DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Bollnäs Lördag 25/7

22 Juli 2020 - 14:25

På lördagen avgörs V75-tävlingarna i Bollnäs. Det är en Jackpot på 34 Miljoner kronor i potten. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med tre spikar. 8 Champ Lane i den andra avdelningen samt 4 Bottnas Fantom i den femte avdelningen och 1 Chapuy i den sista avdelningen.

V75 Tips Bollnäs Lördag 25/7
Avd 1: 1,2,3,6,8,9,11
Avd 2: 8 Champ Lane
Avd 3: 1,2,3,6,9,10
Avd 4: 1,2,4,7,8,9,14
Avd 5: 4 Bottnas Fantom
Avd 6: 1,3,10,12,13,15
Avd 7: 1 Chapuy

1764 rader x 0,50 = 882 kr

DD Tips Bollnäs Lördag 25/7
DD-1: 1,3,10,12,13,15
DD-2: 1 Chapuy

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75 TIPS BOLLNÄS LÖRDAG 25 JULI

V75-1
Vi inleder V75 med STL Silverdivisionen, Försök 6 i Meeting 5 över 2640 meter och jag har streckat sju hästar. 6 Remarkable Feet gjorde en fin comeback på Solvalla med snabba sista 800 meterna och kom in som trea bakom Vikens High Yield som vann det loppet senast. Det var första starten på några månader så med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Han har springspår här och Jörgen Westholm satsar på ledningen och kommer han till täten så vill han köra i den positionen. Från spets här så ska han räknas tidigt.

1 Guillaume Boko var jättebra senast i Visby över lång distans när han slutade tvåa bakom Hurricane Silas. Han har god form och från stallet tycker man att det vore intressant om han kom till ledningen med tanke på att det var längesedan han gick i den positionen. Blir det inte spets så kan det kanske bli rygg på ledaren istället och får han då en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten.

3 Doctor Doxey Zenz kommer med två raka segrar. Han startade i ett breddlopp på Gävle näst senast. Han satt långt bak men med en härlig avslutning så avgjorde han väldigt enkelt över upploppet över sprinterdistans. Efter det skulle han ha startat i ett långlopp i Rättvik under midsommarhelgen men då blev han struken för hälta. Senast så var han ute över fyra varv på Solänget. Då tog han över ledningen efter ett varv och sedan så var han fullständigt överlägsen i ett litet fält. Nu är han anmäld barfota runt om och kan Mathias Andersson få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden igen.

9 Island Life fick aldrig chansen i ett försök i Silverdivisionen på Årjäng och kom i mål som oplacerad bakom Zap Di Girifalco som vann det loppet. Gången innan det så hade han ett uselt läge över sprinterdistans i Halmstad. Han hamnade långt bak och var aldrig segeraktuell men han avslutade ändå positivt i skymundan bakom Gustafson som vann det loppet från ledningen. Får han smyga med i en vettig rygg innan attacken sätts in så kan han bli farlig över upploppet. Ove A Lindqvist upp på Robert Bergh tränat här för första gången är klart intressant.

8 Jacques Noir var ute över aktuell distans på Solvalla senast. Han öppnade då fort och tog ledningen men när Vikens High Yield kom fram tidigt så släppte han ifrån sig ledningen. Sedan så fick han luckan in på upploppet och då avslutade han starkt och plockade meter på meter på ledaren men han tog sig aldrig förbi så det slutade med en andraplats. Här har han ett lite chansartat utgångsläge men hittar Rikard N Skoglund loss i god tid före mål så kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 6 Remarkable Feet
Spets efter 500m: 6 Remarkable Feet
Skrällen: 2 Te Quiero Grif
Ranking: A 6,1 B 3,9,8,11,2,7,5 C 10,4

V75-2
STL Klass II, Försök 7 i Meeting 5 över 2140 meter. Jag har spikat 8 Champ Lane som har vunnit fyra av sex starter hittills. Två raka segrar har det blivit nu. Han gick med i ryggar så han blev fint framdragen och han tackade för det med att spurta in till en säker seger i den näst senaste starten. Gången efter det så hade han ett dåligt läge så han fick vandra först i andraspår men han gjorde det bra när han plockade ner den ledande Geronimo Am och han höll sedan undan för en vasst avslutande Ale' Pride Gar till en säker seger. 

Bold Eagle-sonen drog på nytt en nitlott i spårlottningen men han är stark och rejäl så han tål att göra en del grovjobb på egen hand och då tror jag han sänker det här gänget från dödens om det skulle behövas. Han ska lättas lite i frambalansen och så har man även testat blinkers-huvudlag i träningen meddelar man från stall Timo Nurmos.

Vid gardering kan 6 Ekås Future som gör det bra mest hela tiden vara tänkbar. Näst senast så travade han i dödens större delen av loppet innan han satte klorna i den ledande Crank in på upploppet och då stack han undan till en klar seger. Gången efter det så gick han bra som trea i ett lopp där Zenzero Jet var överlägsen. Han är inte så snabb från början så det finns risk att han hamnar illa till här men kan Björn Goop som finns i vagnen nu slinka ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan han ha vissa möjligheter här.

9 Slippery Runway hade tre raka segrar innan han näst senast slutade oplacerad i ett Margareta-lopp som vanns av Go West Young Man. Han var ute i ett Klass II försök i Årjäng senast. Då hade han innerspår bakom bilen och han höll enkelt upp ledningen över den korta distansen men han fick ge sig mot en vasst avslutande Pine Muscle som kom loss från vinnarhålet så det slutade med en andraplats. Nu får han attackera bakifrån istället men med bra draghjälp under slutrundan så kan han avsluta vasst men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Champ Lane
Spets efter 500m: 2 Arabesque
Skrällen: 5 Llama Tooma
Ranking: A 8 B 6,9,10,2,5,1,3,4 C 7,11,12

V75-3
Delicious U.S. Världsrekordloppet/Bollnäsloppet - STL Gulddivisionen - STL Open, försök 7 över 1640 meter och jag har streckat sex hästar. 1 Hill Steet tog årets första seger i den senaste starten. Han serverades då en löpning i tredje invändigt innan han vreds ut i spåren på upploppet och då hade han den bästa farten och tog ner den ledande Dragster enkelt och han höll även undan för en starkt avslutande Alone. Han är väldigt startsnabb och från innerspåret här så gäller han som spetsfavorit. Skulle sedan Daniel Réden få styra och ställa som han vill där framme i täten så kan han rinna undan till en ny seger.

6 Erik Sting gjorde första starten sedan februari ifjol senast. Han var då ute i ett litet fält på Bergsåker. Där fick han en fin resa i rygg på den ledande Balfour och såg fin ut när han slog på en galopp i slutsvängen men han ställde sig rätt fort och kom tillbaka bra och spurtade in till tredjeplatsen sedan Shocking Superman galopperat på upploppet. Han är ny i den högsta klassen och det är tufft att begära seger efter så lång frånvaro med bara ett lopp i kroppen men klaffar det med positionerna så kan han blanda sig i segerstriden.

2 Dreammoko är jämn och säker men han vinner inte så ofta. Han var ute i Norrbottens Stora Pris på Boden senast. Han satt då djupt nere i kön men han avslutade plusbetonat i skymundan och kom in som femma bakom Antonio Tabac som vann det loppet från ledningen. Utgångsläget nu är perfekt så kan Björn Goop servera honom ett passande lopp så kan det vara läge för en fullträff.

10 Esprit Sisu är bättre än vad raden anger. Han kom aldrig riktigt till och blev tempotorsk senast så det loppet kan vi glömma. Distansen nu är lite i kortaste laget men får han hjälp med att tempot hålls uppe och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han avsluta loppet bra och då kan det räcka en bit här.

9 Rose Run Sydney vann över aktuell distans näst senast. Hon tog då ner den ledande Adi Gallia på ett bra vis från dödens. Gången efter det så travade hon i ledningen i ett litet fält på Halmstad men hon orkade inte hela vägen och kom in som trea bakom Ultra Bright som vann det loppet. Hon är ensamt sto i fältet men kan hon få smyga med i en vettig rygg så kan hon överraska om det blir bra tempo på loppet.

3 Queer Fish slarvade lite med aktionen så han fick nöja sig med femteplatsen bakom Missle Hill som plockade ner Diamanten till seger senast. Man har fräschat upp honom efter det och det brukar ha en bra effekt meddelar Magnus Träff. Han har fått ett trevligt utgångsläge och han trivs bäst i ryggar och med bra tempo på loppet så fäller han många hästar till slut.

Min Vinnare: 1 Hill Street
Spets efter 500m: 1 Hill Street
Skrällen: 3 Queer Fish
Ranking: A 1 B 6,2,10,9,3,8,11 C 7,5,4

V75-4
Jon Olssons Minne - STL Kallblodsdivisionen, Försök 2 i Meeting 2 över 2640 meter och jag har streckat sju hästar. 8 Pyrmo kommer till den här starten med tre raka segrar. För tre starter sedan på Oviken så satt han i andra utvändigt innan han avancerade fram och tog över ledningen från Calle Cornelius med 700 meter kvar av loppet. Från den positionen så vann han sedan i ohotad stil. Gången efter det så tog han över ledningen med varvet till mål och han höll sedan undan till seger. 

Senast så tryckte han till på den ledande Moddson och kom till täten in i slutkurvan och sedan så vann han före en bra avslutande Joel Klipp. Han trivs över den långa distansen och kan Ulf Ohlsson servera honom ett passande lopp så kan det räcka en bit mot det här motståndet också.

7 Rappnor har inte fått till det på slutet. Han var nedsatt av en hovböld näst senast och gången efter det så trivdes han inte på en kladdig bana och det var även lite strul med utrustningen då. Han gillar den dryga distansen och nu får Jorma Kontio chansen på Ole Johan Östre tränat här för första gången och klaffar det med löpningsförloppet så kan han duga en bit mot det här gänget.

2 Spang Viktor gjorde det bra när han tog sig loss från invändig position på den sista bortre långsidan och sedan så plockade han ner sitt motstånd på ett bra vis till seger kort före mål i Östersund för tre starter sedan. Efter den vinsten har han inte fungerat för han har galopperat två gånger på raken. Distansen är inga problem och här sitter han bra till i andraspår omgående även om det troligen inte blir någon snabbare start. Kan han hålla ihop aktionen så kan han med rätt resa ta en ny seger. Han ska tävla barfota bak den här gången meddelar Björn Karlsson.

9 Rubus har varit väldigt bra en längre tid. Han vann ett V75 lopp på Boden från ledningen för fyra starter sedan. Senast så var han ute i ett litet fält på Skellefteå. Han fick då en fin löpning i ryggar innan han vreds på till attack på upploppet och då sänkte han sitt motstånd väldigt lätt till en ny vinst. Distansen nu är kanske i längsta laget men hittar Hans Bergh en bra väg med honom så kan han vara långt framme igen.

14 Kringlers Viktor kom med en stark avslutning till seger på Leangen näst senast. Han gjorde första starten i ny regi för Arve Sjoner senast. Han fick då vandra större delen av loppet i dödens på Bokli Teddy som vann loppet från ledningen och det blev för tufft för han stumnade den sista biten och kom in först som femma i ett sjuhästarsfält. Intressant med Torbjörn Jansson upp nu och med lite klaff så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 8 Pyrmo
Spets efter 500m: 1 Kos Odin
Skrällen: 7 Rappnor
Ranking: A 8 B 7,2,9,14,1,4,15,10,5 C 12,6,13,3,11

V75-5
STL Klass I, Försök 7 i Meeting 5 - Stayerlopp över 3140 meter. Jag har spikat 4 Bottnas Fantom som var väldigt bra i ett sprinterlopp på Lindesberg efter en kortare paus senast. Han satt då i fjärde utvändigt innan han gick en stark sista långsida i tredjespår och in på upploppet så satte han klorna i den ledande Brandy Flame och han höll sedan undan för en starkt avslutande Borin T.N. och vann lätt med sparade krafter. Den långa distansen har han provat på en gång tidigare och då blev det en andraplats bakom Maestro Crowe.

Utgångsläget nu är passande och han är snabb ut bakom bilen ifall Jorma Kontio väljer att ladda och skulle ledningen nås i ett tidigt skede så tror jag han säljer sig dyrt här. Blir det inte spets så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle bli aktuellt. Jänkarvagn nu meddelar Timo Nurmos.

2 T.Rex.Face debuterade i ny regi för Björn Goop senast. Han fullföljde då bra till femteplatsen bakom en överlägsen Strong Pepper. Normalt sett så borde han ha gått framåt med det loppet i kroppen. Han är anmäld barfota runt om nu och har ett trevligt utgångsläge. Han har tagit de flesta av sina vinster från ledningen men över tre varv så kanske Björn Goop väljer att släppa om han skulle nå till täten initialt men en fin löpning i den främre träffen kan det bli och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

7 Viscount hade varit borta från tävlingsbanorna i ett år innan han gjorde comeback i ny regi för Oskar J Andersson. Fyra raka segrar har det blivit på lika många starter. Förvisso har det inte varit det hårdaste motståndet men prestationerna har varit bra. Distansen tror Oskar J Andersson är bra och han duger i klassen så löser det sig med positionerna så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 4 Bottnas Fantom
Spets efter 500m: 4 Bottnas Fantom
Skrällen: 6 Manuzio Hanover
Ranking: A 4 B 2,7,9,5,6,1,3 C 10,8,11,12

V75-6
STL Diamantstoet, Försök 6 i Meeting 5 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar. 12 Quarcia kommer till den här starten med formen på topp. Näst senast så la hon en rejäl press på den ledande Dream On på den sista bortre långsidan och tog över ledningen in i den sista kurvan. Från den positionen så höll hon sedan undan till en säker seger. I den efterföljande starten så stötte hon på övermakten i Seismic Wave men hon avslutade riktigt bra som tvåa bakom denne. Hon är snabb ut och kommer Kim Moberg ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan hon bli svår att stå emot över upploppet så hon ska räknas tidigt här.

1 Belle Reine har gjort tre starter i Robert Berghs regi. Hon tryckte till och tog över ledningen i den sista kurvan och sedan så vann hon på ett säkert vis från den positionen i Lycksele näst senast. Hon fick det inte att stämma och galopperade bort sig i ett V75 lopp på Axevalla i lördags. Felfri nu så kan hon öppna bra och skulle ledningen nås så kan hon leda loppet länge. Ove A Lindqvist som styrde in henne till den senaste vinsten får chansen igen.

13 Dixie Brick vann ett lopp från ledningen under Elitloppshelgen för fyra starter sedan. Gången efter det så tog hon ner den ledande Award Kronos från dödens och hon höll sedan undan för en bra avslutande Belle Godiva till seger. Efter det har hon inte varit lika bra så formen nu är lite oviss. Svårt läge nu och många hästar att runda men löser det sig med positionerna så kan hon vara långt framme.

15 Activated har två lopp i kroppen efter lång frånvaro. Hon gick bra som fyra bakom Double Exposure näst senast. Gången efter det så var hon inte till sin fördel men det visade sig att hon hade dåliga blodvärden då men hon var fin i ett jobb nyligen meddelar Fredrik Wallin. Tufft läge nu med 40 meters tillägg och många hästar att runda men får hon bra ryggar att gå i inför avgörandet så kan hon bli farlig den sista biten.

3 Iceland Radio tog en knapp seger för fyra starter sedan. Efter det har hon har inte fungerat fullt ut för hon har galopperat två gånger på raken nu. Hon galopperade med sparade krafter i ett uttagningslopp till StoChampionatet senast. Örjan Kihlström har vunnit med henne tidigare och kan hon hålla sig till rätt gångart så kan hon duga mot det här motståndet.

10 Anthara Bi såg slagen ut från ledningen på upploppet i ett Breeders' Crown lopp i Rättvik senast men hon kontrade tillbaka till seger. Nu har hon inte startat på en månad men från stallet så tror man att hon har bibehållit formen. Innerspår på den första tilläggsvolten nu men om Björn Goop kan ta sig loss i god tid före mål så kan hon vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 12 Quarcia
Spets efter 500m: 1 Belle Reine
Skrällen: 3 Iceland Radio
Ranking: A 12 B 1,13,15,3,10,9,11,7,14 C 8,5,2,4,6

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 6 i Meeting 5 över 1640 meter. Jag har spikat 5 Vaduz Wise As (struken) som har vunnit tre av fyra starter i Timo Nurmos regi. Han vann på ett bra vis med krafter kvar i debuten. I Harper Hanovers lopp på Solvalla så kom han snett på det och fick backa sig sist och han kom sedan aldrig in i loppet. Näst senast i Boden så var han förkrossande överlägsen efter ett tufft förstavarv. Det fanns en del krafter kvar enligt kusken då och det var en väldigt bra insats.

Senast i Klass I finalen på Bergsåker i slutet av juni så hade han ett dåligt läge men han kom ner i andra utvändigt. Han gick sedan till angrepp på den sista bortre långsidan och då knäckte han den ledande Redhot Tap Dancer in i slutsvängen och sedan så vann han mycket lätt. Nu har han klivit upp en klass och han har varit ute mest över lite längre distanser men han kan öppna bra från start så från ett trevligt utgångsläge bakom bilen så tror jag han kan få en fin resa i den främre träffen och då blir han inte lätt att stå emot när Jorma Kontio väljer att sätta in slutstöten.

Ny spik efter strykning blir 1 Chapuy som var toppfin när han vann Ungdomseliten från ledningen under Elitloppshelgen senast. Nu har det gått närmare två månader sedan den insatsen men han har ett perfekt utgångsläge här. Han är väldigt startsnabb så här tror jag han tar hand om ledningen omgående och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

2 Merritt hade ett hopplöst utgångsläge men han avslutade starkt till tredjeplatsen i Klass I finalen som tipsettan vann på Bergsåker senast. Även han kliver upp en klass här fast han har ett mycket bättre läge nu så här sitter han i andraspår omgående och får han ett passande lopp så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud. Eventuellt blir det jänkarvagn för första gången nu.

Min Vinnare: 1 Chapuy 
Spets efter 500m: 1 Chapuy
Skrällen: 9 In Line Tooma
Ranking: A 1 B 2,10,3,6,9 C 4,11,12,8,7

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Viborg - Hvidovre
Fotboll - Division 1 - 1 asian hcp -1
2.00
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
21:00  Getafe - Valencia
Fotboll - La Liga - Över 5,5 kort
1.80
12:30  Sampdoria - Atalanta
Fotboll - Serie A - 1
5.25
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 26/2
Insats: 756 kr - DrTrav
19:30  V64 Tips Boden 26/2
Insats: 540 kr - DrTrav
20:30  Topptipset Tips Fredag 26/2
Insats: 144 kr - Tipsexperten
20:55  DD Tips Boden 26/2
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Livestreaming