senast och nu blir det barfota runt om och ett öppet huvudlag igen. Han kan öppna medelsnabbt men kan nog inte hålla upp ledningen men det kan lösa sig bra ändå och med en fin löpning i den främre träffen här så kan han bli svår att stå emot över upploppet, 9 Ladyofthelake har verkligen hittat stilen i monté och hon har medvetet fått en paus inför det här då hon brukar vara som bäst efter lite längre vila mellan loppen. Kan Anna Erixon som sitter upp på hästen hitta en bra rygg att gå i under slutvarvet här så fäller hon många hästar till slut, vid ytterligare gardering kan 8 Flashing Boko som inte riktigt fick travet att stämma senast vara tänkbar. Han är mycket snabb den första biten och borde kunna hitta ner i ett vettigt slagläge men Christina A Hande vill gärna köra i rygg fast han kan vara långt framme om de mer betrodda skulle ha en sämre dag. 10 Star Advisor Joli har fyra raka segrar och är startsnabb och laddas mot spets men jag tror inte den räcker till här. 

Min Vinnare: 1 Donners Am
Spets efter 500m: 10 Star Advisor Joli
Skrällen: 8 Flashing Boko
Ranking: A 1,9 B 8,10,4,2 C 5,3,7,6
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ungdoms-SM över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 4 J.H.Respons har gjort två starter i ny regi för Robert Bergh. I debuten så satt han i ledningen men han tappade stilen och galopperade kort före mål. Gången efter det så fick han sin revansch när han plockade ner sitt motstånd efter en passande resa. Han är väldigt kvick bakom bilen och från ett fint utgångsläge här så kan han få en bra löpning i den främre träffen och han ska räknas tidigt här, 6 Mellby Granat hade tre raka segrar innan han senast fick nöja sig med en femteplats efter ett tufft lopp mot mer rutinerade hästar. Han är inte den snabbaste från start men om Mats E Djuse kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 3 Key Mom radar upp bra prestationer men har endast tagit en seger i år. Senast så tog hon över ledningen med dryga varvet kvar men fick se sig nerspeedad på linjen av en vasst avslutande Herkules. Här sitter Viktor Rosleff som kör hästen bra till omgående och hon kan bli att räkna med även här, 10 Eclipse Am är inte så speedig och lever på sin styrka så jag tror att Magnus A Djuse sänder framåt mot dödens när positionerna är intagna och då kan han vara med och göra upp om segern.

Min Vinnare: 4 J.H.Respons
Spets efter 500m: 4 J.H.Respons
Skrällen: 2 Rob Dyrdek
Ranking: A 4,6 B 3,10,1,2 C 12,11,5,9,8,7
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-5
Sto-SM över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Wild Love har visat väldigt fin form på sistone. Senast så satt hon i fjärde utvändigt i HallandsMästaren innan hon gick på med 650 meter kvar av loppet och levererade en vass avslutning via 11 tempo sista varvet till fjärdeplatsen bakom vinnande Rajesh Face. Här tror jag att Kevin Oscarsson är ute efter ledningen och skulle hon få ta över spets av nummer 7 Dear Friend som jag tror tar hand om täten inledningsvis så kan hon bli svårfångad från den positionen. Senast gick hon med skor men nu blir det barfota runt om och första gången i jänkarvagn nu är mycket intressant, 10 Mellby Free har visat mycket hög klass då hon har tagit 14 segrar på 20 starter. Hon har bara förlorat en gång i år på sex starter och då fick hon trava utvändigt om Uza Jozzelyn i Sto-EM och kom ändå i mål på 10,8 över full väg. Nu har hon bakspår men om Örjan Kihlström som ersätter Björn Goop i vagnen kan servera henne en fin löpning så fäller hon många hästar till slut och kan då vara långt framme på nytt men hon är väldigt stor favorit på strecken, vid ytterligare gardering kan 7 Dear Friend som är kvick iväg och kan sitta i ledningen initialt vara tänkbar men över full distans så tror jag att man släpper om tipsettan kommer tidigt och kan isåfall bli farlig via open stretchen till slut men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Wild Love
Spets efter 500m: 5 Wild Love
Skrällen: 5 Wild Love
Ranking: A 5,10 B 7,9,11,12 C 2,3,4,8,1,6
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
Lärlings-SM över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Maggie Cash brukar inte laddas fast jag tror att hon kan nå ledningen initialt vid laddning så jag är inne på att man kommer till spets och sedan släpper till någon mer betrodd och då kan hon få ett bra lopp i vinnarhålet eftersom vi har open stretch att tillgå så skulle hon få spara speeden fram till open stretchen så fäller hon många hästar till slut och är intressant till en låg procent på spelet, 4 Dexter Brick kommer med fyra raka segrar och han kan öppna rätt så vettigt så det är inte omöjligt att det är Magnus A Djuse som sitter i spets efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 2 Caligula har gjort tre starter i år och har gjort det bra med två segrar och en andraplats. Senast så fick han ge sig kort före mål när Guillaume Boko tog sig förbi och efter det så har han varit ifrån ett tag och är inte vässad inför den här uppgiften men han har bra grundkapacitet och kan duga en bit direkt i comebacken här, 9 Victory Topline blev påkörd senast och då var den dagen förstörd. Kan Emilia Leo som kör hästen komma igenom bra från bakspåret här och kan bli fint framdragen under slutvarvet så kan han komma in i matchen om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 3 Maggie Cash
Spets efter 500m: 4 Dexter Brick
Skrällen: 3 Maggie Cash
Ranking: A 3,4 B 2,9,10,7,1,6 C 5,8,12,11
Bonus: 1000 kr spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Svenskt Mästerskap - STL Gulddivisionen, Försök 2 i Meeting 7 över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 11 Milliondollarrhyme har utvecklats enormt under året och kommer närmast från en seger i finalen av Silverdivisionen på Solvalla senast. Här är det ett dåligt utgångsläge men om Fredrik B Larsson kan hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så har han en tung avslutning och kan bli svår att stå emot den sista biten. Eventuellt barfota runt om för första gången nu är mycket intressant, 2 Sorbet var verkligen tapper senast när han fick en rätt så jobbig inledning och hamnade utvändigt om Global Trustworthy och sedan så blev han avlöst av Nadal Broline och när Örjan Kihlström sedan märkte att han kunde gå i närkamp med de två nyss nämna hästarna så bevakade han bara sin tredjeplats och pressades inte. Han är snabb ut och med spetsläge här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, vid ytterligare gardering kan 7 Racing Mange som gick en bra avslutning från fjärde utvändigt till fjärdeplatsen bakom vinnande Ragazzo Da Sopra senast vara tänkbar om Joakim Lövgren kan servera honom ett bra lopp men han får ses främst som ett platsbud. 3 Nadal Broline gjorde det bra som tvåa bakom Global Trustworthy senast och drar en del streck här men han riskerar att få göra grovjobbet även här och han är vassare med ett lopp på rulle så därför rankas han ner en bit.

Min Vinnare: 11 Milliondollarrhyme
Spets efter 500m: 2 Sorbet
Skrällen: 7 Racing Mange
Ranking: A 11,2 B 7,9,3,12,6 C 4,1,8,5,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
21:00  Napoli - Barcelona
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.80
  Rekatochklart Speltips Odds
01:00  Carolina - Dallas
Ishockey - NHL - 2
2.75
02:05  CHI Bulls – OKC Thunder
Basket - NBA - 2 hcp -6,5
1.90
19:00  Almtuna - Timrå
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 2
1.71
21:00  Lyon - Juventus
Fotboll - Champions League - Lyon u 8,5 ins
1.83
21:00  Real Madrid - Manchester City
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.84
21:00  Ajax - Getafe
Fotboll - Europa League - 1
1.87
21:00  Arsenal - Olympiakos
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1
1.86
21:00  Fotbolls-EM 2020 - Vinnare
Fotboll - EM 2020 - Belgien
6.50
22:00  Copa America 2020 - Vinnare
Fotboll - Copa America 2020 - Colombia
5.50
22:00  Presidentvalet USA 2020
Politik - USA-valet 2020 - Donald Trump
1.61
  Rekatochklart Poolspel
20:30  V86 Tips Åby & Solvalla 26/2
Insats: 810 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:45  Topptipset Tips Onsdag 26 feb
Insats: 324 kr - USandeback
21:40  DD Tips Åby & Solvalla Onsdag 26/2
Insats: 150 kr - DrTrav
18:55  Europatipset Tips Torsdag 27 feb
Insats: 64 / 486 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 29 februari
Insats: 256 /864 kr - USandeback

Livestreaming