DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Bollnäs 23/1

21 Januari 2021 - 23:44

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Bollnästravet. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 2 Disco Volante i den fjärde avdelningen och 2 Kontur i den femte avdelningen.

V75 Tips Bollnäs Lördag 23/1
V75-1 1,3,5
V75-2 2,3,4,7,9,11,15
V75-3 3,4,6,10,11
V75-4 2 Disco Volante
V75-5 2 Kontur
V75-6 3,4,5,6,7,8,10,12
V75-7 1,2,7

2520 rader x 0,50 = 1260 kr

DD Tips Bollnäs Lördag 23/1
DD1: 3,4,5,6,7,8,10,12
DD2: 2 Marschall Match

8 rader x 40 kr = 320 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 1640m auto
1 Remarkable Feet står på tur för seger i min bok, i den senaste starten höll man bra från ledningen och lyckas man hålla upp den positionen idag igen är man min vinnare av loppet. Kommer med flera bra prestationer i ryggen och har fin form för dagen, nu med ett halvvarv kortare till mål tror jag att man blir svårfångad för övriga från ledningen. Man kommer utmanas initial av Urgent Call och Mr Clayton J.F. i spetsstriden. Förstahäst.

5 Merritt presterar ofta jämnt och har sitt starkaste vapen tillslut. Idag skulle uppgiften kunna bli passande med utdragen spetskörning. Merritt har ett starkt sista halvvarv att tillgå och kommer bli tuff att stå emot med överpace på loppet. Mötte Remarkable Feet i senaste starten och då såg man formstark ut i en vass avslutning. Från stallet låter man optimistiska inför dagens start och tycker man ska räknas in i segerstriden. Pass upp.

3 Donner Am mötte både 1 Remarkable Feet, 5 Merritt och även 4 Mr Clayton J.F. i den senaste starten på V75. Då blev man fast med rubbet sparat i mål efter att man valt en invändig styrning. Men med intrycket talade Donner Am att formen är på topp och nu med ett mer offensivt upplägg att vänta ska det bli spännande att se honom idag. Ett givet streck på kupongen och en högst segeraktuell åttaåring.

Min Vinnare: 1 Remarkable Feet
Spets efter 500m: 1 Remarkable Feet
Skrällen: 3 Donner Am
Ranking: A 1,5,3 B 2,4,11,8,6 C 7,12,10,9

V75-2 2140m volt
15 Lupin Håleryd är ett tufft och rejält sexårigt sto som trots det tuffa utgångsläget idag har störst vinstchans i ett öppet lopp enligt mig. I den senaste starten körde man fram utvändigt om ledaren med varvet kvar till mål och höll sedan bra som tvåa över mållinjen. För två starter sedan vann man med tränaren själv Robert Dunder i vagnen, då blev det ett tufft lopp efter att man kört sig till ledningen efter 500m, fick sen press med varvet kvar till mål men kunde trots det gå undan till en enkel seger. Nu är det återigen tränaren själv som ska köra, och Robert vet vad sin häst går för. Från springspåret lär man komma iväg bra och jag förväntar mig ett offensivt upplägg direkt från start. Ett givet segerbud i loppet. Förstahäst.

3 Honey Journey är en fyraåring med fin löpskalle. Hon har haft otur med spårlottningen på slutet men nu med bättre spår och enligt stallet en förbättrad Honey Journey jämfört med senast ska hon räknas in i segerstriden. I den senaste starten gick man ett rejält slutvarv ute i spåren och är man ytterligare förbättrad tills idag ska det bli spännande att se vad hon kan uträtta här. Man är min tidiga ledare av loppet och ska till dagens start utrustas med norskt huvudlag för första gången vilket är intressant. Till endast 8% som man är streckad på i nuläget är hon ett givet streck på kupongen. 

4 Global Benefit gör ikväll comeback, med detta är en talangfull fyraåring som besitter hög kapacitet. Lever hon upp till sitt fulla kunnande direkt i comebacken är man med och gör upp om segern. Duktiga Mattias Djuse har ofta iordningställt när han selar ut sina hästar och när man anmäler direkt till V75 räknar jag med att Global Benefit presterar efter mina förväntningar och hon streckas på kupongen.

9 Moon Zappa ska inte nonchaleras här. Hon kommer med formen på topp och gynnas även av att det är medeldistans jämfört med 1640m som det var senast. Hon gynnas om tempot blir högt och denna sexåring går alltid hela vägen in till mål. Given skräll.

11 Krakas besitter en rapp avslutning. I den senaste starten hade man otur när man fick sent fritt. Man avslutade då mycket rappt och passerade mållinjen med sparade krafter. Skulle man hitta bra ryggar idag och smyga med in på upploppet kommer man fälla många. Kanske samtliga?

Min Vinnare: 15 Lupin Håleryd
Spets efter 500m: 3 Honey Journey
Skrällen: 3 Honey Journey
Ranking: A 15,3 B 4,9,11,2,7,13,1,8,14 C 6,5,10,12

V75-3 2640m volt
4 Tekno Jerven är en mycket kapabel femåring som, om han får vara skadefri, är en kommande stjärna. I den senaste starten stod man en bra insats via 23 i 800m, det räckte till en andraplats bakom Lome Storm. Dessförinnan hade man fyra raka segrar på kontot. Spår fyra i volten är inte optimalt men skulle man komma iväg med felfri avgång blir man tuff för konkurrenterna att hinna ikapp. Med endast fem ekipage ser jag själva startmomentet som en enklare uppgift då det finns mer plats jämfört om det varit en fulltalig startvolt. Förstahäst.

11 Bokli Rapp N.O. gjorde det bra i den senaste starten med skor på hovarna, man kördes till ledningen med varvet kvar till mål och vann loppet i smått överlägsen stil. För två starter sedan mötte man Våler Nikolai och fick då se sig besegrad. Den långa distansen är passande och med springspår på bakvolten bör man sitta bra på det direkt från start. Har bra segerchans i loppet och är ett givet streck på kupongen.

6 Vestpol Gladiator trivs bäst med smyglopp och fick ge sig från ledningen i den senaste starten. Nu är det Örjan Kihlström som håller i tömmarna för första gången sedan 2017 vilket är intressant. Är man med i ryggarna fram till upploppet finns en rapp avslutning att tillgå. Skräll.

Vill även nämna 10 Emil Mollyn som är kvick på speed och skulle skickliga Erik Adielsson som sitter upp för första gången servera Emil Mollyn en fin resa så avslutar man vasst.

Min Vinnare: 4 Tekno Jerven
Spets efter 500m: 4 Tekno Jerven
Skrällen: 6 Vestpol Gladiator
Ranking: A 4,11 B 6,11,3,5,9,8,14 C 1,7,13,2,12

V75-4 2140m auto
Här hittar vi kvällens första spik 2 Disco Volante. Denna åttaåring trivs under vinterhalvåret och kommer till dagens start med fin form. Körde sig till ledningen mitt i loppet senast och såg fin ut när man gick undan till enkel seger före Grainfield Aiden och Antonio Trot. För två starter sedan blev det startgalopp men gick starkt efter det, klockan stannade på 11,2 sista 1900m. Enligt tränare Stefan Melander så är det galopp emot ikväll. Jag tror skickliga Ulf Ohlsson som sitter i vagnen löser startmomentet och jag spikar Disco Volante.

Motbud
7 Sorbet är främsta motbudet till min spik. Skulle Disco Volante göra bort sig ligger vägen öppen för denna tioåriga hingsten. Sorbet gör idag årsdebut och har inte startat på tävlingsovalen sedan i Augusti. Men han har tidigare presterat bra direkt efter vila, så jag förväntar mig en bra prestation trots årsdebuten. Givet streck på kupongen för den som inte väljer att spika emot.

11 Antoni Trott står ofta för vassa avslutningar men från detta utgångsläge behöver man en hel del tur längs vägen. Skulle det bli högt tempo på loppet och man får rätt ryggar är man en skräll för den som gardera bredare.

Min Vinnare: 2 Disco Volante
Spets efter 500m: 2 Disco Volante
Skrällen: 7 Sorbet
Ranking: A 2 B 7,11,8,1,6,4 C 5,9,3,10,12

V75-5 2140m auto
Här hittar vi kvällens andra spik. 2 Kontur kommer med formen på topp till dagens start. För två starter sedan tog man karriärens första seger från ledningen och i den senaste starten såg man väldigt fin ut när man blev fast med sparade krafter. Idag bör man återigen ha goda chanser att sitta i ledningen efter en bit och därifrån ska segerchansen sen vara hög. Jag tar ställning och spikar i ett annars öppet lopp,

Motbud
6 Power Blaster är en talangfull fyraåring som vann enkelt för två starter sedan. I den senaste starten galopperade man direkt från start. Från stallet låter man meddela att allt känns bra inför dagens start och man är optimistiska och man tror på segerchans här. Det råder dock lite oklarheter vilken vagn det ska bli, i intervjuer meddelar tränaren att det blir amerikansk vagn men på ATGs hemsida skriver man ut att det är anmält med vanlig vagn. Amerikansk vagn är en klar fördel för Power Blaster.

9 Certainly är ytterligare en häst som kommer med fin form till dagens start. Detta är en rejäl fyraåring som kommer från en bra årsdebut, man gjorde själv grovjobbet under loppet och blev sen slagen på speed kort före mål. Idag är det Jorma Kontio som håller i tömmarna vilket är ett plus. Givet streck om man garderar loppet.

11 Madame af Djurmyra var den som slog Certainly på speed i den senaste starten, då blev man serverad ett perfekt lopp av kusk och tränare Gunnar Melander. Behöver få sitt lopp, och nu när flertalet hårdare konkurrenter står bättre till tycker jag inte alls Madame af Djurmyra känns lika aktuell här. Till 13% är det ett avslag i min bok och rankas ner.

Min Vinnare: 2 Kontur
Spets efter 500m: 2 Kontur
Skrällen: 6 Power Blaster
Ranking: A 2 B 6,9,4,5,3,12,11 C 7,1,8,10

V75-6 2140m volt
3 Grevin Sisu fick utdelning på sin form i den senaste starten när man fick sätta nosen först efter att tagit hand om ledningen, för att sen hålla den positionen från start till mål. Grevin Sisu låg på lite väl mycket framme i ledningen för att det skulle se harmoniskt ut. Ikväll är det andra förutsättningar med spår tre i volt men ska trots det kunna hitta en vettig position från start. Man står bra inne på pengar i loppet och ska i min bok ses med bra segerchans. Knapp förstahäst i ett öppet lopp. Givet att gardera.

10 Danilo Brick gjorde inte sin bästa prestation i den senaste starten vilket gjorde att man blev kvar i klass-I ytterligare en start. Detta är en sexåring med bra kapacitet. Trivs som allra bäst över de längre distanserna men möter ikväll något enklare motstånd. Från stallet meddelar man att Danilo Brick känns bra hemma i träning inför dagen start. Ett givet streck på kupongen.
  
12 Vicar går upp i klass till dagens start, men detta är en häst som utvecklats mycket under senaste tiden. Tränaren Pasi Aikio låter optimistisk trots det jobbiga utgångsläget. I den senaste starten stod man för en mycket vass avslutning. Nu med formen på topp och Örjan Kihlström i vagnen som har en förmåga att förvandla de sämsta utgångslägen till fina positioner efter en bit så är man med och slåss om segern här. Pass upp idag.

6 Ara är en sexåring som gynnas ikväll av att ha springspår. Han är kvick iväg från start och hittar tränare och kusk Jörgen Westholm till ledningen här har ekipaget en spännande uppgift framför sig. Från ledningen har Ara vunnit två av fem försök. Streckas på mitt system.

8 Marcos Gallon gick ett bra lopp senast och stod för en vass avslutning. Detta är en kapabel sexåring med fin grundkapacitet. Idag har man ett tufft utgångsläge men skulle det lösa sig från start så finns kvaliteter för att vara med och utmana om segern.
  
Min Vinnare: 3 Grevin Sisu
Spets efter 500m: 6 Ara
Skrällen: 10 Danilo Brick
Ranking: A 3,10,12 B 6,8,4,5,7 C 11,2,9,1

V75-7 3140m auto
2 Marschall Match kommer med två raka segrar i bagaget till dagens start. För två starter sedan vann man med krafter kvar från ledningen och gav ett fint intryck. I den senaste starten blev det också ledningen och man fick segerdefilera efter återigen en fin prestation. Ikväll är det debut över 3000m men man har tidigare visat att 2640m inte är några problem. Med formen på topp och ett bra utgångsläge är man intressant till endast 23% som man är streckad på nu. Spelvärd förstahäst.

Favoriten 7 Västerbo Pokerface gör comeback efter efter nästan två månaders tävlingsfrånvaro. Men han har tidigare presterat bra direkt efter liknande uppehåll så det är inget som man ska lägga allt för stor vikt vid. Tränare Timo Nurmos är känd för att ha vältränat när han selar ut sina hästar. Distansen är en fördel för denna starka sjuåring. Anmärkningsvärt är att man inte har tävlat med skor på samtliga hovar på över två år nu. Det är inget som oroar tränaren nämnvärt men klart en detalj som gör att man inte är den givna spiken i omgången som man hade varit med lopp i kroppen och på en barfotadansande sommarbana. Givet streck.

1 Gooner är intressant ikväll. Man är kvick iväg från start och skulle man sitta i ledningen initialt är man garanterad ett fint lopp. Från stallet låter man lite småoptimistiska och överlåter man ledningen för att få positionen rygg på ledaren efter en bit kommer skulle man bli farlig vid lucka över upploppet. Kommer med på mitt system.

Min Vinnare: 2 Marschall Match
Spets efter 500m:
Skrällen: 1 Gooner
Ranking: A 2,7 B 1,4,6,12,8,3,9,11 C 5,10

Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100 kr utan insättning
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Nizhny Novgorod - Traktor
Ishockey - KHL - Över 4,5 mål
1.74
19:00  IFK Göteborg - Kalmar
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 4,5 hörnor
2.0
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - BLGM
1.87
20:45  Venezia - Torino
Fotboll - Serie A - Under 2.5 mål
1.88
21:00  Crystal Palace - Brighton
Fotboll - Premier League - BLGM
1.95
21:00  Celta Vigo - Granada
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
02:15  Cowboys-Eagles
Amfotboll - NFL - 1 -2
1.68
18:45  Shakhtar Donetsk - Inter
Fotboll - Champions League - 2
1.63
21:00  Porto - Liverpool
Fotboll - Champions League - 2
1.76
21:00  Milan - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 2,5 mål
1.78
01:00  Jotko - Cirkunov
Annat - UFC - Cirkunov vinnare
2.40
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Melkers Topptips Mån 100kr
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 27/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Mantorp 27/9
Insats: 504 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Mantorp 27/9
Insats: 200 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Degerfors - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 1 (+0.5)
2.20
20:45  Whitby - Stalybridge
Fotboll - Northern Premier League - 1
2.02

Livestreaming