DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Charlottenlund Söndag 17/5

16 Maj 2020 - 13:58

På söndagen är det V75 tävlingar ifrån Charlottenlund med Copenhagen Cup som höjdpunkt. Här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-4 på nummer 3 Velten Von Flevo som årsdebuterar i ny regi. Den tyska derbyvinnaren har vunnit 6 av 9 starter i karriären. Han kom sedan på en femteplats i Orsi Magnelli i slutet av fjolåret. Han är väldigt snabb iväg så jag tror att Jaap Van Rijn som kör hästen sitter i spets omgående och från ledningen så tror jag han leder det här loppet runt om även om han inte har startat på länge. Vinnarodds 2.25 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

Min andra spik kommer i V75-6 på nummer 5 Zacon Gio som har vunnit 22 av 30 starter i karriären. Det är en av få hästar som har besegrat Face Time Bourbon som ju som bekant segrade i Prix d'Amérique tidigare i år. Han segrade i det så kallade VM-loppet på Yonkers ifjol. Han har gått ett jobb i 13,5 i 2000 meter inför det här loppet. Han är startsnabb och kommer han till spets så tror jag loppet är över. Han är dock inte beroende av ledningen för han kan nog vinna loppet från utvändigt om ledaren med om det skulle behövas så oavsett så tror jag han blir svårslagen. Vinnarodds 1.45 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V75 Tips Charlottenlund Söndag 17/5
Avd 1: 3,5,6,10
Avd 2: 1,4,7,8
Avd 3: 2,3,4,6,7,8
Avd 4: 3 Velten Von Flevo
Avd 5: 1,4,5,6,9,10
Avd 6: 5 Zacon Gio
Avd 7: 6,13,14

1728 rader x 0,50 = 864 kr

DD Tips Charlottenlund Söndag 17/5
DD-1: 5 Zacon Gio
DD-2: 6,13,14

3 rader x 60 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Charlottenlund Open över 1600 meter och jag har streckat fyra hästar. 5 Uno Italia vann enkelt med tillsynes mycket krafter sparade i den senaste starten från dödens. Han är inte så startsnabb men är Roberto Vecchione på hugget så kanske han kan få ta över ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan han bli svårfångad. Han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle bli aktuellt.

10 Tsunami Diamant kom inte till sin rätt vid ett par starter på Vincennes i vintras. Han gick ett jobb på Wolvega där han travade i 13,8 över 2000 meter på ett bra vis för ett par veckor sedan. Utgångsläget nu är mindre bra men om Robin Bakker kan hitta en vettig position innan han sätter in attacken så kan han bli farlig över upploppet om det blir överpace på loppet.

3 Slide So Easy hade ett fint fjolår där han vann hälften av de 16 starterna han gjorde och lägg där till sex stycken andraplatser så här kommer han ut i en intressant årsdebut nu. Han kommer verkligen behöva loppet i kroppen och det är ett försiktigt upplägg som gäller och det är ingen stor vinstchans meddelar Flemming Jensen men han brukar oftast ligga lågt. Han är startsnabb så här borde han kunna få en fin resa i den främre träffen och då kan han vara med och tampas om en fin placering direkt i comebacken.

6 Jairo har lopp i kroppen nu och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han kan lägga iväg bra från start om Joakim Lövgren väljer den taktiken och då kan det vara han som sitter i ledningen här och skulle så bli fallet så kan han vara långt framme.

I övrigt drar nummer 1 Thunder Peak en del streck. Han gick rätt bra som trea i ett litet fält bakom Double Exposure som vann det loppet senast. Han kan öppna bra men innerspåret över kort distans på den här banan är allt annat än bra så han riskerar att hamna långt bak och då blir det tufft att räcka till seger.

Min Vinnare: 5 Uno Italia
Spets efter 500m: 5 Uno Italia
Skrällen: 4 Rocky P.H.
Ranking: A 5 B 10,3,6,7,1,4 C 9,8

V75-2
Stoeliten över 2000 meter och jag har streckat fyra hästar. 7 Havefunwithme gjorde ett bra lopp på Solvalla senast när hon blev tvåa bakom Stoneisle Ocean efter ett litet uppehåll och med det loppet i kroppen så borde hon vara ännu bättre till den här starten. Hon kan öppna bra bakom bilen fast det blir nog tufft att komma till ledningen men hon går bra i ryggar så kan Johan Untersteiner slinka ner i ett vettigt slagläge här så kan hon dyka upp i segerstriden.

8 Visa As tog över ledningen i en snabb öppning efter ett drygt halvvarv senast men på upploppet så tog krafterna slut och hon kom i mål först på en femteplats bakom Stoneisle Ocean som vann det loppet efter en stark avslutning. Tråkigt spår nu men kan den kontroversielle Alessandro Gocciadoro servera henne ett passande lopp så kan hon duga en bit mot det här motståndet.

4 Ultra Bright blandar och ger. Hon hade två raka galoppmisslyckanden innan hon senast hade bakspår i Visby och var chanslös mot Lady Youline som trummade på till seger från ledningen så hon fick nöja sig med tredjeplatsen. Hon tävlade med järnskor och vanlig vagn då men nu växlar man upp med barfota runt om samt hybridvagnen meddelar man från stallet. Hon är kvick iväg så kommer hon till spets smärtfritt så kan hon bli svår att fånga in fast hon har inte tagit så många segrar de sista åren. Första gången med Björn Goop upp är intressant.

1 Sharon Gar har inte startat på tre månader så formen nu är oviss. Hon är inte jättekvick iväg så här kan det bli trafikproblem men kommer hon loss i god tid före mål så kan hon ha vissa möjligheter här så hon får sista platsen på systemet.

Min Vinnare: 7 Havefunwithme
Spets efter 500m: 4 Ultra Bright
Skrällen: 2 Frances Yoda
Ranking: A 7 B 8,4,1 C 2,3,5,6

V75-3
Silverdivisionen, försök 8 över 2000 meter och jag har streckat sex hästar. 2 Jet Voice gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Han satt då i fjärde invändigt och fick aldrig fritt så han kom i mål med sparade krafter i ett lopp som vanns av Island Life senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Från ett trevligt utgångsläge här så sitter Christoffer Eriksson bra till i den främre träffen omgående så han ska räknas tidigt.

6 Roofie har visat gryende form på sistone. Han avslutade positivt till tredjeplatsen bakom Island Life senast. Han är ingen blixt iväg och han lever främst på sin styrka men blir det bra tempo på loppet så är han stark den sista biten. Det blir troligen barfota runt om och jänkarvagn som senast.

4 Commit Boom Bay gjorde första starten för Steen Juul senast. Det slutade på bästa vis med seger sedan hon fått ta över ledningen efter ett drygt halvvarv. Med lopp i kroppen är en minst lika bra prestation nu att vänta och Björn Goop upp nu är intressant och kommer hon till ledningen utan att behöva bruka alltför mycket krafter här så kan hon bli svår att plocka ner.

7 Cobbys Olifant har årsdebuten avklarad och han gick då rätt bra som trea i ett lopp som vanns av Quite E.Wood. Tråkigt spår här men kan Thomas Uhrberg hitta ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

3 Han Herred har inte vunnit på länge för han tog sin senaste seger sommaren 2018 när han var i Stig H Johanssons regi. Han fick aldrig fritt senast och kom i mål med en del sparade krafter. Löser det sig med positionerna så kan det vara läge för en efterlängtad vinst.

8 Bvlgari Peak var överlägsen vid vinsten i Århus i comebacken senast. Lopp i kroppen nu men utgångsläget är tufft fast med lite klaff så är han inte borta.

Min Vinnare: 2 Jet Voice
Spets efter 500m: 4 Commit Boom Bay
Skrällen: 7 Cobbys Olifant
Ranking: A 2,6 B 4,7,3,8 C 5,1

V75-4
Fyraåringseliten över 2000 meter. Jag har spikat nummer 3 Velten Von Flevo som årsdebuterar i ny regi. Den tyska derbyvinnaren har vunnit 6 av 9 starter i karriären. Han kom sedan på en femteplats i Orsi Magnelli i slutet av fjolåret. Han är väldigt snabb iväg så jag tror att Jaap Van Rijn som kör hästen sitter i spets omgående och från ledningen så tror jag han leder det här loppet runt om även om han inte har startat på länge.

Vid gardering kan 4 Eric The Eel som kommer ut i debut i ny regi för Thomas Malmqvist. Han har galopperat väldigt mycket tidigare men när han har skött sig så har han vunnit sex gånger. Han var fin i ett banjobb nyligen meddelar man från stallet så felfri nu så har han gott kunnande och då kan det räcka en bit.

1 Erling höll bra som tvåa bakom Eastboundanddown efter att ha fått trava en del av loppet i dödens senast. Det var första starten på länge så det loppet kan ha fört fram honom en del till den här starten. Han är inte så startsnabb så det kan bli problem från innerspåret men hittar Jörgen Sjunnesson som sitter upp bakom hästen loss i god tid före mål så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Velten Von Flevo
Spets efter 500m: 3 Velten Von Flevo
Skrällen: 2 E Type Cash
Ranking: A 3 B 4,1,6,7 C 2,5,8

V75-5
Klass II, försök 8 över 2000 meter och jag har streckat sex hästar. 6 Enjoy Banker kom med två raka segrar inför den senaste starten. Han satt då i tredje utvändigt innan han satte in attacken på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så spurtade han in till tredjeplatsen bakom Macro Star som vann från ledningen. Kan Bo Westergaard servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden.

4 Frodo S. fick trava större delen av loppet i dödens senast men höll klart bra som tvåa i nyss nämnda lopp som vanns av Macro Star från spets. Han är jämn och säker och han radar upp bra insatser så hittar Björn Goop en vettig position här så kan han nypa en fin placering igen.

1 Velten Limelight har vunnit 7 av 8 starter i karriären. Han gjorde en fin årsdebut på Åby senast och han kan ha gått framåt en del med det loppet innanför västen. Han fick då ta över ledningen i den första kurvan och från spets så stegade han undan på ett bra vis till seger. Han är hygglig ut men från innerspåret här kan det strula och bommar Rick Ebbinge ledningen så är han sårbar här men skulle det lösa sig så kan han bli att räkna med.

5 Denimcowboy svarade för en vass prestation när han drog på i ledningen till seger näst senast. Från ett spår mitt i banan här så tror jag Knud Mønster gasar till ledningen och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

10 M.T.Oscar kommer från en fin insats. Han kom då med en härlig svepning till ledningen in i slutkurvan och från den positionen så dansade han sedan undan till en förkrossande seger. Kan Christoffer Eriksson få en del draghjälp innan han går till anfall så kan han duga en bit även mot det här motståndet.

9 Anakin As är ett fartfyllt sto som inte har startat på några månader så formen är oviss. Klaffar det med löpningsförloppet och om Alessandro Gocciadoro kan få till en bra styrning så kan hon bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 6 Enjoy Banker
Spets efter 500m: 5 Denimcomboy
Skrällen: 9 Anakin As
Ranking: A 6,4,1 B 5,10,9,2,8,7 C 11,12,3

V75-6
Menhammar Copenhagen Cup – UET Trotting Masters över 2011 meter. Jag har spikat nummer 5 Zacon Gio som har vunnit 22 av 30 starter i karriären. Det är en av få hästar som har besegrat Face Time Bourbon som ju som bekant segrade i Prix d'Amérique tidigare i år. Han segrade i det så kallade VM-loppet på Yonkers ifjol. Han har gått ett jobb i 13,5 i 2000 meter inför det här loppet. Han är startsnabb och kommer han till spets så tror jag loppet är över. Han är dock inte beroende av ledningen för han kan nog vinna loppet från utvändigt om ledaren med om det skulle behövas så oavsett så tror jag han blir svårslagen.

Vid gardering kan 1 Makethemark som gjorde det bra när han plockade ner sitt motstånd till seger i årsdebuten näst senast. Gången efter det var han mindre bra från ett dåligt utgångsläge. Han kan öppna bra utan att vara någon blixt iväg och det blir nog tufft att hålla upp ledningen men Ulf Ohlsson vill nog ge honom en rejäl urblåsare inför Elitloppet dit han är inbjuden fast jag tror han får svår att rubba min spik. Han ska gå med lätta aluminiumskor nu istället för barfota runt om som det var senast.

8 Vitruvio kommer från starter i Prix de France och Prix d'Amérique. Han blev femma i båda dessa loppen. Han svarade för en vass avslutning när han segrade i Oslo Grand Prix ifjol så han har gott kunnande. Kan Alessandro Gocciadoro hitta ner i en vettig position och om han kan få till en bra styrning innan attacken sätts in så kan han bli farlig över upploppet men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Zacon Gio
Spets efter 500m: 5 Zacon Gio
Skrällen: 7 Mister F Daag
Ranking: A 5 B 1,8,7,6,4,2 C 9,10

V75-7
Vi avslutar V75 med Summer Meeting Stayer över 2950 meter och jag har streckat tre hästar. 13 Ble Du Gers står fint till i det här loppet och har mött ännu värre hästar än dessa i karriären. Han segrade i Giganternas Pris på Wovega i november ifjol. Vid tredjeplatsen på Vincennes näst senast så slutade han trea bakom Cleangame. Jos Verbeeck i vagnen nu och strular det inte för mycket på vägen från det här läget så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt.

14 Viking d'Hermes tog över ledningen i ett tidigt skede och vann sedan enkelt från den positionen senast. Det har gått drygt två månader sedan den starten men har han inte tappat formen så tror jag han gör ett bra lopp här. Nu hoppar Johan Untersteiner upp bakom elvaåringen och får han gå med i en vettig rygg innan han går till attack här så fäller han många hästar till slut.

6 Etenclin ståtar med tre raka segrar. Han är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb på egen hand. Nu blir det första gången han provar på den här typen av voltstart men ställer inte det till med bekymmer så tror jag att Robin Bakker är tidigt framme för att försöka ta över ledningen och skulle han komma till täten smärtfritt så kan han bli svår att ta ner. Blir det inte spets så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle bli aktuellt.

Min Vinnare: 13 Ble Du Gers
Spets efter 500m: 6 Etenclin
Skrällen: 9 Ganyboy
Ranking: A 13,14,6 B 8,9,12,11,7,4,2 C 1,10,3,5

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Björklöven - Modo
Fotboll - Hockeyallsvenskan  - 1
1.85
17:50  H2H lopp 9 - Kontur
Fotboll - Bollnäs - Plats
1.75
18:00  Växjö - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.66
18:00  Udinese - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.67
18:00  Milan - Atalanta
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.80
18:30  Cheltenham - Manchester City
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp -2.5
1.96
18:30  Cheltenham - Man City
Fotboll - FA-cupen - City ö 6,5 skott
1.66
20:45  Fiorentina - Crotone
Fotboll - Serie A - BLGM
1.90
21:00  Aston Villa - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
2.45
21:00  Alaves - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.76
02:00  St Louis - LA Kings
Ishockey - NHL - 1
1.83
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:00  Verona - Napoli
Fotboll - Serie A - BLGM
1.83
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:15  Powerplay Tips Lördag 23/1
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/1 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Bollnäs 23/1
Insats: 1260 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Bollnäs 23/1
Insats: 320 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming