DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Gävle Torsdag 9/4

8 April 2020 - 13:31

V75 Spring Race med V75 tävlingar fyra dagar i rad inleds på skärtorsdag på Gävle och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-5 på nummer 3 Royal T.N. som tog över ledningen i ett tidigt skede och vann sedan mycket lätt från den positionen för tre starter sedan. Gången efter det så travade han åter i ledningen men den gången så fick han ge sig mot en vasst avslutande Takata som kom loss från vinnarhålet. Senast var han ute i Klass II finalen på Solvalla i slutet på mars och då hade han bakspår men fick ett lopp i andra utvändigt innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och in på upploppet så knäckte han den ledande King Of Everything men fick återigen se sig slagen av Takata kort före mål så han fick nöja sig med andrapriset. 

Nu är det ingen Takata med i loppet och från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Rikard N Skoglund sitter i ledningen in i första sväng och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så tror jag att Royal T.N. blir svår att plocka ner. Vinnarodds 1.80 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

Min andra spik kommer i V75-6 på nummer 14 Unique Juni som har levererat flera toppinsatser i Frankrike under vintern. Senast så var hon ute i stoeliten på Solvalla och svarade då för en femstjärnig prestation när hon travade i dödens på den ledande Ultra Bright och såg stark ut och när ledaren sedan tappade stilen och galopperade i slutsvängen så satt hon i spets och från den positionen så höll hon sedan starkt men fick ge sig kort före mål mot en vasst avslutande I Love Paris. Tufft läge nu med många hästar att runda men det är lång distans så strular det inte för mycket på vägen så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 3.00 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V75 Tips Gävle Torsdag 9/4
Avd 1: 1,4,8,13
Avd 2: 1,3,5,8,10,12,14
Avd 3: 2,3,5,12
Avd 4: 1,3,6,7,8,13
Avd 5: 3 Royal T.N.
Avd 6: 14 Unique Juni
Avd 7: 2,9

1344 rader x 0,50 = 672 kr

DD Tips Gävle Torsdag 9/4
DD-1: 14 Unique Juni
DD-2: 1,2,5,9,11

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Påskharen över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 8 Figaro Vici har gjort det mycket bra nere i Frankrike den sista tiden. Senast på Enghien så var han med i den främre träffen innan han kröp ner i rygg på den ledande Fronsac Madrik men på upploppet så fick han sedan luckan invändigt och spurtade mycket bra till en klar seger. Nu har han tillägg över kort distans men kan Jörgen Westholm få till en bra styrning så kan han bli farlig den sista biten så han ska räknas tidigt.

4 And Stitch tog ledningen och släppte sedan med varvet kvar till She Follow Me men på upploppet så avgjorde hon väldigt lätt till seger näst senast. Gången efter det var hon sämre men var nedsatt av brunst då. Hon är väldigt kvick iväg bakom bilen och kan även öppna bra ur volten också så trots fjärdespåret här så tror jag siktet är inställt på ledningen så kan hon nå spets och få bestämma som hon vill där framme i täten så kan det räcka långt.

13 Malkin var ute i ett försök i silverdivisionen på Bergsåker senast. Han satt då i tredje utvändigt innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och han drog då tåget i tredjespår och han höll sedan farten okej till sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Grainfield Aiden. Nu ska han gå barfota runt om och har springspår på tilläggsvolten så med en lyckad start så borde Anders Eriksson som kör hästen kunna ramla ner i ett vettigt slagläge och då kan han vara med och kriga om en framskjuten placering.

1 Gloria Sisu kom med en positiv avslutning till tredjeplatsen men var inget hot Global Wonderful som vann loppet senast. Det är lite osäkert hur fort hon kan öppna ur volten men löser det sig med positionerna så kan hon bli att räkna med här. Barfota runt om nu och dessutom första gången med urryckare kan ha en bra effekt.

Min Vinnare: 8 Figaro Vici
Spets efter 500m: 4 And Stitch
Skrällen: 11 Matter Of Fact
Ranking: A 8 B 4,13,1,11,9,7,10,5,12 C 2,3,6
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-2
Påskstayern över 3140 meter och jag har streckat sju hästar, 1 Jori Boko har fin form och har gjort det bra en längre tid. Senast så gav han sig motvilligt från ledningen när han fick se sig besegrad med knapp marginal av Digital Download som var först i mål och även av Frodo S. så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Ensam på startvolten nu men han trivs i spets så här tror jag att Oskar Svanberg drar i ett jämnt hårt tempo i ledningen och då är det inte omöjligt att det kan räcka hela vägen till en fullträff.

5 Dark Roadster satt fast med sparat för tre starter sedan. Näst senast så travade han en stor del av loppet i dödens och gjorde det bra när han knäckte ledaren men han kunde inte stå emot Arcticmidnight Sun som hade liftat med i rygg så det slutade med en andraplats. Senast så tog han tidigt hand om ledningen och vann sedan i ohotad stil från den positionen. Kan Oskar J Andersson som kör hästen hitta en vettig position så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

10 Mister Niky återkom efter en tids frånvaro och kördes då offensivt och han landade i ledningen efter 850 meter men sedan blev han rejält stum på den sista bortre långsidan och slutade oplacerad. Med det loppet innanför västen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och den långa distansen är passande så kan Björn Goop servera honom ett bra lopp så kan han bli svår att stå emot den sista biten.

8 Wind Knight är härdad mot tufft motstånd. Han satt fast med mycket sparat i rygg på den ledande New Dawn senast och det slutade då med en fjärdeplats i ett lopp där Vine Vision var starkast över upploppet. Kan han få smyga med i en vettig rygg så kan han bli farlig när Mats Gunnarsson som kör hästen väljer att sätta in attacken och till en låg procent på spelet så kan han smälla till med en rejäl påskskräll här.

Min Vinnare: 1 Jori Boko
Spets efter 500m: 1 Jori Boko
Skrällen: 8 Wind Knight
Ranking: A 1,5,10 B 8,14,3,12,13,11,9 C 6,7,2,4
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 5 Stonecapes Superb var efter lite ändringar med barfota runt om och blinkers som en ny häst senast. Han dundrade då på i ledningen och gav inte sina motståndare någon chans. Han kan öppna fort så kan ledningen nås även här utan att det kostar alltför mycket kraft så kan han bli svår att plocka ner så han ska räknas tidigt.

3 Timorol travade i dödens och knäckte ledaren men kunden inte stå emot en smygkörd Just Celebration näst senast. Gången efter det så fick han återigen göra jobbet utvändigt om ledaren men den här gången så räckte det till seger. Han är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb på egen hand och kan vara med och utmana om en fin placering igen.

12 Marjons Sleipner skrällde ordentligt efter en vass spurt vid vinsten för tre starter sedan. Senast så slog han på en galopp i början av loppet men kom tillbaka starkt och räddade andrapriset i ett lopp som vanns av Mellby Hurricane. Kraftig kuskförstärkning nu då Björn Goop ersätter Åsa Yttergren i vagnen och får han lite draghjälp under slutrundan så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen.

2 Ready Doc kommer till den här starten med två raka andraplatser. Senast så fick han vandra utvändigt om den ledande Xanthis Daiquiri och fick nöja sig med andraplatsen bakom denne. Han missgynnades dock av omstarten som det blev då. Här sitter han bra till i den främre träffen omgående och han kan bli farlig över upploppet. Han ska lättas i balansen från järn- till aluminiumskor och eventuellt åker jänkarvagnen på nu meddelar Jörgen S Eriksson.

Min Vinnare: 5 Stonecapes Superb
Spets efter 500m: 5 Stonecapes Superb
Skrällen: 12 Marjons Sleipner
Ranking: A 5 B 3,12,2,4,6,1,10 C 7,8,11
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-4
STL Kallblodsdivisionen, Försök 7 i Meeting 1 över 2640 meter och jag har streckat sex hästar, 6 Gomnes Hans T. är jämn och säker. Nu har han lämnat Kjetil Helgestads träning och kommer ut i ny regi för Jan Ove Olsen. Björn Goop upp nu från ensamt springspår så vid en lyckad start så borde han kunna ramla ner i en vettig position och kan han få ett bra lopp i den främre träffen så kan han duga en bit mot det här motståndet.

3 Bokli Rapp N.O. gjorde två starter för Daniel Redén ifjol. I debuten så svarade han för en imponerande insats när han vann trots en tung löpning. Gången efter det så var han hårt betrodd inom V75 spelet men den gången slutade det med en galopp på upploppet men han hade nog ändå inte nått ifatt Järvsöodin som vann det loppet om han travat hela vägen. Nu kommer han ut i en intressant årsdebut och lever han upp till sitt kunnande så kan han blanda sig i segerstriden direkt i comebacken här.

1 Pyrmo har varit borta från tävlingsbanorna sedan september ifjol så formen nu är oviss men Martin Lundahl meddelar att han är tränad för att vara bra direkt. Han är startsnabb och trivs i ledningen och den långa distansen startade han på tre gånger under fjolåret och vann samtliga så från ett trevligt utgångsläge här så kan han vara långt framme på nytt, 13 B.W.Rune fick det inte att stämma och gjorde bort sig med dubbla galopper i årsdebuten senast. Kan Mats E Djuse som kör hästen se till att hålla honom i rätt gångart så kan han bli farlig över upploppet.

8 Guli Roy gjorde bort sig med galopp i årsdebuten näst senast. Gången efter det så fick han ett bra lopp i rygg på Demex som vandrade utvändigt om den ledande Norrlands Scott och när han sedan fick en lucka kort före mål så kom han med en vass avslutning och hann precis fram till seger. Med en vettig rygg att gå i under slutvarvet så biter hans avslutning bra till slut.

Min Vinnare: 6 Gomnes Hans T.
Spets efter 500m: 1 Pyrmo
Skrällen: 7 Arragon
Ranking: A 6,3 B 1,13,8,7,10,5,11,9 C 12,4,2
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-5
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Royal T.N. som har radat upp bra insatser på sistone. För tre starter sedan så tog han över ledningen i ett tidigt skede och vann sedan mycket lätt från den positionen. Gången efter det så travade han åter i ledningen men den gången så fick han ge sig mot en vasst avslutande Takata som kom loss från vinnarhålet. Senast så var han ute i Klass II finalen på Solvalla i slutet på mars och då hade han bakspår men fick ett lopp i andra utvändigt innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och in på upploppet så knäckte han den ledande King Of Everything men fick återigen se sig slagen av Takata kort före mål så han fick nöja sig med andrapriset.

Nu är det ingen Takata med i loppet och från ett trevligt utgångsläge här så tror jag att Rikard N Skoglund sitter i ledningen in i första sväng och skulle han få styra och ställa som han vill där framme i täten så tror jag att Royal T.N. blir svår att plocka ner.

Vid gardering kan 1 Chocoboy som har ett fint utgångsläge här vara tänkbar. Han blev skadad efter den senaste starten i augusti så han har varit borta länge och han behöver säkert ett par lopp i kroppen innan toppformen infinner sig. Han kan öppna bra men jag tror inte att det är aktuellt att köra i ledningen men får han luckan från vinnarhålet så kan han överraska.

6 Imagine Boko gjorde comeback efter en tids frånvaro senast och fick då trava en stor del av loppet utvändigt om den ledande Gordon Mearas och orkade inte hela vägen så han fick nöja sig med femteplatsen i ett lopp som vanns av Merritt. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten så kan Per Lennartsson servera honom en fin löpning så kan han utmana om en framskjuten placering här men han får ses främst som ett platsbud.

I övrigt så har nummer 2 Indy D. som var blek och utgick näst senast på Färjestad en del anhängare. Han var bättre gången efter det när han höll farten okej till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Gold Twister men nej jag tror han får svårt att räcka till seger.

Min Vinnare: 3 Royal T.N.
Spets efter 500m: 3 Royal T.N.
Skrällen: 6 Imagine Boko
Ranking: A 3 B 1,6,11,2,10,4 C 9,12,8,7,5
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-6
Påskägget - Stolopp över 2640 meter och jag har spikat nummer 14 Unique Juni som har levererat flera toppinsatser i Frankrike under vintern. Senast så var hon ute i stoeliten på Solvalla och svarade då för en femstjärnig prestation när hon travade i dödens på den ledande Ultra Bright och såg stark ut och när ledaren sedan tappade stilen och galopperade i slutsvängen så satt hon i spets och från den positionen så höll hon sedan starkt men fick ge sig kort före mål mot en vasst avslutande I Love Paris. Tufft läge nu med många hästar att runda men det är lång distans så strular det inte för mycket på vägen så tror jag hon blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 13 I Love Paris som besegrade min spik efter en härlig avslutning senast vara tänkbar. Får hon gå med i en bra rygg och få spara speeden så länge som möjligt så kan hon dyka upp långt framme igen.

10 Adi Gallia kommer ut i första starten sedan januari så formen nu är oviss men hon brukar gå rätt bra efter vila. Springspår på tillägg här så vid en lyckad start så borde hon kunna ramla ner i en vettig position och helst ska hon ha ett lopp i ryggar innan hon går till attack men får hon sitt lopp så kan hon ha vissa möjligheter här men hon får ses främst som ett platsbud. Barfota runt om nu är en fördel.

Min Vinnare: 14 Unique Juni
Spets efter 500m: 1 Catwalk Ima
Skrällen: 1 Catwalk Ima
Ranking: A 14 B 13,10,1,5,9,2,12,3 C 4,11,8,6,7
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 9 Linus Boy var ute i ett litet fält på Solvalla för tre starter sedan och tog då över ledningen efter en bit och sedan så blev det en rätt enkel seger. Senast så tog han över ledningen med dryga varvet kvar till mål och såg segerfarlig ut i slutsvängen men då tappade han stilen och galopperade bort sig. Bakspår över kort distans nu men felfri här och om Örjan Kihlström kan hitta en bra rygg att gå i så har han en vass avslutning att ta till så han ska räknas tidigt.

2 Minnestads El Paso har gjort fina insatser nere i Frankrike under vintern. I comebacken på svensk mark senast så avslutade han starkt till andraplatsen bakom Picasso. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara vassare till den här starten och från ett trevligt utgångsläge här så kan han få ett passande lopp i den främre träffen och när Rebecca Dahlén som kör hästen väljer att sätta in attacken så kan han blanda sig i segerstriden här. Tanken är att han ska tävla barfota runt om nu.

Vid ytterligare gardering kan 5 Michelangelo Ås som gav ett härligt formbesked när han spurtade in som tvåa i ett V86 lopp som vanns av Even's Cool Boy senast vara tänkbar. Han kan öppna rätt så vettigt så kan Anders Eriksson som kör hästen få till en bra styrning så kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 9 Linus Boy
Spets efter 500m: 7 M.T.Insider
Skrällen: 11 Mellby Drake
Ranking: A 9,2 B 5,11,1,12,6,10 C 7,4,3,8
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:55  Real Madrid - Shakhtar
Fotboll - Champions League - BLGM
1.90
19:00  Södertälje - Karlskoga
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.60
21:00  Midtjylland - Atalanta
Fotboll - Champions League - 2 asian hcp -1
2.08
21:00  Manchester City - Porto
Fotboll - Champions League - 1 asian hcp -1.5
1.725
21:00  Man City - Porto
Fotboll - Champions League - City ö 4,5 ins
1.83
21:00  Bayern M - Atletico Madrid
Fotboll - Champions League - Under 3 mål
1.76
21:00  Ajax - Liverpool
Fotboll - Champions League - Ö 1,5 mål 1:a hl
2.05
18:55  Rapid Wien - Arsenal
Fotboll - Europa League - BLGM
1.75
18:55  Napoli - AZ Alkmaar
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -2
2.06
19:00  Rögle - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.88
19:00  HV71 - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.90
21:00  Tottenham - LASK
Fotboll - Europa League - 1 asian hcp -1,5
1.93
21:00  Celtic - Milan
Fotboll - Europa League - 2
1.85
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
18:55  Europatipset Tips Onsdag 21 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
20:30  V86 Jägersro / Solvalla 22/10
Insats: 864 kr - DrTrav
21:40  DD tips Jägersro & Solvalla
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming