DrTrav

V75 Tips Bergsåker Lördag 11/1

9 Januari 2020 - 15:22

Lördagen bjuder på V75 tävlingar ifrån Bergsåker och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-4 på nummer 9 Grainfield Aiden som har övertygat på sistone och ståtar nu med två raka segrar. Vid vinsten på nyårsafton så satt han långt ner i kön men via en rejäl avslutning så fångade han in den ledande M.T.Nordic Spirit över Axevallas långa upplopp senast. Här sitter han bra till i andraspår omgående och kan han få en del draghjälp under slutvarvet så biter hans avslutning bra till slut och då tror jag han blir svår att stå emot här. Vinnarodds 6.00 hos Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V75-6 på nummer 8 Indra's Secret som inledde starkt med tre raka segrar på lika många starter för sin nuvarande tränare Robert Bergh innan hon kom snett på det senast i Klass I finalen på Solvalla. Nu möter hon bara ston igen och hon har klarat ett fjärdespår i volten tidigare så om hon håller ordning på benen så tror jag att Robert Bergh är offensiv och skickar henne till ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så tror jag hon säljer sig dyrt här men hon är bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 2.05 hos Unibet & LeoVegas

V75 Tips Bergsåker Lördag 11/1
Avd 1: 2,4,6
Avd 2: Alla
Avd 3: 5,10
Avd 4: 9 Grainfield Aiden
Avd 5: 2,3,5,6,10
Avd 6: 8 Indra's Secret
Avd 7: 1,4,5,7

1800 rader x 0,50 = 900 kr

Dagens Dubbel Tips 11/1
DD-1: 8 Indra's Secret
DD-2: 1,4,5,7

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Silverdivisionen, Försök 4 i Meeting 1 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Hawk Cliff har gjort fyra starter efter lång frånvaro. Näst senast avslutade han klart bra från köposition men fick inte tag i vinnande Ginny Weasley utan han fick nöja sig med andraplatsen. I finalen på Solvalla senast så gick han åter en bra avslutning men Esprit Sisu var för bra så på nytt blev det en andraplats. Kan han få gå med i en bra rygg och kan få en del draghjälp så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt här.

4 Doctor Doxey Zenz har gjort det bra på sistone och ståtar nu med två raka segrar. Han har då kört sig till spets efter en bit och här tror jag Mathias Andersson som kör hästen ute efter ledningen igen och skulle han få trolla bort en bit av loppet där framme i täten så kan det räcka långt här. Open-eye huvudlag nu istället för helstängt som det var senast, 2 Pacific Face höll bra till andraplatsen bakom vinnande Reverend Wine senast. Utgångsläget spelar inte så stor roll då han kommer hamna bland de sista men han är stark så här tror jag Giuseppe Lubrano sänder framåt när positionerna är intagna och han kommer då få göra jobbet utvändigt ledaren men distansen är den rätta och han kan visa sig vara starkast den sista biten.

Min Vinnare: 6 Hawk Cliff
Spets efter 500m: 4 Doctor Doxey Zenz
Skrällen: 8 Importedfrmdetroit
Ranking: A 6,4,2 B 8,5,1,3 C 7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Kvisslebruns lopp - STL Kallblodsdivisionen, Försök 2 över 1640 meter och jag har streckat alla femton hästarna, 6 Osen Prinsessa har gjort fyra starter i nuvarande regi för Ole Johan Östre. Näst senast kom den första segern när hon drog på i ett hårt tempo i ledningen och vann sedan enkelt. Hon har inte startat på ett tag men är väl förberedd meddelar man från stallet. Hon är bäst utan skor men nu blir det barfotaskor så det blir så nära barfotakörning som det går, 15 Ängsborken har tagit två segrar efter långt skadeuppehåll. Senast såg han mycket fin ut vid en enkel seger från ledningen men här är det andra förutsättningar med bakspår över kort distans och det är många hästar att runda men om det inte strular alltför mycket här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

3 Hvalstad Odin kan mycket när han tävlar på topp men senast var han inte som bäst och har pausat efter det. Kort distans passar annars bra och han är intressant med Örjan Kihlström i vagnen nu så med en fin löpning i den främre träffen så kan det räcka en bit här, 12 Guli Rubin galopperade som slagen senast. Jobbigt läge här men om Jörgen Westholm kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 6 Osen Prinsessa
Spets efter 500m: 6 Osen Prinsessa
Skrällen: 12 Guli Rubin
Ranking: A 6,15,3 B 12,2,11,9,8,14 C 5,10,7,4,13,1
Travbonus: 1000 kr i spelkrediter hos bet365

V75-3
Zoogins lopp - STL Gulddivisionen, Försök 4 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 10 Propulsion gjorde första starten sedan vinsten i finalen av Trotting Masters på Vincennes i slutet av september senast. Han kördes då till ledningen efter ett drygt halvvarv och han vann sedan mycket lätt. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre den här gången och oavsett löpningsförlopp nu så ska han räknas tidigt här, 5 Elian Web såg fin ut som tvåa bakom Stepping Spaceboy i finalen av den högsta klassen på Solvalla senast efter en invändig löpning. Han är väldigt startsnabb så här tror jag han brakar till ledningen och om inte den stora favoriten kommer i ett tidigt skede så tror jag att Jorma Kontio kör i spets så länge lampan lyser och då är det inte omöjligt att han kan hålla undan till seger.

Vid ytterligare gardering kan 11 Digital Ink som radade upp bra insatser under slutet av förra året vara tänkbar. Kan Robert Bergh som kör hästen hitta en bra rygg att gå i under slutrundan så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Propulsion
Spets efter 500m: 5 Elian Web
Skrällen: 5 Elian Web
Ranking: A 10,5 B 11,4,6 C 8,3,7,2,9,1
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
STL Bronsdivisionen, Försök 4 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har spikat nummer 9 Grainfield Aiden som har övertygat på sistone och ståtar nu med två raka segrar. Vid vinsten på nyårsafton så satt han långt ner i kön men via en rejäl avslutning så fångade han in den ledande M.T.Nordic Spirit över Axevallas långa upplopp senast. Här sitter han bra till i andraspår omgående och kan han få en del draghjälp under slutvarvet så biter hans avslutning bra till slut och då tror jag han blir svår att stå emot här.

Vid gardering kan 1 Rocky Tilly som har mycket fin form och han avslutade mycket starkt till andraplatsen bakom vinnande Electrical Storm senast vara tänkbar. Han är kvick iväg så här kan det bli tidig ledning och skulle Rikard N Skoglund som kör hästen få bestämma en del i täten så kan det räcka en bit här, 8 Remarkable Feet återkom efter en tids frånvaro senast och stod för en mycket bra comeback när han slutade tvåa i ett lopp som vanns av Lövdala Principito sedan Antonio Trot som var först i mål tappat stilen och blivit diskad. Bra startrygg här så om Jörgen Westholm som kör hästen kan hitta loss i god tid före mål så kan han vara långt framme men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 9 Grainfield Aiden
Spets efter 500m: 1 Rocky Tilly
Skrällen: 10 Knifetown Lover
Ranking: A 9 B 1,8,10,6,7,4,2 C 3,12,11
Travbonus: 1000 kr i spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Klass II, Försök 4 i Meeting 1 över 1640 meter och jag har streckat fem hästarna, 6 Huddlestone har varit mycket bra på sistone. Senast så svarade han för en stark prestation när han travade en stor del av loppet utvändigt ledaren men avgjorde sedan på ett bra vis till seger. Han har gått med urryckare i de tre senaste loppen och det har haft en mycket positiv effekt och han kan öppna bra så om Henrik Svensson kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden igen så han ska räknas tidigt här, 10 You Only Live Once kommer från en seger som togs på vinterbanan på Umåker senast. Kan Magnus A Djuse som kör hästen komma igenom bra från bakspåret och få en del draghjälp under slutvarvet här så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

5 Springbank är inte att lita på och galopperade bort sig senast. Felfri nu så har han gott kunnande och kan då duga en bit mot det här gänget om Robert Bergh kan ge honom ett bra lopp, 2 Fluke har varit mycket duktig vid två raka spetssegrar. Han är snabb iväg så här tror jag att Lars-Göran Söderberg siktar på att leda loppet hela vägen och det kan gå om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 3 Staro Mojito drog iväg i hårt tempo i ledningen till seger näst senast. Gången efter det så fick han inte fritt utan fastnade med gott om krafter. Fån ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till i den främre träffen omgående och kan då utmana om segern igen.

Min Vinnare: 6 Huddlestone
Spets efter 500m: 2 Fluke
Skrällen: 10 You Only Live Once
Ranking: A 6 B 10,5,2,3,9,11,8,7,1 C 4,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
STL Diamantstoet, Försök 5 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har spikat nummer 8 Indra's Secret som inledde starkt med tre raka segrar på lika många starter för sin nuvarande tränare Robert Bergh innan hon kom snett på det senast i Klass I finalen på Solvalla. Nu möter hon bara ston igen och hon har klarat ett fjärdespår i volten tidigare så om hon håller ordning på benen så tror jag att Robert Bergh är offensiv och skickar henne till ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så tror jag hon säljer sig dyrt här men hon är bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 3 Red Alert W.F. som kommer med en färsk seger i raden vara tänkbar. Hon kan öppna bra och kan Jorma Kontio nå ledningen initialt så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och kan då vara långt framme på nytt, 6 Abrystir är väldigt formstark och hon gick en rejäl avslutning till seger på vinterbanan på Umåker senast. Kan Magnus A Djuse som kör hästen få till en bra styrning här så kan hon duga en bit mot det här gänget också fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Indra's Secret
Spets efter 500m: 8 Indra's Secret
Skrällen: 6 Abrystir
Ranking: A 8 B 3,6,5,14,9,11,4,10 C 13,15,7,1,2,12
Travbonus: 1000 kr i spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Klass I, Försök 4 i Meeting 1 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Arch Lane tog hand om ledningen men släppte och gick sedan i mål med sparade krafter i debuten för Oscar Berglund senast. Kan Emilia Leo som kör hästen få en bra start så kan det bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så tror jag man vill köra i spets den här gången och då kan det räcka hela vägen till seger om han inte skulle få alltför hård press i täten, 4 Bowling Triple X. har gjort tre starter för Daniel Wäjersten och har sett fin ut i samtliga. Han vann på ett bra vis från ledningen senast men dit kan det bli tufft att nå den här gången. Spår fyra i volten är inte optimalt och en viss galopprisk föreligger men om han kan hålla ordning på benen så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

7 Odds Indicator har radat upp bra insatser och i Klass II finalen på Solvalla senast så höll han starkt från ledningen och fick bara se sig knappt slagen av Iggy B.R. Han kan öppna kvickt så om Örjan Kihlström kan pricka bra från springspåret här så borde han kunna hitta ner i ett vettigt slagläge och då kan han vara långt framme igen, 5 Ivory Di Quattro övertygade med fyra raka segrar innan han fick nöja sig med andraplatsen bakom Atik D.L. senast. Ställer inte spåret till med bekymmer så är han stark och rejäl och han trivs över den långa distansen och kan då duga en bit mot det här gänget också.

Min Vinnare: 1 Arch Lane
Spets efter 500m: 1 Arch Lane
Skrällen: 12 Cyrano De B.
Ranking: A 1 B 4,7,5,11,12,8,3,6 C 2,9,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
18:20  Lopp 10: Seismic Wave
Trav - Solvalla - Vinnare
2.75
  Rekatochklart Speltips Odds
15:30  Schalke - Werder Bremen
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp 0
1.88
15:30  Mainz - Hoffenheim
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp 0
1.83
17:05  Lopp 7: Vincero' Gar
Trav - Solvalla - Plats
2.25
18:20  Lopp 10: Seismic Wave
Trav - Solvalla - Vinnare
2.75
18:30  Bayern München - Dusseldorf
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -2,5
1.72
18:30  Bayern Munchen - Dusseldorf
Fotboll - Bundesliga - U 27,5 frisparkar
1.66
18:42  Harper Hanovers Vinnare
Trav - Solvalla lopp 11 - Moni Viking
2.25
13:30  Hamburger - Wiesbaden
Fotboll - 2. Bundesliga - 2 asian hcp +1,5
1.71
16:15  Lopp 4: Hell Bent For Am
Trav - Solvalla - Vinnare
2.40
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Cokstile
11.50
17:20  Elitloppet Vinnare
Trav - Solvalla - Tae Kwon Deo
9.00
17:20  Elitloppet Försök 1
Trav - Solvalla lopp 6 - V/P Disco Volante
7.00/2.35
17:45  Elitloppet Försök 2
Trav - Solvalla lopp 7 - V/P Cokstile
7.50/2.25
18:00  Paderborn - Dortmund
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp -1,5
2.00
16:00  Midtjylland - Horsens
Fotboll - Superliga - 2 asian hcp +1,5
2.30
20:30  Köln - RB Leipzig
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp -1
1.93
  Rekatochklart Poolspel
15:29  Europatipset Tips Lördag 30/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
15:29  Europatipset Tips Lördag 30 maj
Insats: 432 kr - USandeback
15:29  Topptipset Tips Lördag 30 Maj
Insats: 54 kr - USandeback
15:30  Europatipset Tips 30/5 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 30 Maj
Insats: 1125 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 30/5
Insats: 960 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Solvalla Lördag 30 Maj
Insats: 240 kr - TravTipster
18:20  DD Tips Solvalla Lördag 30/5
Insats: 200 kr - DrTrav
15:00  V75 Tips Solvalla Söndag 31 Maj
Insats: 1050 kr - TravTipster
15:00  V75 Tips Solvalla Söndag 31/5
Insats: 1000 kr - DrTrav
15:30  Topptipset Tips Söndag 31/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
17:20  DD Tips Solvalla Söndag 31 Maj
Insats: 240 kr - TravTipster
17:20  DD Tips Solvalla Söndag 31/5
Insats: 180 kr - DrTrav

Livestreaming