DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Bergsåker 12/12

10 December 2020 - 22:47

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Bergsåkers travbana. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar 1 Trumpie i den fjärde avdelningen och 6 Antonio Trot i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Bergsåker Lördag 12/12
V75-1 1,2,5,6,10,12
V75-2 14,15
V75-3 3,8,10,11,12,13,14
V75-4 1 Trumpie
V75-5 1,2,3,5,6,11
V75-6 6 Antonio Trot
V75-7 1,2,4,5,7

2520 rader x 0,50 = 1260 kr

DD Tips Bergsåker Lördag 12/12
DD1: 6 Antonio Trot
DD2: 1,2,4,5,7

5 rader x 50 kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m auto 

2 Global Undecided är en av två hästar från stall Timo Nurmos i loppet. Ett stall som har toppform för dagen. Vilket vi fick bevittna så sent som under V86 omgången i onsdags. I den senaste starten blev det för för denna sexåringen. Nu är förutsättningarna annorlunda med perfekt utgångsläge. Man är ingen blixt från start men man kommer sitta fint med i andraspår direkt idag. Man kommer fälla många tillslut och blir därför min förstahäst. Anmäld helstängt huvudlag och jänkarvagn.

6 Dom Perignon är kvick från start och är min tidiga ledare av loppet. Denna sexåring trivs bra i ledningen, sex segrar på sju försök från den positionen. I den senaste starten såg man väldigt fin ut när man passerade mållinjen som fastlåst. Då körde man med norskt huvudlag för första gången, men den extraväxteln blev oryckt då och förhoppningsvis får man användning för den effekten till dagens start. Kommer man till ledningen är man en tidig segerkandidat. Från stallet är man optimistiska.

10 Heading Reference stod för en mycket fin prestation för tre starter sedan när han vann en silverfinal på imponerande vis via 09,8 sista varvet. Skulle Heading Reference vara inärheten av en liknande prestation idag så kommer han bli svår för övriga att stå emot. Dock var man inte som bäst i den senaste starten, men då var det mini comeback efter lite vila och både jag och tränaren Håkan Skoglund förväntar sig en bättre insats till dagens start.

Min Vinnare: 2 Global Undecided
Spets efter 500m: 6 Dom Perignon
Skrällen: 10 Heading Reference
Ranking: A 2,6,10 B 1,12,5,3,8 C 7,4,9,11

V75-2 2140m volt
15 Åsrud Vilja är en stark, snabb och stabil. Man är van att starta med tillägg och dessutom har man hela sin karriär tävla med skor vilket alla konkurrenter också måste göra i dagens start. Åsrud Vilja kan öppna kvickt och Rikard N Skoglund som sitter i vagnen kan själv välja upplägg beroende på hur loppet artar sig. Man kommer till dagens start med fyra raka segrar och formen ska vara god. Från stallet tror man på bra segerchans. Anmäld jänkarvagn och öppet huvudlag.

Vill ändå dubbla systemet med 14 Våler Nikolai har stått för en mycket fin utveckling under året. Kommer till kvällens start med tre raka segrar, samtliga segrar är dock tagna barfota runt om vilket det inte kommer bli ikväll. Dessutom är det tre olika kuskar som suttit upp bakom denna femåring vid de senaste segrarna. Till ikväll blir det en fjärde kusk på lika många starter som ska hålla tömmarna bakom Öystein Tjomslands travare. Även om skor på ska ses som ett minus vill jag inte lämna Våler Nikolai utanför systemet. Från stallet meddelar man att Våler Nikolai är bra iordning inför dagens start och man låter sig inte se sig som besegrade på förhand utan tror på segerchans. Anmäld amerikans vagn och norskt huvudlag.

För den som vill gardera ytterligare får man inte glömma 9 B.W.Rune som är stark och tuff. Denna femåring är inte missgynnad av några skor på hovarna då han inte vet om något bättre, utan han tävlar alltid med skor. B.W.Rune står perfekt inne i detta loppet och nu är det 500m kortare än i senaste starten när man fick se sig besegrad av Våler Nikolai. Tidig på systemet för den som garderar ytterligare i loppet. Anmäld öppet huvudlag.

Min Vinnare: 15 Åsrud Vilja
Spets efter 500m: 15 Åsrud Vilja
Skrällen: 9 B.W.Rune
Ranking: A 15,14 B 9,13,12,3,6 C 8,2,10,11,5,4,1,7

V75-3 2140m volt
14 Iceland Falls stod för en fin comeback i den senaste starten, vann direkt i enkel stil. Detta fyraåriga sto har vunnit tre av de fem senaste starterna och inkasserat över 300,000kr i enbart förstapris. Idag har man springspår på tillägg och ett offensivt upplägg är att vänta. Skulle inte bli förvånad om man efter en bit är framme och ställer en fråga om tätpositionen. Oavsett om man får överta ledningen eller inte så är detta en bra segrchans i min bok. Förstahäst. Anmäld helstängt huvudlag och vanlig vagn.

3 Matilda Cash stod för en klart positiv insats i sen debut för Björn Goop i den senaste starten. Då blev man två efter att fått ge sig sista biten. Skulle hon kliva iväg bra från start tror jag man tar hand om ledningen och från den positionen bli hon hästen att slå för övriga. Det blir formkusken Carl Johan Jepson i vagnen för första gången vilket är intressant. Från stallet låter man optimistiska även om Matilda Cash aldrig startat i voltstart för Björn Goop. Anmäld ybridvagn och öppet huvudlag.

Skrällen för mig är 8 Gal Gadot Racing som stod för en snabb slutspurt i den senaste starten, intrycket lyste form. Vid gardering av loppet får man inte glömma denna fyraåring.

10 Whelk håller bra form meddelar man från stallet. I den senaste starten stumnade sista man dock 400 senast efter ha gått på i spåren med varvet kvar. Men med rätt resa besitter Whelk en rejäl slutspurt som kommer fälla många.

Min Vinnare: 14 Iceland Falls
Spets efter 500m: 3 Matilda Cash
Skrällen: 8 Gal Gadot Racing
Ranking: A 14,3 B 8,10,11,13,12,15,9 C 7,1,2,5,6,4

V75-4 2140m auto
I denna avdelningen kommer dagens första spik, 1 Trumpie. Denna treåring stod för en rejäl körning i den senaste starten för att få överta ledningen. Fick sen ge sig på upploppet mot Jacoby Keeper. Idag är det innerspåret bakom bilen vilket är ett plus till skillnad från spår tolv som senast. Jag tror man tidigt sitter i ledningen och därifrån är man sen hästen att slå för övriga. Från spets ska segerchansen vara hög. Från stallet meddelade man att taktiken är given, spets och slut. Spik för mig.

Motbud
5 Jaramaz Boko har formen på topp för dagen, Jaramaz Boko har i samtliga starter efter vilan gått i mål med full fart. Man har kört passivt i loppen men nu förväntar jag mig ett mer offensivt upplägg för detta sto. Är främsta utmanaren till min spik.

7 Zodiac Kronos har hög segerprocent felfri och tävlar mestadels mot sig själv. I senaste staren tog man en enkel seger och står idag perfekt inne i loppet. Denna femåring skulle gynnas om tempot skruvas upp under loppet.

Vill även nämna 8 Mellby Hero som har fått sämsta utgångsläget men är otroligt kvick från start. Skulle min spik göra bort sig på något sätt är jag inte främmande för att Mellby Hero kommer sitta i ledningen efter en bit. Väl i ledningen sen vet vi att Timo Nurmos tränade ofta biter ifrån sig bra, dessutom tillsammans med Jorma Kontio.

Min Vinnare: 1 Trumpie
Spets efter 500m: 1 Trumpie
Skrällen: 5 Jaramaz Boko
Ranking: A 1 B 5,7,8,12,2,10,11,4 C 6,3,9

V75-5 3140m auto
1 Timo Lane besitter bra styrka och den långa distansen ses som ett plus för denna sjuåring. Timo Lane har även visat att man kan öppna kvickt bakom bilen. Men frågan är om man kan hålla upp innerspåret? Dessutom har man varit struken inför detta loppet och som favorit vill jag ändå gardera.

5 Gooner har en intressant uppgift framför sig i mina ögon. Man är van att möta tuffare motstånd än vad man ställs emot ikväll. Denna fyraåring har testat på semifinal i Breeders' Crown bland annat. Gooner är kvick iväg från start och jag tror Daniel Wäjersten kommer ladda vad som går för att nå ledningen här trots den långa distansen. För kommer man väl till spets är mycket vunnet, får man sen dämpa farten i mitten av loppet ska segerchansen vara hög idag. Från stallet är man optimistiska och nu på hemmaplan förväntar jag mig att man ställt iordning ordentligt. Förtahäst.

3 Gazoline Mearas har haft en del otur under de senaste loppen. Men Gazoline Mearas är betydligt bättre än vad resultatraden visar. Med ett bra utgångsläge idag bör Erik Adielsson hitta en fin position från start, kommer vara med långt framme här.

11 Danilo Brick är en av få startande som testat på den dryga distansen tidigare. Dessutom har Danilo Brick den formidabla duon bakom sig, med tränare Timo Nurmos och kusken Jorma Kontio. Bara det räcker långt för dagen. Men denna femåring kommer behöva gör en del grovjobb själv under loppet men ska ändå räknas.

Min Vinnare: 1 Timo Lane
Spets efter 500m: 5 Gooner
Skrällen: 3 Gazoline Mearas
Ranking: A 1,5 B 3,11,6,2,4,9,8 C 7,12,10

V75-6 2640m auto 
Här hittar vi kvällens andra spik i omgången, 6 Antonio Trot. Denna sjuåring står på tur för seger i min bok. Han har stått för fina och vassa avslutningar bakom så fina hästar som Cyber Lane och Very Kronos på slutet. Nu finns ingen Cyber Lane eller Very Kronos med i startfältet och då borde det vara dags att få lite betalt på formen för Antonio Trot. Återigen är det duon Timo Nurmos och Jorma Kontio som är i farten. Jag tror man tidigt kommer sitta i ledningen och därifrån blir man svår för övriga att fånga in. Spik.

Morbud
2 Coin Perdu tillhörde kulltoppen som treåring och fick då kämpa mot Villiam som Very Kronos. Efter den fina treåring säsongen har skadorna spökat för Coin Perdu men nu som sexåring har denna hingst fått det att fungerat och man kunnat starta på ordentligt. Kommer till kvällen start med två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Från stallet är man optimistiska inför dagens start, och man skulle inte bli förvånad om det räcker till seger idag.

Skrällen för mig är 10 Selmer I.H. som har matchats mot något enklare motstånd på slutet.Fyra segrar och två andraplatser som resultat på de sex senaste starterna. Man kommer även till dagens start med full form och väljer man att gardera min spik är denna sexåring tidig på systemet. 

Min Vinnare: 6 Antonio Trot
Spets efter 500m: 6 Antonio Trot 
Skrällen: 10 Selmer I.H.
Ranking: A 6 B 2,10,7,8,12,11,9,3 C 1,5,4


V75-7 1640m auto 
2 Rossi Palema har bra förutsättningar. Man har anmält med jänkarvagn till kvällens start och Mats E Djuse som sitter i vagnen lär gasa så länge som möjligt idag. Jag tror man kör sig till ledningen från start och därifrån blir man hästen att slå för övriga. Man har sju segrar på tio försök från ledningen och trivs dessutom över kort distans. De två senaste segrarna kommer just över 1640m. Blir man inte överfallen i ledningen har Rossi Palema bra segerchans ikväll. Förstahäst.

1 Marschall Match är en kapabel fyraåring som tillhör kulltoppen i Finland. Man är kvick från start men är tveksam om man lyckas hålla upp ledningen, men skulle man lyckas trots allt så är såklart mycket vunnet. Det ryktas om helstängt istället för öppet huvudlag vilket såklart vore intressant. Oavsett om man lyckas hålla upp ledningen så är Marschall Match garanterad ett bra lopp härifrån och ska med på systemet. Det blir dessutom Ulf Ohlsson som hoppar upp o vagnen för första gången.

Vill även varna för 4 Betting Rebel som har toppform för dagen. Kommer med en fin seger från spår tolv över kort distans i senaste starten. Ikväll har man ett mer passande utgångsläge och hittar man en vettig position från start kommer man vara med och göra upp om segern även i kvällens start.

Min Vinnare: 2 Rossi Palema
Spets efter 500m: 2 Rossi Palema
Skrällen: 5 Algot Zonett
Ranking: A 2,1,4 B 5,7,5,3,12,9 C 11,10

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming