DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Ålborg 29/12

29 December 2020 - 00:53

Tisdagens V75-omgång går av stapeln på Ålborgstravet i Danmark och tävlingarna håller hög klass.

Det ser ut att kunna bli en trevlig kväll för Flemming som har flera goda segerchanser. Jag spelar endast med en spik i omgången, Tycoon Conway Hall i V75-6.

V75 Tips Ålborg Tisdag 29/12
V75-1 10.7
V75-2 1.3.4.6.7.
V75-3 4.7.10.11.12
V75-4 5.9.11
V75-5 2.3.4.5.6.7.12
V75-6 5 Tycoon Conway Hall
V75-7 1.6

2 100 rader x 0,50 kr= 1 050 kr

Dagens Dubbel Ålborg 29/12
DD-1 Tycoon Conway Hall
DD-2 1.6

2 rader x 100 kr = 200kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 3140m Volt
Vi inleder omgången med ett stayerlopp över fyra volter och jag tror att man kommer ganska långt med två hästar på kupongen.

11 Onceforall Face har tjänat överlägset mest pengar i loppet och det är ingen tvekan om att det är den mest meriterade hästen i fältet men det är aldrig lätt att plocka in så pass många meter på sina konkurrenter och det öppnar såklart upp loppet,även om den långa distansen är till sin fördel. Jeppe Juel meddelar att formen är bra för dagen och trots tillägget ska man ses med segerchans. I sin senaste start var man ute över medeldistans mot tufft motstånd och gick starkt över upploppet till en tredjeplats och det såg ut att finnas gott om krafter kvar över mål. Hade det inte varit för det tuffa tillägget hade detta varit en given spik för mig, nu vill jag ändå betala för ytterligare en häst.

7 Cold Cash har tjänat dryga 200.000 jämfört med Onceforeall Face som har tjänat dryga tre miljoner. Det är en häst under utveckling som nu gör sin andra start under regi Flemming Jenssen och i debuten vann man i imponerande stil trots en galopp, efter en längre tids tävlingsvila. Hästen är stark och rejäl och trivs ypperligt över distansen och Flemming Jenssen brukar inte vara i blyg i sina styrningar och vi kan vänta oss en offensiv styrning.

Hästarna i den främre volten står väldigt tufft inne i loppet och Flemming har respekt med sig i Danmark och jag tror inte att någon där framme kommer att bråka när man laddar framåt och känslan är att man har ätit upp sitt 20 meters tillägg relativt fort och får överta ledningen efter en bit. Väl i den positionen är det hästen att slå och det får inte strula det minsta för Onceforeall Face om man ska kunna besegra 7 Cold Cash.

Min Vinnare: 7 Cold Cash
Spets efter 500m: 3 Jackpot B.R
Skrällen:
Rankingen: A: 7.11 B: 3.9.1.8.5.10 C:6.2.4

V75-2 2140m Auto
Ett lopp med flera duktiga hästar och endast åtta hästar kommer till start och jag tycker det ser ut som ett väldigt öppet lopp. Även om två hästar kanske känns lite hetare vågar jag inte räkna bort någon i detta fält men tvingas ändå att offra tre hästar från systemet av kostnadsskäl.

4 Aros Line och 6 Zaffiro Jet är startsnabba och man kan förvänta sig full laddning från dessa kuskar. Skulle 6 Zaffiro Jet komma förbi 4 Aros Line i startögonblicket är denna favorit att vinna loppet. Gör man inte det finns risk för utdragen körning och det kommer att bjuda in övriga hästar i segerstriden. Jag håller ändå 4 Aros Line som spetsfavorit och från den positionen är det hästen att slå. Man brukar dock inte få sitta ifred i ledningen i Danmark och det finns risk att man får press utvändigt hela loppet av 6 Zaffiro Jet.

4 Aros Line kommer hit med bra form och har segrat vid tre av sina fem senaste starter. I sitt senaste lopp lyckades man inte att ta en längd på Unstoppable och fick glida ner i ledarryggen och hittade aldrig någon lucka över upploppet. Men formintrycket var fortsatt fint och känslan är att man hade varit med på målfotot om man fått fritt i tid.

Jag är som sagt inne på att det kan bli full körning i det här loppet och väljer att gardera på, även om dessa två är troliga vinnare.

7 Cherie De Vie känns väldigt intressant i det här loppet och är klart bättre än vad raden antyder. Hästen har en väldigt fin speed att utnyttja och skulle det bli fart på det här loppet kommer hästen att gå väldigt fort över upploppet med rätt resa. Läget är såklart lite besvärligt men man borde kunna hitta ner någonstans i andra spår när fältet är så pass litet och hitta ett vettigt slagläge.

1 Triomphe Ferm kommer att få en bra resa från rygg ledaren om mitt spetsscenario stämmer. Det krävs såklart lite tur med tempo och lucka över upploppet men formintrycket var bra i sin senaste start när han galopperade lite oturligt.

3 Wham Bam Boo var fyra från dödens i ett finallopp på Charlottenlund i sin senaste start och höll starkt in i mål bakom hästar i samma lopp där 4 Aros Line satt fast över upploppet och där duktiga Unstoppable segrade. Den här gången ska man inte behöva gå den tunga vägen och jag gillar det jag sett av hästen i Danmark och han är absolut bra nog att vinna ett sådant här lopp om det klaffar.

Min Vinnare: 4 Aros Line
Spets efter 500m: 4 Aros Line
Skrällen: Cherie De Vie
Rankingen: A: 4.6.7 B: 3.1.8 C: 5.2

V75-3 2140m Volt
4 Downtown Girl är än så länge obesegrad i karriären och det här fyråriga stoet är under stark utveckling och klarar man bara av spåret är det en toppchans att leda det här loppet från start till mål. Det finns dock faktorer för att gardera den här gången eftersom det är debut i voltstart denna gång. Även om hon verkar förnuftig är det ändå ett frågetecken när man aldrig har startat i volt tidigare. En annan faktor för gardering är att man har en final i sikte om ett par veckor och detta är ett led i matchningen inför den och därför är man kanske inte i hundraprocentig form till denna start. Nu vill man säkert inte bryta segersviten men kör man för långsamt där framme bjuder man in hästarna på 40 meters tillägg som har samlat på sig betydligt mer rutin. Bra Chans men jag garderar.

14 Tour Eiffel är i skrivande stund väldigt borttappad på strecken. Det var förvisso i ett billigt gäng som man vann i sin senaste start men formintrycket var bra och för tre starter sedan startade man på svensk mark i ett tufft gäng och fullföljde bra som femma bakom hästar som Devs Daffodil och Valetta och dom hade förmodligen varit väldigt hårt betrodda i ett lopp av den här kalibern. Det är en rejäl häst som tål att göra jobb på egen hand och jag blir inte förvånad om man är med på fotot nu. Varning!

11 Ever So Clever är inte hela att lita på har visat en hög kapacitet och träningsrapporterna är bra och formen verkar vara bra. Senast blev man störd till galopp innan upploppet och såg ut att ha gott om krafter kvar och även om man kanske inte hade vunnit den gången var plats inom räckhåll mot ett ganska tufft gäng. Innan dess tog man med två raka segrar och skulle favoriten göra bort sig eller ha en sämre dag kan man runda allt.

7 Arm Bri är lite väl mycket betrodd i skrivande stund men står på mellanvolten och har 20 meter till godo på flera konkurrenter och får trots allt plats på kupongen även om jag tror motståndet är för tufft denna gång.

10 Envy Secret är väl ingen riktig vinnartyp men och förlorade som storfavorit i sin senaste start. Man har trots allt avslutat loppen starkt och med rätt ryggar kan man kanske slå till. Inte jättehet men får ändå ett streck till låg spelprocent.

Min Vinnare: 4 Downtown Girl
Spets efter 500m: 4 Downtown Girl
Skrällen: 14 Tour Eiffel
Rankingen A:4 B: 14.11.7.10 C: 5.2.9.1.6.3.8

V75-4 2140m Auto
9 Hunter Dragon är en segerstaplare och bortsett från senast när man var tvåa efter galopp så har man radat upp segrar i år med fem segrar på sju försök. Man tycker att hästen fungerar bra bakifrån från stallet men faktum är att samtliga segrar har kommit från ledningen. Formen är intakt och det är bra chans att runda samtliga motståndare här.

Jag vill ändå betala för ytterligare två hästar och framför allt en häst som jag faktiskt tror håller samma kapacitet som favoriten. 11 Rossi Garline vet jag att man håller väldigt högt i stallet men hästen är inte att lita på och har problem med aktionen till och från. Senast gjorde man en stark slutrunda efter en inledande startgalopp och formintrycket var bra. Skulle hästen fungera fullt ut är det här en häst som tål att göra jobbet och kan en bra dag vinna den tunga vägen. Man låter dessutom optimistiska från stallet, Intressant motbud.

5 Enzo Design får det sista strecket eftersom man är ruggigt startsnabb och jag har svårt att se att någon annan ska kunna hålla ut eller ta sig förbi i starten. Tidsmässigt har man gått tider som kan mäta sig med favoriten och skulle det bli trafikproblem för mina andra två streck skulle man kunna rinna undan från ledningen. Har varit struken inför det här och det är såklart inget plus men kapacitet finns.

Min Vinnare: 9 Hunter Dragon
Spets efter 500m: 5 Enzo Design
Skrällen: 5 Enzo Design
Rankingen: A: 9.11.5 B: 7.8.1.4.3 C: 2.6.10

V75-5 2140m Auto
Flemming Jensen har hela fem hästar till start i detta lopp och det är högst troligt att någon av Flemmings hästar står som segrare.

12 Dream Kåsgård är den som Flemming väljer att köra själv och det är inte så konstigt som hon har sett ut på slutet. Det är loppets bästa häst och man kommer hit med fyra raka segrar. Man har bra chans att runda samtliga igen men det saknas inte motstånd och det kan strula från läget.

4 Bitcoin tillhör även den Flemming Jensen och det är den jag håller som spetsfavorit i loppet. Hästen är förmodligen bättre över kort distans och det är oklart om man väljer att köra i ledningen här. Skulle man släppa ledningen får man en bra resa oavsett men behöver kanske lite tur på vägen.

6 Dekanen har varit otroligt bra på slutet och har hittat sitt livs form. Motståndet känns tuffare nu men form slår ofta klass och med rätt resa är man med och gör upp om segern.

Jag tycker att det är ett öppet lopp och en häst som Confusion Tårs tror jag inte är så mycket sämre än de flesta här rent kapacitetsmässigt och den låga spelprocenten är lockande även om läget är besvärligt.

Min Vinnare: 12 Dream Kåsgård
Spets efter 500: 4 Bitcoin
Skrällen: 7 Confusion Tårs
Rankingen: A:12 B: 4.6.3.2.7.5.11 C:1.10.9.8

V75-6 2140m auto 
Här tror jag att vi kommer att få se en duell signerad Stall Flemming Jenssen och det känns som ett hyfsat stabilt lås om man väljer att gå på dessa två, men man måste spika någonstans i omgången och då väljer jag att ta ställning för den som har visat mer form på slutet samt har läget till sin fördel.

5 Tycoon Conway Hall blir min enda spik i omgången och även om Flemming väljer att köra Slide So Easy tror jag att det är knapp fördel för mitt spikförslag. Segrarna har förvisso varit pliktskyldiga som favorit och senast fick man styra och ställa som man ville i ledningen men intrycket var ändå bra. Man är troligen bättre över kort distans men det känns ändå som att man kan få fuska bort en del av loppet och jag tror att man leder detta från start till mål även om det inte saknas motstånd.

11 Slide So Easy är en bättre häst och skulle mycket väl kunna städa av det här motståndet. Jag tycker dock inte att det har varit samma tryck i hästen som tidigare i karriären och även om man i sin senaste start var ute mot hästar som Very Kronos, Nadal Broline, Disco Volante med flera tror jag det kan bli tufft att plocka ner min spik. Jag tror att man kommer att vara offensiv från start och köra fram till positionen utvändigt ledaren och väl där borde man inte sätta allt för mycket press på stallkamraten och därmed ”låsa loppet”. Frågan är om man inte går bäst med ryggar dock och det är inte helt givet att man kör framåt men vid det scenariot ser jag inte riktigt vem som ska sätta upp tempot utvändigt om ledar-hästen och då kan det bli för långt fram.

Det är verkligen hårfint om vem jag väljer som spik och det är inte otänkbart att man bara plockar ner ledaren från dödens eftersom det är en klass-häst i grunden och det kan vara värt att lyssna på vad som sägs från stallet under tävlingsdagen.

7 Photo Lavec skulle kunna blanda sig in i segerstriden och var tvåa bakom min spik i sin senaste start. Även om hästen kan öppna från start tror jag inte man kan ta sig förbi till ledningen och känns lite utlämnad här.

Min Vinnare: 5 Tycoon Conway Hall
Spets efter 500m: 5 Tycoon Conway Hall
Skrällen:
Rankingen: A: 5.11 B:7 C: 9.4.3.8.10.2.1

V75-7 2140m Auto
1 Even Steven har en lämplig uppgift på pappret och skulle man lyckas försvara ledningen från innerspåret är det toppchans att leda detta från start till mål. Det är dock inte helt givet med ett par startsnabba hästar utvändigt och om någon tar sig förbi i starten är man sårbar. Nu kan man vinna på andra sätt också och hittar man bara ut så är troligen detta vinnaren. Det ser ut som att man kommer bli stor favorit och jag provar att betala för ytterligare än häst.

6 Escape A.P har varit bra hela hösten och utvecklas för varje start. Senast hittade man till ledningen och vann sedan i ohotad stil och även om det är tuffare emot denna gång tycker jag man ska räknas på sin fina form. Man låter försiktigt optimistiska från stallet och skulle Even Steven bli fast på innerspåret tror jag detta är vinnaren.

Vill man gardera ytterligare är 11 Bella Donna intressant. Det är inte helt otänkbart att det blir lite körning i loppet och det skulle öka chanserna att vinna. Jag nöjer mig med 1 och 6 på mitt system dock.

Min Vinnare: 1 Even Steven
Spets efter 500m: 1 Even Steven
Skrällen: 6 Escape A.P
Rankingen: A: 1 B 6,10,5,7,12 C 3,4,9,11,2

Lycka till med spelet! 

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bröndby - Viborg
Fotboll - Superliga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.85
19:00  Örebro - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian -1
2.15
19:00  Varberg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
2.25
19:00  Norrby - Västerås
Fotboll - Superettan - 1
1.95
10:00  Nya Zeeland dam - Sverige dam
Fotboll - OS - 2 asian -2,5
2.01
18:00  Omonia - Dinamo Zagreb
Fotboll - CL-kval - 2
1.83
18:00  HJK - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - Under 2,5 mål
1.92
04:00  Hall - Strickland
Annat - UFC - Hall vinnare
2.70

Livestreaming