DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Åby Lördag 25/4

22 April 2020 - 13:52

Det är V75 tävlingar ifrån Åby på lördag med finalen av Paralympiatravet som höjdpunkt. Det är en Jackpot på 60 miljoner kronor i potten och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast skrällen 8 Velvet Gio i V75-7. I uttagningsloppet till den här finalen på Jägersro klev han fram utvändigt om ledande Norton Commander med varvet kvar till mål och knäckte ledaren och såg ut att gå mot segern men då kom Cyber Lane med en vass spurt och fångade in honom precis på linjen. Spåret är dåligt men Velvet Gio är inte sämre än någon annan i det här fältet. Jag tror det kommer bli stafettkörning och ett uppskruvat tempo på tillställningen. Hittar Carl Johan Jepson ett någorlunda vettigt slagläge är Velvet Gio stark den sista biten. Han blir svår att stå emot över upploppet. Vinnarodds 37.00 hos Unibet, Casumo & LeoVegas

V75 Tips Åby Lördag 25/4
Avd 1: 3,5,8
Avd 2: 2,3,7,10
Avd 3: 2,4,6,12,13,14,15
Avd 4: 1,9,10
Avd 5: 3,6,8
Avd 6: 5,10
Avd 7: 8 Velvet Gio

1512 rader x 0,50 = 756 kr

DD Tips Åby Lördag 25/4
DD-1: 5,10
DD-2: 3,5,8

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Lovely Godivas Minne - STL Stoeliten, Försök 4 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 5 Conrads Rödluva tog en komfortabel spetsseger i årsdebuten senast. Nu har hon lopp i kroppen och kan vara klart vassare till den här starten och dessutom blir det barfota bak så det är två plusfaktorer. Det blir nog inte tal om någon ledning men kan Örjan Kihlström servera henne ett passande lopp så är hon stark till slut. Räknas tidigt.

3 Zaniah Bi var sjuk senast. Hon har tränat bra efter det även om formen nog bara är 70-80 procent meddelar man från stallet. Spåret passar bra då hon är snabb från start så hon kan nog ta hand om ledningen initialt fast hon är inte beroende av ledningen utan hon går från alla positioner. Men utgångspunkten är ändå att Alessandro Gocciadoro kör i spets så länge lampan lyser och slipper hon då att utstå alltför hård press under vägen kan det räcka en bit även om det inte är någon toppform.

8 Racing Brodda var strålande bra när hon segrade i Derbystoet i september i fjol. Nu har hon inte startat sedan november och ska ut i årsdebut men hon har tränat på fint hela vintern. Hon är inte så startsnabb så från det här utgångsläget kan hon hamna illa till. Men om Rikard N Skoglund lyckas slinka ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in är hon stark och hon har en vass avslutning. Inte borta.

Min Vinnare: 5 Conrads Rödluva
Spets efter 500m: 3 Zaniah Bi
Skrällen: 1 Miss Sober
Ranking: A 5 B 3,8,1,6,4,10,11,2 C 9,12,7
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-2
STL Klass I, Försök 4 i Meeting 3 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 7 Zeppelin Kyu Bar har vunnit 14 av sina 18 starter. Han har endast missat topp tre en gång och då blev han diskad. Han är väldigt stark och har tagit många av sina segrar från dödens så här tror jag att Alessandro Gocciadoro skickar framåt mot ledaren direkt och då kan han krossa det här motståndet från utvändig position om det skulle behövas. Det är Stall Gocciadoros bästa segerchans under dagen.

2 Amazing Warrior har 21 vinster på 46 starter i karriären. Näst senast på Vermo så travade han i ledningen men han fick nöja sig med andraplatsen då Roofer som satt utvändigt om honom avgjorde till en säker seger. Han vann trots en tung resa i Örebro senast. Han är startsnabb och här tror jag att Iikka Nurmonen som kör hästen blåser till ledningen och från spets här kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Lång distans fungerar bra och eventuellt blir det barfota bak nu om banan blir bra meddelar man från stallet.

10 Ivory Di Quattro kommer med två raka segrar. I den senaste starten så tog han över ledningen efter ett drygt halvvarv och han dansade sedan undan till en klar seger från den positionen över den långa distansen. Han är stark, under kraftig utveckling och den dryga distansen är passande. Kan Robert Bergh servera honom en fin löpning kan han blanda sig i segerstriden på nytt. Barfota runt om nu kan ge en extra växel.

3 Sam The Man vann enkelt från spets i årsdebuten senast. Nu har det gått två månader sedan den starten men han har gått ett rejält banjobb inför det här där han såg mycket fin ut. Han ska lättas i balansen från tunga järnskor till lätta aluminiumskor nu och med Örjan Kihlström upp från ett trevligt utgångsläge kan han vara med och kriga om en framskjuten placering.

I övrigt drar nummer 5 King Of Everything mycket spel. Han har dock inte varit lika bra som tidigare på slutet men han ska troligen tävla barfota runt om nu för första gången och det kan bli ett lyft. Han kan kliva iväg bra från start men jag tror han får svar i kampen om ledningen och dessutom är det frågetecken för den dryga distansen som han provar första gången så han ratas på systemet.

Min Vinnare: 7 Zeppelin Kyu Bar
Spets efter 500m: 2 Amazing Warrior
Skrällen: 3 Sam The Man
Ranking: A 7 B 2,10,3,5,11,6,1,4,12 C 9,8
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-3
Paralympiastayern över 3140 meter och jag har streckat sju hästar. 15 Moni Viking har haft en ruggigt fin vinter nere i Frankrike med fyra vinster på den fem senaste starterna. Nu gör han en intressant debut i ny regi för Björn Goop. Han står med 60 meters tillägg men han har avslutat bra från köposition till seger tidigare. Får han lite draghjälp under slutrundan kan han bli svår att stå emot den sista biten. Räknas tidigt.

13 Prosperous har vunnit sju av åtta starter i nuvarande regi. Senast travade han större delen av loppet utvändigt om ledande Niky Flax och hade sedan inga problem med att plocka ner ledaren till seger. Nu möter han bättre hästar än senast men om Erik Adielsson som får chansen den här gången avancerar framåt om tempot bedarrar kan han visa sig vara starkast.

6 Cyrius d'Ariane kommer från en seger. Han klev då fram utvändigt om ledande Athos Race med varvet kvar till mål och knäckte denne på den sista bortre långsidan och stack undan till en klar seger före en bra avslutande OnTrack He's Black. Med en offensiv Jorma Kontio i vagnen är det inte omöjligt att han kan trycka sig till ledningen efter ett varv och skulle så bli fallet kör han nog i den positionen så länge lampan lyser. Kan räcka långt.

12 Bucks To Burn fick elak press i ledningen näst senast och fick ge sig mot en smygkörd Even's Cool Boy som vann det loppet. Gången efter det var han ute i gulddvisionen på Romme där han slutade oplacerad men han trivdes inte riktigt på den blöta banan. Får han ligga på rulle och spara speeden så länge som möjligt kan han avsluta loppet riktigt vasst.

2 Tyson Dimanche gjorde bort sig med en tidig galopp senast. Felfri nu så tror jag han kan ta hand om ledningen efter en bit. Kommer någon mer betrodd kanske man väljer att släppa men då finns det ju open stretch att tillgå. Kan överraska med ett passande lopp. Första gången med Ulf Ohlsson i vagnen är intressant.

Min Vinnare: 15 Moni Viking
Spets efter 500m: 2 Tyson Dimanche
Skrällen: 4 Vagabond Bi
Ranking: A 15,13,6 B 12,2,14,4,8,9,3,10,11 C 1,5
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-4
Amaru Boko - STL Diamantstoet, Försök 4 i Meeting 3 över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 9 Indra's Secret kommer med två raka segrar. Hon vann lätt senast med alla krafter kvar och den långa distansen är en klar fördel för henne. Hon har gått barfota runt om vid vinsterna på slutet och det har haft en härlig effekt och hon är fortsatt obesegrad över distansen efter fyra försök. Det blir barfota runt om på nytt och klarar hon bara spår två i volten avancerar nog Robert Bergh framåt mot utvändigt ledaren så fort tillfälle ges. Räknas tidigt på nytt.

10 Visia Spin fick bestämma i ledningen och vann säkert senast. Hon kommer från Alessandro Gocciadoros stall med Björn Goop i vagnen nu och hon är inte van vid voltstart. Ställer inte det momentet till med bekymmer kan hon bli farlig om hon kan få gå med i en vettig rygg innan attacken sätts in. Kan räcka långt.

1 Cobbys Nana galopperade i platsstriden senast. Gången innan det var hon riktigt bra när hon travade en stor del av loppet i dödens men trots det inte hade några problem att plocka ner ledande Super Sarah till seger. När hon hade innerspår i volten senast så tog hon ledningen i en återkallad start men när loppet sedan gick iväg var hon inte riktigt med på noterna. Med en lyckad start borde hon kunna få en fin löpning i den främre träffen. Hon kan då vara med i striden om en framskjuten placering igen.

I övrigt drar 8 Sharp Dream en del streck. Hon har varit duktig vid två raka segrar och vann lätt från ledningen över sprinterdistans på 10,2 senast. Hon är en vass sprinter så distansen nu är ovan för henne men med rätt ryggar kan hon ha vissa möjligheter. Ratas dock på mitt system.

Min Vinnare: 9 Indra's Secret
Spets efter 500m: 6 Catwalk Ima
Skrällen: 4 Rapide Cash
Ranking: A 9 B 10,1,8,2,11,13,12,4,6,7 C 15,14,5,3
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Silverdivisionen, Försök 4 i Meeting 3 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 6 Man At Work har radat upp starka insatser en längre tid och näst senast avgjorde han till seger kort före mål när han plockade ner ledande Highspirit. Han höll sedan mycket tappert från utvändigt om ledaren som trea i silverfinalen på Solvalla som vanns av Dom Perignon. Han körs nog offensivt igen och från dödens kan han dra det längsta strået.

3 Voyager Grif har inte varit som bäst i de senaste starterna men var då hos Holger Ehlert. Nu är han tillbaka i nygammal regi hos Alessandro Gocciadoro och han är väldigt stark och man tror från stallet att han går en 12 tid på lördag. Gör han det kan det räcka en bit mot det här motståndet. Får han gå med i en vettig rygg och spara speeden så länge som möjligt kan han blanda sig i segerstriden.

8 Grainfield Aiden tog över ledningen från Dom Perignon med 1800 meter kvar av loppet senast. Men fick sedan Robert Bergh med Island Life utanpå sig som tryckte sönder honom. Han kunde sedan inte stå emot Coogan som hade fått en fin resa och Mellby Glader som spurtade positivt men han höll starkt till tredjeplatsen. Svårt utgångsläge nu men intressant med Hannu Torvinen den här gången. Hittar han ner i en vettig position innan attacken sätts in kan han utmana om en framskjuten placering på nytt.

I övrigt drar nummer 5 M.S.Triple J. en del streck. Han var fin vid vinsten näst senast och gången efter det fastnade han med sparade krafter i ett lopp som vanns av Disco Volante. Han är startsnabb och kommer Erik Adielsson till ledningen tror jag att han kör i den positionen så länge lampan lyser. Men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 6 Man At Work
Spets efter 500m: 5 M.S.Triple J.
Skrällen: 4 Can Lane
Ranking: A 6,3,8 C 5,4,9,11,2,1 C 7,12,10
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-6
STL Bronsdivisionen, Försök 4 i Meeting 3 över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 10 Ike Schermer klev fram i dödens och plockade ner sitt motstånd till seger i fjolårets sista start. Nu handlar det om årsdebut men man reser knappast långt utan att han är väl förberedd. Han är stark och rejäl och tål att gå en repa ute i spåren så även om det kanske inte är toppform nu kan han bli svår att stå emot den sista biten. Ska räknas tidigt. Troligen barfota runt om nu vilket är en fördel.

5 Vikens High Yield kommer med formen på topp. Han har gjort fyra bra lopp efter vila. Han avslutade sylvasst från ett dåligt läge till tredjeplatsen i ett V75 lopp på Halmstad som vanns av Global Woodstock för tre starter sedan. Det följde han upp med att näst senast köra sig till ledningen i ett tidigt skede och då vann han på 11,0 över kort distans. Senast var han ute över tre varv under påskhelgen och tog över ledningen efter 800 meter för att sedan vinna rätt enkelt även om Enzo Am försökte utmana. Det är inte så många startsnabba hästar så Robert Bergh kan nog komma till ledningen igen och skulle så bli fallet så blir han inte helt lätt att fånga in.

Vid ytterligare gardering kan 4 Zaire Wise As som har vunnit i tre av fyra starter då han tidigare gästat Sverige vara tänkbar. Nu återkommer han efter lång frånvaro men känns stark i jobben. Även om man från stallet tror att han behöver ett lopp i kroppen. Från ett trevligt utgångsläge kan han få ett passande lopp i den främre träffen och då kan han dyka upp långt framme.

Min Vinnare: 10 Ike Schermer
Spets efter 500m: 5 Vikens High Yield
Skrällen: 6 Iggy B.R.
Ranking: A 10,5 B 4,2,6,1,7,8,12 C 3,9,11
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Paralympiatravets final över 2140 meter. Jag har spikat 8 Velvet Gio som i uttagningsloppet till den här finalen klev fram utvändigt om ledande Norton Commander med varvet kvar. Knäckte ledaren och såg ut att gå mot segern men då kom Cyber Lane med en vass spurt och fångade in honom precis på linjen så att han fick nöja sig med andraplatsen. Spåret är dåligt men Velvet Gio är inte sämre än någon annan i det här fältet och då jag tror det kommer bli stafettkörning och ett uppskruvat tempo på tillställningen kan förhoppningsvis Carl Johan Jepson som kör hitta ett någorlunda vettigt slagläge. Då är han stark den sista biten och kan han bli svår att stå emot.

Vid gardering kan 5 Milliondollarrhyme som avslutade strålande bra i årsdebuten senast till tredjeplatsen bakom Elian Web som vann från spets vara tänkbar. Med lopp i kroppen nu kan han vara ännu bättre till den här starten. Får han ligga på rulle och spara speeden så länge som möjligt fäller han många till slut om det blir överpace på loppet.

3 Billie De Montfort visade fin startsnabbhet i Grand Critérium de Vitesse senast där det slutade med en tredjeplats bakom vinnande Vivid Wise As. Björn Goop upp nu är intressant och från ett trevligt utgångsläge kan hon slinka ner i en vettig position. Får hon en fin invändig löpning kan hon avsluta bra via open stretch. Men hon får främst ses som ett platsbud.

I övrigt drar 1 Disco Volante en del streck. Han har vunnit många lopp den senaste tiden och ståtar med fyra raka segrar. Han är startsnabb och favorit att hålla upp ledningen. Men det finns flera startsnabba hästar med i loppet så många kuskar är nog sugna på att utmana om spets. Får Disco Volante en del tryck under vägen blir det tufft att räcka hela vägen till en ny seger men släpper han finns chansen via open stretch till slut.

4 Elian Web bombade till spets och drog undan till en säker seger från den positionen i uttagningsloppet på Romme senast. Han kunde inte hålla upp ledningen från innerspåret när han mötte Disco Volante för tre starter sedan men här är det precis omvända startspår mot den gången så Jorma Kontio gasar säkert rejält från början. Jag tror på tuff körning. Får Elian Web inte ledningen är han sårbar.

Min Vinnare: 8 Velvet Gio
Spets efter 500m: 1 Disco Volante
Skrällen: 8 Velvet Gio
Ranking: A 8 B 5,3,2,1,4,6,10,7 C 9
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.71
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
20:45  Juventus - Verona
Fotboll - Serie A - 1 & under 3,5 mål
2.05
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.72
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Livestreaming