DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Axevalla Tisdag 31/12

29 December 2019 - 19:59

Vi rundar av 2019 när Winter Burst avslutas med en multijackpot på nyårsafton och här nedan följer mina V75 tips-inför omgången på Axevalla tisdag 31 december.

Jag spikar endast 3 Alhambra Mail i V75-3 som har gjort allt rätt sedan flytten från Italien till sin nuvarande tränare Magnus Dahlén. På fyra starter så har det blivit lika många segrar. Hon gick en rejäl avslutning från kön till seger senast och man har medvetet låtit henne tävla bakifrån för att hon ska växa i psyket meddelar man från stallet. Från ett bra utgångsläge nu så tror jag att man provar mot ledningen och skulle hon komma till spets och få styra och ställa som hon vill i ledningen så tror jag hon säljer sig dyrt här. Vinnarodds 2.70 hos Unibet & LeoVegas

V75 Tips Axevalla Tisdag 31/12
Avd 1: 3,7,8,9,14,15
Avd 2: 1,3,7,8,10
Avd 3: 3 Alhambra Mail
Avd 4: 5,12
Avd 5: 3,4,8
Avd 6: 5,10,12,14
Avd 7: 2,3

1 440 rader x 0,50 = 720 kr

Dagens Dubbel Tips 31/12
DD-1: 5,10,12,14
DD-2: 2 Reverend Wine

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 9 Vikens Fingerprint kommer med mycket fin form. Hon fick gå en stor del av loppet först i andraspår på ledande Keycard på Mantorp på uppesittarkvällen senast men trots detta så kopplade hon grepp på sitt motstånd och vann på ett mycket bra vis. Från spår två i volten här så kan hon kliva iväg rätt bra och hon klarar de flesta upplägg så oavsett hur Oskar J Andersson väljer att lägga upp taktiken så ska hon räknas tidigt.

15 Adi Gallia har gjort allt rätt på slutet och ståtar nu med tre raka segrar. Senast så rundade hon sitt motstånd från långt ner i kön till seger i ett V75 lopp på Bergsåker. Kan Nicklas Westerholm som sitter upp bakom hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut och kan då blanda sig i segerstriden på nytt.

7 Green Mamba har gjort två starter i ny regi för Jasmine Ising. I debuten så blev det en tidig galopp men hon kom tillbaka bra efter den. Senast så gick hon en mycket vass avslutning ute i spåren och nådde andraplatsen bakom vinnande Nisse Sånna. Här är hon ensam på springspår så med en lyckad start här så är det inte omöjligt att Rikard N Skoglund som kör hästen kan få ta över ledningen efter en bit då det endast är en häst på startvolten och skulle hon nå spets här så kan hon bli svårfångad, 14 Gun Palema fick gå lite för tidigt senast men gjorde ändå ett bra slutvarv som tvåa bakom Vikens Energy. Kan Mikael J Andersson som kör hästen komma iväg bra från springspåret så borde hon kunna ramla ner i en vettig position och kan hon få spara speeden fram till upploppet så kan hon vara långt framme här.

Min Vinnare: 9 Vikens Fingerprint
Spets efter 500m: 7 Green Mamba
Skrällen: 14 Gun Palema
Ranking: A 9,15 B 7,14,3,8,2,13,11,5 C 6,12,10,4,1
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Travtränare Niclas Stenquists lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. Notera att den stora favoriten 5 Hobby De L'iton inte kommer till start. 1 Sandsjöns Enzo har ett lopp i kroppen nu efter en tids frånvaro och han travade då i dödens under slutvarvet och höll starkt till en knapp seger. Han kan öppna rätt så vettigt så från ett trevligt utgångsläge så ska han räknas tidigt här, 7 Bara Min tog en efterlängtad seger i sin senaste start efter flera bra prestationer utan att få sätta nosen först. Kan Jan Henriksson som kör hästen hitta ner i en vettig position så biter hennes avslutning bra över upploppet och då kan det bli en ny seger.

3 Sato är jämn och säker och har vunnit inom V75 spelet tidigare. Senast så var han inte fullt körbar men han trivs bra i Axevalla där han vann vid sitt senaste besök för tre starter sedan. Här kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering igen. Helstängt huvudlag istället för can't see back meddelar man från stallet och det kan ge en extra växel till slut, 10 Stand By Ken kördes fram utvändigt ledaren senast och avgjorde sedan till seger från den positionen. Han är stark och rejäl och tål att gå en repa ute i spåren och kan då bli svår att stå emot den sista biten. 9 Claude Debussy har en vass avslutning och ett spännande smygläge.

Min Vinnare: 1 Sandsjöns Enzo
Spets efter 500m: 3 Sato 
Skrällen: 7 Bara Min
Ranking: A 1,7 B 3,10,8,9,12,11 C 4,2,6
Travbonus: 1000 kr i spelkrediter hos bet365 

V75-3
Ett Stolopp över 1640 meter och jag har spikat nummer 3 Alhambra Mail som har gjort allt rätt sedan flytten från Italien till sin nuvarande tränare Magnus Dahlén. På fyra starter så har det blivit lika många segrar. Hon gick en rejäl avslutning från kön till seger senast och man har medvetet låtit henne tävla bakifrån för att hon ska växa i psyket meddelar man från stallet. Från ett bra utgångsläge nu så tror jag att man provar mot ledningen och skulle hon komma till spets och få styra och ställa som hon vill i ledningen så tror jag hon säljer sig dyrt här.

Vid gardering kan 4 Be The One som blir bättre och bättre och hon vann helt okörd senast vara tänkbar. Hon är dock inte att lita på men felfri nu så kan hon göra ett bra lopp och kan då vara långt framme, 5 Daisy Cash har visat upp gott kunnande tidigare och kommer nu ut i första starten på svensk mark. Kan Flemming Jensen som kör hästen servera henne en fin löpning så kan hon duga en bit mot det här gänget också men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Alhambra Mail
Spets efter 500m: 3 Alhambra Mail
Skrällen: 1 Veams Benelli
Ranking: A 3 B 4,5,10,1,7,6,2 C 11,9,8,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Axevalla Hästkliniks lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Grainfield Aiden avgjorde mycket lätt till seger i den senaste starten på Mantorp under uppesittarkvällen. Kan Hannu Korpi som kör hästen servera honom en fin löpning på nytt så kan han bli svår att stå emot om han är lika bra som i den senaste starten så han ska räknas tidigt här, 12 Bo C. var strålande vid vinsten från dödens på Örebro näst senast. Gången efter det så försvann han med en tidig galopp i ett V75 lopp på Halmstad. Kan han hålla sig i rätt gångart och om Kim Eriksson kan hitta en vettig rygg att gå i och kan få bra draghjälp under slutrundan så kan han blanda sig i segerstriden här om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Vid ytterligare gardering kan 9 Global Tailwind som höll mycket bra till andraplatsen bakom Wir Ideal efter en tung löpning senast vara tänkbar. Han kan öppna bra ur volten så om Oskar J Andersson som kör hästen kan hitta en fin position här så kan han vara långt framme igen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Grainfield Aiden
Spets efter 500m: 1 M.T.Nordic Spirit
Skrällen: 9 Global Tailwind
Ranking: A 5,12 B 9,6,1,11,10,15,4,8,13 C 7,2,14,3
Travbonus: 1000 kr i spelkrediter hos bet365

V75-5
Gunnars Maskiners Lopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 8 The Gambler är inte helt att lita på men besitter bra fart och felfri här så kan han vara med och göra upp om segern. Han vann mycket enkelt från ledningen senast men från ett spår långt ut här så kan det bli tufft att komma till täten men om han kan hitta ner i en vettig position så kan han bli farlig om han kan få spara speeden fram till upploppet och kan då blanda sig i segerstriden igen.

3 Big Jim Pellini har inlett karriären starkt med tre vinster på fem starter och han har ännu inte varit sämre än tvåa. Han är kvick iväg så här tror jag siktet är inställt på ledningen och skulle han få bestämma en del där framme i ledningen så kan han rinna undan till en ny seger, 4 Galba Ringeat har startat fyra gånger tidigare. Två vinster och två stycken galoppmisslyckanden har det blivit. Felfri nu så är han stark och han tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan då bli svår att stå¨emot över upploppet.

Min Vinnare: 8 The Gambler
Spets efter 500m: 3 Big Jim Pellini
Skrällen: 11 E.V.Mici
Ranking: A 8,3,4 B 7,11,1,10,9,6 C 5,2,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Högstenastalldräng har i sina två senaste starter visat att han duger gott i V75. Han avslutade fint över aktuell distans på Åby näst senast och i den senaste starten så kunde han inte hålla upp ledningen från innerspåret men sköt till vasst efter en sen lucka och räddade andraplatsen bakom vinnande Walther på G. Kan Carl Johan Jepson som får chansen i sulkyn den här gången servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden här. Den långa distansen är en fördel.

14 Inez Alki har avslutat positivt två gånger i rad utan att räcka till seger. I den senaste starten så vann hon på ett bra vis från ledningen. Här är det andra förutsättningar men om Hans Crebas som kör hästen kan få gå med i en vettig rygg fram till upploppet så kan hon bli farlig den sista biten.

12 Payet D.E. gjorde det bra vid vinsten näst senast. Gången efter det så drog han till ledningen men fick utstå bra press under vägen och varvade sedan på 10,2 och höll sedan starkt till andraplatsen bakom vinnande Volare Gar. Kan Kim Eriksson som kör hästen få lite draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 10 Lee Sånna har endast en seger i karriären men han gick en bra avslutning till andraplatsen bakom vinnande Vitro Diablo senast. Från springspår på tilläggsvolten här så borde han kunna hamna rätt så bra till omgående och klaffar det med löpningsförloppet här så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 5 Högstenastalldräng
Spets efter 500m: 2 Digital Ocean
Skrällen: 10 Lee Sånna
Ranking: A 5,14 B 12,10,13,11,1,3,2,15 C 8,7,6,9,4
Travbonus: 1000 kr i spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med ett lopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 2 Reverend Wine galopperade bort sig från start näst senast. Gången efter det så bombade han till ledningen från ett spår långt ut och vann sedan lätt från den positionen. Han är kvick iväg så från ett perfekt utgångsläge här så tror jag på tidig ledning igen och skulle han få bestämma som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en ny seger.

3 Southwind Feji har ett lopp i kroppen och känns bra efter comebacken. Hon höll klart bra till andraplatsen bakom Dear Friend senast och nu förstärker Åke Svanstedt i vagnen så med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och kan då blanda sig i segerstriden här, vid ytterligare gardering kan 11 Linus Boy som spurtade sylvasst till seger näst senast vara tänkbar. Kan han hitta en bra rygg att gå i och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Reverend Wine
Spets efter 500m: 2 Reverend Wine
Skrällen: 12 Fossens Bonus
Ranking: A 2,3 B 11,12,8,6,5 C 4,10,7,1,9
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till & Gott nytt år!

/ Henrik Hilmersson

1 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
loremits - 2019-12-30 18:22

Gott nytt år Henrik!
Har läst bloggen i ett par år nu, men aldrig visat uppskattning!

Älskar genomgångarna och även om man inte alltid ryggar (som för någon månad sen när du vann 200k...) så gillar jag verkligen det du gör!

Keep upp och nu hoppas vi på en trevlig nyårsafton :)

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Skellefteå - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.50
19:00  Malmö FF - Granada
Fotboll - Europa League - 2
2.10
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 3,5 mål
2.70
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - EFL-cup - Liv ö 11,5 fri
1.90
21:00  Tottenham - Maccabi Haifa
Fotboll - Europa League - 1 & under 3.5
1.80
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming