DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Bergsåker Lördag 14/12

13 December 2019 - 14:13

Lördagens V75 tävlingar hämtar vi ifrån Bergsåker och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-7 på nummer 10 Hawk Cliff som har gjort två bra lopp efter uppehåll och han varit riktigt fin. Han vann säkert från utvändigt om ledaren senast. Den korta distansen är nog inget plus och inte bakspår heller fast motståndet är passande. Kan Örjan Kihlström servera honom en bra löpning och om han kan hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 2.60 hos Unibet & LeoVegas

V75-1 1,4,10
V75-2 4,6,7,9,12
V75-3 3,9,10
V75-4 4,10,15
V75-5 1,6,7,8,10,12
V75-6 4,12
V75-7 10 Hawk Cliff

1620 rader x 0,50 = 810 kr

Dagens Dubbel
DD1: 4,7,9,12
DD2: 10 Hawk Cliff

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 7 i Meeting 8 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 10 Deede Star satt i tredje utvändigt senast innan han satte in attacken men Urgent Call som var framför var trög så han fick runda den hästen i sista sväng och han gick sedan en mycket stark avslutning via 10,5 sista 800 meterna men över Örebros korta upplopp så kunde han inte göra något åt Bo C. som var väldigt stark när han vann från dödens utan han fick nöja sig med en fjärdeplats. Nu är det ett halvvarv längre distans och kan Örjan Kihlström som kör hästen få lite draghjälp under slutvarvet så har han en vass avslutning och kan då blanda sig i segerstriden här men han tål även att göra en del grovjobb på egen hand om kusken väljer att söka sig fram mot dödens när tempot har bedarrat där framme i täten så oavsett så ska han räknas tidigt här.

4 Baritone Artist fick vänta länge på den första segern men när den väl kom så har det blivit ytterligare två så nu ståtar han med tre raka segrar. Dåligt läge i volten här men när nummer 3 Mellby Fire har blivit struken så underlättar det och kliver han iväg i rätt gångart så kan det bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så kan han vara med och göra upp om segern på nytt fast han är inte beroende av att trava i ledningen för att vinna det här loppet. Skor runt om har han haft vid de två senaste vinsterna så det är inget som ska ställa till det, 1 Empire Garbo travade större delen av loppet utvändigt ledaren senast och höll mycket bra till andraplatsen bakom vinnande Dragon Powerfly som gick undan till seger från spets. Han kan öppna rätt så vettigt ur volten så med en fin löpning i den främre träffen här så kan han bli farlig med en lucka till slut.

Min Vinnare: 10 Deede Star
Spets efter 500m: 4 Baritone Artist
Skrällen: 9 Coal Trader
Ranking: A 10 B 4,1,6,7,9,12 C 2,5,11,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Försök 7 i Meeting 8 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 7 Dragon Starfly är väldigt galopplysten och har galopperat i 22 av 28 starter i karriären. På de sex gångerna han har skött sig så har det blivit fem segrar och en andraplats. Han hade två raka segrar innan han startade som hårt betrodd på Åby i lördags men där föll han tillbaka i gamla synder och galopperade bort sig i ett tidigt skede. Felfri nu så tror jag att Robert Bergh som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge och då kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här, 4 Cyrano De B. har vunnit två av fyra starter för Per Lennartsson. I den senaste starten så satt han långt bak och blev lite tempotorsk för trots en bra spurt så fick han inte tag i vinnande Moon Zappa. Då var det kort distans men nu är det ett halvvarv längre distans vilket är en fördel så om kusken är offensiv så kanske han kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage.

9 Ivanhoe har gjort två starter för Oskar J Andersson. Senast så slutade det med en startgalopp men gången innan det så satt han i tredje utvändigt men han gick sedan en bra avslutning och fångade in den ledande Adriatic Kronos till seger kort före mål. Kan han få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut, 6 Odds Indicator kördes till ledningen efter ett knappt halvvarv senast och vann sedan på ett bra vis från den positionen. Tuffare att komma till ledningen den här gången men om det löser sig med positionerna så har han en härlig speed som biter bra till slut. Intressant med Örjan Kihlström i vagnen den här gången, 12 Pleasure For Cash gick en rejäl avslutning från långt ner i kön till seger senast. Nu har han inte startat på drygt två månader men han brukar göra bra lopp efter vila och trots ett tufft utgångsläge så är han inte borta här så med ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 7 Dragon Starfly
Spets efter 500m: 4 Cyrano De B.
Skrällen: 12 Pleasure For Cash
Ranking: A 7,4 B 9,6,12,8,11,2 C 3,10,5,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
Hilda Zonetts lopp - STL Gulddivisionen, Försök 7 i Meeting 8 över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Global Trustworthy har ett par meriterande vinster i den högsta klassen den här hösten. Han trivs extra fint i ledningen och om han skulle komma till spets utan någon större strid så kan Örjan Kihlström som kör hästen få styra och ställa som han vill där framme och kan då bli svår att plocka ner för övriga ekipage. Fast han stumnade i ledningen senast och fick nöja sig med femteplatsen bakom Velvet Gio så får han lite press så är det inte säkert att han håller hela vägen in i mål, 9 Zenit Brick har ett par lopp i kroppen efter den långa frånvaron och borde närma sig formen. Han trivs väldigt bra under vintern och han räds inte ett offensivt upplägg och det troliga är att Mika Forss sänder fram mot dödens med varvet kvar för att ge tipsettan en match och kan då visa sig vara starkast den sista biten, 10 Mr Golden Quick är väldigt vass med ett lopp på rulle så om Magnus A Djuse kan servera honom en fin löpning och få spara speeden fram till upploppet så biter hans avslutning bra och då kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 3 Global Trustworthy
Spets efter 500m: 3 Global Trustworthy
Skrällen: 10 Mr Golden Quick
Ranking: A 3 B 9,10,11,8,6 C 1,5,2,7,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Brimsguttens Minne - Kallblodslopp - DubbelCupen, Final i Meeting 6 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 B.W.Sture gjorde det bra vid en överlägsen seger näst senast och gången efter det så gjorde han en stark insats senast som tvåa bakom Björlifant. Han trivs bra tillsammans med Örjan Kihlström i vagnen och med en fin resa i den främre träffen här så ska han räknas tidigt.

10 Lome Brage har kommit tillbaka bra efter ett tävlingsuppehåll och har nu tagit två raka segrar. Han trivs bäst i ledningen över sprinterdistans så det är inte optimalt med bakspår här. Kan Erlend Rennesvik som kör hästen få en bra start så är det inte omöjligt att han kan hitta loss från innerspåret omgående och skulle han lyckas med det så provar han säkert mot ledningen och skulle så bli fallet så säljer han sig dyrt från spets här men det kan strula från det här läget så det är långt ifrån säkert att det blir någon ledning men han kan vinna loppet från andra positioner också, 15 Björs Frej kommer med två raka segrar men har inte startat sedan början av september så formen nu är ett litet frågetecken. Han brukar dock gå rätt bra efter vila och han har en hög segerprocent så om det klaffar med löpningsförloppet och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 4 B.W.Sture
Spets efter 500m: 5 Ådne Odin
Skrällen: 15 Björs Frej
Ranking: A 4,10 B 15,5,13,8,2,1,14 C 3,9,7,12,6,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
STL Klass I, Försök 7 i Meeting 8 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat sex hästar, 12 Indra's Secret har inlett
strålande i nya regin för Robert Bergh där det har blivit två vinster på lika många starter. Dåligt läge här men den långa distansen är passande och hon är stark och rejäl och tål att göra en del jobb på egen hand så Robert Bergh är säkert offensiv och styr på så fort tillfälle ges och trots att hon möter hingstar och valacker den här gången så kan hon bli svår att stå emot över upploppet så hon ska räknas tidigt här. Hon har gått med skor i de flesta av vinsterna så det är inget som ska ställa till det, 6 Vine Vision har tre galopper på de fyra senaste starterna men han vann enkelt efter en vass avslutning näst senast. Han kan öppna rätt så bra så om Mika Forss är offensiv här så kanske han kan trycka sig till spets i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad från den positionen. Han har gått mycket barfota på sistone men har vunnit med skor tidigare så det ser jag inte som någon större nackdel.

10 Cavalier Brodde kommer med mycket fin form och senast så körde han sig till ledningen efter ett knappt halvvarv och gick sedan undan till en lätt seger. Kan Ulf Eriksson som kör hästen servera honom en fin löpning så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 1 Young King gjorde det bra vid vinsten senast. Innerspåret nu är inte optimalt och han riskerar att hamna illa till här men om Per Lennartsson kan hitta loss i god tid före mål så kan han vara långt framme igen, 7 Alvena Warrior hade två raka segrar innan han startade i Gävle senast där han hamnade i femte utvändigt innan han satte in attacken med 800 meter kvar och via en rejäl avslutning så nådde han femteplatsen bakom vinnande Seismic Wave. Han är inte så snabb ut men om det löser sig med positionerna så är han stark till slut.

Min Vinnare: 12 Indra's Secret
Spets efter 500m: 6 Vine Vision
Skrällen: 8 Andre Agassi
Ranking: A 12,6 B 10,1,7,8,4,11,2 C 3,5,9
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 12 Dixie Brick avslutade mycket bra näst senast till andraplatsen bakom Conrads Rödluva. I Breeders' Crown-finalen där efter så slutade det med galopp. Lurigt läge här men hon är kapabel och klarar hon starten och det löser sig med positionerna så kan hon bli svår att stå emot över upploppet så hon ska räknas tidigt här. Första gången med Örjan Kihlström nu är intressant, 4 Belle Reine har flera segrar i raden och gör nu debut i ny regi för Oscar Berglund. Kan Emilia Leo som kör hästen få en lyckad start så kan det bli tidig ledning här och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Skor på nu är dock en nackdel, vid ytterligare gardering kan 9 Jazza Håleryd som avslutade vasst till tredjeplatsen bakom Texan Rose näst senast vara tänkbar. Senast så avgjorde hon till seger efter en fin resa så om Ove A Lindqvist som sitter upp bakom hästen kan servera henne ett bra lopp och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Dixie Brick
Spets efter 500m: 4 Belle Reine
Skrällen: 9 Jazza Håleryd
Ranking: A 12,4 B 9,7,6,15,8,5 C 13,14,1,2,3,10
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Silverdivisionen, Försök 7 i Meeting 8 över 1640 meter och jag har spikat nummer 10 Hawk Cliff som har gjort två bra lopp efter uppehåll och han varit riktigt fin. Han vann säkert från utvändigt om ledaren senast. Den korta distansen är nog inget plus och inte bakspår heller fast motståndet är passande. Kan Örjan Kihlström servera honom en bra löpning och om han kan hitta en vettig rygg att gå i under slutrundan och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 7 Global Undecided som vinner var tredje start han gör vara tänkbar. Han trivs bäst utan rygg i dödens eller ledningen så här tror jag att Mika Forss söker sig framåt så tidigt som möjligt och då kan det bli bra tempo loppet som kan vara gynnsamt för min spik till slut, 2 Hazard Boko vann ett billigt lopp från ledningen näst senast. Gången efter det så var han ute i ett V75 lopp på Gävle och där fick han dra upp spurten och avslutade starkt men han fick se sig passerad av Victor A.U. kort före mål. Han kan öppna bra men för att han ska komma till spets så krävs det nog att man släpper med nummer 4 Ebony Boko som är mycket vass den första biten och då kanske han istället väljer att inte ladda för söka en bra utvändig position istället och då kan det räcka en bit här men jag håller min spik som strået vassare.

Min Vinnare: 10 Hawk Cliff
Spets efter 500m: 4 Ebony Boko
Skrällen: 7 Global Undecided
Ranking: A 10 B 7,2,9,1,4 C 8,11,6,3,5,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:00  Colorado - Arizona
Ishockey - NHL - 1
1.84
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Washington - NY Islanders
Ishockey - NHL - 2
3.00
12:00  Shandong Luneng - Shenzhen
Fotboll - Super League - 2 asian hcp +1
1.88
16:00  Örebro - Djurgården
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.75
17:30  GIF Sundsvall - GAIS
Fotboll - Superettan - 1/1 ht/ft
2.40
18:00  Carolina - Boston
Ishockey - NHL - Över 4,5 mål
1.64
21:00  Manchester City - Lyon
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1,5
1.77
21:00  Manchester City - Lyon
Fotboll - Champions League - City ö11,5 fri
1.72
14:30  Hammarby - Elfsborg
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.70
14:30  Falkenberg - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp 0
2.15
19:00  Almeria - Girona
Fotboll - La Liga Kval - 1
2.25
21:00  Sevilla - Manchester United
Fotboll - Europa League - Sevilla går vidare
2.10
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:45  Topptipset Tips Fredag 14/8
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Romme Fredag 14/8
Insats: 672 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Romme Fredag 14/8
Insats: 180 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 15/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 15 Aug
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 15/8 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Romme Lördag 15/8
Insats: 864 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Romme Lördag 15/8
Insats: 200 kr - DrTrav
19:15  V65 Tips Umåker Lördag 15/8
Insats: 600 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 16/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming