DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Bjerke Lördag 16/11

14 November 2019 - 16:55

Lördagens V75 tävlingar avgörs i Norge på Bjerke och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-2 på nummer 2 Iggy B.R. som var favorit till segern i det norska Kriteriet för tre starter sedan men där försvann han med en tidig galopp. Senast satt han i fjärde utvändigt innan han gick på med 700 meter kvar av loppet och via en rejäl långspurt så vann han på ett bra vis. Han är orutinerad och är bara tre år men felfri nu så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet trots sin ringa ålder. Det är debut över distansen men han är stark och går alltid hela vägen in i mål så det tror jag inte blir något bekymmer. Vinnarodds 2.75 Unibet & LeoVegas.

V75-1 1,6,11,12
V75-2 2 Iggy B.R.
V75-3 1,7
V75-4 2,5,6,8,11
V75-5 1,4,11
V75-6 1,2,4,9
V75-7 1,4,5,11

1920 rader x 0,50 = 960 kr

Dagens Dubbel
DD1: 1,2,4,9
DD2: 1 Red Bar

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Silverdivisionen, Försök 3 i Meeting 8 över 2100 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Dizzy River var väldigt bra när han avgjorde till seger från utvändigt ledaren senast. Kan Johan Untersteiner hitta ner i ett vettigt slagläge så har han en vass avslutning och kan då bli att räkna med här också, 1 Thunder Peak kommer med två raka segrar från ledningen men det blir troligen ingen ledning här men om Ken Ecce som kör hästen kan hitta loss från innerspåret i god tid före mål så kan han blanda sig i segerstriden igen, 12 Minnestads El Paso gick en mycket vass spurt näst senast men blev sedan diskad för trängning. Gången efter det så vann han i fin stil tillsammans med Kim Eriksson i vagnen som får chansen igen. Här är spåret tråkigt och man siktar på Frankrike efter detta men om det löser sig med positionerna och blir bra tempo på loppet så kan han bli farlig den sista biten, 11 Flash Håleryd har gjort bra insatser på slutet utan att få sätta nosen först. Han behöver en del tur och klaff från det här läget men med en bra rygg att gå i under slutvarvet så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 6 Dizzy River
Spets efter 500m: 3 Peder Mykla
Skrällen: 11 Flash Håleryd
Ranking: A 6 B 1,12,11,3,5,7,10,9 C 2,4,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Försök 3 i Meeting 8 - Stayerlopp över 2600 meter och jag har spikat nummer 2 Iggy B.R. som var favorit till segern i det norska Kriteriet för tre starter sedan men där försvann han med en tidig galopp. Senast satt han i fjärde utvändigt innan han gick på med 700 meter kvar av loppet och via en rejäl långspurt så vann han på ett bra vis. Han är orutinerad och är bara tre år men felfri nu så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet trots sin ringa ålder. Det är debut över distansen men han är stark och går alltid hela vägen in i mål så det tror jag inte blir något bekymmer, vid gardering kan 8 Accolade som har gjort det bra på slutet vara tänkbar. Vid vinsten i den senaste starten så kördes han till ledningen efter 400 meter och gick sedan undan till en säker seger från den positionen. Här har han ett risigt läge men om Kim Eriksson kan ramla ner i en hygglig position så kan han bli farlig över upploppet, 10 Thai Explosive var överlägsen vid vinsten näst senast och gången efter det så gick han en godkänd avslutning men han var inget hot mot vinnande Mellby Guard då utan fick nöja sig med tredjeplatsen. Med bra tempo på loppet och lite klaff med positionerna här så kan han sluta långt framme men jag tror min spik har större segerchans.

Min Vinnare: 2 Iggy B.R.
Spets efter 500m: 4 Icarus B.R.
Skrällen: 8 Accolade
Ranking: A 2 B 8,10,9,6,1,3,4,7 C 12,5,11
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
Big Noon Pokallopp Gulddivisionen, Försök 3 i Meeting 8 över 1609 meter och jag har streckat två hästar, 1 Gigant Invalley har gjort det mycket bra med tre raka spetssegrar. Utgångsläget är perfekt då han är snabb ut och han trivs utmärkt i ledningen så med spetsläge över den korta distansen här så kan han leda loppet runt om. Det blir troligen skor runt om samt ett öppet huvudlag och jänkarvagn som vanligt, säger Truls Desserud, 7 Pastore Bob gick på med 600 meter kvar och via ett mycket vasst upplopp på 08,5 sista 500 meterna så sent som i lördags så nådde han fjärdeplatsen bakom MIlligan's School. Han är väldigt effektiv i ledningen så Johan Untersteiner gör säkert ett allvarligt försök att ta sig till täten och skulle han lyckas snuva tipsettan i startögonblicket så är mycket vunnet, vid ytterligare gardering kan 5 Cash Okay som gick ett bra upplopp till fjärdeplatsen bakom tipsettan senast vara tänkbar. Han har efter det varit struken så han är svårbedömd nu men om det skulle bli en utdragen spetskörning så kanske han kan profitera på det men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Gigant Invalley
Spets efter 500m: 1 Gigant Invalley
Skrällen: 5 Cash Okay
Ranking: A 1,7 B 5,9,2,12,8 C 3,6,11,4,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Axel Jensens Minneslopp - Stoavdelning över 2100 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Dusty Shadow gick en rejäl avslutning som tvåa i Danskt Stoderby men efter det har hon varit sjuk för en halsinfektion men med ett lopp i kroppen nu så kan hon vara vassare till den här starten. Hon kan inte öppna så bra men är stark och tål att göra en del grovjobb och kan duga en bit här, 8 Rebella Matters hamnade långt bak i kön senast och kunde inte ta något. Tufft läge här men om Frode Hamre kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon utmana om en framskjuten placering, 5 Dream Girl vann säkert från spets senast. Kan Nicolaj Andersen som kör hästen nå ledningen utan att det kostar alltför mycket kraft så kan hon leda loppet länge, 2 Maggie Cash gick en vass avslutning till seger på open stretchen för tre starter sedan. Efter det har hon slutat oplacerad två gånger på raken men hon fastnade med sparade krafter näst senast och gången efter det så gick hon ett bra upplopp i ett V86 lopp på Åby som vanns av Very Good Z.S. Här har hon ett trevligt utgångsläge och med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon blanda sig i segerstriden här, 11 Blueridge Sun kommer med tre segrar på de fyra senaste starterna. Hon är startsnabb så hon är missgynnad av bakspåret nu men med lite klaff och bra tempo på tillställningen så kan hon vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 6 Dusty Shadow
Spets efter 500m: 5 Dream Girl
Skrällen: 8 Rebella Matters
Ranking: A 6,8 B 5,2,11,4,12,1,10 C 7,3,9
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
STL Klass I, Försök 3 i Meeting 8 över 2100 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Shankly Lane har vunnit 12 av 14 starter hittills i karriären. Nu är det förvisso hårdare motstånd men han kan öppna rätt okej så från ett trevligt utgångsläge här så är det inte omöjligt att han kan bli släppt till ledningen och skulle så bli fallet är mycket vunnet. Det är en bra häst för sin klass och han är inte beroende av ledningen för att vinna loppet även om det kan bli tufft att ta en ny seger om det skulle bli dödens istället, 1 Muscle Lane kördes barfota runt om senast och galopperade då när han var på väg mot ledningen. Han kan öppna okej och spåret är bra så här kommer han att få en fin position omgående eventuellt i ledningen men oavsett så han ska räknas tidigt här. Det blir skor den här gången meddelar Steen Juul, 11 Victory Road har gjort sex tidigare stater för sin nuvarande tränare Ulf Stenströmer. Det har blivit fyra vinster men även två galoppmisslyckanden på dessa. Här är det ett jobbigt utgångsläge men om Carl Johan Jepson kan servera honom en fin löpning och kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir överpace på loppet.

Min Vinnare: 4 Shankly Lane
Spets efter 500m: 1 Muscle Lane
Skrällen: 11 Victory Road
Ranking: A 4 B 1,11,2,5,3,7,9,8 C 6,10,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
Axel Jensens Minneslopp - Fyraåringslopp över 1609 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Zarenne Fas har gjort fem starter för sin nuvarande tränare Jerry Riordan. Senast kom den första segern och han imponerade då stort när han stack undan till en överlägsen seger i Grosser Preis Von Deutschland i Hamburg med det norska huvudlaget oryckt. Gör han om den prestationen här så blir han svår att stå emot över upploppet och är given tipsetta här även om den korta distansen knappast är en fördel och han är väl stor favorit i nuläget, 1 Zabul Fi har åter igen fått innerspår. Det har han haft vid ett par tillfällen tidigare utan att lyckas hålla upp ledningen men då har det varit 1640 meter och nu är det 1609 meter istället så med hjälp av solfjäderseffekten kanske han kan hålla ledningen och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. I annat fall så kan han få smyga med bra på innerspår och är då intressant till en låg procent på spelet, 2 Patent Leather var knappt slagen näst senast men han fick sin revansch gången efter det. Han kan öppna bra så det är inte omöjligt att han kan ta sig förbi invändig häst i starten fast oavsett så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering igen, 9 Roofie hamnade i dåliga ryggar i semifinalen av Breeders' Crown och missade således finalen senast. Med en fin smygare och ett högt uppskruvat tempo på tillställningen så kan han ställa till med en rejäl överraskning här.

Min Vinnare: 4 Zarenne Fas
Spets efter 500m: 1 Zabul Fi
Skrällen: 9 Roofie
Ranking: A 4 B 1,2,9,3,7,5 C 10,8,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 3 i Meeting 8 över 1609 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Red Bar var ute mot Gulddivisionshästar i sin senaste start och gick bra som tvåa bakom vinnande Cash Okay. Nu är han åter i sin ordinarie klass och gör första starten för Kim Pedersen. Han är kvick ut och jag är inne på att han håller upp ledningen här och skulle Carl Johan Jepson som kör hästen lyckas med det så säljer han sig dyrt från den positionen. Första gången i jänkarvagn nu samt aluminiumskor och ett helstängt huvudlag meddelar man från stallet, 5 Gogo Hall gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och fastnade då med sparade krafter. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och kan Frode Hamre servera honom en fin resa så kan det räcka en bit här, 4 Lord Flax fick en jobbig löpning i dödens över lång distans senast och stumnade. Kan han hitta ner i en hygglig position och få spara speeden fram till upploppet så kan han bli farlig den sista biten, 11 U.R.Amazing är numera i norsk träning och är ännu obesegrad efter två starter i den nya regin. Distansen kanske är i kortaste laget nu men om det blir en utdragen körning om ledningen så tempot blir uppskruvat så är han inte helt avsågad.

Min Vinnare: 1 Red Bar
Spets efter 500m: 1 Red Bar
Skrällen: 5 Gogo Hall
Ranking: A 1 B 5,4,11,9,10,2,3,8 C 7,6,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Brynäs - Oskarshamn
Ishockey - SHL - 1
1.83
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:20  Jaguars - Dolphins
Amfotboll - NFL - 1 hcp -3
1.95
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Åmål Fredag 25/9
Insats: 600 kr - DrTrav
19:00  Powerplay Tips Fredag 25/9
Insats: 162 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Fredag 25/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming