DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Bjerke Måndag 30/12

30 December 2019 - 14:14

Winter Burst rullar vidare med V75 tävlingar från Bjerke ikväll och här nedan följer mina V75-tips.

Jag spikar i tre av loppen dels i V75-2 på nummer 8 Stjerne Kos som har varit mycket bra och har radat upp segrarna. Han vann lätt från ledningen senast och gången före det kördes han till spets med knappa varvet kvar till mål och vann sedan överlägset. Han är inte så van vid autostart men Tom Erik Solberg som kör hästen är en duktig kusk och jag tror han sänder framåt omgående och skulle han bli släppt till ledningen så blir han svårfångad här men han är bra nog att han kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas. Vinnarodds 1.45 hos Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V75-6 på nummer 3 Patent Leather som kommer med en snygg resultatrad. Han vann enkelt från ledningen senast och siktas mot spets igen och skulle han komma till täten och få bestämma en del där framme så tror jag han blir svårfångad här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas även om ledningen är att föredra. Vinnarodds 1.60 hos Unibet & LeoVegas

Den tredje spiken kommer i V75-7 på nummer 3 Djarpur Dry som galopperade bort sig senast men gången innan det så höll han starkt i dödens till en andraplats. Han är inte att lita på men felfri nu från ett bättre utgångsläge än senast här så tror jag Gunnar Austevoll tar ett tidigt initiativ och kör till spets efter en bit och skulle så bli fallet så tror jag han visar sig vara starkast över den långa distansen. Vinnarodds 5.00 hos Unibet & LeoVegas

V75 Tips Bjerke Måndag 30/12
Avd 1: Alla
Avd 2: 8 Stjerne Kos
Avd 3: Alla
Avd 4: 2,8,10,12
Avd 5: 2,3,5,8
Avd 6: 3 Patent Leather
Avd 7: 3 DjarpurDry

1920 rader x 0,50 = 960 kr

Dagens Dubbel Tips 30/12
DD1: 3 Patent Leather
DD2: 1,2,3,15

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med ett lopp över 1609 meter och jag har streckat alla tio hästarna, 4 Mellby Frodo har ett lopp i kroppen efter lång frånvaro. Han gick bra som tvåa bakom vinnande Amazing Case då och från ett fint utgångsläge här så sitter Kristian Malmin som kör hästen bra till omgående så han ska räknas tidigt här, 3 Handsome Hank var mycket bra vid vinsten från dödens näst senast och han gick bra efter galopp senast. Han kan öppna rätt så vettigt och här kanske han kan hitta ner i vinnarhålet och skulle en lucka uppenbara sig till slut så kan han utmana om en framskjuten placering.

6 Ursula Horse är våldsamt startsnabb så jag tror hon sitter i ledningen in i första sväng och kan hon hushålla en del med krafterna där framme i täten så kan hon rinna undan till en seger över den korta distansen, 9 Allaway G.T. har ett lopp i kroppen efter ett års frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Kan han få smyga med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 4 Mellby Frodo
Spets efter 500m: 6 Ursula Horse
Skrällen: 9 Allaway G.T.
Ranking: A 4,3 B 6,9,7,1,5,2 C 12,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Ett Kallblodslopp över 2100 meter och jag har spikat nummer 8 Stjerne Kos som har varit mycket bra och har radat upp segrarna. Han vann lätt från ledningen senast och gången före det kördes han till spets med knappa varvet kvar till mål och vann sedan överlägset. Han är inte så van vid autostart men Tom Erik Solberg som kör hästen är en duktig kusk och jag tror han sänder framåt omgående och skulle han bli släppt till ledningen så blir han svårfångad här men han är bra nog att han kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 14 Valle Grom som höll fullt godkänt till tredjeplatsen från ledningen i ett lopp som vanns av Valle Grim senast vara tänkbar. Dåligt läge här men om det löser sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut men han får ses främst som ett platsbud, 2 Bragevinn gjorde det bra vid vinsten senast. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter han bra till omgående och skulle min spik göra bort sig med galopp eller hamna snett på det så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 8 Stjerne Kos
Spets efter 500m: 8 Stjerne Kos
Skrällen: 14 Valle Grom
Ranking: A 8 B 14,2,15,13,12,1 C 6,5,4,11,3,7,9,10
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
Ett Stolopp över 2100 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 9 Juliana Rags gjorde comeback efter drygt två års frånvaro senast och hon avslutade då klart bra till seger. Kan hon få smyga med i en vettig rygg så kan hon bli farlig om hon får spara speeden fram till upploppet så trots tuffare motstånd nu så ska hon räknas tidigt här, 6 World Peace är inte att lita på och galopperade bort sig senast. Innan det så hade hon två raka segrar och felfri nu så är hon kvick iväg så här tror jag siktet är inställt på ledningen och skulle hon komma till spets och få bestämma en del i täten så kan hon rinna undan till en ny seger.

5 Sister Of Mercy har tagit karriärens första segrar i de två senaste loppen. Kan Ole Johan Östre servera henne en fin löpning i den främre träffen här så kan hon vara långt framme på nytt, 12 Esperanza Trunoise står illa till här. Hon hade ett dåligt läge även senast men spurtade då bra i skymundan. Klaffar det med löpningsförloppet och blir överpace på loppet så kan hon komma in i matchen.

Min Vinnare: 9 Juliana Rags
Spets efter 500m: 6 World Peace
Skrällen: 9 Juliana Rags
Ranking: A 9,6 B 5,12,8,4,3,2 C 11,10,1,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett Kallblodslopp över 2100 meter och jag har streckat fyra hästar, 12 Grislefaksen G.L. kommer med mycket fin form. Han vann på ett bra vis från ledningen näst senast och gången efter det så plockade han ner sitt motstånd till seger från dödens. Här har han ett chansartat utgångsläge men med lite klaff så kan han komma in i matchen så trots läget så ska han räknas tidigt här, 8 Våler Nikolai gjorde det bra när han spurtade till seger näst senast. Gången efter det så höll han godkänt från ledningen. Kan Åsbjörn Tengsareid som kör hästen hitta ner i en vettig position så kan han utmana om en framskjuten placering.

2 Fröyu Petter vann i överlägsen stil från ledningen näst senast. Han var betydligt sämre vid starten efter det men han är kvick iväg och skulle han få bestämma en del där framme i ledningen så kan det räcka långt här, 10 Moe Tyr gjorde första starten sedan augusti senast och kan vara klart förbättrad nu med ett lopp i kroppen. Kan Tom Erik Solberg som kör hästen servera honom en fin löpning så kan han dyka upp i segerstriden här.

Min Vinnare: 12 Grislefaksen G.L.
Spets efter 500m: 2 Fröyu Petter
Skrällen: 11 Tangen Elvira
Ranking: A 12,8 B 2,10,11,5,4,3,1 C 9,7,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
Ett lopp över 2100 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Cry Wolf kommer med två raka segrar och han vann enkelt från dödens näst senast. Han är stark och rejäl och har blivit nerstruken ett hack och han kan öppna bra så jag tror att han laddas framåt omgående och då kan han visa sig vara starkast från dödens om det skulle behövas, 5 Noble Dancer vann lätt från ledningen senast. Från ett bra läge här så tror jag Marcus Hultman har ledningen i sikte på nytt och skulle han få bestämma som han vill där framme i täten så kan det räcka långt.

3 Gretzky Boko har två lopp i kroppen efter lång frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han avslutade starkt till seger senast och kan Magnus Teien Gundersen som kör hästen få ett bra lopp i andra eller tredje utvändigt så kan han bli farlig när han väljer att sätta in attacken och kan då blanda sig i segerstriden här, 2 Roi Du Monde är stark och rejäl men strykningen av invändig häst var nog inte så bra för hans del men om han kan hitta loss i god tid före mål så kan han utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 8 Cry Wolf
Spets efter 500m: 5 Noble Dancer
Skrällen: 9 Euklid A.T.
Ranking: A 8 B 5,3,2 C 10,9,7,4,6
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
Ett lopp över 2100 meter och jag har spikat nummer 3 Patent Leather som kommer med en snygg resultatrad. Han vann enkelt från ledningen senast och siktas mot spets igen och skulle han komma till täten och få bestämma en del där framme så tror jag han blir svårfångad här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas även om ledningen är att föredra.

Vid gardering kan 1 Rafolo som har ett bra utgångsläge och han är snabb ut vara tänkbar. Tränare Sigbjörn Kolnes vill se sin häst i ledningen men jag tror det kan kosta mycket kraft att svara ut min spik och då tror jag Per Oleg Midtfjeld som kör Rafolo släpper och kan då lifta med till en bra placering i rygg, 4 Floris Baldwin är van vid tuff V75-konkurrens i Sverige. Nu har han inte startat på ett tag men kan han få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Patent Leather
Spets efter 500m: 3 Patent Leather
Skrällen: 1 Rafolo
Ranking: A 3 B 1,4,7,5,6,9 C 8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med ett lopp över 2600 meter och jag har spikat nummer 3 Djarpur Dry som galopperade bort sig senast men gången innan det så höll han starkt i dödens till en andraplats. Han är inte att lita på men felfri nu från ett bättre utgångsläge än senast här så tror jag Gunnar Austevoll tar ett tidigt initiativ och kör till spets efter en bit och skulle så bli fallet så tror jag han visar sig vara starkast över den långa distansen, vid gardering kan 1 Merkulov som gick bra efter galopp senast vara tänkbar. Han blir troligen över från start men med en fin löpning på innerspår och en eventuell lucka till slut så kan han vara långt framme här.

15 Don Anton gick godkänt till tredjeplatsen senast, men loppet blev helt fel kört för honom. Gången innan det så höll han bra till andraplatsen bakom Come On Party. Svårt utgångsläge nu men ett par strykningar underlättar en del och klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Djarpur Dry
Spets efter 500m: 3 Djarpur Dry
Skrällen: 2 Rio Division
Ranking: A 3 B 1,15,2,9,6,5,4,7,11 C 8,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.10
22:00  Villarreal - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.77
19:00  Östersund - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 (asian +0)
1.91
19:00  Norrköping - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.73
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.40
21:00  Tottenham - Everton
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.75
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
19:00  Degerfors - Umeå
Fotboll - Superettan - 1
1.83
19:30  Valencia - Valladolid
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp +0,5
2.03
21:45  Milan - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.15
22:00  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.14
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 6/7
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming