DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Bjerke Söndag 14/6

13 Juni 2020 - 14:23

På söndag avgörs V75-spelet på Bjerke med Oslo Grand Prix som höjdpunkt. Nedan följer mitt V75-tips.

Jag spikar endast 5 Calina i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Bjerke Söndag 14/6
Avd 1: 2,3,10,11,12,14,15
Avd 2: 1,6
Avd 3: 3,4
Avd 4: 2,3,4,5,11
Avd 5: 1,3
Avd 6: 5 Calina
Avd 7: 1,4,5,6,9

1400 rader x 0,50 = 700 kr

DD Tips Bjerke Söndag 14/6
DD-1: 5 Calina
DD-2: 1,4,5,6,9

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75 TIPS BJERKE SÖNDAG 14 JUNI

V75-1
Vi inleder V75 med Summer Meeting Stayer över 3140 meter och jag har streckat sju hästar. 2 Strong Case tryckte sig till ledningen med två varv till mål och från den positionen höll han sedan undan till en knapp seger före en bra avslutande Strong Pepper näst senast. Här kan det nog bli tidig ledning igen och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten kan han rinna undan till en ny seger.

12 Etenclin skulle han startat på Charlottenlund för en månad sedan men han blev utkörd för tjuvstart då. Han har 10 vinster på 19 starter hittills så han vet var mållinjen ligger. Han är stark och rejäl och kan Robin Bakker som sitter upp bakom hästen få till en bra styrning fäller han många hästar till slut. Han ska räknas tidigt.

10 Tessy d'Ete har gjort två starter i sin nya regi för Jerry Riordan. I debuten avslutade hon starkt till seger. Senast var hon ute i Stoeliten på Solvalla. Där fick hon vandra i dödens på Double Exposure och orkade inte riktigt och hon fick nöja sig med femteplatsen. Hon har gått bra över lång distans i Frankrike tidigare och får hon gå med i ryggar och spara speeden in i det längsta kan hon avsluta loppet fort.

3 Unoicsdue Gnafa har lämnat Pietro Gubellini och kommer nu ut i en spännande debut i ny regi för Björn Goop. Han har tränat på fint och ska inte ha några problem med den dryga distansen meddelar man från stallet. Får han ett passande lopp i den främre träffen kan han bli farlig.

11 Floris Baldwin avslutade väldigt bra och plockade ner sitt motstånd till en färsk seger senast. Den här gången kommer han att tävla barfota runt om och stämmer det lite med positionerna på vägen biter hans avslutning bra till slut.

14 Noble Superb var väldigt duktig när han plockade ner sitt motstånd till seger i ett V75 lopp på Åby näst senast. Gången efter det klev han ut först i andraspår med dryga varvet till mål och från den positionen höll han klart godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Patent Leather från ledningen. Får han lite draghjälp under slutrundan kan han nypa en framskjuten placering.

15 Ragazzo Da Sopra galopperade i början av loppet men han kom sedan tillbaka och räddade tredjepriset i ett lopp som vanns av Tjacko Zaz senast. Det är voltstart igen och då föreligger det lite galopprisk men kan han hålla sig på benen här är han stark och då tar han ner många hästar till slut.

Min Vinnare: 2 Strong Case
Spets efter 500m: 2 Strong Case
Skrällen: 3 Unoicsdue Gnafa
Ranking: A 2,12 B 10,3,11,14,15,13,7,5,6 C 9,4,8,1

V75-2
Ett lopp över 1609 meter och jag har streckat två hästar. 6 The Baron kommer från en färsk seger. Han satt då i fjärde utvändigt innan han gick till anfall på den sista bortre långsidan och då kom han med en härlig svepning och flög till ledningen och från den positionen öppnade han upp en stor lucka ner till övriga motståndare och vann väldigt enkelt. Gör han om den prestationen blir han svårstoppad så han ska räknas tidigt.

1 Indiana Fortuna galopperade senast men är normalt sett travsäker. På Jarlsberg för tre starter sedan tog hon hand om ledningen in i den första kurvan och från den position vann hon sedan i ohotad stil över den korta distansen. Felfri nu tror jag att hon håller upp ledningen och från spets kan det räcka långt om hon skulle få styra och ställa som hon vill där framme i täten. Eventuellt barfota runt om nu.

Vid ytterligare gardering kan 8 Tayno Destrier som svarade för en vass insats vid vinsten näst senast vara tänkbar. Han travade då i dödens men när ledaren galopperade på den sista bortre långsidan tog han över ledningen och från den positionen höll han sedan undan till en säker seger. Tråkigt läge här men med lite klaff är han inte borta.

3 Shapes drar en del streck. Han travade i ledningen senast men hade inget svar mot Gigaro Am och han fick även släppa Ole förbi sig den sista biten så det slutade med en tredjeplats. Trevligt utgångsläge här och kan Björn Goop få till en bra styrning kan han duga en bit mot det här motståndet. Men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 6 The Baron
Spets efter 500m: 1 Indiana Fortuna
Skrällen: 12 Indigo River
Ranking: A 6,1 B 8,3,4,5,2,12 C 7,10,9,11

V75-3
Europamatch - Femåringslopp över 1609 meter och jag har streckat två hästar. 3 Lewis Ale har sedan flytten från Tuomas Korvenoja gjort två starter för Peter Untersteiner. I debuten fick han ett lopp i rygg på Stoletheshow och från den positionen hängde han med klart bra till andraplatsen. Senast på Skive fick han vandra i dödens mot Stoletheshow som satt i ledningen på nytt och han gick i rejäl närkamp med ledaren men tog sig aldrig förbi och han fick återigen nöja sig med andrapriset. Här har han ett perfekt läge och är väldigt snabb iväg. Med spetsläge över den korta distansen ska han räknas tidigt.

4 Zarenne Fas har ännu ingen seger i år. Han har varit ute i tuffa gäng. Senast var han ute i högsta klassen i Gävle. Där satt han i fjärde utvändigt innan han gick till attack och i vida spår avslutade han strålande men det räckte bara till en femteplats i ett lopp som vanns av Racing Mange från ledningen. Litet fält här och kan Tom Erik Solberg som kör hästen slinka ner i en bra position innan han spelar ut speeden fäller han många hästar till slut.

Vid ytterligare gardering kan 2 Samo Different Day som har lämnat Frode Hamre och kommer ut i en spännande debut i ny regi för Björn Goop vara intressant. Han var fin i ett kvallopp nyligen och han ska gå framåt en del med den genomköraren i kroppen. Skulle ett par av de mer betrodda hästarna göra bort sig eller ha en sämre dag kan han överraska men han är främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Lewis Ale
Spets efter 500m: 3 Lewis Ale
Skrällen: 2 Samo Different Day
Ranking: A 3,4 B 2,7,6,5 C 1,8

V75-4
Ett lopp över 2100 meter och jag har streckat fem hästar. 4 High Into The Sky är i mycket fin form och han svarade för en femstjärnig prestation vid spetsvinsten senast. Han är snabb från start och fick ett passande spår och Frode Hamre meddelar att det är hans bästa chans i omgången. Skulle ledningen nås kan han leda loppet länge men det kan vankas svar invändigt och då kan det bli tuffare att vinna.

2 Sam The Man var väldigt bra när han vann från ledningen på Åby för tre starter sedan. Med den startsnabbheten han besitter kan han komma till ledningen igen och då körs han nog i den positionen så länge lampan lyser. Skulle han slippa alltför hårt tryck under vägen kan det bli en ny seger.

11 Iwan B.R. var fyra i det norska Kriteriet ifjol. Han tog över ledningen i ett tidigt skede och han vann sedan enkelt från den positionen senast. Tråkigt utgångsläge nu men kan han få lite draghjälp under slutrundan fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

5 Twigs Ceasar avgjorde till en säker seger näst senast. Gången efter det satt han en bit ner men avslutningen var riktigt bra och han plockade mycket på Uncle Töll i ledningen men han tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats. Han känns fin i jobben efter det meddelar man från stallet och med en liknande avslutning här kan han bli segerfarlig den sista biten.

3 Hands Down gick en stor del av loppet i tredjespår senast och höll mycket bra. Gången innan det fick han vandra i dödens och han höll starkt som tvåa bakom High Into The Sky som vann från ledningen. Kan Morten A Pedersen som sitter upp bakom hästen undvika att göra alltför mycket av grovjobbet kan han dyka upp långt framme igen. Senast gick han barfota runt om men nu måste han gå med skor och det är ingen fördel.

Min Vinnare: 4 High Into The Sky
Spets efter 500m: 2 Sam The Man
Skrällen: 9 Alpha Scarlet R.R.
Ranking: A 4,2 B 11,5,3,9,12 C 1,8,10,7

V75-5
Alm Svartens lopp - Kallblodslopp över 1609 meter och jag har streckat två hästar. 1 Odd Herakles kommer till den här starten med sju raka segrar. Senast i Elitkampen tog han hand om ledningen och från den positionen var han sedan aldrig i någon förlustfara. Från stallet låter man väldigt nöjda med hästen. Han är kvick iväg och från innerspåret kan det med en lyckad start bli ledningen igen och skulle så bli fallet kan han bli svår att plocka ner över den korta distansen.

3 Lome Brage kom helt fel på det i Elitkampen senast. Från spår 8 bakom bilen blev han hängandes i tredjespår och fick sedan backa sig sist så den starten kan vi glömma. Nu blev spåret mycket bättre och han är väldigt explosiv den första biten. Kan han ta en längd på tipsettan i starten kan det vara han som sitter i ledningen och från spets säljer han sig dyrt. Blir det inte spets blir det såklart tuffare att vinna loppet.

Vid gardering kan 9 Vixus som har två lopp i kroppen efter lång frånvaro vara tänkbar. Han tappade många längder till slut i Elitkampen senast. Får han ett passande lopp och om det blir bra tempo på tillställningen kan han överraska. Men han är främst ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Odd Herakles
Spets efter 500m: 1 Odd Herakles
Skrällen: 9 Vixus
Ranking: A 1,3 B 9,5,4,10 C 2,8,6,7

V75-6
Ett lopp över 2100 meter. Jag har spikat 5 Calina som för tre starter sedan var ute i Stoeliten på Örebro men då försvann med galopp. Efter det har hon startat två gånger i Norge. Näst senast tog hon över ledningen med varvet till mål och hon vann sedan på ett bra vis från den positionen. Gången efter det hamnade hon i tredje invändigt och hon gick sedan bra som trea bakom Madelen L.T.C. som vann från ledningen. Med en lyckad start tror jag att Frode Hamre kan glida fram och ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet tror jag att hon blir svårfångad. Hon går med ett helstängt huvudlag den här gången.

Vid gardering kan 9 Gogo Hall som är riktigt formstark för dagen vara tänkbar. Han satt djupt ner i kön men avslutade plusbetonat i skymundan men det räckte inte till mer än femteplatsen bakom Madelen L.T.C. som vann loppet senast. Innan det har han suttit fast med sparade krafter vid ett par tillfällen. Utgångsläget nu passar bra och får han lite draghjälp under slutrundan har han en härlig avslutning att tillgå och då fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

6 Code Bon gick en bra tid från dödens med bara ett lopp i kroppen efter väldigt lång frånvaro senast. Från stallet är man intresserade av att komma till spets men jag tror inte han tar en längd på min spik i startögonblicket. Då finns det risk för en tung löpning på nytt men löser det sig med positionerna kan han vara med och tampas om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 5 Calina
Spets efter 500m: 5 Calina
Skrällen: 1 I Am The Tiger
Ranking: A 5 B 9,6,1,7,4,3,10 C 11,2,8,12

V75-7
Vi avslutar V75 med Oslo Grand Prix över 2100 meter och jag har streckat fem hästar. 4 Mister F Daag gjorde årsdebut efter lång frånvaro i Copenhagen Cup senast. Han kom då med en rykande avslutning och var inte långt ifrån att vinna men nu slutade det med en tredjeplats bakom Heart Of Steel som vann det loppet. Lopp i kroppen nu och han kan vara klart förbättrad till den här starten. Får han gå med i en vettig rygg innan attacken sätts in kan han bli att räkna med över upploppet.

9 Looking Superb avslutade strålande och spurtade in till femteplatsen i finalen av Paralympiatravet på Åby näst senast. I ett försök till Elitloppet senast satt han i fjärde utvändigt och spurtade sedan godkänt i skymundan men han kunde inte ta så mycket så han missade finalen. Spåret är inte det bästa men kan Jomar Blekkan hitta en bra position har han en vass spurt att tillgå och då kan han duga mot det här gänget.

5 Vitruvio är titelförsvarare i det här loppet. Det blev galopp i slutsvängen i den senaste starten i Copenhagen Cup. Nu har han lämnat Alessandro Gocciadoro och kommer ut i en spännande debut för Björn Goop. Han har gott kunnande och om felfri nu kan han med en fin resa i den främre träffen blanda sig i segerstriden.

6 Tsunami Diamant kommer till den här starten med två raka segrar. Senast på Skive tog han över ledningen i den andra svängen och från spets dansade han sedan undan till en överlägsen seger. Motståndet är tuffare nu men kan Jörgen Sjunnesson som hoppar upp bakom hästen nu få till en bra styrning kan han vara långt framme igen.

1 Elian Web var väldigt svag från ledningen i ett av Elitloppsförsöken senast. Han fick en del press men han borde ha kunnat mycket bättre än vad han visade. Innan det misslyckandet levererade han många bra prestationer. Han lottades till ett perfekt utgångsläge och med den startsnabbheten han besitter luktar det spets. Skulle han få bestämma en del där framme i täten kan det räcka en bit.

Min Vinnare: 4 Mister F Daag
Spets efter 500m: 1 Elian Web
Skrällen: 6 Tsunami Diamant
Ranking: A 4,9,5 B 6,1,7,2 C 3,8,10

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Atletico - Bayern München
Fotboll - Champions League - 1
1.97
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Shakhtar - Real Madrid
Fotboll - Champions League  - 2 asian hcp -1,5
2.20
21:00  Porto - Manchester City
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.72
21:00  Liverpool - Ajax
Fotboll - Champions League - Ajax MIBH
3.85
21:00  Atletico - Bayern München
Fotboll - Champions League - 1
1.97
21:00  Dortmund - Lazio
Fotboll - Champions League - 1
1.64
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Tisdag 1/12
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 Tips Jägersro 1/12
Insats: 576 kr - DrTrav
20:45  Topptipset Tips Tisdag 1/12
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:00  Europatipset Tips Onsdag 2 Dec
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming