DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Dannero Söndag 9/8

8 Augusti 2020 - 14:26

Det är V75-tävlingar ifrån Dannero på söndag. Finalerna i Svenskt Kallblodskriterium & Kriteriestoet ska avgöras då. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 3 From The Mine i den första avdelningen samt 12 Lipstick Tooma i den sjätte avdelningen.

SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
Fasta odds på alla V75-lopp. KLICKA HÄR.


V75 Tips Dannero Söndag 9/8
Avd 1: 3 From The Mine
Avd 2: 1,2,3,4,10
Avd 3: 3,6,9,13
Avd 4: 2,3,4
Avd 5: 1,4,6,14
Avd 6: 12 Lipstick Tooma
Avd 7: 6,8,10,13,14

1200 rader x 0,50 = 600 kr

DD Tips Dannero Söndag 9/8
DD-1: 12 Lipstick Tooma
DD-2: 6,8,10,13,14

5 rader x 40 kr = 200 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - Unibet - LeoVegas

V75 TIPS DANNERO SÖNDAG 9 AUGUSTI

V75-1
Vi inleder V75 med Ådalspriset - Kramfors Kommun över 2140 meter. Jag har spikat 3 From The Mine som galopperade bort sig senast när han slog i vagnen fast det var inte slutsålt i det läget. Gången innan det så var han väldigt bra när han ledde finalen i Silverdivisionen på Bergsåker från start till mål. Han är mycket snabb från början så här tror jag han tar hand om ledningen och från spets så tror jag han säljer sig dyrt. Blir det inte ledningen så kan det ändå bli ett bra lopp i den främre träffen och han kan vinna loppet från andra positioner också även om det skulle underlätta om han kom till ledningen.

Vid gardering kan 5 Bucks To Burn som avslutade positivt i ett litet fält senast vara tänkbar. När Shocking Superman galopperade på upploppet så blev han tvåa bakom Balfour som vann det loppet från spets. Han kan kliva iväg rejält från start fast jag tror inte han tar en hel längd på min spik och då finns det en klar risk att han får vandra i dödens istället och skulle så bli fallet så tycker jag han är sårbar.

7 Balfour har ett par lopp i kroppen efter lång frånvaro. Han övertygade vid en säker spetsseger i den senaste starten. Spår långt ut i banan nu så det blir svårare att komma till täten den här gången men hittar Robert Bergh ner i ett vettigt slagläge innan han går till attack så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 3 From The Mine
Spets efter 500m: 3 From The Mine
Skrällen: 4 Hard Times
Ranking: A 3 B 5,7,6,2,4 C 8,1
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V75-2
Kriteriestoet - Kallblodslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 3 Malifika gjorde sin allra första start när hon senast kvalade in till denna final. Hon kördes sig då till ledningen med varvet till mål och från den positionen så drog hon sedan undan till en överlägsen seger. Hon ska ha gått framåt en del med det loppet i kroppen och hittar Öystein Tjomsland en bra väg med henne här så kan hon blanda sig i segerstriden på nytt så hon ska räknas tidigt här.

4 Hopp Karoline har gjort allting rätt med fyra raka segrar på lika många starter. I uttagningsloppet senast så klev hon fram utvändigt om den ledande Myllkärrs Doris i den sista kurvan och hon plockade då enkelt ner ledaren och sedan så höll hon undan för en bra avslutande Föynland Anna till en säker seger. Hon har tävlat med fasta tussar tidigare men nu blir det rycktussar istället. Hon ska även lättas i balansen och får hon en fin löpning i den främre träffen så kan hon vara långt framme igen.

2 Pegasus Mia kommer till den här starten med två raka segrar. Hon vann lätt från ledningen senast. Hon är kvick iväg och gäller som spetsfavorit här. Skulle Nicklas Westerholm som både tränar och kör hästen få styra och ställa där framme i täten så kan hon rinna undan till en ny seger. Man är lite sugna på att ta bort den fasta huvan på henne då hon varit lite flegmatisk i loppen tidigare fast det är inga stora ändringar planerade.

10 B.W.Anita galopperade i starten men hon kom sedan tillbaka och fullföljde klart godkänt som trea i ett lopp som vanns av Pegasus Mia senast. Bakspår nu men felfri nu och om hon kan få smyga med i en vettig rygg och om hon kan få lite draghjälp under slutrundan så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering här. Intressant med Örjan Kihlström upp på Jan Roar Mjölneröd tränat för första gången. 

1 Föynland Anna avslutade positivt och var inte så långt ifrån segern senast men Hopp Karoline höll undan så hon fick nöja sig med andrapriset. Det var första starten i karriären så med det loppet innanför västen nu så kan hon vara klart förbättrad nu. Får hon ett passande lopp på innerspår här så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 3 Malifika
Spets efter 500m: 2 Pegasus Mia
Skrällen: 5 Lykkje Tuva
Ranking: A 3,4,2 B 10,1 C 6,5,12,7,9,8
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

V75-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 9 Huddlestone kommer från en seger. Han fick då en fin löpning i vinnarhålet innan han tog sig loss och då avslutade han mycket bra och plockade rätt enkelt ner den ledande H.P.R.Dominica till en säker seger. Det har gått två månader sedan det loppet men har han kunnat bibehålla formen så är han bra för klassen. Brad De Veluwe sonen står väldigt bra inne i loppet. Får han ligga på rulle och spara speeden in i det längsta så har han en vass avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

3 Unlimited Face har fyra segrar på sju starter hittills. För fyra starter sedan så bestämde hon i ledningen och hon gick undan till en säker seger från den positionen över lång distans. Gången efter det så kördes hon till spets efter ett halvvarv och sedan så blev det en rätt enkel seger från den positionen. I den näst senaste starten så kördes hon till spets efter 300 meter och hon vann sedan i överlägsen stil. Senast så blev hon grovt störd i slutsvängen när hon var gott gåendes. Hon avslutade sedan positivt i skymundan men då var Brida som avgjorde lätt redan i mål så det slutade med en femteplats. Hon kan kliva iväg bra ur volten så här tror jag att Bo Eklöf har ställt in siktet på ledningen och från spets så kan hon plocka en ny seger.

6 True Gift är inte att lita på och han gjorde bort sig med en startgalopp senast. Gången innan det så tog han över ledningen med dryga varvet till mål och från den positionen så höll han sedan starkt men han fick ge sig kort före mål när Winstone Tabac tog sig förbi. Mats E Djuse upp nu och från ensamt springspår så kan han med en lyckad start sitta i en fin position omgående och med rätt resa så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen. Intressant med barfota runt om för första gången.

13 Orongo var ute i två lopp samma dag senast och det trivdes han inte med. Han gick bra som tvåa bakom Jackpot Tooma i det första loppet och i finalen sedan så försvann han med en startgalopp. Det finns risk att han hamnar på vingel från ett lite lurigt utgångsläge nu men klaffar det med löpningsförloppet och om han kan få lite draghjälp under slutrundan innan han går till anfall så kan han bli farlig den sista biten.

8 Adriatic Kronos drar en del streck. Han hade två raka segrar innan han senast var ute i ett Klass II försök i Rättvik. Där svepte han fältet och kopplade greppet redan i den sista svängen men han stumnade rejält och kom in först som femma bakom Enge Eros som vann det loppet. En prestation som lämnar en del frågetecken. Kan han hålla igång hela vägen in i mål nu så kan han vinna loppet men han känns överstreckad och jag ratar honom på systemet.

Min Vinnare: 9 Huddlestone
Spets efter 500m: 3 Unlimited Face
Skrällen: 6 True Gift
Ranking: A 9,3 B 6,13,8,14,1,5,12 C 10,2,7,4,15
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V75-4
Svenskt Kallblodskriterium över 2140 meter och jag har streckat tre hästar. 2 Brenne Bas har varit väldigt bra och är ännu obesegrad efter tre starter hittills. I uttagningsloppet senast så serverades han en perfekt resa i andra utvändigt innan han satte in slutstöten och då avväpnade han den ledande Langlands Hövding på ett bra vis till seger. Han är anmäld barfota bak nu men chansen är stor att han går med skor som tidigare. Här sitter han bra till i andraspår omgående och kan Öystein Tjomsland servera honom ett passande lopp så kan han bli svår att stå emot när attacken sätts in så han ska räknas tidigt här.

3 Bäcklös Faron har också staplat segrarna på rad. Fyra stycken på lika många starter har det blivit. Han tog över ledningen med 1300 meter kvar av loppet senast och från den positionen så blev segern sedan väldigt enkel. Han är kvick iväg och tar han sig förbi 1 Oppgårdsdrängen som också är startsnabb så kan han bli svår att plocka ner om han skulle få styra och ställa som han vill där framme i täten. Skulle Oskar Kylin Blom få svar i kampen om ledningen så finns det risk att han tvingas till en del grovjobb men det tror jag han ska klara av.

4 Balder Odin kommer till den här starten med två raka andraplatser. Han hade bakspår i uttagningsloppet senast och rundade till ledningen med halvvarvet kvar av loppet då men han fick sedan ge sig kort före mål när Oppgårdsdrängen kom med en stark avslutning. Trevligt utgångsläge här så kan Tom Erik Solberg som finns i vagnen få till en bra styrning så kan han blanda sig i segerstriden.

1 Oppgårdsdrängen har en del anhängare. Han var duktig när han plockade ner Balder Odin till seger senast. Han är lägesgynnad nu för han kan öppna fort från start. Med en trevlig resa i den främre träffen nu så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering igen fast han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 2 Brenne Bas
Spets efter 500m: 3 Bäcklös Faron
Skrällen: 4 Balder Odin
Ranking: A 2,3,4 B 1,9,7,5 C 6,8,11,12
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

V75-5
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar. 14 Indra's Secret var lite sämre senast och hon galopperade sedan bort sina möjligheter. Hon har pausat ett tag efter den insatsen men hon tränar jättefint och hon gick rundbanejobb inne på banan förra veckan på ett bra vis meddelar man från stallet. Hon är stark och rejäl och hon är ännu obesegrad över aktuell distans eller längre efter sju försök. Hon tål att göra en del grovjobb på egen hand så här tror jag att Robert Bergh sänder fram mot dödens när tempot har bedarrat där framme i täten och då kan hon visa sig vara starkast i det här gänget.

4 Dwayne Zet tog över ledningen med varvet till mål och från den positionen så blev det sedan en lätt seger för fyra starter sedan. Det följde han upp med att leda loppet från start till mål i den efterföljande starten. Näst senast så var han ute i Klass II finalen på Bergsåker i slutet av juni. Där hamnade han helt snett på det från ett risigt utgångsläge och slutade oplacerad så det loppet kan vi glömma. Senast i Örebro så landade han i dödens med varvet till mål men han orkade inte riktigt och kom in först som femma bakom Harper Seabrook som vann det loppet från ledningen. Här har han ett knivigt spår i volten men klarar han av det momentet så tror jag han gör ett försök att komma till spets och skulle ledningen nås så stiger hans chanser.

1 Aperfectdream travade i ledningen näst senast men han fick ge sig mot en smygkörd Pacino Brave i det sista steget. Efter det skulle han ha startat på Årjäng för ett par veckor sedan men han blev struken för en hovspricka då. Senast i Skellefteå så kom han med en härlig avslutning men han fick inte tag i Verozzo så det slutade med en ny andraplats. Lopp i kroppen nu och ett intressant utgångsläge som han kan dra nytta av nu och med rätt resa här så kan det vara läge för en seger.

6 Livi Majesty gjorde det fullt godkänt som trea i ett lopp som vanns av Major Vici senast. Springspår nu och han kan öppna medelsnabbt och hittar Daniel Wäjersten som både tränar och kör hästen ner i en vettig position innan han sätter in slutstöten så kan han vara med och kämpa om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 14 Indra's Secret
Spets efter 500m: 4 Dwayne Zet
Skrällen: 6 Livi Majesty
Ranking: A 14,4 B 1,6,5,3,8,12 C 15,9,7,2,10,11
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V75-6
STL Diamantstoet, Försök 1 i Meeting 6 över 2140 meter. Jag har spikat 12 Lipstick Tooma som har gjort tre starter i nuvarande regi för Daniel Redén. Hon gick godkänt från ett dåligt läge i debuten. Gången efter det var hon ute i ett V75 lopp i Årjäng. Då fick hon vandra större delen av loppet i dödens på den ledande Zosima Mag. In på upploppet så knäckte hon ledaren och hon gick sedan undan till en klar seger. Senast på Solvalla så kördes hon offensivt och hon fick då ta över ledningen i den andra kurvan och sedan så vann hon väldigt lätt. Bakspår på tillägg nu men så bra som hon har varit så tror jag hon blir svår att stå emot när Örjan Kihlström väljer att sätta in slutstöten.

Vid gardering kan 13 Mily som var duktig när hon vann i debuten för Robert Bergh för fyra starter sedan vara tänkbar. Hon står 20 meter sämre till än min spik och hon har inte startat på ett tag så formen nu är lite oviss. Löser det sig med positionerna så kan hon ändå ha vissa möjligheter här.

8 Frozen Queen har vunnit 9 av sina 20 starter hittills. Hon kommer från två raka segrar i trekilometerslopp och hon tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas. Kan Torbjörn Jansson som har styrt in henne till de båda senaste vinsterna hitta en bra väg med henne så kan hon vara med och kämpa om en framskjuten placering igen men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 12 Lipstick Tooma
Spets efter 500m: 2 S.G.Faster Iris
Skrällen: 13 Mily
Ranking: A 12 B 13,8,2,9,10,15 C 7,5,6,14,11,4,3
Startbonus: Spela för 100 kr & få 300 kr att spela för hos Casumo

V75-7
Vi avslutar V75 med Svensk Travsports Guldtäcke - STL Kallblodsdivisionen, Försök 4 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 8 Silver Jossan har vunnit 10 av 13 starter i Simon Walls regi. I årsdebuten i Bollnäs näst senast så tog hon över ledningen efter ett halvvarv och sedan så vann hon enkelt. Senast så tappade hon mycket på en startgalopp. Det här loppet har funnits i tankarna länge och spår fyra i volten ska inte vara några problem och hon har klarat av det tidigare. I ett felfritt lopp nu så kan hon blanda sig i segerstriden här.

10 Gorm har vunnit hälften av sina 14 starter hittills. Han hade fyra raka segrar innan det bara blev en femteplats efter en tuff resa i ett uttagningslopp till Svenskt Kallblodsderby som vanns av Järvsö Elling senast. Nu är tanken att han ska prova barfota runt om för första gången och det är alltid spännande att se vilken effekt det kan ge. Nu har han springspår på den första tilläggsvolten och vid en lyckad start så kanske Ulf Ohlsson kan trycka sig till ledningen efter ett halvvarv. Skulle så bli fallet så kan han vara långt framme på nytt.

6 Moddson har nio vinster och en andraplats på elva starter hittills i karriären. Han galopperade dubbelt som slagen senast. Från stallet meddelar man att han inte var frisk då men nu känns han bra igen. Han kan öppna fort och hittar Rikard N Skoglund en bra väg med honom så kan han bli att räkna med här. Det blir inga ändringar utan skor runt om samt öppet huvudlag och en vanlig vagn meddelar Joakim Elfving.

14 Forspärla tog två raka vinster innan han startade i ett V75 lopp på Boden i juni. Där fick han ett lopp i rygg på den ledande Rubus och han fick aldrig se dagens ljus och kom i mål med en del sparade krafter. I Lars Matsons Minne på Lycksele för en månad sedan så fick han nöja sig med sjundeplatsen bakom Ådne Odin som vann det loppet. 60 meters tillägg nu jämfört mot hästarna på startvolten är tufft att plocka in över medeldistans men med lite klaff så kan han nypa en fin placering här.

13 Spang Viktor är härdad mot tufft motstånd. Han galopperade bort sig på Bergsåker där Odd Herakles segrade näst senast. Gången efter det så klev han fram först i andraspår på den sista bortre långsidan och han fullföljde då klart godkänt som fyra i ett lopp där Rappnor spurtade till seger även om det tog emot lite den sista biten. Här står han med ett tufft utgångsläge och många hästar att runda men med lopp i kroppen nu så kan han vara förbättrad nu och skulle ett par av de mer betrodda ekipagen underprestera eller göra bort sig så kan han slå till.

Min Vinnare: 8 Silver Jossan
Spets efter 500m: 10 Gorm
Skrällen: 8 Silver Jossan
Ranking: A 8,10,6 B 14,13,7,9,1 C 4,5,11,12,2,3
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:15  Southampton - Arsenal
Fotboll - Premier League - 2
2.35
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Nashville - Chicago
Ishockey - NHL - 1
1.88
19:00  Chelsea - Wolves
Fotboll - Premier League - CHE ö 4.5 skott
1.66
19:00  Burnley - Aston Villa
Fotboll - Premier League - 2
1.99
21:15  Man United - Sheffield Utd
Fotboll - Premier League - Fernandes målskytt
2.05
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Onsdag 27 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
20:30  V86 Tips Jägersro & Solvalla 27/1
Insats: 1350 kr - DrTrav

Livestreaming