DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Eskilstuna Söndag 10/11

10 November 2019 - 08:42

Söndagen bjuder på fina V75 tävlingar från Eskilstuna med fyra stycken Breeders' Crown finaler. Här följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-6 på nummer 3 Racing Brodda som kommer med tre raka segrar. I semifinalen senast svarade hon för en strålande prestation när hon avgjorde på ett bra vis från dödens via 11,5 sista 800 meterna. Hon är stenhård och räds inte att göra grovjobbet om det skulle behövas så jag tror hon blir svår att stå emot över upploppet. Vinnarodds 3.15 hos Unibet & LeoVegas

V75-1 1,2,6,7,10,12
V75-2 2,3,9
V75-3 1,2,3,5,9
V75-4 1,2
V75-5 3,4,8
V75-6 3 Racing Brodda
V75-7 3,4,9

1620 rader x 0,50 = 810 kr

Dagens Dubbel
DD1: 3 Racing Brodda
DD2: 2,3,4,7,9

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Misty Trotting - Stolopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 2 Xanthis Delicious inledde bra i sin nya regi för Fredrik Wallin med tre raka segrar men där efter så har det gått lite tyngre. Hon rapporteras nu träna mycket starkt och med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon blanda sig i segerstriden, 1 Cactus har inte fått det att stämma på slutet och rullade över i galopp i ledningen i sin senaste start. Hon öppnar bra ur volten och kan nå spets här och skulle hon få bestämma som hon vill i täten så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 12 Bugatti Brick gör sin första start sedan juli ifjol och är svårbedömd efter så lång frånvaro. Hon har god grundkapacitet och kan vara långt framme här om det klaffar med löpningsförloppet, 10 Global Wireless fick tuff press i ledningen senast så hon orkade inte och slutade oplacerad. Alla hennes tidigare segrar är tagna från ledningen så här är det andra förutsättningar med bakspår men med en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan hon duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 2 Xanthis Delicious
Spets efter 500m: 1 Cactus
Skrällen: 7 Glimra Guld
Ranking: A 2,1 B 12,10,7,6 C 3,14,13,9,11,4,5
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Breeders' Crown - Treåriga Hingstar/Valacker, Final över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Power imponerade stort i Kriteriet och även i semifinalen då han plockade ner sitt motstånd från dödens via 10 tempo sista 700 meterna och såg i det närmaste okörd ut. Med en offensiv Robert Bergh i sulkyn här kan han bli svår att stå emot från utvändigt ledaren om det skulle behövas, 2 Brother Bill avslutade sylvasst till andraplatsen bakom tipsettan i Kriteriefinalen. Han öppnar bra och Jorma Kontio vill säkert ge tipsettan en match från ledningen här. Eventuellt helstängt huvudlag är intressant, 9 Aetos Kronos har vunnit båda E3 finalerna under året men galopperade bort sig i Kriteriet och så även i semifinalen senast. Han kom dock tillbaka starkt och nådde andraplatsen bakom Global Adventure senast. Felfri nu och en bra rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut och kan blanda sig i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 3 Power
Spets efter 500m: 2 Brother Bill
Skrällen: 4 Guzz Mearas
Ranking: A 3 B 2,9,4,5,1,6 C 11,10,12,8,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
Ett Lärlingslopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 5 Västerbo Highscore har visat mycket fin form på slutet och kommer med två raka segrar. Han gick en riktigt vass avslutning från kön i vida spår och via 09,7 sista 800 meterna så var han först i mål. Med en vettig rygg att gå i under slutrundan så biter hans avslutning bra så han ska räknas tidigt här, 9 Global Winner kom snett på det i Klass I finalen senast och fastnade med sparade krafter. Kan Kai P Jussila som sitter upp bakom hästen komma igenom bra från bakspåret här och kan bli fint framdragen här så kan han bli farlig över upploppet och kan då blanda sig i segerstriden här, 2 Wreckless M.M. kom i mål med sparade krafter när han blev trea i Klass I finalen som vanns av Giant Shadow senast. Han är kvick ut så jag tror att Anders Eriksson kör i ledningen så länge lampan lyser här, 1 Guillaume Boko höll godkänt som femma i ett trekilometerslopp senast, efter att han tagit över ledningen två varv från mål då. Löser det sig från innerspåret nu så kan han utmana om en framskjuten placering här, 3 Toreador kommer med fin form och avslutade bra från ett dåligt läge senast. Han står hårt inne i loppet men ska gå barfota runt om nu som vid andraplatsen näst senast och med en duktig Magnus A Djuse i vagnen här så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 5 Västerbo Highscore
Spets efter 500m: 2 Wreckless M.M.
Skrällen: 3 Toreador
Ranking: A 5,9 B 2,1,3,6,7,11,12 C 8,10,4
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Breeders' Crown - Treåriga Ston, Final över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 2 Mascate Match har vunnit hela 12 av 14 starter. I semifinalen senast så startade hon från bricka 8 men kördes offensivt och satt sedan i ledningen efter ett halvvarv och från den positionen så gick hon undan till en klar seger. Hon körs troligen offensivt och kan hon komma förbi invändig häst så blir hon svårstoppad här, 1 Ganga Bae fick sparade krafter i Oaksfinalen för tre starter sedan och efter det har hon tagit två snygga segrar. Hästen öppnade bra från innerspår i Oaksfinalen och nu med hennes helstängda huvudlag så borde hon kunna öppna ännu bättre, så Jorma Kontio gör nog ett allvarligt försök för att hålla ledningen fast det är inte säkert att det lyckas men det kan lösa sig bra ändå om det inte skulle bli någon ledning här, vid gardering kan 9 Ies Elisabet som spurtade sylvasst i semifinalen och nådde andraplatsen bakom tipsettan vara tänkbar. Kan hon få smyga med och spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Mascate Match
Spets efter 500m: 2 Mascate Match
Skrällen: 9 Ies Elisabet
Ranking: A 2,1 B 9,10,3,6,8,5 C 11,4,7,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
Chapel Hill - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Seismic Wave vann sin Sverigedebut lätt efter att ha kommit till ledningen i ett tidigt skede förvisso i ett rätt billigt gäng. Senast fick han en tung resa i Tyskland och var slagen tidigt. Dåligt läge här men om Örjan Kihlström som sitter upp bakom hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden här, 4 Rapide Yoda gjorde bort sig med en startgalopp senast men innan det så hade han två raka segrar så om han kan hålla ordning på benen här så kan han bli att räkna med över upploppet, 3 Le Crack Sox var hårt betrodd senast i Klass II finalen på Solvalla där han fick trava i dödens och fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom Ibra Boko. Han gjorde det godkänt utan att visa något extra då men han kan öppna rätt så bra så om han kan trycka sig till ledningen här så kan han bli svårfångad från den positionen.

Min Vinnare: 8 Seismic Wave
Spets efter 500m: 3 Le Crack Sox
Skrällen: 4 Rapide Yoda
Ranking: A 8 B 4,3,5,1,12,10,9 C 6,2,7,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
Breeders' Crown - Fyraåriga Ston, Final över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Racing Brodda som kommer med tre raka segrar. I semifinalen senast svarade hon för en strålande prestation när hon avgjorde på ett bra vis från dödens via 11,5 sista 800 meterna. Hon är stenhård och räds inte att göra grovjobbet om det skulle behövas så jag tror hon blir svår att stå emot över upploppet, vid gardering kan 4 Conrads Rödluva som serverades en löpning i tredje utvändigt senast innan hon satte in attacken med 700 meter kvar av loppet och via en bra avslutning så var hon först i mål vara tänkbar om Örjan Kihlström kan ge henne ett bra lopp, 2 Activated har tagit hem vinsterna i StoChampionatet och Drottning Silvias Pokal under året kan duga en bit i den här finalen också. I semifinalen kördes hon till front efter ett halvvarv och vann sedan enkelt från den positionen så kan hon komma till ledningen här så kan hon leda loppet länge men jag tror inte hon håller undan för min spik den sista biten.

Min Vinnare: 3 Racing Brodda
Spets efter 500m: 2 Activated
Skrällen: 6 Staro Miami
Ranking: A 3 B 4,2,1,5,6,11,9 C 10,7,8,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med Breeders' Crown - Fyraåriga Hingstar/Valacker, Final över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Viking Brodde hade innerspår bakom bilen i semifinalen och galopperade och tappade mycket mark men han kom sedan tillbaka storstilat och via en sylvass avslutning så nådde han andraplatsen bakom vinnande Mellby Glader. Felfri nu så kan han bli farlig över upploppet med en liknande spurt som senast så han ska räknas tidigt här, 3 Inti Boko var på väg mot spets i Derbyt när han galopperade. Senast i semifinalen så spårade han runt om i fin stil. Han är spetsfavorit här och skulle han få bestämma en del i täten så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage, 9 Betting Gangster kördes till ledningen efter ett halvvarv och höll klart godkänt till andraplatsen bakom Tae Kwon Deo senast. Här har han en fin startrygg så jag tror att Rikard N Skoglund kan komma igenom bra och kan han få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut. Första gången med urryckare är intressant, 2 Tae Kwon Deo drar en del streck här men jag tror han tvingas göra mycket av grovjobbet på egen hand och då kan det bli tufft att vinna loppet så han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 4 Viking Brodde
Spets efter 500m: 3 Inti Boko
Skrällen: 9 Betting Gangster
Ranking: A 4,3,9 B 2,7,1,5,8 C 10,11,6,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Skellefteå - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.50
19:00  Malmö FF - Granada
Fotboll - Europa League - 2
2.10
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - League Cup - Över 3,5 mål
2.70
20:45  Liverpool - Arsenal
Fotboll - EFL-cup - Liv ö 11,5 fri
1.90
21:00  Tottenham - Maccabi Haifa
Fotboll - Europa League - 1 & under 3.5
1.80
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.80
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
02:20  Jets-Broncos
Amfotboll - NFL - 1 -2
1.87
19:00  Södertälje - Väsby
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1 hcp -1,5
1.82
19:00  Almtuna - Västerås
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.28
20:45  Fiorentina - Sampdoria
Fotboll - Serie A - 1
1.78
21:00  PSG - Angers
Fotboll - Ligue 1 - Över 3,5 mål
1.97
16:00  Atletico Madrid - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 + Under 3,5 mål
2.15
20:45  Udinese - Roma
Fotboll - Serie A - 2
1.65
21:00  Valencia - Betis
Fotboll - La Liga - BLGM
1.90
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Powerplay Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
19:30  V64 Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Bollnäs Torsdag 1/10
Insats: 180 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Axevalla Fredag 2/10
Insats: 672 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 3 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 980 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Skellefteå Lördag 3/10
Insats: 200 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 4 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming