DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Bergsåker Lördag 27/6

24 Juni 2020 - 13:26

Det är finaler i Svenska Travligan och dessutom ska E3-finalerna avgöras när Bergsåker arrangerar V75 på lördag. Omgången kryddas av en Jackpot på 58 miljoner kronor. Nedan följer mitt V75-tips.

Jag spelar med tre spikar. 4 Vikens High Yield i den första avdelningen, 7 Odd Herakles i den fjärde avdelningen och 8 Vaduz Wise As i den femte avdelningen.

V75 Tips Bergsåker Lördag 27/6
Avd 1: 4 Vikens High Yield
Avd 2: 1,2,3,9,11
Avd 3: 1,3,5,6,9,10
Avd 4: 7 Odd Herakles
Avd 5: 8 Vaduz Wise As
Avd 6: Alla
Avd 7: 1,2,3,7,9

1800 rader x 0,50 = 900 kr

DD Tips Bergsåker Lördag 27/6
DD-1: 4 Maestro Zon
DD-2: 1,2,3,7,9

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V75 TIPS BERGSÅKER LÖRDAG 27 JUNI

V75-1
Vi inleder V75 med STL Bronsdivisionen, Final över 2140 meter. Jag har spikat 4 Vikens High Yield som hade fyra raka segrar inför finalen av Bronsdivisionen på Solvalla under Elitloppshelgen. Han fick då vandra större delen av loppet i dödens på Seismic Wave som ledde loppet från start till mål och det var ett omöjligt uppdrag och han gjorde det okej som fyra. Han är fortfarande kvar i klassen. Här tror jag att Robert Bergh kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och från spets så blir han inte lätt att plocka ner. Skulle det inte bli ledningen så kan han vinna loppet från andra positioner också.

Vid gardering kan 1 Ribaude som satt en bit ner i kön innan han avancerade framåt i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en härlig avslutning så var han inte så långtifrån segern men Deep Pockets höll undan från ledningen så han fick nöja sig med andraplatsen. Han kan öppna okej och innerspåret i Bergsåker är bra men han riskerar ändå att bli över från start för 3 Deep Pockets är väldigt snabb den första biten och då är han sårbar. Skulle han hitta loss i god tid före mål så kan han vara långt framme på nytt.

3 Deep Pockets höll undan till en knapp seger från ledningen senast. Då var det kort distans som är hans bästa gren så över medeldistans nu så tror jag att det är aktuellt att släppa ledningen till min spik och då kan han lifta med till en fin placering där bakom men han får ses främst som ett platsbud.

12 Ike Schermer har vunnit 12 av 18 starter hittills i karriären. Han tog över ledningen efter 600 meter och han fick sedan bestämma och han vann sedan på ett bra vis från den positionen senast. Nu drog han en rejäl nitlott i spårlottningen och från det här utgångsläget så krävs det mycket klaff för att han ska komma in i matchen så han rankas ner en del.

Min Vinnare: 4 Vikens High Yield
Spets efter 500m: 4 Vikens High Yield
Skrällen: 11 Kennedy
Ranking: A 4 B 1,3,12,11,10,8,7 C 9,2,6,5

V75-2
STL Klass II, Final över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 9 Jagger Boko har vunnit 5 av 9 starter. Han svarade för en strålande insats näst senast när han tryckte sig till ledningen in i den sista svängen och han vann sedan åkandes på ett mycket bra vis. Han fråntogs dock den segern efter en incident på upploppet. Gången efter det i Boden så avslutade han starkt och fångade in First Ideal Man som hade kopplat greppet kort före mål till seger. Bakspår nu men Ulf Ohlsson har vunnit med honom tidigare så kan han få lite draghjälp under slutrundan så är han vass den sista biten så han ska räknas tidigt här.

2 Gigaro Am var mycket bra när han plockade ner sitt motstånd till seger i ett lopp på Solvalla under Elitloppshelgen näst senast. Gången efter det så gjorde han på nytt en bra insats men då räckte det inte till seger så han fick nöja sig med tredjepriset bakom Jagger Boko som vann det loppet. Han har tävlat barfota runt om de sista två starterna och det har verkligen blivit ett lyft och det blir likadant den här gången. Här sitter han bra till i andraspår omgående och då kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

11 Dwayne Zet kommer med två raka segrar. Han tog över ledningen med varvet till mål och från den positionen så blev det sedan en lätt seger näst senast. Det följde han upp med att leda loppet från start till mål i den efterföljande starten. Tråkigt utgångsläge den här gången men får han gå med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan han med ett uppskruvat tempo på tillställningen bli giftig den sista biten.

1 First ideal Man kommer med formen på topp. Han avslutade starkt men fick se sig slagen av en vasst spurtande Jagger Boko senast så det slutade med en andraplats. Han har utvecklats mycket sedan han kunnat tävla barfota runt om. Han är snabb från start så utgångsläget nu är passande och lyckas Ulf Eriksson hålla upp ledningen så körs han nog i den positionen men det är inte säkert att det lyckas för utifrån är 5 Armagnac och även 6 Golden Guard snabba från början. Han är dock inte beroende av ledningen så blir inte innerspåret en fälla så kan han vara långt framme på nytt.

3 Bordeaux S. var duktig vid segern näst senast. Gången efter det så var han ute i ett sprinterlopp på Vaggeryd. Där avslutade han positivt och plockade andraplatsen bakom Exclusive Matter som vann det loppet. Medeldistans som gäller nu är mer passande och kan Magnus A Djuse som får chansen för första gången få till en bra styrning så kan han bli att räkna med över upploppet.

Min Vinnare: 9 Jagger Boko
Spets efter 500m: 1 First Ideal Man
Skrällen: 6 Golden Guard
Ranking: A 9 B 2,11,1,3,5,6,10 C 7,8,4,12

V75-3
E3 Final - Ston över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 5 Barbro Kronos fick en perfekt resa i andra utvändigt i uttagningsloppet senast. Hon tackade för det med att spurta ner den ledande Motive Match och hon höll även undan för M.T.Perette som fått vandra i dödens till seger. Det var första starten på några månader så med det loppet i kroppen nu så kan hon vara ännu vassare till den här starten. Hon har inte visat någon startsnabbhet än så länge fast det är treåriga ston så det kan hända mycket i loppet och får hon ett passande lopp så kan hon bli farlig den sista biten så hon ska räknas tidigt här. Svante Båth tränat och E3 brukar vara en lyckad kombination.

3 Loaded Maria har gjort allting rätt och ståtar med fem segrar efter lika många starter. Hon har en väldigt effektiv gång och det driver mycket bra för henne i både snabba som låga farter. Spåret nu blev nästintill optimalt och även om hon kan öppna snabbt så tror jag inte att Markus B Svedberg vill ge sin in i någon spetsstrid. Får hon ett bra lopp i ryggar innan attacken sätts in så kan hon bli svår att stå emot över upploppet.

1 Florist avgjorde på ett bra vis till seger från rygg på ledaren senast. Hon är snabb den första biten men hon är som bäst med ett lopp på rulle så här tror jag hon kan få en fin resa i vinnarhålet och skulle hon sedan få luckan så kan hon städa av det här gänget. Troligen första gången barfota runt om nu kan ha en god effekt.

10 Globalizer kommer med fin form. Hon fick öppna tufft för att nå ledningen senast och hon var sedan utan chans när Florist hittade loss från vinnarhålet så hon fick nöja sig med andrapriset. Annat läge nu men får hon lite draghjälp under slutrundan och om det blir bra tempo på tillställningen så kan hon avsluta loppet fort. Nu växlar man upp och troligen blir det första barfota runt om samt även helstängt huvudlag.

9 M.T.Perette har tre vinster på fem starter och hon har ännu inte varit sämre än tvåa. Hon fick vandra i dödens senast och hon höll bra men kunde inte stå emot Barbro Kronos som avslutade starkt så det slutade med en andraplats. Spår nio med rygg på en startsnabb häst behöver inte vara fel och med lite klaff så kan hon dyka upp i striden. Eventuellt barfota runt om och första gången med rycktussar nu är intressanta ändringar.

6 Bank Wise As debuterade i ny regi för Reijo Liljendahl senast. Hon fick en vilsam resa senast när hon hängde med bra som tvåa i ett lopp som vanns av Loaded Maria. Det var första starten på länge så hon ska nog ha gått framåt en del till den här starten. Hittar hon ner i en hygglig position så kan hon vara med och utmana om en framskjuten placering. Hon gjorde det bra och gick i mål med sparade krafter senast för varken huvan eller norsken rycktes och de växlarna kan säkert komma till användning i den här starten. Det kan också bli barfota runt om nu men i övrigt inga andra ändringar.

Min Vinnare: 5 Barbro Kronos
Spets efter 500m: 2 Chablis Ribb
Skrällen: 6 Bank Wise As
Ranking: A 5,3 B 1,10,9,6,11,12,2,4 C 7,8

V75-4
STL Kallblodsdivisionen, Final i Meeting 1 över 2140 meter. Jag har spikat 7 Odd Herakles som kommer till den här starten med åtta raka segrar. Näst senast i Elitkampen så tog han hand om ledningen och från den positionen var han sedan aldrig i någon förlustfara. Senast på Bjerke så hade han innerspår och han öppnade bra men Lome Brage tryckte sig till täten i den första svängen och sedan så klev han ut i dödens och från den positionen så pressade han och tog över ledningen i den sista svängen och sedan så gick han undan och kom i mål på 18,4 över den korta distansen.

Nu är det lite andra förutsättningar med voltstart och full distans och dessutom två tillägg men jag tror på ett offensivt upplägg och då är det inte omöjligt att han sitter i spets efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så blir han svårstoppad här.

Vid gardering kan 11 Månprinsen A.M. som var ute i Elitkampen på Solvalla senast vara tänkbar. Där kom han med en stark avslutning men han var aldrig med någon segerchans och han fick nöja sig med andraplatsen bakom Odd Herakles som vann det loppet. Bättre distans för honom nu och han har springspår på den dubbla tilläggsvolten här. Jag tror dock inte att han kommer före min spik till ledningen och då finns det en klar risk att han tvingas göra mycket av grovjobbet på egen hand under slutrundan och då kan det bli tufft att nå hela vägen till seger.

6 Tangen Haap var blek på Solänget för tre starter sedan. Gången efter det i Elitkampen så gick han bra när han kom loss och då räckte det till tredjepriset. I den efterföljande starten så var han ute över lång distans på Dannero. Han avslutade då positivt men han fick aldrig tag i Järvsöodin som vann det loppet från ledningen så det slutade med en andraplats. Skulle de mer betrodda hästarna komma bort så kan han överraska här. Intressant med Erik Adielsson upp för första gången.

Min Vinnare: 7 Odd Herakles
Spets efter 500m: 7 Odd Herakles
Skrällen: 6 Tangen Haap
Ranking: A 7 B 11,6,9,5,12,8,1 C 3,2,4,10

V75-5
STL Klass I, Final över 2140 meter. Jag har spikat 8 Vaduz Wise As som har gjort tre starter i Timo Nurmos regi. Han vann på ett bra vis med krafter kvar i debuten. I Harper Hanovers lopp på Solvalla näst senast så kom han snett på det och fick backa sig sist och han kom sedan aldrig in i loppet. Senast i Boden så var han förkrossande överlägsen efter ett tufft förstavarv. Det fanns en del krafter kvar enligt kusken då och det var en väldigt bra insats.

Visst är spår 8 mindre lyckat här men han är för bra för den här klassen och Jorma Kontio brukar vara offensiv så kostar det inte alltför mycket kraft att nå ledningen så tror jag han blir svårstoppad här. Han tål att göra en del grovjobb på egen hand också om det inte skulle bli ledningen så oavsett så tror jag han har god chans att ta en ny seger.

Vid gardering kan 12 Merritt som hade tre raka segrar innan han försvann med galopp senast vara tänkbar. Han har gott kunnande men galoppen senast oroar och han drog ett uselt läge här men skulle min spik komma snett på det så kan han komma in i matchen om det klaffar med löpningsförloppet.

7 Messiah hade två raka segrar inför den senaste starten. Han satt då en bit bak men avslutningen var positiv och då räckte det till andraplatsen i ett lopp som vanns av Vien Ici från rygg på den ledande Redhot Tap Dancer. Han är stark och får han lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Vaduz Wise As
Spets efter 500m: 8 Vaduz Wise As
Skrällen: 10 Whelk
Ranking: A 8 B 12,7,5,10,9,3,2,1 C 4,11,6

V75-6
E3 Final - Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna. 9 Revelation (struken) hade inlett året med två raka segrar innan det senast slutade med en andraplats. Han avslutade positivt från kön då men han fick aldrig tag i Despot Power. Får han gå med i bra ryggar under slutrundan så kan han bli svår att stå emot den sista biten. Nu blir det första gången med ett open eye huvudlag och dessutom rycker Per Nordström alla skorna för första gången och det tror jag kommer ha en väldigt bra effekt.

4 Maestro Zon inledde karriären med tre vinster. Gången efter det så blev det målfototorsk mot Bombus Jet. I uttagningsloppet senast så avslutade han positivt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Global Bookmaker. Han kan kliva iväg bra så det är inte omöjligt att det kan bli ledningen här och skulle så bli fallet så kan han vara med och göra upp om segern. Nu blir det helstängt huvudlag för att få honom mera skärpt och dessutom så ska man rycka bakskorna och det blir för första gången. Örjan Kihlström hoppar upp istället för Michael Larsson och det är väldigt intressant.

2 Global Badman kommer med två raka segrar. I uttagningsloppet senast så satt han i fjärde utvändigt innan han gick en rejäl sista bortre långsida och han tog sedan ner den ledande Furies Rain på ett bra vis och han stod även emot Vici Volantes som avslutade positivt. Trevligt utgångsläge här så med en fin resa i den främre träffen så kan han vara långt framme igen.

1 Global Bookmaker tävlade barfota runt om för första gången senast. Det gav en härlig effekt när han spurtade in till seger. Han är bäst med ett lopp i ryggar så från rygg på ledaren eller tredje invändigt och en lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten.

5 Vici Volantes avslutade strålande senast men han fick aldrig tag i Global Badman så det slutade med en andraplats. Han har ett passande utgångsläge och han är snabb från början så han borde kunna hamna rätt så vettigt på det och med lite klaff så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering.

7 Selected News (struken) avslutade starkt och tog ner Hector Sisu kort före mål till en knapp seger näst senast. Han blev rejält störd i uttagningsloppet senast men gjorde det ändå bra som trea bakom Despot Power. Från det här spåret så kan det strula men kan Torbjörn Jansson få till en bra styrning så är han inte så mycket sämre än de mer betrodda hästarna.

Min Vinnare: 4 Maestro Zon
Spets efter 500m: 4 Maestro Zon
Skrällen: 5 Vici Volantes
Ranking: A 4 B 2,1,5,3 C 6,10,11,12,8

V75-7
Vi avslutar V75 med Assar Engbloms lopp - STL Silverdivisionen, Final över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 9 Viking Brodde har gjort två starter efter lång frånvaro. Han fick en tuff resa i dödens i comebacken innan han tog över ledningen men han åkte dit kort före mål när jätteskrällen Heading Reference tog sig förbi så det slutade med en andraplats. Gången efter det så var han ute mot hårt motstånd i Harper Hanovers lopp och där fick han inte med sig något av priskakan. Hittar Örjan Kihlström en vettig rygg att gå i innan han sätter in attacken så kan det vara läge för en fullträff.

1 Even's Cool Boy återkom efter en tids frånvaro senast. Han tog då hand om ledningen men släppte till Giant Shadow efter ett halvvarv och sedan så liftade han med i rygg på denne till andrapriset. Han kan öppna bra men det är tveksamt om han kan svara ut 6 Only One Winner som är väldigt explosiv den första biten och då finns det risk att det blir ett lopp i vinnarhålet igen men skulle det lösa sig med en lucka till slut så kan han blanda sig i segerstriden här.

7 Giant Shadow tog över ledningen efter ett halvvarv senast och han vann sedan pliktskyldigt från den positionen. Skulle han få ta över ledningen från stallkamraten 6 Only One Winner som jag tror bombar till ledningen i ett tidigt skede så kan det bli en ny seger här men det är långtifrån säkert att så blir fallet och det finns risk för strul från det här utgångsläget.

2 From The Mine höll rätt bra som trea i ett lopp som vanns av Only One Winner senast. Han är startsnabb men inte säkert att han tar en längd på invändig häst och dessutom så finns det fler snabba hästar med i loppet så det kan vara upptaget i ledningen här även om det vore en position att föredra. Blir det inte spets så sitter han i andraspår omgående och han kan vara med och utmana om en framskjuten placering här.

3 Floris Baldwin kom med en stark avslutning till en knapp seger näst senast. Gången efter det så var han ute i ett stayerlopp på Bjerke. Då satt han långt bak fast han fullföljde klart godkänt till fjärdeplatsen bakom Tessy d'Ete. Det går att ladda med honom blir det blir nog svårt att komma till spets här. Erik Adielsson har kört honom en gång tidigare och då blev det en tredjeplats. Får han spara spurten fram till upploppet så kan han städa av det här gänget.

Min Vinnare: 9 Viking Brodde
Spets efter 500m: 6 Only One Winner
Skrällen: 3 Floris Baldwin
Ranking: A 9,1 B 7,2,3,5,6,10,4 C 12,11,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Modo - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Modo - Björklöven
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.00
19:30  Pixbo - Thorengruppen
Innebandy - Superligan Herr - Över 12,5 mål
1.96
20:45  Benevento - Torino
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.00
21:00  PSG - Montpellier
Fotboll - Ligue 1 - 1 & BLGM
2.48
01:00  Washington - Buffalo
Ishockey - NHL - 2
2.15
13:00  Southampton - Arsenal
Fotboll - FA-cupen - Över 2,5 mål
2.05
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
16:00  Lund - Sirius
Innebandy - SSL - 1 hcp +3,5
1.80
18:00  Udinese - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.67
18:00  Milan - Atalanta
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.80
18:30  Cheltenham - Manchester City
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp -2.5
1.96
20:45  Fiorentina - Crotone
Fotboll - Serie A - BLGM
1.90
21:00  Aston Villa - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
2.35
21:00  Alaves - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.76
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Fredag 22/1
Insats: 144 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Romme 22/1
Insats: 576 kr - DrTrav
20:00  Topptipset Tips Fredag 22/1
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Romme 22/1
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Bollnäs 23/1
Insats: 1260 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming