V75 Tips Charlottenlund 29/8

Publicerad på 29 Aug 2021 - 04:06

DrTrav

DrTrav

29 Aug 2021 - 04:06

Söndage och V75-tävlingar från på Charlottenlund i Danmark på menyn.

Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med tre spikar. 2 Extreme den tredje avdelningen,1 Love You Too i den fjärde avdelningen samt 5 Festival Of Speed i den sjätte avdelningen.

 
V75 Tips Charlottenlund Söndag 29/8
V75-1 4,5,6,7,10,12
V75-2 1,2,6,7,8,9,11,12
V75-3 2 Extreme
V75-4 1 Love You Too
V75-5 2,3,4,6,8,9,11,12
V75-6 5 Festival Of Speed
V75-7 1,2,4,5,6

1920 rader x 1 = 960 kr

DD Tips Charlottenlund Söndag 29/8
DD1: 5 Festival Of Speed
DD2: 5 Cadiz

1 rader x 200 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibe

V75-1 2970m volt
4 Even Steven klev ifrån till en en seger i den senaste starten och visade att formen fortsatt på topp. Detta är en femåring som har visat prov på fin styrka vid flera tillfällen och den långa distansen som aktuell ikväll passar perfekt. Fem av Even Steven totalt tio segrar har kommit över stayerdistanser. Han kan inte vara med den första biten idag, men ska ha bra möjligheter att kunna köra sig till ledningen tidigt i loppet ändå och väl därifrån blir han inte lätt att komma åt. förstahäst.

10 Andre Ward är stallkamrat med Even Steven och har nu fått två lopp i kroppen efter ett tävlingsuppehåll på några månader. Visserligen valde tränaren Flemming Jensen att köra stallkamraten men detta är också en häst med bra kapacitet som ska kunna utmana om segern med lite klaff. Andre Ward vann det här loppet för två år sedan.

Nämner även 7 Bandit Brick som visserligen bara har en årsseger, men detta är i grunden en riktigt bra häst som visat det genom att vinna hela 35 av sina 58 starter. Fick en nyttig genomkörare i kroppen senast och idag kan vi förvänta oss en klart vassare prestation. Givet streck på kupongen.

Min Vinnare: 4 Even Steven
Spets efter 500m: 4 Even Steven
Skrällen: 7 Bandit Brick
Rankingen A: 4,10,7 B 12,5,6,3,9,8 C 11,1,2

V75-2 2000m auto
12 Fossa jagar fortsatt första årssegern men står idag för en passande uppgift. Denna fyraÅriga valack har visserligen fått ett tufft utgångsläge, men han har visat tidigare att han besitter högst kapacitet för loppet och har tjänat mer pengar än övriga konkurrenter tillsammans. Jag räknar med ett offensivt upplägg direkt för kusk och tränare Flemming Jensen som tidigt kommer ta initiativ i loppet. I min bok ska man ses med bäst segerchans i loppet trots bricka tolv.

8 Franz Jæger fick ett snällt lopp senast och gick i mål med sparade krafter efter att fått sen lucka. Detta är en fyraåring som kan en hel del när han tävlar på topp och det har resulterat i sex segrar på sjutton starter. Han kan öppna kvickt från start och ska trots bricka åtta kunna sitta bra på det direkt. Franz Jæger är det främsta motbudet till stallkamraten.

Nämner även 9 Frederik som inte var som bäst i den senaste starten man kan helt klart bättre än så. Idag kommer det bli ett rygglopp som väntar och med lite fart på loppet så kommer Frederik stå för en stark avslutning om han studsar tillbak och presterar på topp igen.

Min Vinnare: 12 Fossa jagar
Spets efter 500m: 12 Fossa jagar
Skrällen: 8 Franz Jæger
Rankingen A:12,8,9,6 B 2,11,7,1 C 5,3,10,4

V75-3 1600m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 2 Extreme. Han fick gå utvändigt om Harran Boko i den senaste starten och höll strongt till andrapriset. Gången före var det satt Extreme fast med krafter kvar över mål då i Norge. Idag har han fått fint utgångsläge och är kvick iväg från start. Öppnar Extreme som han gjorde från innerspår på Charlottenlund för fyra starter sedan så har han god chans att ta ledningen idag och i så fall blir han inte lätt att plocka ner och han ska ses med bra segerchans. När man dessutom inte ser ut att bli spelad till omkring 28% så väljer jag att ta ställning och spika.

Motbud
Favoriten 5 Cokstile fick fick ge sig med liten marginal från ledningen i den senaste starten. Men tävlade inte på topp den dagen. Han är lite ojämn i sina prestationer, med höga toppar som verkligen sticker ut. I årsdebuten på Charlottenlund gick han 1.10,0 i 1600m och för tre starter sedan en blev det en 09-tid när han ledde runt om i ett gulddivisionslopp i Kalmar. Men med prestationen senast på näthinnan och med scenariot att man kommer behöva göra grovjobbet själv idag så väljer jag att ta ställning emot.

Skrällen är 6 Soul Strong som nu har gjort fyra starter för Paul Hagoort och ser ut att vara i toppform. I den senaste starten avgjorde han lätt efter att avslutade bra och tog sig förbi ledaren Gustafson över upploppet.

Min Vinnare: 2 Extreme
Spets efter 500m: 2 Extreme
Skrällen: 6 Soul Strong
Rankingen A: 2 B 5,6,9,3,7 C 1,4,8

V75-4 2000m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 1 Love You Too. Han skrällvann treåringseliten under Elitloppshelgen på Solvalla efter att fått ett fint rygglopp och kunde tillslut avgjorde enkelt. I den senaste starten gjorde han det också bra då han spurtade in som trea i Breeders Course-final på Jägersro. Visst finns det med i leken att han inte kan hålla upp sitt innerspår från start men hittar kusken bara ut i ett andraspår och får fritt tillsut kommer hans avslutnign kunna fälla samtliga. När vi får 32% på V75 väljer jag att endast strecka en häst i loppet och förhoppningsvis koppla grepp i omgången.

Motbud
4 Without A Doubt kommer med en färsk seger i bagaget när man vann från ledningen senast. Då spetsade han från bricka ett och kunde sen kontrollera loppet till en enkel seger. Hittar man till ledningen på nytt har Without A Doubt visat kapacitet och ska räknas tidigt.

8 Larry Wood har ett tufft utgångsläge ned bricka åtta. Men han har visat att formen är bra och senast stannade klockan påt 1.12 sista 700m ute i tredjespår. Larry Wood kan öppna snabbt bakom bilen men riskerar såklart att bli hängande i spåren. Men skulle det lösa sig med positonernerna duger han gott för att utmana om segern här.

Min Vinnare: 1 Love You Too
Spets efter 500m: 4 Without A Doubt
Skrällen: 8 Larry Wood
Rankingen A: 1 B 4,8,6,9,2,10,11 C 3,7,5,12

V75-5 2000m auto
8 Rossi Garline fick satt lugn som första häst i andraspår i den senaste starten medans ledaren dämpade tempot rejält i loppet och när det sen gick väldigt snabbt sista 700m så kunde inte Rossi Garline fånga ledaren. Men ossi Garline gick 1.14 sista 1000m i fin stil och sista 500m gick ännu Snabbare. Nu har man ett svårt utgångsläge på förhand, men Rossi Garline är tuff och rejäl och får han bara användning av sin styrka på rätt sätt i loppet så räcker det långt här.

Skrällen är 9 Dixie Dick som gör comeback idag, han har blivit behandlad och fått återhämta sig efter senaste starten som var för drygt två månader sedan. Enligt rapporterna ska Dixie Dick vara väl förberedd inför dagens start och ska tävla barfota runt om vilket är spännande. Han har ett bra smygläge och har även gjort det bra direkt efter paus tidigare.

Nämner även 6 Diesel som fick ett snällt lopp invändigt senast och gick i mål med sparade krafter efter att luckan uppstått för sent. Men det var full fart över mål i spänstig stil. Diesel kan öppna kvickt bakom bilen och med ett offensivt upplägg kan han köras mot ledning och väl i den positionen är man sen hästen att slå för övriga.

Min Vinnare: 8 Rossi Garline
Spets efter 500m: 6 Diesel
Skrällen: 9 Dixie Dick
Rankingen A: 8,9,6 B 4,11,12,2,3 C 5,7,10,1

V75-6 3000m auto
Här hittar vi dagens tredje spik, 5 Festival Of Speed som blir stor favorit i loppet och det med all rätt. Steen Juuls fyraåriga son till Cantab Hall D.E. är fortfarande obesegrad efter sina elva starter i livet och på förhand ser det ut som konkurrenterna i loppet kommer få köra om andrapriset här. Juuls stjärna var nämligen helt överlägsen i sitt uttagningslopp, han kördes då till ledningen från bricka sju och stack sedan bara undan till slut. Idag lär siktet återigen vara inställt på ledningen från start och väl i den positionen måste hästen göra bort sig med galopp eller vara sjuk för att inte vinna. Spik.

Motbud
2 Forever Shadow stod för ett bra försök när han från bricka tio kunde kvala in till finalen via en rejäl långspurt, segern blev till slut även till synes enkel tillslut. Hästen tävlade i jänkarvagn för första gången då, och det blir samma igen. Skulle favoriten göra bort sig är detta främsta budet till segern i loppet.

Nämner även 3 Fantastic Design som avgjorde sitt försök på bra sätt när väl luckan kom från rygg på ledaren senast. Hästen såg formstark ut och med det rätta smyg loppet på nytt kommer man vara med och slåss om en framskjuten placering även här.

Min Vinnare: 5 Festival Of Speed
Spets efter 500m: 5 Festival Of Speed
Skrällen: 2 Forever Shadow
Rankingen A: 5 B 2,3,5,7,1,6,8 C 9,10,11,12

V75-7 2000m auto
5 Cadiz kommer med en färsk seger i bagaget till dagens start, då vann man på imponerande sätt från dödens efter att första 1000m gått på 14,1 i ledning. Flemming Jensens Cadiz stod för en rapp avslutnign och tillslut enkelt plocka ner ledande 6 Encore Cloc den gången. Med den prestationen innanför västen lär konkurrenternas respekt öka och ska med en liknande prestation idag ses som det givna segerbudet i loppet.

6 Encore Cloc mötte 5 Cadiz senast och var då spelad som favorit i loppet. Han fick ledning då, men orkade inte stå emot över upploppet. Idag lär man prova att få ett snällare lopp med lite mera draghjälp och skulle det klaffa med positionerna finna kapacitet och fart för att kunna vara med och hota om segern.

Nämner även 1 Enjoy Banker som är en tuff och rejäl femåring. Enjoy Banker går alltid hela vägen in i mål och med en fin ryggresa idag och lite tempo på loppet så kommer han kunna plocka ner många den sista biten.

Min Vinnare: 5 Cadiz
Spets efter 500m: 5 Cadiz
Skrällen: 1 Enjoy Banker
Rankingen A: 5 B 6,1,2,4,7,12,3,10 C 11,8,9

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto