V75 Tips Bjerke 13/6

Publicerad på 13 Jun 2021 - 03:30

DrTrav

DrTrav

13 Jun 2021 - 03:30

V75-tävlingarna fortsätter denna söndag, vi reser över till grannlandet Norge för att genomföra V75 rät Oslo Grand Prix är dagens höjdpunkt.

Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar, 10 Odd Herakles i den tredje avdelningen och 10 Sofies Case i den femte avdelningen.

V75 Tips Bjerke Söndag 13/6
V75-1 2,11,12,14
V75-2 3,8,9
V75-3 10 Odd Herakles
V75-4 2,5,7,9
V75-5 10 Sofies Case
V75-6 1,3,4,5,8
V75-7 1,2,3,5,8,10

1440 rader x 0,50 = 720 kr

DD Tips Bjerke Söndag 13/6
DD1: 1,4
DD2: 1,3,5

6 rader x 40 kr = 240 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 3140m volt
14 The Last Ticket är en segermaskin som ståtar med tio segrar på sina elva starter i år. Han är numera tio år gammal och i den senaste starten vann man enkelt från ledningen. Formen är bra och The Last Ticket öppnar väldigt kvickt i voltstart och lär hitta en bra position direkt. Han tål även att att göra en hel del grovjobb själv under loppen och ska ses med bra segerchans idag.

2 Ian B.R fick ett väldigt tufft lopp senast, han fick öppna första varvet snabbt men kunde trots detta stå för en bra insats och kriga hela vägen in i mål. Idag har tränaren och kusken Ole Johan Östre ett bra utgångsläge och är den troliga ledaren av loppet. Väl i den positionen kommer man bita ifrån sig bra.

11 Jet Voice stod för en bra prestation senast när man efter en snäll resa i loppet avslutade klart godkänt. Dessförinnan vann man på bra sätt. Jet Voice är som allra vassast när han får gå med i ryggar och spara speeden till slut. Gynnas om det blir högt tempo där framme.

Min Vinnare: 14 The Last Ticket
Spets efter 500m: 2 Ian B.R
Skrällen: 2 Ian B.R
Ranking: A 14,2 B 11,12,3,15,9,5 C 8,4,1,13,6,7,10

V75-2 2100m auto
3 Macro Star fick göra jobbet i den senaste starten han drog då tåget under slutrundan och kopplade greppet över upploppet men fick se sig besegrad den sista biten av en smygkörd konkurrent. Formen är på topp och Macro Star öppnar okej från start. Skulle man kunna köra sig till ledningen idag är mycket vunnet och man är hösten att slå för övriga. Förstahäst till tilltalande procent.

9 Staro On The Rocks fick göra jobbet i dödens i den senaste starten men trots detta inga problem att plocka ner ledaren över upploppet, känslan var även att det fanns obrukade krafter sparade över mållinjen vilket var imponerande. Staro On The Rocks är en kapabel fyraåring som var ute i ett uttagningslopp till kungapokalen för tre starter sedan där han blev fast med lite sparat till slut. Ska räknas in i segerstriden här.

Nämner även 8 Hat Trick som är ytterligare en häst som kommer från stall Frode Hamre. Han besitter bra kunnande för klassen men har fått ett tufft utgångsläge. Men skulle det lösa sig med positionerna under loppet finns kapacitet för att blanda sig i segern. Han är van att möta tufft motstånd och ska inte nonchaleras.

Min Vinnare: 3 Macro Star
Spets efter 500m: 3 Macro Star
Skrällen: 8 Hat Trick
Ranking: A 3,9 B 8,6,2,1 C 4,5,7

V75-3 1609m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 10 Odd Herakles. Detta är en kallblodsstjärna som inte behöver någon närmare presentation. Han har dominerat den senaste tiden bland kallblod och har segrat i 27 av sina 29 senaste starter och känslan är dessutom att han aldrig varit bättre än vad han är just nu. Senast under Elitloppshelgen blev det ett härligt lopp där han fick göra jobbet utvändigt om H.V.Tuuri, loppet gick ruskigt snabbt men Odd Herakles hade inga problem med att plocka ner ledaren och inkassera ytterligare en seger på kontot. Kusken Tom Erik Solberg brydde sig inte ens om att dra det norska huvudlaget den gången. Det är så klart inte optimalt med bakspår över kort distans, men oavsett vilket upplägg man väljer med Odd Herakles talar allt för att han idag tar ännu en seger. Spik.

Motbud
3 Ulsrud Tea är en riktig krigare som nu blivit 14 år men som fortsatt visar upp fin löparglädje. Hon visade full form i den senaste starten och var överlägsen då. Idag är hon den troliga ledaren av lopp och kommer leda länge i den positionen.

Nämner även 6 Kleppe Fanden som är individ som alltid gör sitt i loppen. Skulle det lösa sig bra från bricka sex är man på nytt ett platsbud bakom favoriten. Streckas för den som garderar.

Min Vinnare: 10 Odd Herakles
Spets efter 500m: 3 Ulsrud Tea
Skrällen: 3 Ulsrud Tea
Ranking: A 10 B 3,6,9,7 C 2,4,8,5,1

V75-4 2100m auto
7 Elegant Ima inledde sin karriär med imponerande sju raka segrar.Segersviten bröts i ett t kriteriekval på Solvalla där han fick nöja sig med tredjeplatsen. Han avslutade fjolåret med en fjärdeplats i finalen av Breeders' Crown där han från fjärde utvändigt avslutade sista 800 via 08,8 med vida spår runt slottsvägen. Trots att det idag är årsdebut ska segerchansen vara bra.

5 Hennessy Am har visat att han tillhör de bästa i sin årskull och kommer närmast från en fjärdeplats i finalen av Kungapokalen. Han travade då sista varvet utvändigt om ledande Önas Prince och kunde inte haka på sista biten i en snabb avslutning. Han imponerade stort vid segern från dödens i korta E3 under förra året. Hennessy Am gynnas om det blir tempo på loppet och är ett givet streck på kupongen.

Nämner även 2 Synergy som idag har fått ett perfekt utgångsläge. Han är kvick iväg från start och kostar inte öppningen för mycket kan han leda loppet länge. Från ledningen är man hästen att slå för övriga.

Min Vinnare: 7 Elegant Ima
Spets efter 500m: 2 Synergy
Skrällen: 9 Bubble Effe
Ranking: A 7,5 B 2,9,6,3 C 8,4

V75-5 2140m volt
Här hittar vi omgångens andra spik, 10 Sofies Case. Detta är en segervan individ som har tagit sex segrar på sina sju senaste starter. Flertalet av segrarna är tagna från ledningen men hon har även visat att hon kan vinna lopp bakifrån tidigare. För två starter sedan spurtade hon vasst mellan hästar och gick i mål som fyra. Hon är snabb ut och ska kunna hamna bra till från sitt springspår på tillägg. Det är heller inte omöjligt att kusk och tränare Frode Hamre tidigt sänder fram och ställer en fråga om ledningen. Oavsett upplägg på loppet sitt Frode Hamre bakom hästen med störst vinstchans i loppet och jag spikar.

Motbud
1 Comtessa du Chagny är också en segervan individ som alltid är med där framme och gör upp om segern. I tio av de tretton senaste starterna har man slutat etta eller tvåa. Comtessa du Chagny har inte startat på ett tag på grund av administrativt problem men hon har tränat på hela tiden efter senaste segern. Här står perfekt till i loppet för att kunna ta ledningen och därifrån kan hon bjuda upp till kamp. Givet streck vid gardering.

Nämner även 11 Ilenna Bonanza som är en av två hästar från Per Oleg Midfjeld i loppet. Ilenna Bonanza kommer med fin form och vann på bra sätt för två starter sedan. Senast hade man slagit ledaren men fick nöja sig med andraplatsen efter att åkt dit mot en smygkörd konkurrent.

Min Vinnare: 10 Sofies Case
Spets efter 500m: 1 Comtessa du Chagny
Skrällen: 11 Ilenna Bonanza
Ranking: A 10 B 1,11,9,7,2,5 C 8,6,3,12,4

V75-6 1609m auto
Ett öppet och spännande sprinterlopp på förhand.

1 Zaffiro Jet visade fin form för två starter sedan då gick han i mål med krafter kvar i ett bronsförsök. I den senaste starten var man tvåa i mål men blev diskad. Idag har man ett spännande utgångsläge med bricka ett. Lyckas man hålla upp ledningen är mycket vunnet. Men annars är man garanterad ett fint lopp på innerspår och med minsta klaff då ska man ses med bra segerchans. Förstastreck till tilltalande procent.

4 Marvellous Tooma såg formstark ut senast då han galopperade när attacken skulle sättas in i utgången av sista sväng. Enligt tränaren Frode Hamre var det segern som rök den gången. Marvellous Tooma gick ett starkt lopp i sitt senaste sprinterlopp, ett lopp som Click Bait vann före Don Fanucci Zet, vilket säger en del om klassen på loppet. Idag ser det ut att bli bra tempo på loppet vilket gynna Marvellous Tooma som är vass på speed. Streckas på systemet.

3 Red Bar avslutade vasst i ett bronsförsök senast. Dock måsten han tävla minst med bakskor idag vilket är ett minus. När man dessutom ser ut att bli favorit i detta öppna sprinterlopp väljer jag att ranka ner honom något. Men kan inte heller helt nonchalera honom utan han streckas på systemet.

Nämner även 5 Lucky Queen Soa som gick bra i stoeliten i den senaste starten. Till dagens start verkar det även bli barfota runt om vilket är ett plus för Lucky Queen Soa. Hon är kvick iväg från start och skulle hon komma till ledningen ökar även segerchanserna.

Min Vinnare: 1 Zaffiro Jet
Spets efter 500m: 1 Zaffiro Jet / 5 Lucky Queen Soa
Skrällen: 4 Marvellous Tooma
Ranking: A 1,4 B 3,5,8,2,6 C 7,9

V75-7 2100m auto
Oslo Grand Prix avslutar V75 spelet med 550.000 Norska kronor till vinnaren.

3 Floris Baldwin gjorde det bra senast som tvåa bakom Gareth Boko i Prins Daniels lopp via en vass avslutning. Idag är motståndet inte bättre och från ett bra utgångsläge ska man ha toppchans på att utmana om segern. Floris Baldwin kan öppna kvickt från start och han tål samtidigt att göra en del grovjobb själv om det behövs.

5 Hickothepooh flög fram över upploppet i Finland för två starter sedan. I den senaste starten var man ute i Elitloppet och blev fast i ett av försöksloppen. Hickothepooh ska helst spara speeden tillslut och skulle han få smyga med i skapliga ryggar in på upploppet idag kommer han kunna avsluta sylvasst.

1 Bill's Man har nu gjort tre starter i år och sett fin ut varje gång. I årsdebuten var han med i en tuff öppning och fick nöja sig med tredje invändigt tillslut, han fastnade sen med krafter kvar. Även näst senast blev man fast med krafter kvar när mållinjen passerades. I den senaste starten fick man tuff resa men höll bra hela vägen in i mål. Bill's Man är kvick iväg från start och skulle han kunna lyckas hålla upp ledningen är man hästen att slå för övriga.

Nämner även 8 Guzz Meraras är kapabel och besitter bra kapacitet. Men han har fått ett tufft utgångsläge idag. Men formen är bra, han vann på bra sätt för två starter sedan och i den senaste starten var man tvåa med krafter sparade i mål, Skulle det lösa sig med positionerna idag är man med och gör upp om de framskjutna placeringarna.

Min Vinnare: 3 Floris Baldwin
Spets efter 500m: 3 Floris Baldwin / 1 Bill's Man
Skrällen: 8 Guzz Meraras
Ranking: A 3,5,1 B 8,2,10 C 7,6,9,4

Lycka till

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto