DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Axevalla Lördag 22/2

19 Februari 2020 - 13:36

Lördagens V75 tävlingar avgörs på Axevalla och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-4 på nummer 12 Viola Grif som fick en fin resa innan hon gick till attack på sista bortre långsidan och tog över ledningen innan hon slog på en galopp i slutkurvan men hon ställde sig och avslutade sedan strålande men fick inte tag i Bear Victory som vann loppet så hon fick nöja sig med andraplatsen senast. Gången innan det i Kalmar så blev hon het i ledningen och fuskade med travet. Utan galoppen senast så hade hon troligen vunnit hur lätt som helst och kan Emilia Leo se till att hålla henne i rätt gångart nu så tror jag hon blir mycket svår att stå emot. Hon kommer att tävla med jordbländare och eventuellt lätta boots nu meddelar Sofia Aronsson. Vinnarodds 3.25 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V75 Tips Axevalla Lördag 22/2
Avd 1: 1,2,5,7,8
Avd 2: 2,4,7,11,14
Avd 3: 2,4,5,10
Avd 4: 12 Viola Grif
Avd 5: 4,5
Avd 6: 3,6,12
Avd 7: 6,7,10

1800 rader x 0,50 = 900 kr

DD Tips Axevalla Lördag 22/2
DD-1: 3,6,12
DD-2: 6,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V75-1
Vi inleder V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 2 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Hobby De L'Iton (struken) kliver upp en klass nu då han var med i Klass I finalen på Solvalla senast. Han gick då i mål med mycket sparade krafter i ett lopp som vanns av Atik D.L. Det blir nog svårt att ta ledningen här men han går från alla positioner och med en fin resa i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden. Det var jänkarvagn senast men nu när det är voltstart så blir det vanlig vagn, 7 Burning Man kommer till den här starten med två raka segrar efter en tids frånvaro. Springspår här och han kan öppna rätt okej så här tror jag det blir full laddning framåt och då kanske han kan nå spets efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage. Skulle det inte bli någon ledning så är han inte borta för det för han är väldigt stark och tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så han ska räknas tidigt här.

1 Rocky Tilly gick i mål med sparade krafter senast. Han kan öppna bra ur volten och det är inte omöjligt att Rikard N Skoglund som kör hästen kan hålla upp ledningen och skulle han lyckas med det så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men skulle han bli över så kan det uppstå en lucka och då kan han bli farlig den sista biten, 8 Nero Maximus har två lopp i kroppen efter lång frånvaro. Senast på Åby så fick han en fin löpning och klev runt sitt motstånd till seger på ett mycket bra vis. Kan han få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen, 5 Ingo gjorde det bra vid spetssegern näst senast och i finalen efter det så hängde han med okej till fjärdeplatsen bakom vinnande Atik D.L. Nu har han gått upp en klass och har ett svårt spår i volten men om han kan kliva iväg i rätt gångart så kan duga en bit mot det här gänget om Christoffer Eriksson kan få till en bra styrning.

Min Vinnare: 7 Burning Man
Spets efter 500m: 1 Rocky Tilly
Skrällen: 5 Ingo
Ranking: A 7 B 1,8,5,11,9,3,10 C 6,12,4
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

V75-2
STL Ungdomslopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Carlos Ken var ute i Klass II finalen på Solvalla i sin senaste start. Där slog han på en galopp strax efter start och tappade mycket mark och sedan så kördes han långt bak men avslutade klart bra i skymundan och räddade sjundeplatsen bakom Il Duce Boko som vann det loppet. Han
brukar normalt sett inte galoppera och det är en bra häst för klassen och felfri nu så tror jag på en bra insats och då borde det räcka en bit här, 4 Choco Garline kommer till den här starten med tre raka segrar. Det var två vinster från spets innan han spurtade ner sitt motstånd till seger kort före mål senast. Han kan öppna bra så här kanske Kim Moberg kan trycka sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen men det är långtifrån säkert då det är ett ungdomslopp så det kan bli rejäl körning på många håll men oavsett så ska han räknas tidigt här.

2 Glowbull Fusion gjorde årsdebut på Åby i förra veckan. Han gick då riktigt bra efter en tappstart till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Springbank. Från ett trevligt utgångsläge och med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och kan då blanda sig i segerstriden här, 11 I.T.Inventor satt långt ner i kön men gick en stark slutrunda och räddade tredjepriset i ett lopp som vanns av Zenzero Jet senast. Nu får Magnus A Djuse chansen i sulkyn för första gången och klaffar det med löpningsförloppet så har han en vass avslutning och kan bli att räkna med här, 14 Bonny Boy kommer med fin form. Näst senast så avslutade han mycket bra och plockade ner den ledande Corleone D.K. kort före mål till seger. Gången efter det så räckte det inte till seger men han var inte långt efter Mellby Guard som vann det loppet. Tufft läge här och många hästar att runda men om Kevin Oscarsson kan hitta en bra rygg att gå i och om han kan få en del draghjälp så har han en härlig spurt att ta till och över det långa upploppet här så fäller han många hästar till slut om det blir överpace på loppet.

Min Vinnare: 7 Carlos Ken
Spets efter 500m: 4 Choco Garline
Skrällen: 14 Bonny Boy
Ranking: A 7,4 B 2,11,14,12,9,1,10,13,5 C 8,3,15,6
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V75-3
STL Klass I, Försök 2 i Meeting 2 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 2 Zenzero Jet har varit mycket bra på sistone. I årsdebuten för tre starter sedan så kördes han passivt men han avslutade sedan sylvasst fram till andraplatsen bakom Barista Oak som vann det loppet. I de två efterföljande starterna så har det blivit segrar. Han klev fram i dödens med dryga varvet kvar och från den positionen så knäckte han ledaren och gick sedan undan till en lätt seger senast. Han hade stora problem med många galopper ifjol när han kom till Stefan P Pettersson från Italien så jag litar inte på honom helt men felfri här så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då blanda sig i segerstriden igen, 5 Leonas Sami kommer med fin form till den här starten. Två raka segrar har det blivit och han är mer stark än snabb så den långa distansen är passande och kan han hitta ner i en bra position så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här.

10 Indy D. hade tre raka segrar innan han slutade oplacerad i Klass II finalen som vanns av Il Duce Boko senast. Löser det sig med positionerna och om Örjan Kihlström kan servera honom en fin löpning så är han stark till slut och kan då vara långt framme här, 4 Corleone D.K. vann från spets näst senast. Gången efter det så hade han innerspår bakom bilen på Mantorp och han brukades inte för fullt då och gick i mål med sparade krafter och med tussarna oryckta. Han kan öppna bra vid laddning men det kan ändå bli tufft att nå spets eftersom nummer 3 Nisse Sånna som har spåret innanför också är snabb iväg men kan Henna Halme hitta en bra position så kan han vara med och göra upp om segern här.

Min Vinnare: 2 Zenzero Jet
Spets efter 500m: 3 Nisse Sånna
Skrällen: 4 Corleone D.K.
Ranking: A 2,5 B 10,4,3,6,7,8,12,9 C 1,11
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

V75-4
STL Diamantstoet, Försök 3 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har spikat nummer 12 Viola Grif som fick en fin resa innan hon gick till attack på sista bortre långsidan och tog över ledningen innan hon slog på en galopp i slutkurvan men hon ställde sig och avslutade sedan strålande men fick inte tag i Bear Victory som vann loppet så hon fick nöja sig med andraplatsen senast. Gången innan det i Kalmar så blev hon het i ledningen och fuskade med travet. Utan galoppen senast så hade hon troligen vunnit hur lätt som helst och kan Emilia Leo se till att hålla henne i rätt gångart nu så tror jag hon blir mycket svår att stå emot. Hon kommer att tävla med jordbländare och eventuellt lätta boots nu meddelar Sofia Aronsson, vid gardering kan 13 Valborg Marje som endast gjorde två starter ifjol vara tänkbar. Hon har årsdebuten avklarad nu och gick då rätt bra som tvåa bakom Restless Heart. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och kan Paw Mahony få till en bra styrning så kan det räcka en bit mot det här gänget.

6 Hasty Helene kommer med fin form till den här starten. Hon avgjorde på ett bra vis till en enkel seger senast. Det är tuffare motstånd nu men med en lyckad start från springspåret här så kanske hon kan nå spets och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge men jag tror hon får svårt att hålla undan till seger så hon får ses främst som ett platsbud, 10 Callmesally är bra i grunden och drar en del streck här. Hon har inte fått till det i sina senaste starter och kommer nu ut efter vila men om Örjan Kihlström kan ge henne ett bra lopp så kan det räcka en bit här men hon rankas ner en bit.

Min Vinnare: 12 Viola Grif
Spets efter 500m: 6 Hasty Helene
Skrällen: 4 Sideslip
Ranking: A 12 B 13,6,10,4,5,2,15,14,8 C 11,3,9,7
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V75-5
STL Klass II, Försök 2 i Meeting 2 över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 5 Brandy Flame gjorde årsdebut senast när han kördes till ledningen och vann sedan enkelt från den positionen. Det var inte slutsålt i mål och normalt sett så ska han vara ännu vassare med det loppet i kroppen. Från det här läget så tror jag han är ute efter ledningen igen och kan han komma till spets smärtfritt så är mycket vunnet och då kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Det är inte säkert att han kommer till spets men han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas så oavsett så ska han räknas tidigt här. Man kommer att prova jänkarvagn i värmningen och fungerar det väl så kommer det bli första gången han går med den i lopp och det är en intressant förändring.

4 Vitro Diablo vann ett V75 lopp från ledningen i slutet av det förra året. Han återkom i ett Margareta lopp på Solvalla senast men då försvann han med en tidig galopp. Felfri nu så kan han öppna bra och kan då få en fin resa i den främre träffen och kan då blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 3 No Regrets Trot som vann lätt från ledningen i ett billigt gäng senast vara tänkbar. Han är startsnabb och kanske kan snuva tipsettan på ledningen och skulle Ulf Ohlsson lyckas med det så kan det räcka en bit här men jag tror inte det räcker till vinst.

Min Vinnare: 5 Brandy Flame
Spets efter 500m: 5 Brandy Flame
Skrällen: 2 Cayucos
Ranking: A 5,4 B 3,2,9,10,1,8,12,7 C 6,11
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

V75-6
STL Gulddivisionen, Försök 2 i Meeting 2 över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Velvet Gio tog ett par vinster i den högsta klassen under slutet av det förra året. Efter det så har han varit nere i Frankrike och tävlat med två andraplatser och en tredjeplats som resultat. Han satt fast senast och hade troligen vunnit loppet om han fått en lucka. Han känns bara bra efter hemkomsten meddelar man från stallet. Här är han ute över en passande distans från ett trevligt läge och kan Ulf Ohlsson servera honom ett bra lopp så kan han bli svår att stå emot den sista biten. Värt att tänka på är dock att han har tävlat flitigt på barfotabalansen och att han måste ha skor på nu är ingen fördel.

6 Stepping Spaceboy vann både försök och final i gulddivisionen från ledningen i december. Senast på Kalmar travade han åter i spets men fick en del press i ledningen och tappade stilen och galopperade bort sig då. Han har problem med sina framknän och har blivit behandlad efter senast meddelar Admir Zukanovic. Han är startsnabb och är spetsbudet här och skulle han få bestämma en del i ledningen så kan han rinna undan till en ny seger, 12 Gareth Boko hade två raka segrar innan han var ute i finalen av gulddivisionen senast. Då kördes han offensivt och landade i dödens med 1300 meter kvar till mål fast det blev för tufft och han orkade inte riktigt utan fick nöja sig med sjätteplatsen bakom Elian Web som vann det loppet. Tufft utgångsläge här men om han kan få en del draghjälp innan han väljer att sätta in slutstöten så har han en bra avslutning och över det långa upploppet här så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 3 Velvet Gio
Spets efter 500m: 6 Stepping Spaceboy
Skrällen: 7 Olle Rols
Ranking: A 3,6,12 B 7,11,5,10,8,2 C 1,4,9
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Silverdivisionen, Försök 2 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Martin De Bos sladdade längst ner i kön men han gick en bra avslutning i skymundan fast det var för långt fram så han fick nöja sig med femteplatsen bakom Reverend Wine som vann det loppet från ledningen senast. Han tål att göra en del jobb på egen hand om det skulle behövas så här tror jag att det blir ett offensivare upplägg och då kan han bli svår att stå emot den sista biten. Han är även en stark avslutare så om kusken kan få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så har han en vass spurt att ta till så oavsett så ska han räknas tidigt här. Mycket intressant att Erik Adielsson får chansen i vagnen för första gången.

6 Flash Håleryd satt fast med sparade krafter i finalen av silverdivisionen som vanns av Esprit Sisu i julhelgen. Gången efter det så plockade han ner sitt motstånd till seger på ett bra vis. I finalen senast så fick han en invändig löpning innan han tog sig loss och spurtade sedan klart bra även om det bara räckte till en femteplats bakom vinnande Harran Boko. Kan Ulf Ohlsson som kör hästen den här gången slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig när kusken väljer att sätta in slutstöten och blir det bra tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut, 7 Grainfield Aiden fick trava en stor del av loppet i dödens senast fast han gjorde det bra och höll starkt till andraplatsen bakom Reverend Wine. Han startar ofta men det här blir näst sista starten innan man siktar på Sweden Cup i slutet av maj. Han är stark och tål täta starter och tuffa upplägg och kan Mika Forss som sitter i sulkyn den här gången få till en bra styrning så kan han dyka upp i segerstriden igen.

Min Vinnare: 10 Martin De Bos
Spets efter 500m: 2 Kung Edward
Skrällen: 6 Flash Håleryd
Ranking: A 10,6,7 B 9,8,3,12,5,11 C 2,1,4
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.74
19:00  Västerås - Vita Hästen
Ishockey - Hockeyallsvenskan - 1
2.30
19:00  IFK Norrköping - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.14
19:52  Lopp 5 - 7 Horizon du Gers
Trav - Mantorp  - Vinnare
2.75
20:45  AC Milan - Roma
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +0,5
1.82
21:00  Levante - Celta Vigo
Fotboll - La Liga - BLGM
1.83
21:00  Burnley - Tottenham
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1
1.95
18:55  Lokomotiv Moskva - Bayern
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -2
1.72
21:00  Mönchengladbach - Real Madrid
Fotboll - Champions League - 2
1.91
21:00  Liverpool - Midtjylland
Fotboll - CL - Under 4 mål
1.76
21:00  Man United - Leipzig
Fotboll - Champions League - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 26/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Mantorp
Insats: 600 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Mantorp 26/10
Insats: 240 kr - DrTrav
18:55  Europatipset Tips Onsdag 28 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming