DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Färjestad Fredag 10/4

8 April 2020 - 19:42

V75 Spring Race rullar på långfredagen vidare till Färjestad med mycket fina tävlingar. Breeders' Crown där de sex främsta i varje lopp går vidare och dessutom så ska Hertigen av Värmland, Prins Carl Philips Jubileumspokal avgöras och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-1 nummer 4 Ganga Bae som avslutade fjolåret strålande med tre raka segrar. I årsdebuten senast på Solvalla så hade hon spår 12 bakom bilen och hamnade i femte utvändigt innan hon vreds ut till attack på den sista bortre långsidan och via en sylvass avslutning så var hon inte långtifrån segern men Alaska Kronos som satt i ledningen lyckades hålla undan. Med lopp i kroppen kan hon vara ännu bättre nu och då hon kan öppna fort så tror jag att Jorma Kontio kör till spets och sedan är loppet över. Vinnarodds 1.50 hos Unibet ; Casumo & LeoVegas

Min andra spik kommer i V75-3 på nummer 5 Vikens High Yield som har gjort tre bra lopp efter vila. Han avslutade sylvasst från ett dåligt läge till tredjeplatsen i ett V75 lopp på Halmstad som vanns av Global Woodstock näst senast. Det följde han upp med att senast köra sig till ledningen i ett tidigt skede och då vann han på 11,0 över kort distans. Nu testar han tre varv för första gången men det tror jag kommer att fungera bra och ett troligt scenario är att Robert Bergh tar ett tidigt initiativ och skickar hästen till spets när tillfälle ges och skulle så bli fallet så tror jag han har god chans att ta en ny seger. Ledningen är inget måste för att han ska ha chans här även om det skulle underlätta om han kom till spets. Vinnarodds 1.80 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V75 Tips Färjestad Fredag 10/4
Avd 1: 4 Ganga Bae
Avd 2: 1,4,5,11
Avd 3: 5 Vikens High Yield
Avd 4: Alla
Avd 5: 2,4,5,7,11
Avd 6: 5,6,8,11
Avd 7: 3,9

1920 rader x 0,50 = 960 kr

DD Tips Färjestad Fredag 10/4
DD-1: 5,6
DD-2: 3,9

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Breeders' Crown - Fyraåriga Ston över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Ganga Bae som avslutade fjolåret strålande med tre raka segrar. I årsdebuten senast på Solvalla så hade hon spår 12 bakom bilen och hamnade i femte utvändigt innan hon vreds ut till attack på den sista bortre långsidan och via en sylvass avslutning så var hon inte långtifrån segern men Alaska Kronos som satt i ledningen lyckades hålla undan. Med lopp i kroppen nu kan hon vara ännu bättre och då hon kan öppna fort tror jag att Jorma Kontio kör till spets och sedan är loppet över.

Vid gardering kan 8 Mascate Match som också hade ett fint fjolår med seger i både långa och korta E3 vara tänkbar. Från ett dåligt läge i årsdebuten nu så tror jag inte att det blir ett alltför offensivt upplägg och då kan det bli tufft att plocka ner min spik.

7 La Plus Belle kom med tre raka segrar inför den senaste starten i ett Margaretalopp på Solvalla där hon blev fyra. Hon gick barfota runt om för första gången då och det är anmält likadant igen och löser det sig med positionerna så kan hon avsluta loppet bra men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Ganga Bae
Spets efter 500m: 4 Ganga Bae
Skrällen: 7 La Plus Belle
Ranking: A 4 B 8,7,9,3,10,11,5 C 1,2,12,6
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-2
Breeders' Crown - Treåriga Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 Forever Melon har inlett karriären starkt med tre vinster på fem starter. Han kommer närmast från en färsk seger i ett Margaretalopp från ledningen. Han är kvick iväg så här tror jag att Christoffer Eriksson har ledningen i sikte och skulle han få bestämma en del i täten så kan han rinna undan till en ny seger.

11 Billions gjorde en stark årsdebut senast. Han kördes då fram utvändigt om den ledande Forever Melon med varvet kvar till mål och från den positionen så höll han klart bra till andraplatsen. Uselt läge nu men han är vass på speed så får han hjälp med tempot så kan han avsluta loppet bra och kan då bli att räkna med.

1 Custom Cheval kommer närmast från seger i Belgien. Han hade samma spår under Prix d’Amérique-dagen och då blev han fast med sparade krafter. Han har fungerat bra med Björn Goop i vagnen tidigare och blir inte innerspåret en fälla här så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt.

5 Hector Sisu har årsdebuten avklarad nu och kan vara klart förbättrad till den här starten. I ett litet fält då så fick han ett lopp i rygg på den ledande Armani Degato och han hade sedan inga problem med att plocka ner ledaren och gå undan till en klar seger senast. Kan han få en fin löpning i den främre träffen nu så kan han vara med och göra upp om segern.

Min Vinnare: 4 Forever Melon
Spets efter 500m: 4 Forever Melon
Skrällen: 8 Certainly
Ranking: A 4 B 11,1,5,8,3,2,10 C 7,6,9,12
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-3
Långfredagsstayern över 3140 meter och jag har spikat nummer 5 Vikens High Yield som har gjort tre bra lopp efter vila. Han avslutade sylvasst från ett dåligt läge till tredjeplatsen i ett V75 lopp på Halmstad som vanns av Global Woodstock näst senast. Det följde han upp med att senast köra sig till ledningen i ett tidigt skede och då vann han på 11,0 över kort distans. Nu testar han tre varv för första gången men det tror jag kommer att fungera bra och ett troligt scenario är att Robert Bergh tar ett tidigt initiativ och skickar hästen till spets när tillfälle ges och skulle så bli fallet så tror jag han har god chans att ta en ny seger. Ledningen är inget måste för att han ska ha chans här även om det skulle underlätta om han kom till spets.

Vid gardering kan 12 Ragazzo Da Sopra som galopperade i starten men ställde sig och kom sedan tillbaka starkt och räddade andrapriset i ett lopp som vanns av Makethemark senast. Han startar 40 meter bakom min spik men kan Björn Goop se till att hålla honom i rätt gångart så har han en bra avslutning och kan då utmana om en framskjuten placering igen.

9 Religious har gjort bra prestationer en längre tid. Han fullföljde klart bra till fjärdeplatsen i finalen av bronsdivisionen på Solvalla som vanns av Burning Man senast. Han skulle egentligen ha startat i Prins Carl Philips Jubileumspokal men det blev fel vid anmälningen så då fick han starta här istället. Den långa distansen är annars passande så får Mika Forss till en bra styrning så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 5 Vikens High Yield
Spets efter 500m: 5 Vikens High Yield
Skrällen: 3 Enzo Am
Ranking: A 5 B 12,9,11,7,3,6 C 10,8,13,4,2,1,14
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-4
Breeders' Crown - Treåriga Ston över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 1 Globalizer vann lätt från ledningen senast. Kan hon få en bra start så är det inte omöjligt att hon lyckas hålla upp ledningen här men det är inte säkert men blir det ingen ledning så kan hon få ett bra lopp på innerspår och med en eventuell lucka till slut så kan hon bli farlig den sista biten.

4 Finland har gjort det bra vid två raka segrar på svensk mark. Hon höll undan till en knapp men säker seger från ledningen senast. Hon behöver nog höja sig lite för att hon ska räcka till här men kan Ulf Ohlsson servera henne ett passande lopp så kan hon vara långt framme på nytt.

3 Florist har vunnit 5 av 6 starter hittills i karriären. Läget är bra för henne och hon är väl hyggligt startsnabb men det kan vankas svar invändigt så det är inte säkert att hon kan komma till spets här men skulle det lyckas så är mycket vunnet även om hon är rätt bra med ett lopp i ryggar också.

9 Aperfecttric fick ett bra lopp i rygg på den ledande Global Bookmaker och avgjorde sedan lätt till seger senast. Örjan Kihlström upp nu och kan hon få smyga med i en vettig rygg fram tills hon väljer att sätta in slutstöten så kan hon bli farlig den sista biten.

6 Sashay Kemp är ny från USA hos Stefan Melander så hon är svårbedömd här. Hon rapporteras träna positivt så kan Rikard N Skoglund få till en bra styrning så kan hon ha vissa möjligheter.

Min Vinnare: 1 Globalizer
Spets efter 500m: 3 Florist
Skrällen: 6 Sashay Kemp
Ranking: A 1,4,3 B 9,6,10,2 C 12,8,5,7,11
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-5
Folke Hjalmarssons Minneslopp - Femåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Miss Sober har varit nere i Frankrike men det blev inget lopp där. Hon har tränat bra och är väl förberedd inför sin årsdebut här och hon är startsnabb så här tror jag att Robert Bergh gasar till spets och kommer hon till ledningen smärtfritt blir hon inte lätt att passera. Blir det inte ledningen så är hon bra nog att hon kan vinna loppet från andra positioner också så oavsett så ska hon räknas tidigt.

2 Vivacious Allie galopperade i första kurvan i årsdebuten senast fast hon kom tillbaka godkänt och räddade fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Vikens Fingerprint. Trevligt utgångsläge och med lopp i kroppen nu så kan hon vara vassare nu. Alla hennes segrar på svensk mark är tagna från ledningen så lyckas hon hålla ut tipsettan i starten så kan det vara hon som sitter i spets efter en bit och då ökar chansen till en ny seger.

7 Vikens Fingerprint har gjort två starter efter en liten paus. Hon vann från ledningen näst senast och gången efter det satt hon fast bakom Conrads Rödluva. Spår lite långt ut nu men kan hon slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon utmana om en fin placering igen.

5 Aleppo Pine är startsnabb vid laddning men det handlar om årsdebut nu och Roger Walmanns hästar brukar tränas tungt så det kan det saknas en del fart i kroppen på henne nu men får hon ett passande lopp så kan hon bli att räkna med direkt i återkomsten.

11 Flaming Ace Sisu är skrällen i loppet. Hon är van vid att få dåliga spår men hon har sin bästa bit till slut så får hon gå med i en bra rygg och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så har hon en härlig avslutning och kan smälla till med en rejäl påskskräll.

Min Vinnare: 4 Miss Sober
Spets efter 500m: 4 Miss Sober
Skrällen: 11 Flaming Ace Sisu
Ranking: A 4,2,7 B 5,11,8,3,10,9 C 6,1,12
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-6
Copiads Silverpokal - Breeders' Crown - Fyraåriga Hingstar/Valacker över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Digital Summit vann lekande lätt från ledningen näst senast och fullföljde snyggt på 12,9 över full distans som tvåa bakom Ultion Face från dödens senast. Här kan han nog komma till ledningen efter en bit och skulle han få bestämma som han vill där framme i täten så blir han svår att plocka ner så han ska räknas tidigt.

5 Ivan B.R. har vunnit fyra av sju starter hittills. Nu kommer han ut i årsdebut så det kan saknas en del till toppformen men han besitter gott kunnande och Geir Vegard Gundersen hoppas att han ska kunna vara med i norska derbyt under året så får han ett bra lopp så kan han ha vissa möjligheter här. Eventuellt kan det bli barfota runt om för första gången och även jänkarvagn för första gången och det är intressanta ändringar.

8 Fort Knox har vunnit 6 av 8 starter i karriären och kommer nu ut i en intressant debut i ny regi för Björn Goop. Dåligt utgångsläge men han har tränat på fint i vinter och har även gått sulkyjobb inför det här så han är väl förberedd. Löser det sig med positionerna och om den klara favoriten skulle ha en sämre dag så kan han duga direkt i comebacken.

11 Kinky Boots kommer med tre raka segrar i raden. I årsdebuten senast så fick han vandra först i tredjespår en stor del av loppet men hade ändå inga problem med att gå undan till en överlägsen seger. Iskallt läge nu men får han lite hjälp med tempot och lite draghjälp under slutrundan så kan han överraska.

Min Vinnare: 6 Digital Summit
Spets efter 500m: 6 Digital Summit
Skrällen: 5 Ivan B.R.
Ranking: A 6,5 B 8,11,1,4,9 C 2,7,12,10,3
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Hertigen av Värmland, Prins Carl Philips Jubileumspokal - Femåringslopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 3 Missle Hill gjorde sju starter under sin debutsäsong på svensk mark för Daniel Redén och han var aldrig sämre än trea. Han vann bl.a. Fyraåringseliten på Solvalla under elitloppshelgen. Nu kommer han ut i en mycket spännande årsdebut och han är kvick iväg så jag tror att siktet är inställt på ledningen här och kommer han till spets smärtfritt så blir han inte lätt att plocka ner även om det kan saknas lite till toppformen.

9 Zarenne Fas var väldigt duktig när han segrade i Grosser Preis von Deutschland i Hamburg i höstas. Han gjorde två starter på Vincennes under vintern men fick det inte att stämma och slutade oplacerad båda gångerna. Får han smyga med i en bra rygg innan han spelar ut speeden så fäller han många hästar till slut om det blir lite tempo på tillställningen så han ska räknas tidigt.

Vid ytterligare gardering kan 2 Max Brady som inte har startat sedan han slutade oplacerad i Europaderbyt på Vermo i höstas vara tänkbar. Han har skött träningen bra men Geir Vegard Gundersen meddelar att han nog behövt ett lopp i kroppen innan han är aktuell för en seger. Han är startsnabb och kan få ett fint lopp i den främre träffen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Missle Hill
Spets efter 500m: 3 Missle Hill
Skrällen: 7 Forfantone Am
Ranking: A 3,9 B 2,7,5,8,10 C 6,1,4
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.71
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.70
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Livestreaming