DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Färjestad Lördag 7/3

4 Mars 2020 - 13:56

Lördagens V75 tävlingar hämtar vi ifrån Karlstad och Färjestad travbana. Det är 46 miljoner kronor i Jackpot och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-7 på nummer 5 Il Duce Boko som kommer till den här starten med fyra raka segrar. Han var senast ute i Klass II finalen på Solvalla och kördes då fram utvändigt om den ledande Global Venture i ett tidigt skede och hade sedan inga problem med att plocka ner sitt motstånd till seger. Nu har han klivit in i bronsdivisionen och möter klart tuffare motstånd än tidigare men han är stark så jag tror att han vinner det här loppet från dödens om det skulle behövas. Vinnarodds 3.50 hos Casumo , Unibet & LeoVegas

V75 Tips Färjestad Lördag 7/3
Avd 1: 2,3,4,5,8,10,11
Avd 2: 1,8,12
Avd 3: 2,5
Avd 4: 1,2,6,9,13
Avd 5: 3,4
Avd 6: 3,5,6,9
Avd 7: 5 Il Duce Boko

1680 rader x 0,50 = 840 kr

DD Tips Färjestad Lördag 7/3
DD-1: 3,5,6,9
DD-2: 5 Il Duce Boko

4 rader x 50 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Silverdivisionen, Försök 4 i Meeting 2 över 1640 meter och jag har streckat sju hästar, 3 Han Herred har gjort ett par starter för sin nya tränare Reijo Liljendahl och han väntar fortfarande på den första segern. Näst senast så travade han först i klungan långt bakom den ledande Vacqueyras men när ledaren stumnade i den sista svängen så kopplade han grepp på sitt motstånd och såg ut att gå mot segern men då kom Weekend Fun med en stark avslutning och fångade in honom på linjen så han fick nöja sig med andraplatsen. Senast så travade han i ledningen men gav sig lite för enkelt och slutade femma i ett lopp som vanns av Athos Race. Från ett trevligt utgångsläge här så tror jag han kan få en fin löpning i den främre träffen och då ska han räknas tidigt här. Intressanta ändringar med barfota runt om samt jänkarvagn och helstängt huvudlag.

4 Highspirit fick ett lopp i ryggar och när han skulle sätta in attacken så slog han över i galopp senast. Bättre läge nu för han är väldigt startsnabb så med spetsläge över kort distans så kan det räcka långt här, 5 Kick Off Classic var helt okej senast som trea på Åby i ett lopp som vanns av Stoletheshow. Han gick med skor då men han är mycket bättre utan skor och tanken är att tävla barfota runt om den här gången. Björn Goop upp på Färjestad brukar fungera väl.

8 Man At Work är jämn och säker men han vinner lite för sällan. Han har ofta dåliga lägen och så är fallet även nu men kan Örjan Kihlström hitta ner i en hygglig position så är han stark den sista biten och då kan det vara läge för en efterlängtad seger. Barfota runt om nu är en fördel, 10 Southwind Hydro har inte vunnit något lopp sedan september 2018 och han har gjort 20 starter till efter den vinsten. Han är dock jämn och säker och tjänar sina pengar. Senast så travade han en stor del av loppet i ledningen men han orkade inte stå emot Grainfield Aiden som avgjorde till seger från dödens. Kan han få smyga med i en bra rygg och om det blir bra tempo på tillställningen så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 3 Han Herred
Spets efter 500m: 4 Highspirit
Skrällen: 2 Puccy Italia
Ranking: A 3,4 B 5,8,10,11,2 C 6,9,1,7
Spela på loppet hos 888sport - bet365 - Unibet - Casumo - Nordicbet - LeoVegas

V75-2
STL Diamantstoet, Försök 5 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Green Mamba har gjort det riktigt bra i sin nya regi hos Jasmine Ising och ståtar nu med tre raka segrar. I den senaste starten så hade hon en kortare galopp i början av loppet men hon ställde sig fort och sedan så satt hon långt ner i kön i sjätte utvändigt innan attacken sattes in med varvet kvar till mål och via en rejäl sista långsida så satt hon i ledningen in i slutsvängen och sedan så blev segern odiskutabel. Hon har tjänat snabba pengar men felfri nu så kan hon bli farlig över upploppet om Rikard N Skoglund kan servera henne en fin löpning så hon ska räknas tidigt här.

12 Loser On Loser har inte startat på några månader och gör en intressant comeback här. Hon slutade fyra i Breeders' Crown bakom Conrads Rödluva i slutet av fjolåret så hon är van vid att möta tufft motstånd. Hon är väldigt bra i ordning och hon har gått ett fint jobb på Solvalla meddelar man från stallet. Hon kan öppna bra och med springspår på tilläggsvolten här så kan hon rentav sitta i ledningen efter ett halvvarv om Ulf Ohlsson som kör hästen kommer iväg bra och skulle så bli fallet så kan hon blanda sig i segerstriden här, 1 Frozen Queen var inför den senaste starten obesegrad på svensk mark efter fem raka segrar. Hon galopperade då i början av loppet men ställde sig och satt sedan långt ner i kön men hon gick en stark slutrunda i tredjespår men det räckte inte till mer än en femteplats i ett lopp som vanns av Lövdala Symphonie. Hon är inte så snabb iväg så innerspåret kan bli en fälla men om hon kan hitta loss i god tid före mål så kan hon utmana om en framskjuten placering här.

Min Vinnare: 8 Green Mamba
Spets efter 500m: 12 Loser On Loser
Skrällen: 12 Loser On Loser
Ranking: A 8 B 12,1,3,9,11,4,5,14,7,13,6 C 2,15,10
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V75-3
Färjestads Jubileumslopp - STL Gulddivisionen, Försök 4 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 2 Sir Ratzeputz gjorde första starten efter nästan ett års frånvaro senast. Han visade ingen ringrost när han från köposition avancerade fram på den sista bortre långsidan och tog över ledningen in i slutsvängen och sedan så blev segern odiskutabel. Rikard N Skoglund som körde honom behövde aldrig dra tussarna och hästen var inte tom i mål. Han blev kastrerad under uppehållet och han känns mer avslappnad som valack meddelar man från stallet. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre här och från ett trevligt utgångsläge här så kan han få en fin löpning i den främre träffen så han ska räknas tidigt här. Barfota runt och jänkarvagn är en fördel nu.

5 Gareth Boko har varit väldigt bra och har tagit tre vinster på de fyra senaste starterna. Senast så hade han bakspår och hamnade en bit ner i kön men han gick en stark avslutning när han gick till attack och plockade ner sitt motstånd till seger. Han hade samma läge bakom bilen för tre starter sedan och öppnade då rätt bra men Stepping Spaceboy flög till ledningen då men den hästen är inte med nu så det är inte omöjligt att han kan komma före tipsettan och ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge här. Han är bra nog att han kan vinna loppet från dödens med om det skulle bli aktuellt.

Vid ytterligare gardering kan 1 Olle Rols som har gjort det bra en längre tid utan att det har räckt till någon seger vara tänkbar. Senast så svarade Peter Ingves för en mindre begåvad styrning när han sände framåt mot utvändigt ledaren men i dödens satt starke Velvet Gio så han kom inte ner och försvarade sig med en galopp istället och då var den dagen förstörd. Innerspår här kan han inte dra någon fördel av men med en invändig löpning och en eventuell lucka till slut så kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Sir Ratzeputz
Spets efter 500m: 5 Gareth Boko
Skrällen: 1 Olle Rols
Ranking: A 2,5 B 1,7,9,10 C 4,12,8,3,6,11
Spela på loppet hos 888sport - bet365 - Unibet - Casumo - Nordicbet - LeoVegas

V75-4
Helge Solos lopp - STL Kallblodsdivisionen, Försök 5 - Fördel Ston över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 1 Osen Prinsessa har tagit 14 segrar på 54 starter fast hon är som många andra kallblod inte heller att lita på för hon har galopperat mycket också. Här står hon ensam på startvolten och det är ett plus så kan hon få trumma på i sitt tempo där framme i ledningen så kan hon rinna undan till seger. Barfota runt om nu är en klar fördel, 13 Grislefaksen G.L. kom snett på det senast så det blev helt enkelt för långt fram för honom. Han är stark men det är många hästar att runda nu och dubbla tillägg är inte det lättaste men kan Jan Roar Mjölneröd servera honom en fin resa så kan det räcka en bit här.

6 Bossum Faksen har gjort tre starter i år och varit bra varje gång men det har inte räckt till seger. Nu möter han ett tuffare gäng än tidigare men ställer inte startspåret till med för mycket bekymmer här så kan han vara med och nypa en framskjuten placering på nytt, 9 Reime Kongen såg fin ut innan han slog på en galopp i slutsvängen senast och det var nog en topp tre placering som försvann i det läget. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart vassare till den här starten och kan Kristian Malmin som kör hästen få en del draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut, 2 Mine var inte som bäst senast och hon är lite ojämn. Här är spåret bra för kan hon få smyga med i en bra rygg så kan hon bli farlig med en eventuell lucka till slut och kan då ställa till med en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 1 Osen Prinsessa
Spets efter 500m: 1 Osen Prinsessa
Skrällen: 2 Mine
Ranking: A 1,13 B 6,9,2,11,8,7,15,12,5 C 14,4,3,10
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V75-5
STL Klass II, Försök 4 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 3 L.L.Royal har vunnit tre av de fyra senaste starterna. Alla dessa loppen har hon travat i ledningen så här tror jag att Rikard N Skoglund har siktet inställt på ledningen och kan han komma till täten smärtfritt här så tror jag han körs i spets så länge lampan lyser och då kan han bli svår att fånga in för övriga ekipage.

4 King Of Everything har gjort tre bra insatser efter lång frånvaro. Två raka segrar har det blivit och senast så imponerade han stort när han blev hängandes en bit i tredjespår innan han tog över ledningen efter ett halvvarv och han varvade sedan på 12,9 och höll sedan undan till en säker seger. Skulle han trycka sig till spets även här så kan han bli svår att plocka ner men jag tror det finns risk att han får svar invändigt och då kan han få göra jobbet själv i dödens men oavsett så kan han vara med och göra upp om segern igen.

Vid ytterligare gardering kan 10 My First Offspring som kommer till den här starten med två raka segrar vara tänkbar. Kan Ulf Ohlsson som kör hästen få smyga med i en vettig rygg fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 L.L.Royal
Spets efter 500m: 3 L.L.Royal
Skrällen: 1 Ikaros Di Quattro
Ranking: A 3,4 B 10,8,1,6,12,5 C 7,9,2,11
Spela på loppet hos 888sport - bet365 - Unibet - Casumo - Nordicbet - LeoVegas

V75-6
STL Klass I, Försök 4 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 6 Milord har varit väldigt bra och har tagit tre raka segrar på sistone. Senast så satt han en bit ner men han kom med en stark avslutning och plockade ner Il Mio Hooligan som gjorde ett starkt lopp utvändigt om ledaren. Nu har han springspår och han kan nog kliva iväg rätt så vettigt ur volten så kan Carl Johan Jepson hitta ner i ett vettigt slagläge här eventuellt i ledningen eller dödens så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

5 Högstenastalldräng fick aldrig fritt och gick i mål med sparade krafter näst senast. Gången efter det så fick han ett mycket tungt lopp för han blev hängandes i tredjespår mest hela loppet men var trots detta inte så långtifrån de hästarna som var före honom i mål men nu slutade det med en femteplats bakom I.T.Inventor. Han kliver upp en klass nu men klarar han femtespåret i volten och om kusken kan undvika tredjespår hela vägen den här gången så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt här.

3 Betting Rebel spurtade bra men var lite försent ute så det räckte bara till en femteplats i ett lopp som vanns av Arnie Express näst senast. Gången efter det så fick han trava först i andraspår på den ledande Al's Orlando Boy men hade inga problem med att plocka ner denne och höll även undan för övriga ekipage till seger. Startar tätt nu men har ett bra läge och han trivs bäst när han är med där framme så jag tror att Ulf Ohlsson kan trycka sig till ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Skulle det vara upptaget i ledningen så visade han senast att dödens fungerar bra också. Barfota runt om nu är ett stort plus, 9 Corleone D.K. blev fast med sparade krafter näst senast och gången efter det så fick han ett tufft lopp i dödens över lång distans och orkade inte riktigt. Löser det sig med positionerna så kan han bli att räkna med här. Barfota runt om nu är även här en klar fördel.

Min Vinnare: 6 Milord
Spets efter 500m: 3 Betting Rebel
Skrällen: 9 Corleone D.K.
Ranking: A 6,5 B 3,9,1,4,8,2,7 C 10,11,12
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 4 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har spikat nummer 5 Il Duce Boko som kommer till den här starten med fyra raka segrar. Han var senast ute i Klass II finalen på Solvalla och kördes då fram utvändigt om den ledande Global Venture i ett tidigt skede och hade sedan inga problem med att plocka ner sitt motstånd till seger. Nu har han klivit in i bronsdivisionen och möter klart tuffare motstånd än tidigare men han är stark och kan vinna det här loppet från dödens med om det skulle behövas.

Vid gardering kan 4 Star Costashorta som är väldigt startsnabb och trivs bäst i ledningen vara tänkbar. 7 av karriärens 9 segrar är tagna från spets så här tror jag att Oskar J Andersson vill köra i ledningen så länge lampan lyser. Barfota runt om och ett open eye huvudlag nu kan ha en bra effekt.

9 Guillaume Boko har gjort det bra nere i Frankrike utan att det har räckt till någon seger på slutet. Utgångsläget här tror jag passar honom rätt bra och kan Björn Goop servera honom en fin löpning så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

10 Princess S.W. är ett tufft sto som nu möter hingstar och valacker. Hon har tagit två raka segrar och kan Peter Untersteiner komma igenom rätt så vettigt från bakspåret här så kan hon duga en bit här också fast jag tror ändå att det blir tufft för henne att vinna loppet.

Min Vinnare: 5 Il Duce Boko
Spets efter 500m: 4 Star Costashorta
Skrällen: 4 Star Costashorta
Ranking: A 5 B 4,9,10,7,1,11,2,3,C 6,12,8
Spela på loppet hos 888sport - bet365 - Unibet - Casumo - Nordicbet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Lille - Nantes
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
13:00  Sirius - Mora
Innebandy - Superligan Damer - Under 10,5 mål
1.72
13:30  Brighton - Manchester Utd
Fotboll - Premier League - 1
4.90
13:30  Brighton - Man United
Fotboll - Premier League - ö 23,5 fri
1.66
15:00  Örebro - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
1.83
16:00  Crystal Palace - Everton
Fotboll - Premier League - 2
2.15
17:30  Halmstad - Ljungskile
Fotboll - Superettan - X2 1a halvlek
1.83
18:00  Cagliari - Lazio
Fotboll - Serie A - 2
1.72
18:30  WBA - Chelsea
Fotboll - Premier League  - 2 asian -1.5
2.08
20:45  Inter - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 1 asian hcp -1
1.88
21:00  Burnley - Southampton
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp +0,5
1.65
21:00  Betis - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.87
13:00  Sheffield U - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.70
14:00  Eibar - Athletic Bilbao
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.11
14:30  Falkenberg - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
4.70
16:00  Atletico Madrid - Granada
Fotboll - La Liga - BLGM
2.60
17:30  Manchester City - Leicester
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1.5
1.81
17:30  Elfsborg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp +0,5
1.81
20:45  Roma - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.07
21:00  Barcelona - Villarreal
Fotboll - La Liga - Ö2,5 & BLGM
1.83
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.0
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:00  Powerplay Tips Lördag 26/9
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 26 Sep
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 26/9 2020
Insats: 162 kr - Aston
16:20  V75 Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 900 kr - DrTrav
18:15  DD Tips Solvalla Lördag 26/9
Insats: 180 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 27/9
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 27 Sep
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming