DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Axevalla Lördag 18/7

15 Juli 2020 - 14:19

Lördagens V75-tävlingar avgörs på Axevalla. Det är en Jackpot på 58 miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 7 Hummer Scott i den sista avdelningen.

V75 Tips Axevalla Lördag 18/7
Avd 1: 1,2,3,9,10
Avd 2: 1,2,3,4,7,10,12
Avd 3: 1,7
Avd 4: 9,11,14
Avd 5: 1,2,6,7
Avd 6: 1,12
Avd 7: 7 Hummer Scott

1680 rader x 0,50 = 840 kr

DD Tips Axevalla Lördag 18/7
DD-1: 1,12
DD-2: 1,5,7

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V75 TIPS AXEVALLA LÖRDAG 18 JULI

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass II - Försök 6 i Meeting 5 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 3 Lord Horse kommer till den här starten med två raka segrar. Senast så satt han en bit bak i andraspår innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och då tryckte han till på den ledande Zolly Grif och tog över ledningen i den sista svängen och sedan så dansade han undan till en klar seger. Med en lyckad start ur volten här så sitter Ulf Ohlsson bra till i den främre träffen omgående och då kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

1 Tycoon Broline har tre vinster och en andraplats på karriärens elva starter hittills. Han har gott kunnande när han fungerar men galopp i sju av starterna han har gjort så här långt oroar. Han galopperade när han var på väg att ta över ledningen i ett tidigt skede av loppet senast och då var den dagen förstörd. Gången innan det skötte han sig. Han tog då över ledningen med 1300 meter kvar av loppet och från den positionen så höll han bra men Arvid S.H. plockade ner honom den sista biten så han fick nöja sig med andraplatsen. Det är lite vinna eller försvinna över honom men från spår 1 i volten nu så kan han få ett passande lopp på innerspår här och då kan han duga en bit mot det här gänget. Örjan Kihlström upp för första gången är klart intressant.

2 Leo Leo kommer från en färsk seger på Vaggeryd. Han kom då till ledningen och han vann sedan lätt från den positionen med sparade krafter i ett billigare lopp. Han kan öppna bra från start och kommer han till täten smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Blir det inte ledningen så kan han ändå få ett bra lopp och då kan han vara långt framme igen.

9 Master Sea var väldigt duktig vid vinsten från ledningen över lång distans för tre starter sedan. Senast i ett V86 lopp på Visby så satt han långt bak men avslutningen på upploppet var plusbetonad och då kom han in på femteplatsen bakom Hurricane Silas som vann det loppet från ledningen. Han är missgynnad av bakspår nu då han trivs klart bättre när han är med där framme i ledningen. Voltstart är en fördel så kommer Stefan Persson iväg bra från början så kanske han kan hitta en hygglig position och får han en fin resa så kan han bli farlig över det långa upploppet.

10 Turenne har vunnit hälften av sina tio starter. Nu har han två lopp i kroppen efter lång frånvaro så formen borde vara i antågande. Han är väldigt startsnabb så det var synd på bakspåret här. Får han lite draghjälp under slutrundan så kan han komma in i matchen om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen. Eventuellt blir det barfota bak för första gången nu vilket kan lyfta honom ett snäpp.

Min Vinnare: 3 Lord Horse
Spets efter 500m: 2 Leo Leo
Skrällen: 10 Turenne
Ranking: A 3,1 B 2,9,10,11,7,5,6 C 8,4,12
Spela för 100 kronor och få ett 300 kronor freebet hos Casumo

V75-2
STL Diamantstoet, Försök 4 i Meeting 5 över 2140 meter och jag har streckat sju hästar. 12 Argbiggan har varit jättebra under året. Senast fick hon en resa i andra utvändigt innan attacken sattes in på den sista bortre långsidan och då landade hon först i andraspår in i den sista kurvan och från den positionen så höll hon bra men åt Hossiana Boko som vann det loppet från ledningen fanns inget att göra och hon fick även släppa Divine förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Hon står står bäst inne på pengarna i loppet och får hon de rätta ryggarna att gå i innan hon sätter in slutstöten så fäller hon många hästar till slut.

1 Sunettan Palema fastnade med sparade krafter näst senast. Gången efter det så provade hon lyckan i kvalet till StoChampionatet. Då var hon jättefin i värmningen och provstarterna men i loppet sedan så slog hon ihop och galopperade i början av loppet. Från Innerspåret med Ulf Ohlsson i vagnen så tror jag hon kan hålla upp ledningen och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit mot det här motståndet. Det är den hetaste chansen av Hans Crebas två hästar i loppet.

3 Princess Kloster har inte fungerat på sistone. Senast så var hon på väg mot segern i ett V75 lopp på Halmstad nyligen. Hon satt i ledningen in på upploppet men då fick Victor Rosleff som körde hästen imma på glasögonen och kunde då inte hålla rakt spår så hästen kom innanför sargpinnarna vilket medförde att hon tappade stilen och galopperade bort sig och då gick segern till Bring Me Money istället. Hon är ganska kvick från start och kan hon hålla ihop aktionen hela vägen nu så kan hon vara långt framme.

7 Mellby Happy hade ett dåligt utgångsläge i uttagningsloppet till StoChampionatet senast. Hon hamnade då långt bak i femte utvändigt innan hon gick med i ryggar på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så spurtade hon in till tredjeplatsen bakom Residual Thrust som drog det längsta strået i det loppet. Springspår nu och med Carl Johan Jepson i vagnen så kommer hon iväg bra så borde hon kunna ramla ner i en vettig position och då kan hon duga en bit mot det här motståndet.

2 Kantens Rose har gjort två starter för sin nuvarande tränare Robert Bergh. I debuten slutade det med ett galoppmisslyckande men senast så blev det seger. Hon är inte lätt i voltstart så det är galopprisk här. Näst senast klev hon iväg fint i en ogiltig start men när loppet väl gick så galopperade hon. Kliver hon iväg i rätt gångart så kan hon bli att räkna med här om Dwight Pieters kan servera henne ett passande lopp.

Min Vinnare: 12 Argbiggan
Spets efter 500m: 1 Sunettan Palema
Skrällen: 2 Kantens Rose
Ranking: A 12,1 B 3,7,2,10,4,8,11,15 C 6,5,13,14,9
Upp till 1250 kronor i spelkrediter hos bet365

V75-3
Axevallalöpning - STL Gulddivisionen - STL Open, försök 6 över 2640 meter och jag har streckat två hästar. 7 Handsome Brad årsdebuterade på bästa vis med att spurta in till andraplatsen bakom Mindyourvalue W.F för tre starter sedan. Sedan så kom han med en stark avslutning och han plockade då ner sitt motstånd till seger i Jämtlands Stora Pris. Gången efter det så var han ute i Kymi Grand Prix och där avslutade han starkt och han plockade på Moni Viking över upploppet men han tog sig inte förbi så det slutade med en fjärdeplats bakom Vitruvio som var starkast i det loppet.

Han är väldigt startsnabb så trots ett spår långt ut på vingen här så tror jag att Carl Johan Jepson har ledningen i sikte och kostar det inte alltför mycket kraft att nå till täten så kan han bli svår att fånga in. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle vara upptaget i ledningen.

1 Romanesque har gjort fem starter i Björn Goops regi. Han avslutade positivt efter en startgalopp för tre starter sedan men åt Tjacko Zaz som vann det loppet fanns det inget att göra. Gången efter det så kom den första segern i den nya regin. Han satt en bit ner i kön i fjärde utvändigt innan han attackerade på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så plockade han ner sitt motstånd på ett bra vis till seger.

I den eferföljande starten på Lindesberg så fick han en resa i tredje utvändigt och han avslutade klart godkänt till tredjeplatsen bakom Missle Hill som tog ner den ledande Diamanten från dödens. Han kom med en ruggig avslutning från tredje utvändigt till seger i Gotlandslöpningen senast. Innerspåret nu är lite lurigt men det är lång distans så Örjan Kihlström som får chansen den här gången har god tid på sig att hitta loss och blir han inte fast på innerspåret så fäller han många hästar till slut.

I övrigt kan 9 Yes Mickey som debuterade i ny regi för Robert Bergh senast vara tänkbar. Han fick då vandra utvändigt om ledaren och han galopperade sedan som slagen. Det loppet i kroppen nu kan ha fört fram honom en del till den här starten och klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit mot det här motståndet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 7 Handsome Brad
Spets efter 500m: 7 Handsome Brad
Skrällen: 9 Yes Mickey
Ranking: A 7,1 B 9,10,11,4,6 C 8,5,2,3
Spela för 100 kronor och få ett 300 kronor freebet hos Casumo

V75-4
STL Ungdomslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 11 Ivory Di Quattro gjorde ett superlopp och fick endast se sig slagen av en för bra Moni Viking i Harper Hanovers lopp för tre starter sedan. Näst senast på Vaggeryd så fick han vandra en stor del av loppet i dödens på den ledande Velten Versailles och han hade inga problem med att plocka ner denne i den sista kurvan och ta över ledningen. Han såg då ut att gå mot en ny seger men då kom The Real Star med en stark spurt så han fick nöja sig med andraplatsen. Han tog över ledningen med 1500 meter kvar av loppet och från den positionen så vann han lätt senast. 40 meters tillägg nu är inte det enklaste men Mats E Djuse upp för första gången nu är intressant. Löser det sig med positionerna så blir han inte lätt att stå emot över upploppet.

9 Look Håleryd travade 12,5 över medeldistans i ett Klass I försök där Unoicsdue Gnafa var överlägsen senast och han fick nöja sig med tredjeplatsen då. Knepigt femtespår i volten på 20 meters tillägg nu men klarar han det momentet och om Max Karlsson som finns i vagnen kan hitta en trevlig rygg att gå i under slutvarvet så kan bli farlig den sista biten och då kan det räcka långt mot det här motståndet.

14 Wild Love är ett speedigt sto som kommer från en färsk vinst på Vaggeryd. Hon satt då en bit bak innan hon svepte till ledningen med 350 meter kvar av loppet och sedan så gick hon undan till en säker seger. Många hästar att runda nu men får hon ett passande lopp så har hon en vass avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 11 Ivory Di Quattro
Spets efter 500m: 10 Andre Agassi
Skrällen: 8 Personal Goals
Ranking: A 11 B 9,14,10,13,8,6,7 C 2,5,15,1,4,3,12
Upp till 1250 kronor i spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Silverdivisionen - Försök 5 i Meeting 5 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 6 Zidane Grif hade inte startat sedan Hugo Åbergs kvällen ifjol innan debuten för Timo Nurmos senast. Han satt då djupt nere i kön och Jorma Kontio vred på i vida spår in på upploppet och via en vass spurt så fångade han in den ledande Liam Dana till seger. Han har galopperat mycket tidigare och han är inte helt fläckfri i aktionen. Han gick med järnskor senast men nu är tanken att det ska bli barfota runt om och autostart den här gången är en fördel. Felfri nu och om Jorma Kontio kan servera honom en fin löpning så kan han bli svår att stå emot så han ska räknas tidigt här.

1 Flash Håleryd gick otroligt bra som fyra bakom Zap Di Girifalco från spår tolv på ett dåligt underlag efter mycket regn i lördags. Gången innan det vann han på ett bra vis från ledningen i Åmål. Nu startar han vecka vecka men det har fungerat bra tidigare. Han har toppform och ett perfekt utgångsläge nu. Han är startsnabb så Ulf Stenströmer som tränar hästen meddelar att man troligen kommer att prova att rycka norsken redan innan start för att se om det går att hålla upp ledningen och skulle det lyckas så tror jag Ulf Ohlsson kör i spets så länge lampan lyser.

7 Kick Off Classic var inte långtifrån segern men han fick ge sig mot Floris Baldwin på Axevalla för tre starter sedan. I den efterföljande finalen i Silverdivisionen på Bergsåker så fastnade han med sparade krafter där From The Mine vann från ledningen. Senast på Jarlsberg så tog han ner den ledande M.S.Triple J. till seger från dödens. Han har ett lite chansartat läge nu med spår långt ut på vingen men kan Erik Adielsson som får chansen den här gången slinka ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan han duga en bit mot det här motståndet också.

2 Sir Henry P.Hill höll farten godkänt till sjätteplatsen i Harper Hanovers lopp näst senast. Gången efter det så var han inte som bäst och han har fått en liten paus efter det. Han har fått ett passande utgångsläge här och han brukar göra bra lopp efter uppehåll fast distansen kanske är i lite i det kortaste laget för honom men han är stark och rejäl så ett offensivt upplägg är att vänta och då kan det räcka en bit här.

Min Vinnare: 6 Zidane Grif
Spets efter 500m: 1 Flash Håleryd
Skrällen: 2 Sir Henry P.Hill
Ranking: A 6,1 B 7,2,8,10,4,5,12 C 11,9,3
Spela för 100 kronor och få ett 300 kronor freebet hos Casumo

V75-6
STL Bronsdivisionen - Försök 5 i Meeting 5 över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 1 Cab Lane gjorde första starten sedan oktober ifjol senast. Han satt då långt bak men avslutningen var plusbetonad och han kom in som femma bakom In Line Tooma som tog en knapp seger. Med det loppet i kroppen nu så tror jag han kan vara klart förbättrad till den här starten. Nu har han fått ett perfekt läge då han är väldigt snabb ut så här tror jag på tidig ledning och skulle han får styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en seger. Man siktar på Jubileumspokalen framöver och ska han vara med där så borde han kunna duga en bit mot det här motståndet. Det blir troligen barfota runt om och eventuellt blir det jänkarvagn för första gången nu.

12 Armour As är väldigt formstark. Han gjorde det bra men kunde inte ta ner Guzz Mearas från utvändig position i ett litet fält för tre starter sedan. Gången efter det så tog han över ledningen efter 400 meter och från spets så vann han sedan väldigt lätt. Senast så hade han bakspår över kort distans. Han landade då i dödens med varvet till mål och in på upploppet så satte han klorna i den ledande Sobel Jasmine och han stegade sedan undan till en klar seger. Tråkigt läge nu med många hästar att runda men han besitter gott kunnande och hittar Stefan Persson en bra väg med honom så kan han bli svår att stå emot över det långa upploppet.

I övrigt kan 10 Andre Ward som kommer med fin form till den här starten vara tänkbar. Han vann förvisso i högervarv i Århus senast men det var inte det bästa loppet han gjort meddelar Flemming Jensen. Klaffar det med löpningsförloppet och om han får hjälp med tempot så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit mot det här motståndet men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 1 Cab Lane
Spets efter 500m: 1 Cab Lane
Skrällen: 9 Harvey
Ranking: A 1,12 B 10,9,11,2,4,7,6,3 C 8,5
Upp till 1250 kronor i spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Klass I - Försök 5 i Meeting 5 över 1640 meter. Jag har spikat 7 Hummer Scott som har gjort det bra i sina starter på svensk mark hittills. I debuten så öppnade han bra och han hamnade först i rygg på ledaren som sedan blev tredje invändigt med varvet till mål och sedan så tog han sig loss och han kom med en härlig avslutning men han fick aldrig tag i Nisse Sånna som vann från ledningen så det slutade med en andraplats.

I den efterföljande starten så var han med i en snabb öppning men Inspector lyckades med minsta möjliga marginal hålla upp ledningen. Han kom sedan med en stark avslutning men han tog sig aldrig förbi så det blev ännu en andraplats. Senast så kördes han väldigt passivt och kom i mål med mycket sparade krafter i rygg på Inspector som vann från ledningen. Han kan öppna bra och nu tror jag på ett mer offensivt upplägg så kan Rick Ebbinge komma ner i en hygglig position innan attacken sätts in så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 1 Charlock Wiking som försvann direkt med en startgalopp i volten senast vara tänkbar. Nu är det andra förutsättningar med autostart. Han är snabb den första biten så här tror jag Magnus Jakobsson siktar på att hålla upp ledningen och skulle han lyckas med det så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Innerspåret på Axevalla över kort distans är fördelaktigt. Helstängt huvudlag nu istället för det norska som det var senast.

5 Dream Cash hade två raka segrar innan han galopperade med krafter kvar senast. Han har varit borta från tävlingsbanorna en månad men han tränar bra meddelar man från stallet. Han kan öppna bra från ett spår mitt i banan och han trivs i ledningen fast det kan kosta mycket kraft att nå den positionen men får han en fin resa så kan han duga en bit mot det här motståndet.

I övrigt drar 3 Four Guys Dream en del streck. Han gjorde det bra vid tre raka segrar innan han gjorde bort sig med en startgalopp i den senaste starten. Han har efter det varit struken för en halsinfektion och det har gått drygt tre månader sedan det senaste framträdandet. Han gjorde ett bra banjobb i måndags men jag tror ändå det kan saknas en del till toppformen så han rankas ner en bit.

Min Vinnare: 7 Hummer Scott
Spets efter 500m: 1 Charlock Wiking
Skrällen: 5 Dream Cash
Ranking: A 7 B 1,5,3,2,9,4,11,10,12 C 6,8
Spela för 100 kronor och få ett 300 kronor freebet hos Casumo

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Viborg - Hvidovre
Fotboll - Division 1 - 1 asian hcp -1
2.00
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
01:00  NY Rangers - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.97
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
21:00  Getafe - Valencia
Fotboll - La Liga - Över 5,5 kort
1.80
12:30  Sampdoria - Atalanta
Fotboll - Serie A - 1
5.25
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 26/2
Insats: 756 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 26/2
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Boden 26/2
Insats: 540 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 26/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Boden 26/2
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Livestreaming