DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Dannero Lördag 11/4

9 April 2020 - 13:55

Dannero slår upp portarna för sin årspremiär på påskafton och det med V75-status efter att man har tagit över Klosterskogens omgång då travet i Norge fortfarande ligger nere och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels i V75-3 nummer 6 Digital Dominance som visserligen bara har en seger i karriären efter tolv starter men när han håller sig till rätt gångart så är han ofta med långt framme. Senast så slutade det med ett galoppmisslyckande men gången innan det i ett V75 lopp på Bergsåker så skötte han sig och forcerades då till ledningen med två varv kvar till mål och från den positionen så höll han emot länge men fick ge sig kort före mål när Betting Ace tog sig förbi.

Från springspåret tror jag att Robert Bergh laddar mot ledningen omgående och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage. Blir det inte ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 3.85 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

Min andra spik kommer i V75-4 på nummer 1 Ulvsåsen som har gjort allting rätt så här långt med tre vinster på lika många starter. Näst senast så höll han upp ledningen från innerspåret i volten och vann sedan i ohotad stil från den positionen. Senast så travade han en stor del av loppet utvändigt om den ledande Bara Blixten men i slutkurvan så tryckte Per Linderoth gasen i botten och då knäckte han ledaren i ett nafs och stack sedan undan till en överlägsen seger. Kan han hålla sig i rätt gångart så tror jag han leder det här loppet från start till mål. Han kommer att lättas i balansen från järnskor till aluminium den här gången meddelar man från stallet. Vinnarodds 1.35 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V75 Tips Dannero Lördag 11/4
Avd 1: 1,2,3,9,11,14
Avd 2: 1,2,4,14
Avd 3: 6 Digital Dominance
Avd 4: 1 Ulvsåsen
Avd 5: 1,2,3,5,10
Avd 6: 3,7,8,11,13
Avd 7: 1,2,9

1800 rader x 0,50 = 900 kr

DD Tips Dannero Lördag 11/4
DD-1: 3,7,8,11,13
DD-2: 2 Kövras So Far

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med ett Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat sex hästar, 1 Lisa S.E. gjorde comeback efter lång frånvaro i ett V86 lopp på Bergsåker senast. Hon fick då en invändig löpning innan hon tog sig loss på den sista bortre långsidan och via en plusbetonad avslutning så spurtade hon in till femteplatsen bakom Valuta E.W. som vann det loppet. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara förbättrad till den här starten. Hon vinner inte så ofta men får hon smyga med på innerspår och vänta med slutstöten så länge som möjligt så kan hon smälla till med en seger.

3 Amour Amour är numera valack och har gjort två starter efter ett långt uppehåll. Han fick ge sig från ledningen i comebacken men var förbättrad med loppet i kroppen och rundade sitt motstånd till seger senast. Här kanske han kan komma till ledningen i ett tidigt skede och skulle Ulf Ohlsson få trolla bort en del av loppet i ledningen så kan det räcka till en ny seger här. Barfota fram nu istället för skor runt om som det varit på slutet.

11 Soul Tan har gjort två starter efter en tids frånvaro. Han blev sjua med galopp i ett Klass I försök på Bergsåker i slutet av februari som vanns av Strong Heartbeat. Senast så tog han ett par galoppsteg i starten men ställde sig fort och klev sedan fram utvändigt om den ledande Rossi Palema men kunde inte riktigt gå i närkamp så han fick nöja sig med andraplatsen. Felfri nu så kan han bli farlig om Ingvar Nyberg kan få till en bra styrning.

14 Optimum Terminator vann mycket lätt från ledningen näst senast. Gången efter det så travade han en stor del av loppet utvändigt om den ledande Balto d'Huon och knäckte denne och tog över ledningen i slutsvängen men sedan kom Bear Victory med en vass avslutning som han inte kunde stå emot men om han inte felat kort före mål så hade han blivit tvåa. Erik Adielsson upp från springspår brukar vara en lyckad kombination så kan han hitta ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in attacken så kan han vara långt framme på nytt.

9 Syoss har vunnit hela 26 av 45 starter i karriären. Han kommer nu ut i en intressant debut på svensk mark i ny regi för Daniel Wäjersten. Klaffar de med löpningsförloppet så kan han bli att räkna med här också.

2 Emilie K. överraskade vid seger näst senast. Gången efter det så slutade det med ett galoppmisslyckande. Felfri här så kan hon duga en bit mot det här motståndet om hon kan få ett passande lopp i ryggar för då har hon en härlig speed som biter bra till slut.

Min Vinnare: 1 Lisa S.E.
Spets efter 500m: 3 Amour Amour
Skrällen: 1 Lisa S.E.
Ranking: A 1,3 B 11,14,9,2,10,4,12,15,8 C 7,5,6,13
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-2
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Vårbusan hade innerspår i volten även näst senast och den gången ledde hon loppet från start till mål. Senast så slutade det med ett galoppmisslyckande. Här är hon ensam på start så här tror jag att Mats E Djuse siktar in sig på ett försöka leda det här loppet hela vägen igen och slipper hon att utstå alltför hård press under vägen så kan det räcka långt.

4 G.G.Ojjdo har varit väldigt bra och har vunnit fyra av de fem senaste loppen och när han inte vann för fyra starter sedan så blev han tvåa. Senast så avslutade han starkt och plockade ner Buska Blyg till en knapp seger. Han är inte så snabb från start men han är stark och rejäl och han kan göra en del själv i loppen så kan Tomas Petterson få till en bra styrning här så kan han dyka upp i segerstriden igen.

14 Källsjöviking är riktigt formstark för dagen. Han gjorde det bra som tvåa bakom Spang Viktor senast. Han har tränat bra efter det meddelar man från stallet. Här fick han springspår så det blir nog full laddning framåt omgående men det är inte helt lätt att plocka in dubbla tillägg över medeldistans men med lite klaff så är han inte helt borta.

2 Slotts Pila var duktig vid vinsten näst senast. Hon är inte så snabb iväg så innerspåret på tilläggsvolten är väl inte det bästa men hittar hon bara loss i god tid före mål så kan hon avsluta loppet bra och då kan hon ställa till med en överraskning.

Min Vinnare: 1 Vårbusan
Spets efter 500m: 1 Vårbusan
Skrällen: 2 Slotts Pila
Ranking: A 1 B 4,14,2,12,9,11,5 C 10,3,6,7,8,15,13
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 Digital Download som visserligen bara har en seger i karriären efter tolv starter men när han håller sig till rätt gångart så är han ofta med långt framme. Senast så slutade det med ett galoppmisslyckande men gången innan det i ett V75 lopp på Bergsåker så skötte han sig och forcerades då till ledningen med två varv kvar till mål och från den positionen så höll han emot länge men fick ge sig kort före mål när Betting Ace tog sig förbi. Från springspåret här så tror jag att Robert Bergh laddar mot ledningen omgående och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage. Blir det inte ledningen så är han bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

Vid gardering kan 14 Let's Go Ernie som har gjort tre starter för Nicklas Westerholm och har varit bra i alla vara tänkbar. Senast på Östersund så satt han i tredje utvändigt innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så spurtade han in till andraplatsen men åt Axl Brown som vann från ledningen fanns det inget att göra. Dåligt utgångsläge nu men får han gå med i en vettig rygg fram tills han väljer att sätta in slutstöten så har han en vass avslutning att ta till och kan då vara långt framme på nytt.

1 Mr Marvelous är orutinerad med endast fyra starter hittills. Två vinster samt en andraplats och ett galoppmisslyckande har det blivit. Nu har han inte startat på länge fast Reijo Liljendahl meddelar att vinterträningen har varit god men det är ingen toppform men skulle Ulf Ohlsson som sitter i vagnen lyckas hålla upp ledningen så ökar hans chanser till seger direkt i comebacken här. Skulle han däremot bli över från start så är han klart sårbar.

Min Vinnare: 6 Digital Dominance
Spets efter 500m: 6 Digital Dominance
Skrällen: 13 Order By Box
Ranking: A 6 B 14,1,3,13,15,11,5 C 12,4,8,7,9,2,10
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-4
Svensk Travsports Kallblodsserie över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Ulvsåsen som har gjort allting rätt så här långt med tre vinster på lika många starter. Näst senast så höll han upp ledningen från innerspåret i volten och vann sedan i ohotad stil från den positionen. Senast så travade han en stor del av loppet utvändigt om den ledande Bara Blixten men i slutkurvan så tryckte Per Linderoth gasen i botten och då knäckte han ledaren i ett nafs och stack sedan undan till en överlägsen seger. Kan han hålla sig i rätt gångart så tror jag han leder det här loppet från start till mål. Han kommer att lättas i balansen från järnskor till aluminium den här gången meddelar man från stallet.

Vid gardering kan 12 Ängsodin som gjorde det bra när han vann från ledningen näst senast vara tänkbar. Gången efter det så fick han en dryg inledning på loppet innan han landade i andra utvändigt och sedan så kunde han inte ta så mycket utan han fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Backestjärna från ledningen. Tråkigt läge nu men kan Jan Ove Olsen få till en bra styrning så kan han ha vissa möjligheter här.

8 Rote Lin travade större delen av loppet i ledningen men orkade inte stå emot Tangen Töff den sista biten så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Kan Ulf Ohlsson som kör hästen få gå med i en bra rygg innan hon sätter in attacken så kan hon vara långt framme här men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Ulvsåsen
Spets efter 500m: 1 Ulvsåsen
Skrällen: 12 Ängsodin
Ranking: A 1 B 12,8,3,14,9,7,6,5 C 10,11,2,13,15,4
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Ring Of Fire har varit borta länge men hon har har jobbat på bra under vintern fast inte i några snabbare farter meddelar Reijo Liljendahl. Hon tar nog inte ledningen av egen kraft men kanske kan få ta över efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka en bit direkt i comebacken här. Hon kommer att tävla med skor och ett öppet huvudlag.

10 Bastian Boom återkom efter en liten paus senast och gjorde då ett godkänt lopp som fyra bakom Quickatore och med den genomköraren i kroppen ska formen vara på väg uppåt. Löser det sig med positionerna och om han kan få hjälp med tempot så kan han dyka upp långt framme här. Han gick med skor senast men nu blir det barfota bak meddelar Svante Båth.

3 Global World News har lämnat Johan Untersteiners träning och kommer ut i ny regi för Robert Bergh här. Hon rapporteras träna bra och kan hon få ett bra lopp i den främre träffen så kan hon vara med och kriga om en framskjuten placering.

5 O.P.'s Fantastic är jämn och säker men har bara en seger efter elva starter hittills. Han var klart förbättrad senast då han tävlade barfota runt om för första gången. Det blir barfota på nytt och nu åker även jänkarvagnen på för första gången så kan Daniel Wäjersten som kör hästen få till en bra styrning här så kan han blanda sig i segerstriden.

1 Praetor har årsdebuten avklarad och med det loppet innanför västen så kan han vara vassare till den här starten. Han galopperade då i starten men ställde sig och fick sedan ett lopp långt bak och var aldrig med chans. Felfri nu så kan en fin smygare på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten.

Min Vinnare: 2 Ring Of Fire
Spets efter 500m: 2 Ring Of Fire
Skrällen: 5 O.P.'s Fantastic
Ranking: A 2,10 B 3,5,1,8,6,7,4 C 11,9,12
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-6
Ett Kallblodslopp över 2640 meter och jag har streckat fem hästar, 3 Rappodina var mycket duktig när hon drog undan till seger över aktuell distans från ledningen senast. Kan Rikard N Skoglund som kör henne på nytt servera henne ett bra lopp i den främre träffen så kan hon bli farlig när hon väljer att sätta in slutstöten så hon ska räknas tidigt.

13 Norrlands Scott travade i ledningen näst senast och höll emot bra även om det bara blev en fjärdeplats i ett lopp där Guli Roy drog det längsta strået. Gången efter det så tryckte han sig till spets efter 700 meter men orkade inte hela vägen så han fick nöja sig med tredjeplatsen bakom Fylking som vann det loppet. Tufft läge med dubbla tillägg men med lite klaff så är han inte borta.

8 Backegubben stod 40 meter bakom tipsettan senast i det loppet som Rappodina vann från ledningen och det blev för tufft att plocka in. Nu skiljer det bara 20 meter i startögonblicket och får han ett passande lopp i ryggar så kan han smälla till med en seger.

7 Storspjuver var duktig vid tre raka segrar i höstas. Efter det har han varit sjuk och har varit borta länge. Han var ute i ett provlopp förra veckan så man tror från stallet att han ska vara bra i ordning. Han är inte speciellt snabb ut och risken är väl att tilläggshästarna är ifatt honom tidigt men han har en vass avslutning att ta till och kan bli farlig över upploppet.

11 Järvsögrej hade två raka segrar innan han fick nöja sig med fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Spang Viktor senast. Kan Per Gustafsson få till en bra styrning så kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 3 Rappodina
Spets efter 500m: 2 Tangens Lilja
Skrällen: 11 Järvsögrej
Ranking: A 3,13 B 8,7,11,2,5,4,14,12,9 C 10,1,6,15
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Kövras So Far travade utvändigt om den ledande From The Mine och kopplade greppet på denne men fick sedan problem med att freda sig på upploppet så han slutade femma i ett lopp som vanns av Shocking Superman senast. Han är startsnabb så kan han hålla ut nummer 6 Final Dream som också kan lägga iväg bra från början så kan Robert Bergh sitta i ledningen in i första sväng och skulle så bli fallet så tror jag han kan bli svår att plocka ner så han ska räknas tidigt.

1 Zinco Jet var väldigt fin vid segern i årsdebuten efter en vass avslutning senast. Han har inte direkt visat någon startsnabbhet så det kan bli positionsbekymmer här men ställer inte innerspåret till det här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

9 Empire Garbo satt fast i rygg på den ledande Heading Reference senast och gick i mål med lite sparade krafter i ett lopp som vanns av Valley Brodde. Det loppet i kroppen borde ha gjort honom gott och kan han få smyga med i en vettig rygg innan han sätter in slutstöten här så kan han bli farlig över upploppet. Han är anmäld barfota runt om nu.

Min Vinnare: 2 Kövras So far
Spets efter 500m: 2 Kövras So Far
Skrällen: 5 Wasa Thunder
Ranking: A 2 B 1,9,6,5,7,12,4 C 3,10,11,8
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  Luleå - Leksand
Ishockey - SHL - Över 4,5 mål
1.62
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.75
15:00  Djurgården - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - Över 2,5 mål
1.83
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 22/10
Insats: 162 kr - MrHockey
19:30  V64 TIps Åby 22/10
Insats: 576 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming