DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 tips Axevalla Söndag 19/7

18 Juli 2020 - 14:46

På söndagen avgörs V75 tävlingarna på Axevalla när StoChampionatet ska avgöras. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med en spik. 6 Elegant Ima i den fjärde avdelningen.

V75 Tips Axevalla Söndag 19/7
Avd 1: 1,2,6,11,12
Avd 2: 4,5,7,10,12
Avd 3: 2,9,13
Avd 4: 6 Elegant Ima
Avd 5: 10,11
Avd 6: 1,6,7,10
Avd 7: 3,9,10

1800 rader x 0,50 = 900 kr

DD Tips Axevalla Söndag 19/7
DD-1: 6,10
DD-2: 3,9,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V75 TIPS AXEVALLA SÖNDAG 19 JULI

V75-1
Vi inleder V75 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Sam The Man kommer fin form till den här starten. Han travade i ledningen senast men han kunde inte stå emot Goldstile över upploppet så han fick nöja sig med andraplatsen. Han är väldigt snabb den första biten så här tror jag att Magnus Teien Gundersen har ställt in siktet på ledningen och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Intressant med första gången barfota runt om och även första gången i jänkarvagn.

12 Van Gogh Z.S. har vunnit 13 av karriärens 19 starter. Näst senast i Boden så satt han en bit bak men med knappa varvet till mål så attackerade han och då svepte han till ledningen på den sista bortre långsidan. Från den positionen så höll han sedan undan för en bra spurtande Kaptah till en säker seger. Gången efter det så var han ute över lång distans på Bergsåker. Han tog då över ledningen i den andra kurvan och han fick sedan en del press och in på upploppet var krafterna slut och han kom i mål först som femma i ett lopp där Euskara tog en knapp seger. Tråkigt läge här men han tål att göra en del grovjobb under slutrundan och han kan runda det här motståndet och ta en ny vinst. Barfota runt om nu meddelar man från stallet.

1 Arapaho Ghostdance öppnade fort men i spetsstriden senast så slog han på en galopp. Han kom med en vass avslutning till seger gången innan det. Han är inte att lita på men felfri nu så kan han öppna bra fast det blir nog ändå svårt att hålla upp ledningen men får han en fin resa på innerspår här så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

11 B.W.T.Caesar kom med en vass spurt till seger på Färjestad för tre starter sedan i slutet av maj. Senast i Lahti så vann han i överlägsen stil från ledningen. Nu blev läget dåligt men han har visat tidigare att han går bra bakifrån också och får han smyga med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden så fäller han många hästar till slut om det blir lite tempo på tillställningen.

2 Gizmo De Veluwe var ute i ett sprinterlopp på Halmstad senast. Han landade då i dödens på den ledande Aha efter ett halvvarv och sedan så tryckte han till och tog över ledningen på den sista bortre långsidan. Han höll sedan klart godkänt men han kunde inte stå emot Seven Karats som avslutade starkt så det slutade med en andraplats då. Nu har det gått en dryg månad sedan den insatsen men han har tränat på hyggligt inför detta och han känns fin i jobben meddelar Admir Zukanovic. Från ett trevligt startspår så kan han få ett passande lopp och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 6 Sam The Man
Spets efter 500m: 6 Sam The Man
Skrällen: 3 Erling
Ranking: A 6,12 B 1,11,2,8,4,3 C 10,9,5

V75-2
STL Diamantstoet, Försök 5 i Meeting 5 över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 12 Rexine har tagit 10 segrar på 19 starter och hon är ofta med långt framme. Senast så hade hon innerspår i ett sprinterlopp på Halmstad. Hon var då chanslös på ledningen så hon fick en resa i tredje invändigt och sedan så fick hon en sen lucka och hon fullföljde bra men det räckte inte till mer än en tredjeplats bakom Armour As som vann det loppet. Nicklas Korfitsen är en ung och duktig kusk som har kört henne i många lopp men man ska tänka på att den kusken är lite ovan vid voltstart. Hon har 20 meters tillägg över kort distans men från ett springspår här så kan hon sitta i ett hyggligt slagläge omgående så klaffar det med löpningsförloppet så kan hon bli farlig över upploppet så hon ska ändå räknas tidigt här.

5 Expensive Attitude har gjort två starter i ny regi för Tomas Malmqvist. Hon var duktig vid segern på Århus i årsdebuten näst senast. Gången efter det så blev hon störd till galopp. Nu hoppar Erik Adielsson upp bakom henne för första gången och vid en lyckad start här så kan det kanske bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan hon blanda sig i segerstriden om hon skulle få bestämma lite där framme.

10 Darah Bibo hade två raka segrar innan den senaste starten. Hon fick då vandra först i andraspår och hon gjorde det bra även om hon inte kunde gå i närkamp med Use Face som vann det loppet från ledningen så hon fick nöja sig med andraplatsen. Det är tufft med tillägg över kort distans men hon har fin form och ställer inte ett svårt spår i volten till det här så kan hon dyka upp långt framme om det löser sig med positionerna.

7 Polly Avenue har vunnit 8 av karriärens 13 lopp. Hon har inte lyckats fullt ut i år men med ett par lopp i kroppen nu så kan formen vara i antågande. Hon gjorde en godkänd avslutning och kom in som fyra i ett lopp som vanns av Jackpot Vrijthout senast. Hon känns fin i träningen meddelar man från stallet. Får Magnus Jakobsson som sitter i vagnen till en bra styrning så kan hon duga en bit mot det här gänget.

4 Thai Selene kommer från en färsk seger. Hon satt då en bit bak i tredje utvändigt innan hon gick till anfall på den sista bortre långsidan och då tog hon över ledningen in i den sista svängen och från den positionen så dansade hon sedan undan till en överlägsen seger. Spåret är inte optimalt här men klarar hon av det momentet så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 12 Rexine
Spets efter 500m: 5 Expensive Attitude
Skrällen: 13 Virgin Maiden
Ranking: A 12 B 5,10,7,4,13,15,3,2,9 C 6,1,8,14

V75-3
Ett Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 13 Galileo Am har vunnit 3 av 7 starter sedan Katja Melkko tog över träningen från Björn Röcklinger. Näst senast så gjorde han bort sig med galopp fast han var utan segerchans i det läget. Senast så avslutade han positivt i ett litet fält på Lindesberg men då var Karat Band som vann det loppet från ledningen redan i mål så han fick nöja sig med andrapriset. Utgångsläget är inte optimalt men hittar Jorma Kontio en bra väg med honom så kan han bli farlig över det långa upploppet.

2 Vice Versa Diamant har gjort allting rätt så här långt och han är obesegrad efter fyra starter. Han debuterade på svensk mark näst senast när han spurtade ner sitt motstånd till vinst. På Vaggeryd senast så klev han fram i dödens med varvet till mål och han tog sedan över ledningen med knappa halvvarvet kvar av loppet och sedan så vann han väldigt enkelt. Han klarade voltstart senast och blir inte startmomentet ett problem här så kan han få ett fint lopp i den främre träffen och då kan han vara med i segerstriden igen.

9 Samvais var väldigt bra när han avslutade starkt mellan hästar till seger i ett lopp på Solvalla för fyra starter sedan. Senast i Lahti så avslutade han klart bra men det räckte inte hela vägen till seger så han fick nöja sig med andraplatsen bakom Always Ready som vann det loppet. Innerspår på tilläggsvolten nu men hittar Tuomas Korvenoja loss i god tid före mål så har han en vass spurt att tillgå och då kan han slå till med en ny seger här.

Min Vinnare: 13 Galileo Am
Spets efter 500m: 7 Eddie The Eagle
Skrällen: 9 Samvais
Ranking: A 13,2,9 B 8,3,14,15,12,7,4,1 C 6,11,5,10

V75-4
Ett Treåringslopp över 2140 meter. Jag har spikat 6 Elegant Ima som har inlett karriären strålande med fem segrar på lika många starter. På Solvalla näst senast så kördes han till ledningen i ett tidigt skede och sedan så vann han på ett bra vis från den positionen före en duktig Fabulous Pellini som avslutade starkt. Gången efter det så tryckte han till den ledande Hacker Am i den sista kurvan och in på upploppet så dansade han undan till en förkrossande seger. Maharajah-sonen har nu blivit nerstruken ett hack och han är snabb iväg så här tror jag på tidig ledning och sedan så ser jag inte någon som ska trycka upp tempot och från spets så blir han svårslagen här. Han är dock inte beroende av ledningen för att han ska ses med en god segerchans här.

Vid gardering kan 9 Hulken Sisu som har vunnit två av fem starter så här långt vara tänkbar. Han gjorde en bra avslutning till tredjeplatsen bakom Hell Bent For Am senast. Gången innan det galopperade han från start men han kom tillbaka och räddade femteplatsen i ett sexhästarsfält. Felfri nu så kan han duga en bit mot det här motståndet om Magnus A Djuse kan servera honom en fin löpning.

1 Hennessy Am blev det lite fel för senast för han försvann med en tidig galopp i ett lopp som vanns av Oblivion då. Gången innan det så var han fullständigt överlägsen vid seger på Biri. Felfri nu så har han gott kunnande och han kan öppna rätt bra från start så får han en fin resa i den främre träffen så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Elegant Ima
Spets efter 500m: 6 Elegant Ima
Skrällen: 9 Hulken Sisu
Ranking: A 6 B 9,1,4,11,5 C 10,3,8,7

V75-5
StoChampionatet Consolation över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 10 Mellby Harissa galopperade i den första kurvan i uttagningsloppet till StoChampionatet senast. Hon ställde sig och hon satt sedan långt ner i kön och sedan så letade Robert Bergh efter en lucka på upploppet och när hon fick den så spurtade hon vasst och hon var nära att knipa den andra finalplatsen men nu slutade det istället med en tredjeplats bakom American Hill som var starkast i det loppet. Det var första starten på ett tag så hon kan vara förbättrad med det loppet i kroppen. Utgångsläget nu är inte det bästa men kan hon hålla sig till rätt gångart och om det löser sig med positionerna så kan hon bli svår att stå emot över upploppet.

11 Milady Grace försvann med en tidig galopp senast. Nu har hon inte startat på två månader men hon har lämnat Peter Untersteiners träning och kommer ut i en spännande debut för Daniel Redén här. Hon har visat gott kunnande i tidigare regi så får hon smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så har hon en vass avslutning att tillgå och blir det ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller hon många hästar till slut.

I övrigt kan 9 Love No Pain som fick en invändig löpning i uttagningsloppet till StoChampionatet senast vara tänkbar. Hon vreds ut flera spår på upploppet och hon avslutade sedan plusbetonat i skymundan och då räckte det till fjärdeplatsen bakom American Hill som vann det loppet. Får hon lite draghjälp under slutrundan så kan hon bli farlig den sista biten men hon får ses främst som ett platsbud.

1 Svecak Palema drar en del streck. Hon fick vandra först i tredjespår hela sista varvet i uttagningsloppet och var ursäktad för att krafterna ebbade ut lite den sista delen av loppet så hon slutade precis utanför de prisplacerade hästarna. Hon har inte visat någon vidare startsnabbhet så det finns risk att hon hamnar illa till här Intressant med Erik Adielsson upp för första gången och löser det sig med positionerna så kan hon ha vissa möjligheter men hon får inte plats på systemet och hon rankas ner en bit.

Min Vinnare: 10 Mellby Harissa
Spets efter 500m: 2 Del Ray Pellini
Skrällen: 9 Love No Pain
Ranking: A 10,11 B 9,12,1,8,6,2 C 3,7,5

V75-6
STL Stoeliten - Försök 9 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 10 Tessy d'Ete har gjort tre starter i sin nya regi för Jerry Riordan. I debuten så avslutade hon starkt till seger. Näst senast var hon ute i Stoeliten på Solvalla. Där fick hon vandra i dödens på Double Exposure och hon orkade inte riktigt och hon fick nöja sig med femteplatsen då. På Bjerke för en månad sedan så var hon ute i ett stayerlopp. Då satt hon långt bak men hon kom med en rykande spurt på upploppet och fångade in den ledande Etenclin till seger kort före mål. Med bra ryggar att gå i under slutrundan så är hon stark i spurten och det långa upploppet här är gynnsamt för henne så sitter hon i en vettig position inför avgörandet så blir hon inte lätt att stå emot så hon ska räknas tidigt här.

6 Une Etoile Gar hade ett starkt fjolår men i år har hon inte varit lika bra. Hon fick vandra i dödens på den ledande Double Exposure och det blev för tufft men hon höll ändå klart godkänt till andraplatsen senast och det var ett steg i rätt riktning. Hon kan öppna medelsnabbt men om Jorma Kontio är på offensiven är det inte omöjligt att hon kan få ta över ledningen i ett tidigt skede. Skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen.

1 Vichy Grif kommer till den här starten med tre raka segrar. Hon kom med en härlig avslutning och hon vann åkandes senast och det var inte slutsålt i mål då. Nu möter hon sitt tuffaste motstånd hittills fast utgångsläget här är passande så här kan hon få en fin resa i den främre träffen och får hon ett trevligt lopp så kan det räcka en bit även mot det här motståndet.

7 Calina tog över ledningen med varvet till mål och hon vann sedan på ett bra vis från den positionen för tre starter sedan. Gången efter det hamnade hon i tredje invändigt och hon gick sedan bra som trea bakom Madelen L.T.C. som vann från ledningen. Senast på Bjerke så fick hon ge sig mot en vasst avslutande Gogo Hall från ledningen. Spår lite långt ut på vingen här men hon kan öppna fort och kommer hon ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan hon vara långt framme. Intressant med Erik Adielsson upp nu på Frode Hamre tränat.

Min Vinnare: 10 Tessy d'Ete
Spets efter 500m: 6 Une Etoile Gar
Skrällen: 7 Calina
Ranking: A 10,6 B 1,7,9,3,2 C 4,11,5,8,12

V75-7
Vi avslutar V75 med StoChampionatet över 2640 meter och jag har streckat tre hästar. 10 No Limit Queen var riktigt bra i uttagningsloppet senast. Hon öppnade då snabbt och tog hand om ledningen omgående. Sedan fick hon lite tryck under vägen men hon höll ändå starkt som tvåa bakom Waiting Hill Hall som vann det loppet. Nu är det aviserat barfota runt om för första gången och det tror jag kan ha en väldigt bra effekt. Får Carl Johan Jepson som sitter i vagnen smyga med i en vettig rygg innan hon spelar ut speeden så fäller hon många hästar till slut om det blir lite tempo på tillställningen.

3 Diana Zet vann Drottning Silvias Pokal efter att hon kommit till ledningen i ett tidigt skede tidigare under året. Näst senast så landade hon i dödens med varvet till mål och från den positionen så höll hon okej även om hon tappade lite den sista biten och kom in som fyra bakom Mahma Lane som vann det loppet från ledningen. I uttagningsloppet senast så fick hon bestämma som hon ville i ledningen och vann enkelt. Hon kan öppna bra och skulle ledningen nås så kan hon bli svår att ta ner för övriga motståndare. Det kan dock vankas svar invändigt om 1 American Hill får en bra start och blir det tuff körning den första biten så är hon sårbar.

9 Mahma Lane travade i rygg på den ledande Dontlooseallmoney i uttagningsloppet senast. Hon fick det fint serverat då när Zoreen utvändigt om ledaren galopperade så tog hon sig loss i den sista kurvan och då avgjorde hon sedan väldigt lätt. Får hon smyga med in i det längsta innan hon spelar ut speeden så fäller hon många hästar till slut om det blir ett högt tempo på loppet.

I övrigt drar 5 Ganga Bae mycket streck. Hon var läcker att skåda senast vid vinsten från ledningen. Hon har startsnabba hästar invändigt nu så hon riskerar att få göra mycket av grovjobbet på egen hand här och då blir det tuffare för henne att vinna det här loppet. Nu är tanken att hon ska tävla barfota runt om för första gången och det kan ge henne en extra växel men hon får inte plats på systemet. Det är bästa chansen av Stefan Melanders fem hästar i finalen.

Min Vinnare: 10 No Limit Queen
Spets efter 500m: 3 Diana Zet
Skrällen: 10 No Limit Queen
Ranking: A 10 B 3,9,5,1,2,4 C 7,11,6,8,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Liverpool - Manchester U
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Napoli - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian -1
1.98
15:00  Sheffield U - Tottenham
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp -1,5
2.88
17:30  Västervik - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
2.08
17:30  Liverpool - Manchester U
Fotboll - Premier League - 1
2.02
18:00  Atalanta - Genoa
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
1.71
20:15  Manchester City - Crystal P
Fotboll - Premier League  - 1 & under 3,5 mål
2.05
20:45  Inter - Juventus
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp 0
2.16
21:00  Barcelona - Bilbao
Fotboll - Supercupen - 2 asian +1
1.75
21:00  Cagliari - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.95
21:00  Arsenal - Newcastle
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.05
21:30  Alaves - Sevilla
Fotboll - La Liga - 2
1.80
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  GS75 Tips Axevalla 16/1
Insats: 750 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 17/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 17 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming