DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Halmstad 19/12

17 December 2020 - 22:14

Lördagens V75-tävlingar arrangeras i Halmstad. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 6 Nadal Broline i tredje avdelningen och 5 Nouba Mom i den fjärde avdelningen.

V75 Tips Halmstad Lördag 19/12
V75-1 1,4,5,6,9,10
V75-2 1,4,5
V75-3 6 Nadal Broline
V75-4 5 Nouba Mom
V75-5 1,2,4,5,8,9,10,11
V75-6 2,5,10,11,13
V75-7 5,6,10

2160 rader x 0,50 = 1080 kr

DD Tips Halmstad Lördag 19/12
DD1: 2,10,11
DD2: 5,6,10

9 rader x 30 kr = 270 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m auto
5 Astronascente Zac är en stabil förvaring som gör det bra varje gång. Han är kvick iväg bakom bilen och är min tidiga ledare av loppet. Skor är den balans han vanligtvis tävlar med vilket är ett plus. Astronascente Zac gick bra i den senaste starten och slutade tvåa då via 11,4 sista 400m. Nu med läge på ledningen direkt blir han min förstahäst i loppet.

6 Sweetman har visat fin form en längre tid. Sweetman är härdad i tuffa sammanhang, för fyra starter sedan gick man i rygg på Hail Mary och gick i mål som fyra. Han fungerar med skor och är också kvick iväg från start, men frågan är om man kan ta en längd på invändiga konkurrenten? Han går bra bakifrån också så ledningen är inte ett måste för att vinna loppet.

9 Quantum Roc har inför kvällens start fått fyra lopp i kroppen efter vila och han har dessutom gjort det bra i samtliga starter. Med formen på topp kommer hans vassa avslutning bita bra, framförallt om båda ovannämnda ställs mot varandra i en utdragen spetskörning. Pass upp ikväll.

Vill även nämna 10 Don Cash som är urstark och gör ikväll sin fjärde starten för Stall Kolgjini. Man står på tur för seger och den skulle mycket väl kunna komma idag. Plockas med på systemet.

Min Vinnare: 5 Astronascente Zac
Spets efter 500m: 5 Astronascente Zac
Skrällen: 9 Quantum Roc
Ranking: A 5,6 B 9,10,4,2,1,7,8 C 4,12,3,11

V75-2 2140m volt
4 Speed Vici har bra kunnande för den lägsta klassen. Denna fyraåringen vann på bra sätt från ledningen i den senaste starten via 12,5 sista varvet. Starten innan satt man fast med sparade krafter. Idag ser det upplagt ut för ledningen igen och då är det omöjligt att han upprepar bedriften från senaste starten. Speed Vici har en hög segerprocent på 36% 2019-2020. Kliver bara denna fyraåringen iväg bra från start så är segerchansen hög idag. Förstahäst för mig.

5 Global Bergkamp är ytterligare en vinnartyp, han är tre år och har vunnit en tredjedel av sina starter. Inför idag har man dock inte startat på två månader då han haft problem med en hovböld. Enligt stallet har man ändå siktat mot detta loppet, och ska enligt rapporterna vara väl iordning inför loppet. Tidig på systemet.

2 Take It Easy Tour har visat fin form, i den senaste starten avslutade bra på V75, 13,5 sista 700m ute i spåren och gick i mål som trea. Skulle man komma iväg hyggligt från start är man med och gör upp om segern här idag.

Min Vinnare: 4 Speed Vici
Spets efter 500m: 4 Speed Vici
Skrällen:
Ranking: A 4,5,2 B 8,11,12,6,9 C 3,7,10

V75-3 1640m auto
I denna avdelningen hittar vi kvällens första spik, 6 Nadal Broline. Den här tioåringen behöver ingen närmare presentation med bland annat en seger i Årjängs Stora Pris och en andraplats i Elitloppet som främsta triumfer på sitt CV. I den senaste starten meddelade Björn Goop att det skulle bli ett snällt upplägg, det var comeback då och man gick okej tillslut. Man var både före Generaal Bianco och Pastore Bob som man möter ikväll i den starten. Nu med det loppet i kroppen bör formen vara framflyttad för Nadal Broline. Det är skapligt motstånd och oavsett löpning scenario så ska Nadal Broline ha en bra segerchans. Spik för mig.

Motbud
1 Generaal Bianco kommer från tveksam insats i den senaste starten. Man är kvick iväg från start och lär kunna hålla upp ledningen även om man från stallet aviserar att man kommer släppa till den som är först framme, Pastore Bob eller Nadal Broline kanske? Oavsett så är man garanterad en fin resa och ett givet streck för den som garderar.

9 Dragster kommer senast från en seger i silverdivisionen, såklart hårdare emot idag. Men med formen på topp kommer det säkert räcka långt även idag.

Min Vinnare: 6 Nadal Broline
Spets efter 500m: 3 Pastore Bob
Skrällen: 1 Generaal Bianco
Ranking: A 6 B 3,1,9,5,4 C 10,2,12,7,11,7

V75-4 2140m volt
Väljer även att ta ställning och spika i denna avdelningen, 5 Nouba Mom. Hon vann på ett imponerande sätt i Sverigedebuten i den senaste starten. Jerry Riordan som tränar låter väldigt optimistisk inför dagens start kring, det var bara positiva lovord gällande Nouba Mom som meddelades från stallet. Nouba Mom har inte varit något extra hemma i Belgien men nu hos tränaren Jerry Riordan har denna treåring visat en helt annan inställning och fart. Hon är kvick iväg från start och med bara fem ekipage på startvolten sitter Nouba Mom i ledningen direkt och därifrån är man hästen att slå för övriga. Spik.

Motbud
4 Valeria Wareco kommer till dagens start med en färsk seger med sig i bagaget, man vann enkelt från ledningen med sparade krafter. Detta fyraåriga sto får även Peter Ingves i vagnen för första gången vilket jag ser som ett plus. Med formen på topp och kuskförstärkt inför ikväll är hon främsta motbudet till min spik.
  
7 Bring Me Money är skrällen för mig, hon går från klarhet till klarhet och med det helstängda huvudlaget som hon har haft i de två senaste starterna så har Bring Me Money hittat ytterligare en växel. En seger och en andraplats på de två senaste starterna och med en formkurva som pekar rakt upp så ska hon inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 5 Nouba Mom
Spets efter 500m: 5 Nouba Mom
Skrällen: 7 Bring Me Money
Ranking: A 5 B 4,7,11,2,14,10,3,9,1 C 6,15,13,12,8

V75-5 2640m auto
Ett öppet lopp där 11 Kick The Dust Ås blir knapp förstahäst. Denna fyraåring stod för en rapp avslutning i senaste starten, är man lika bra idag kommer man vara med i segerstriden här. Dock finns det många faktorer som kommer påverka detta lopp. Distansen är ingen fördel för min tipsetta och det får inte strula för mycket för Kick The Dust Ås ifrån detta utgångsläget. Men för mig står Kick The Dust Ås på tur för seger och med bra form är man högst seger aktuell i dagens start.

9 Galantis draget för mig, han är segerlös under säsongen. Men Galantis har varit ute i tuff konkurrens i nästan varje start. Stött på Aramis Bar, Power, Ecurie D och Hail Mary för att nämna några. Konkurrenter av den kalibern finns inte med i dagens startfält. I den senaste starten gjorde man comeback efter ett tävlingsuppehåll på två månader, då avslutande man sista varvet på 10,5. Nu lär formen vara framflyttad ytterligare och till enbart 8% som Galantis är spelad till i nuläget är spelvärdet högt.

2 Love Håleryd kommer med en seger i bagaget till dagens start efter att stått för en vass avslutning i den senaste starten. Denna femåring från Peter Untersteiner gynnas av den längre distansen men samtidigt är han ny i klassen. Men från ett fint utgångsläge är man garanterad en fin resa och ska inte nonchaleras vid gardering.

Vill även nämna 1 Bear Hope som kan få ett perfekt lopp i rygg på ledaren härifrån. Senaste starten är bara att glömma då inte banan alls passade denna sexåring. Skulle luckan uppenbara sig under dagens start finns en vass avslutning att tillgå.

Min Vinnare: 11 Kick The Dust Ås
Spets efter 500m:
Skrällen: 9 Galantis
Ranking: A 11,9 B 5,2,1,8,4,10,12,3 C 6,7

V75-6 2140m volt
10 Wild Love var en besvikelse återigen på Solvalla när man efter att hamnat perfekt till inte kunde något speciellt till slut. Hon visade återigen att hon inte trivs på Solvalla. Men enligt stallet känns allt bra hemma i träning och med en normal prestation är Wild Love med i segerstriden idag. Knapp förstahäst för mig.

2 Kali Smart stod med samma läge som idag i den senaste starten och då satte hon personligt rekord ifrån ledningen och vann loppet. Hon hade heller inte startat på en månad då och jag tror säker formen är framflyttad ytterligare något till dagens start. Tidig ledning väntar även idag och därifrån är man hästen att slå för övriga.

Skrällen för mig är 11 Ultra Bright, hon var den som var presterade bäst av de fyra hästarna på tillägg som möttes i förra starten. Det var ett formbesked när man med en fin resa invändigt i fin stil kunde passera mållinjen som trea. Hon är även kvick från start och skulle man hitta en vettig position från start ska man inte nonchaleras här. Tidig på systemet.

5 Beluga West är också intressant, hon har stått för bra prestationer utan att få vinna på slutet. Formen är bra och kapaciteten finns för att vara med och göra upp om segern idag.

Min Vinnare: 10 Wild Love
Spets efter 500m: 2 Kali Smart
Skrällen:11 Ultra Bright
Ranking: A 10,2 B 11,5,13,9,1,12,6,7 C 15,3,8,4

V75-7 2640m auto
10 Farlander Am är min givna försthäst i detta loppet. Han har klättrat i klasserna under året och imponerat i sina framträdanden. Senaste förlusten kom när man fick trava med pugntering större delarna av loppet. Är formen bara där till dagens start kommer konkurrenterna få svårt att rå på denna femåring hos Johan Svensson. Det är hemmaplan och Johan Svensson som tränar vill säkert visa upp sin guldklimp i fin författning. Det finns dock ett frågetecken inför denna starten och det är hur Farlander Am hanterar skotvånget? I de tolv senaste starterna har nämligen Farlander Am startat barfota runt om och enda segern med skor på hovarna kom i karriärens blott första start.

5 Zap di Girifalco rullade över i passgång i den senaste starten, det såg ut att vara segern som försvann då för Björn Goops femåring. Idag kanske det är revansch att utkräva? Han är kvick iväg från start och är min tidiga ledare av loppet. Från stallet meddelar man att Zap di Girifalco känns fin hemma i träning och bör med bra spår vara med långt framme idag. Tidig bakom min förstahäst.

Skrällen för mig är 12 Staro Leonardo. I den senaste starten passade det inte alls att gå utvändigt om ledaren då Staro Leonardo vek ner sig tidigt. Men dessförinnan har man stått för två mycket fina prestationer på V75. För två starter sedan gick man 12,5 sista 800 ute i såren. Distansen idag ser jag som en fördel och hittar man bara en vettig position från detta utgångsläge så är man en outsider om min tipsetta skulle ha en sämre dag.

Min Vinnare: 10 Farlander Am
Spets efter 500m: 5 Zap di Girifalco
Skrällen: 6 Staro Leonardo
Ranking: A 10,5 B 6,1,4,2,9 C 7,3,8,11,12

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bröndby - Viborg
Fotboll - Superliga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.85
19:00  Örebro - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian -1
2.15
19:00  Varberg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
2.25
19:00  Norrby - Västerås
Fotboll - Superettan - 1
1.95
10:00  Nya Zeeland dam - Sverige dam
Fotboll - OS - 2 asian -2,5
2.01
18:00  Omonia - Dinamo Zagreb
Fotboll - CL-kval - 2
1.83
18:00  HJK - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - Under 2,5 mål
1.92
04:00  Hall - Strickland
Annat - UFC - Hall vinnare
2.70

Livestreaming