DrTrav

V75 Tips Gävle Lördag 30/11

28 November 2019 - 16:38

Formen är på topp. Mitt V75-tips förra lördagen resulterade i sju rätt och 199 208 kr i utdelning och gårdagens V64-tips till Kalmartravet gav 20 247  kr. 

Jag gör ett rejält försök att leverera på nytt under lördagens V75 tävlingar på Gävletravet. Här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. 7 Hvalstad Odin (V75-4) kommer med mycket fin form. Han tog två raka segrar mot lite billigare motstånd över kort distans innan han gången efter det provade lyckan i ett V75 lopp på Romme där han höll farten bra till andraplatsen bakom vinnande Järvsöodin. Gången efter det så travade han i ledningen men fick en del press och var slagen med 250 meter kvar av loppet men han höll ändå okej till tredjepriset. Innerspår på tillägg är lite chansartat men det problemet tror jag Ulf Ohlsson löser och kan han sitta i ett bra slagläge in på upploppet så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 5.25 LeoVegas & Unibet.

Min andra spik är 8 Whipped Eggs (V75-6) som kördes till spets med 1900 meter kvar av loppet senast och vann sedan i överlägsen stil. Här har han ett dåligt utgångsläge men det gör inte så mycket då han ändå inte är någon snabbstartare. Robert Berghs stall vinner med det mesta nuförtiden och jag tror att Per Lennartsson styr på och är offensiv när positionerna är intagna för han är väldigt stark fast oavsett så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet. Vinnarodds 3.90 LeoVegas & Unibet.

V75-1 2,3,4,5,6
V75-2 5,6,9,13
V75-3 5,7
V75-4 7 Hvalstad Odin
V75-5 1,2,3,8,9,10
V75-6 8 Whipped Eggs
V75-7 1,2,3,7,9,10,11

1680 rader x 0,50 = 840 kr

Dagens Dubbel
DD1: 7 Whipped Eggs
DD2: 1,2,3,7,9,10

6 rader x 30 kr = 180 kr ( för att få ett bra odds så spelar jag utan 11 Seismic Wave i DD-2)

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Silverdivisionen, Försök 5 i Meeting 8 över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Thrust Control svarade för en mycket positiv insats vid vinsten i den senaste starten. Här sitter han bra till i andraspår omgående och då jag tror att det kommer att bli en rejäl körning och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli svår att stå emot när Carl Johan Jepson som kör hästen väljer att sätta in attacken, 3 Hazard Boko vann från ledningen i ett billigt gäng senast och han kan lägga iväg riktigt fort till en början så Per Lennartssons styrning får ses som en knapp spetsfavorit här och skulle han komma till ledningen så kan det bli en ny seger för från den positionen så har han tagit fem av sex segrar hittills, 6 Global Wise Guy vann ett försök till Derbyt och i finalen sedan så fullföljde han godkänt till fjärdeplatsen bakom vinnande Attraversiamo. Nu har han pausat en månad efter den senaste insatsen men han har gått bra efter vila tidigare och kan Jorma Kontio som kör hästen slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden.

5 Weekend Fun var inte som bäst senast men han kan klart bättre. Han trivs över den korta distansen och kan få ett bra lopp i den främre träffen och kan då utmana om en framskjuten placering här. Helstängt huvudlag och bike och antingen barfota bak eller runt om nu meddelar Daniel Wikberg, 4 Flash Håleryd gick en fullt godkänd avslutning till fjärdeplatsen bakom vinnande Thunder Peak på Bjerke senast. Här har han ett bättre startspår än senast och får Örjan Kihlström i vagnen för första gången nu och är intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 2 Thrust Control
Spets efter 500m: 3 Hazard Boko
Skrällen: 4 Flash Håleryd
Ranking: A 2,3 B 6,5,4,10,12,9,7 C 1,11,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 13 Artemide Zack debuterade i ny regi för Magnus Dahlén och avslutade då okej till fjärdeplatsen bakom vinnande C.R.Nobless senast. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten och kan Per Lennartsson som kör hästen få en lyckad start och kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan hon dyka upp i segerstriden här, 9 Dusktodawn Sisu har gjort tre starter för sin nuvarande tränare Fredrik Wallin. I den senaste starten så togs den första segern när hon gick på med knappa varvet kvar och nådde utvändigt ledaren med 500 meter kvar av loppet och från den positionen så visade hon sig vara starkast till slut. Kan Rikard N Skoglund som kör hästen servera henne ett bra lopp så kan hon bli att räkna med över upploppet.

6 Livi Othella H.M. kommer med två raka tredjeplatser och då hon har gått i mål med sparade krafter. Med en skicklig startkusk i Erik Adielsson så kan det bli en bra start från det ensamma springspåret här så med en fin löpning i den främre träffen här så kan hon duga en bit mot det här gänget, 5 Heather Deo gjorde det bra vid vinsten i debuten för David Persson näst senast även om motståndet inte var det blodigaste. Gången efter det så var hon ute i en Breeders' Crown semifinal på Solvalla men där tappade hon mycket men det visade sig att hon hade en halsinfektion då. Den är borta nu och hon har tränat fint efter det och kan hon kliva iväg från femtespåret i volten här så kan hon utmana om en framskjuten placering här, 1 Nova Effe drar en del streck och hon är snabb ut så här kan hon leda loppet länge. Hon har travat i spets två gånger i rad men har vikit ner sig båda gångerna på slutet så hon får inte plats på mitt system.

Min Vinnare: 13 Artemide Zack
Spets efter 500m: 1 Nova Effe
Skrällen: 11 Digital Class
Ranking: A 13,9 B 6,5,11,1,15,7,10 C 2,14,8,3,12,4
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
Gävle Stora Pris - Gulddivisionen, Försök 5 i Meeting 8 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat två hästar, 5 Milligan's School har vunnit tre av de fyra senaste starterna varav två stycken Gulddivisions försök över kort distans. Nu är det tre varv istället och här tror jag att Ulf Eriksson kan glida fram och ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 7 Zenit Brick kördes till ledningen efter ett halvvarv och gick sedan undan till en säker seger näst senast. Gången efter det var han nere i Holland och tävlade men där slutade det med en galopp i en trång situation med 600 meter kvar till mål fast det var inte slutsålt i det läget så den starten kan vi glömma. Här har han ett spår lite långt ut men Örjan Kihlström som kör hästen kanske kan bjuda tipsettan på en match under slutrundan här. Värsta motbudet till min duo 9 On Track Piraten har blivit struken.

Min Vinnare: 5 Milligan's School
Spets efter 500m: 5 Milligan's School
Skrällen: 12 Elian Web
Ranking: A 5,7 B 9,12,10,1,4,3,8 C 11,2,6
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
DubbelCupen, Final - Kallblodslopp i Meeting 5 över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Hvalstad Odin som kommer med mycket fin form. Han tog två raka segrar mot lite billigare motstånd över kort distans innan han gången efter det provade lyckan i ett V75 lopp på Romme där han höll farten bra till andraplatsen bakom vinnande Järvsöodin. Gången efter det så travade han i ledningen men fick en del press och var slagen med 250 meter kvar av loppet men han höll ändå okej till tredjepriset. Innerspår på tillägg är lite chansartat men det problemet tror jag Ulf Ohlsson löser och kan han sitta i ett bra slagläge in på upploppet så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 5 Voje Jerv som har gjort 13 starter i år och har varit topp tre i samtliga dessa vara tänkbar. Han var inte som bäst senast men är behandlad efter det och med första gången Torbjörn Jansson kör hästen här så kanske det kan bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 12 Demex stod för en stark avslutning bakom min spik för tre starter sedan. Med en lyckad start här så kan han sitta bra till omgående och kan då ställa till med en rejäl överraskning men han får ses främst som ett platsbud. Eventuellt första gången barfota runt om kan ge en extra växel.

Min Vinnare: 7 Hvalstad Odin
Spets efter 500m: 5 Voje Jerv
Skrällen: 12 Demex
Ranking: A 7 B 5,12,4,2,13,14 C 11,3,10,1,6,15,8,9
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
STL Klass II, Försök 5 i Meeting 8 över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 9 Mint Sånna kommer med mycket fin form. Han hade tre raka segrar innan han fick nöja sig med andraplatsen bakom vinnande Rally Hans senast. Det var en mycket vass avslutning senast och kan han få bra draghjälp under slutvarvet här så fäller han många hästar till slut med en liknande spurt här. Ulf Ohlsson upp istället för tränaren själv är också ett plus, 1 Inspector travade i ledningen och höll bra som tvåa bakom vinnande Monet Augustinu senast. Lyckas Carl Johan Jepson svara spets kan han bli svårfångad från den positionen.

8 Surf'n Turf har varit mycket bra på sistone. Senast så var han stekhet i dödens innan han tog över ledningen på sista bortre långsidan och gick sedan undan till en klar seger före en bra avslutande Dessert. Tufft utgångsläge här så det finns risk för positionsbekymmer men med lite klaff så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 2 Turenne har tagit tre raka segrar i år. Nu hårdnar motståndet och dessutom debut över kort distans men från ett trevligt utgångsläge så sitter han bra till omgående och kan då duga en bit mot det här gänget också. Eventuellt rycktussar för första gången är intressant, 3 Italiano Boko har vunnit de två senaste starterna. Han har visat upp bra avslutningar då så kan han få spara speeden fram till upploppet så blir han att räkna med här.

Min Vinnare: 9 Mint Sånna
Spets efter 500m: 1 Inspector
Skrällen: 9 Mint Sånna
Ranking: A 9,1 B 8,2,3,10,7,4 C 12,6,5,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
STL Bronsdivisionen, Försök 5 i Meeting 8 över 2640 meter och jag har spikat nummer 8 Whipped Eggs som kördes till spets med 1900 meter kvar av loppet senast och vann sedan i överlägsen stil. Här har han ett dåligt utgångsläge men det gör inte så mycket då han ändå inte är någon snabbstartare. Jag tror att Per Lennartsson styr på och är offensiv när positionerna är intagna för han är väldigt stark fast oavsett så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 5 Magic Cash som var väldigt fin vid vinsten senast vara tänkbar. Med Jorma Kontio i vagnen här så tror jag siktet är inställt på ledningen och skulle han komma till spets utan någon större strid så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen, 4 Hakon Von Haithabu gick en bra avslutning till seger på Bjerke över kort distans senast. Normalt sett ska den här distansen passa bättre och med en fin resa i den främre träffen här så kan han vara långt framme på nytt men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Whipped Eggs
Spets efter 500m: 5 Magic Cash
Skrällen: 10 All Star
Ranking: A 8 B 5,4,10,2,1,3,6 C 1,9,12,7
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Klass I, Försök 5 i Meeting 8 över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 1 Mas Capacity följde bilen och drog undan till en ohotad seger från spets för tre starter sedan från innerspåret på Solvalla. Senast så kördes han till spets efter 350 meter och gick sedan undan till en lätt seger. Innerspåret på Gävle är sämre än på Solvalla men jag tror att Jorma Kontio gör ett allvarligt försök att hålla upp ledningen och skulle han lyckas med det så säljer han sig dyrt från den positionen, 2 Vagabond Bi följde med godkänt till andraplatsen bakom Whipped Eggs senast. Här sitter han bra på det i andraspår omgående och till en låg procent på spelet här är han intressant. Eventuellt första bike och även första gången med norskt huvudlag är intressanta förändringar.

3 Religious är startsnabb och kanske kan snuva tipsettan på ledningen och skulle så bli fallet så tror jag Claes Sjöström kör i ledningen så länge lampan lyser, 11 Seismic Wave har gjort två starter på svensk mark och har imponerat i dessa. Där emellan så startade han i Grosser Preis Von Deutschland i Hamburg men var inte som bäst då. Här brottas han med ett jobbigt utgångsläge men med lite klaff så kan han runda det här gänget också fast han är för mycket streckad i min bok, 7 Master Blaster har startat sex gånger för sin nuvarande tränare Fredrik B Larsson och har vunnit de fyra senaste loppen. Inför det senaste framträdandet så hade han inte startat på ett par veckor så med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och löser det sig med positionerna så kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 1 Mas Capacity
Spets efter 500m: 1 Mas Capacity
Skrällen: 10 Ribaude
Ranking: A 1,2 B 3,11,7,10,9,5,4 C 6,8,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

100% bonus upp till 2000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100% bonus upp till 3000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare som registrerat sig från 1 Jan 2019 och framåt. Min. insättning 100 kr. 8x omsättningskrav till min odds 1.80. Bonusen är giltig i 60 dagar.

Nordicbet:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 500 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Bloggar

Sveriges Bästa Oddsbonusar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips Odds
20:30  Freiburg - Mönchengladbach
Fotboll - Bundesliga - 2
1.85
  Rekatochklart Speltips Odds
15:30  Leipzig - Paderborn
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -2.5
2.11
15:30  Eintracht Frankfurt - Mainz
Fotboll - Bundesliga - 1
2.08
18:30  Dortmund - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - 1 asian hcp -1,5
1.98
18:30  Dortmund - Hertha Berlin
Fotboll - Bundesliga - Hertha u3,5 skott
2.10
13:30  Werder Bremen - Wolfsburg
Fotboll - Bundesliga - 2
2.02
18:00  Augsburg - Köln
Fotboll - Bundesliga - 2 asian hcp 0
1.84
20:30  Hamburger - Holstein Kiel
Fotboll - 2. Bundesliga - BLGM
1.80
  Rekatochklart Poolspel
20:55  DD Tips Östersund Fredag 5/6
Insats: 180 kr - DrTrav
15:30  Europatipset Tips Lördag 6/6
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
15:30  Europatipset Tips Lördag 6 juni
Insats: 864 kr - USandeback
15:30  Topptipset Tips Lördag 6 Juni
Insats: 36 kr - USandeback
15:30  Europatipset Tips 6/6 2020
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 960 kr - TravTipster
16:20  V75 Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 960 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6 Juni
Insats: 200 kr - TravTipster
18:20  DD Tips Östersund Lördag 6/6
Insats: 200 kr - DrTrav
19:15  V65 Tips Lindesberg Lördag 6/6
Insats: 600 kr - DrTrav
15:30  Topptipset Tips Söndag 7 Juni
Insats: 324 kr - USandeback

Livestreaming