DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Bergsåker 9/1

7 Januari 2021 - 20:38

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Bergsåkers travbana. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar 11 Våler Nikolai i den fjärde avdelningen och 5 Antonio Trot i den femte avdelningen.

V75 Tips Bergsåker Lördag 9/1
V75-1 1,5,7
V75-2 3,4
V75-3 3,4,5,10
V75-4 11 Våler Nikolai.
V75-5 5 Antonio Trot
V75-6 1,2,4,5,7,8,9,11
V75-7 Alla

2304 rader x 0,50 = 1152 kr

DD Tips Bergsåker Lördag 9/1
DD1: 9 Gardner Shaw
DD2: 1,2,3,5,11

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m auto
5 Remarkable Feet är en sexåring som är under fin utveckling. I den senaste starten stod man för en rejäl prestation, klockan stannade på 09,6 sista 700m och man blev tvåa i mål. Formen är på topp och från stallet låter man optimistiska. Jörgen Westholm som både tränar och kör kommer ladda iväg från start och skulle man hitta till ledningen här är man hästen att slå för övriga. Men man är heller inte beroende av den positionen för att vinna. Remarkable Feet besitter även en vass avslutning vilket vi fick se senast. Förstahäst.

7 Algot Zonett är en åttaåring som imponerat på slutet, i de sju senaste starterna har man inte varit sämre än trea i mål. I den senaste starten var man ute i en brons-final och vann till synes obrukad. Algot Zonett besitter både styrka och snabbhet så man är inte beroende av något speciellt upplägg under loppet. Man går förvisso upp i klass till dagens start och utgångsläget är inte optimalt men håller man samma form som på slutet kommer man vara med och göra upp om segern här.

1 Electrical Storm har formen på topp och kommer till dagens start med två raka segrar i bagaget. Detta är en sjuåring som trivs bäst på lite längre distanser, men han besitter även en vass speed. Från ett perfekt utgångsläge är man garanterad en fin resa och skulle luckan uppenbara sig under upploppet går ingen säker. Skräll.

Min Vinnare: 5 Remarkable Feet
Spets efter 500m: 5 Remarkable Feet
Skrällen: 7 Electrical Storm
Ranking: A 5,7 B 1,2,8,3,4 C 6,10,9

V75-2 2140m volt
3 Essie Gonzales gjorde debut för Katja Melkko i den senaste starten, det blev en överlägsen seger från ledningen direkt och klockan stannade på 13,5 sista 700m. Detta är ett sto som besitter rätt inställning. Essie Gonzales verkar även trivas i ledningen där man tagit fyra segrar på fem försök. Spåret har man spetsat från tidigare och jag tror Jorma Kontio som sitter i vagnen tidigt kommer sitta i ledningen här och därifrån blir man svårslagen. Förstahäst.

4 Gaia Barsk gjorde även hon debut i ny regi i den senaste starten. I detta fallet var det första starten för Oscar Berglund. Gaia Barsk stod då för en bra insats som tvåa i mål. Enligt Oscar kommer hon vara ännu bättre idag med lopp i kroppen, och han tror Gaia Barsk kommer gå en 15-tid på lördag. Skulle min förstahäst ha en sämre dag ska man inte nonchalera Oscras nyförvärv här.

Vill även nämna 11 Lupin Håleryd, hon vann väldigt lätt från ledningen senast, dock är det en position man tagit samtliga segrar från och det är en position man inte kommer nå idag. Lupin Håleryd har visat att hon besitter en vass avslutning och med rätt lopp kommer hon fälla många över upploppet. Hon kommer inte med på mitt system då jag väljer att gå kort här. Men för den som garderar loppet ytterligare är hon ett givet streck.

Min Vinnare: 3 Essie Gonzales
Spets efter 500m: 3 Essie Gonzales
Skrällen: 4 Gaia Barsk
Ranking: A 3 B 4,11,13,12,15,1,10,7,2 C 9,8,14,6,5

V75-3 2640m auto
4 Hefner Am hade ett knepigt utgångsläge i den senaste starten på V75, men denna fyraåringen löste det hyggligt och såg formstark när han gick i mål som fyra. Idag har man ett bra utgångsläge, med siktet inställt på ledningen. Jag är inne på att man sitter i ledningen när starten gått iväg och från den positionen har man två segrar på tre försök. Hefner Am duger fint i klassen och från spets ska segerchansen vara god, min förstahäst i loppet.

5 Ants In The Pants har stått för fina prestationer på slutet och har två segrar och två andraplatser på de fyra senaste starterna. I den senaste starten fick man se sig slagen av Albert Zonett efter att man fått lägga mycket kraft för att ta sig till ledningen efter 500m. Dessförinnan har man varit fin i två raka segrar. Med formen på topp och optimistiska tongångar från stallet så är man tidig på systemet.

10 Zodiac Kronos besitter fina fartresurser och har hög kapacitet för klassen men han är inte helt att lita på travmässigt. I den senaste starten galopperade man bort en seger kort före mål och blev med den galoppen kvar i klassen och kan starta här idag. Skulle Zodiac Kronos hålla sig till rätt gångart hela loppet är man segeraktuell trots utgångsläget.

Min Vinnare: 4 Hefner Am
Spets efter 500m: 4 Hefner Am
Skrällen: 10 Zodiac Kronos
Ranking: A 4,5 B 10,3,2,1,9,11 C 6,8,7

V75-4 2140m volt
Här hittar vi kvällens första spik 11 Våler Nikolai. Han har verkligen utvecklats under året som gått. I den senaste starten fick man inte det där sista trycket i steget, men det meddelar man från stallet berodde på banan som var kvävande under senaste tävlingsdagen på Romme. Man kommer bli mindre betrodd ikväll än vad man blev senast och även om Våler Nikolai inte håller den absoluta toppformen så är detta ett lopp som inte håller högsta klass. 12 B.W.Rune som är värsta motbudet står 20m sämre till än vad han gjorde när han besegrade Våler Nikolai för två starter sedan. Våler Nikolai är ruskigt speedig och jag är inne på att man kommer fälla samtliga över upploppet här och spikar.

Motbud
15 B.W.Rune är stark och rejäl och slog min spik för två starter sedan, precis som jag nämnde ovan stod man 20m bättre till då jämfört med idag. I den senaste starten blev man stressad och ivrig och felade direkt från start. Ikväll har man ett bättre utgångsläge och en felfri avgång är att vänta. Givet motbud till spiken för den som garderar loppet.

9 Vestpol Gladiator kommer till dagens start med formen på topp, två segrar på de tre senaste starterna är facit. I den senaste starten stod man för en fin prestation när man spurtvann på V75. Vestpol Gladiator vill helst få det serverat och använda sin vassa avslutning över upploppet. Idag har man ett knivigt utgångsläge med bakspår på tillägg och risken finns att man får Våler Nikolai i rygg. Men skulle det bli tvärt om kommer man kunna smyga med in i det sista och då går ingen säker.

Min Vinnare: 11 Våler Nikolai
Spets efter 500m:
Skrällen: 15 B.W.Rune
Ranking: A 11 B 15,9,5,6,7,8,4,10,14 C 2,13,14,3,1,12

V75-5 2140m auto
Här hittar vi kvällens andra spik i omgången, 5 Antonio Trot. Svek senast på V75 som favorit, galopperade då och sen blev det bara fel. Den insatsen lägger jag inga större värderingar vid idag när förutsättningarna ser annorlunda ut. Från perfekt utgångsläge är Antonio Trot min tidiga ledare av loppet och från den positionen är man hästen att slå. Timo Nurmos meddelar att Antonio Trot känns fin hemma i jobben inför dagens start. I ett annars streck-krävande lopp väljer jag att ta ställning för den tidiga ledaren och jag tycker Antonio Trot är en spelvärd spik till 28% i nuläget.

Motbud
11 Disco Volante trivs under vinterhalvåret och kommer med fin form till dagens start. För två starter sedan vann man överlägset och i senaste starten gick man 11,2 sista 1900m efter galopp. Idag är utgångsläget inte perfekt då Disco Volante trivs som bäst när han får vara med i främre träffen under loppen. Men för den som garderar loppet är Disco Volante ett givet streck.

10 Grainfield Aiden startar stall Hannu Korpi på med, ikväll blir tredje starten på två veckor. I den senaste starten gick man bra från kön och klockan stannade på 13,4 sista 1000m. Från stallet låter man optimistiska och meddelar att man tror på en ännu bättre insats ikväll. Ett offensivt upplägg är att vänta trots spår 10.

Vill även nämna att hedershästen 3 On Track Piraten äntligen fick vinna senast. Ikväll är det tuffare emot, men från detta utgångsläget skulle man kunna få en fin resa och då vet vi att han avslutar vasst.

Min Vinnare: 5 Antonio Trot.
Spets efter 500m: 5 Antonio Trot.
Skrällen: 10 Grainfield Aiden
Ranking: A 5 B 11,10,3,1,8,6,2 C 4,7,9

V75-6 2140m volt
En öppen avdelning där jag väljer att strecka på en hel del.

9 Gardner Shaw mötte 1 Goner i klass-I finalen på Solvalla senast. Då skilde det en hel del oddsmässigt mellan de båda. Gardner Shaw var spelad till 11,78 och 1 Goner 17,27. När jag gör tipsen är de jämnt streckade på V75. Självklart spelar spårlottningen in där Goner dragit fördel men i min bok är Gardner Shaw rankad före 1 Gooner i dagens lopp. Gardner Shaw stod för en rejäl avslutning i den senaste starten och från stallet andas man optimism kring dagens start. Man är nöjda med spåret, trots spår 9 då Gardner Shaw lätt kan stressa upp sig vid en startrusning vilket man slipper kväll. Man ska räknas tidigt i segerstriden i dagens lopp.

7 Marschall Match har nu gjort två starter på Svensk mark. Det har resulterat i en femte plats och en seger. I den senaste starten kom segern och man vann enkelt från ledning med krafter obrukade. Marschall Match är ovan i volt men har skickliga Ulf Ohlsson i vagnen, och skulle man komma iväg bra från springspår och nå ledningen kommer man sälja sig dyrt ikväll. Formen finns där för att vara med och utmana om segern ikväll.

1 Gooner nämnde jag lite innan. Självklart är man ett streck på kupongen när man garderar. Man trivs väldigt bra i ledningen och Daniel Wäjersten som både tränar och kör kommer säkert göra allt han kan för att hålla upp den positionen. Man har fem segrar på sex försöker ifrån just ledningen. Skulle man komma dit ikväll är mycket vunnet. Men oavsett är 1 Goner garanterad en fin resa och skulle det bara lösa sig längs vägen om man nu inte får spets så är man seger aktuell ändå.

Vill även nämna 4 Royal T.N som gjorde det bra på V75 i Kalmar i den senaste starten. Formen är bra och detta är en sexåring som trivs om tempot skulle bli högt i loppet. Till endast 2% i nuläget är man en given skräll på kupongen.

Min Vinnare: 9 Gardner Shaw
Spets efter 500m: 1 Gooner/7 Marschall Match
Skrällen: 4 Royal T.N
Ranking: A 9,7,1 B 4,2,5,11,8 C 3,6

V75-7 1640m auto
I detta kortlopp har jag själv gett mig möjligheten att plocka med samtliga hästar på systemet. Detta på grund av att jag valt att ta ställning och gå kort i flertalet avdelningar.

3 Astronascente Zac fick ett tufft lopp på Solvalla senast under finalerna. Blev pressad i ledningen och öppnade första 1000m på 12,5. Man var ursäktad att man inte orkade hela vägen till mål den gången. Idag är det en mer passande distans och man är min tidiga ledare av loppet och därifrån ska segerchansen vara bra. Skulle kunna blir tuff öppning idag också då det finns flera startsnabba på start.

2 Global Agency har fått tre lopp i kroppen nu efter vila, där man har stått för bra prestationer i varje start. I den senaste starten tävlade man med blinkers för första gången, då blev det ledningen utan att man laddade nämnvärt och sen höll man den positionen loppet igenom till seger. Tussarna var dessutom oryckta. Nu med fin form och bra spår är man segeraktuell igen. Ska bli spännande och se vad som händer om man laddar iväg för fullt från start ikväll.

5 Big Shot har gjort det bra på slutet för Katja Melkko, i den senaste starten fick man betalt på den fina formen man hade och fick sätta nosen först över mållinjen. Normalt sett duger man bra för klassen i ett lopp som detta. Finns frågetecken kring formen då man varit struken inför kvällens start.

1 Axel Ruda har formen på topp vilket man visade i senaste starten när man sköt till rappt när luckan kom. För tre starter sedan spurtvann man på V75 på Åby. Från detta utgångsläge är man garanterad ett fint lopp och uppenbarar sig luckan över upploppet kommer man ha en vass pollett att sätta in.

Vill även nämna 11 Prime Lini som skulle gynnas om tempot blir högt under loppet. Han har visat att han duger bra på V75 tidigare och tränaren Timo Nurmos skulle knappast skicka honom till Sundsvall om han inte var väl redo för uppgiften.

Min Vinnare: 3 Astronascente Zac
Spets efter 500m: 3 Astronascente Zac/2 Global Agency
Skrällen: 11 Prime Lini
Ranking: A 3,2,1 B 5,11,6,10,12,9,7,8,4 C -

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
01:00  Buffalo - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.719
04:10  Kings-Jazz
Basket - NBA - 2 -4,5
1.74
13:30  Chelsea - Norwich
Fotboll - Premier League - 1 -1,5 (asian)
1.63
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
15:15  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.29
15:15  Färjestad - Timrå
Ishockey - SHL - 2
6.50
16:00  Crystal Palace - Newcastle
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.98
18:30  Brighton - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 9,5 hörnor
1.58
18:30  Brighton - Man City
Fotboll - Premier League - City ö 4,5 skott
1.72
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
21:00  Athletic Bilbao - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.75
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
21:15  DD Tips Kalmar & Bollnäs 22/10
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/10 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming