V75 Tips Halmstad 24/4

Publicerad på 22 Apr 2021 - 22:15

DrTrav

DrTrav

22 Apr 2021 - 22:15

Lördagens V75-tävlingar arrangeras i Halmstad. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 3 Kali Smart i fjärde avdelningen och 7 Cyber Lane i den avslutande och sjunde avdelningen.

V75 Tips Halmstad Lördag 24/4
V75-1 3,11
V75-2 1.7.11
V75-3 2,3,4,5,7,8,10,12,14
V75-4 3 Kali Smart
V75-5 1,2,4,5,6,7,9,11,12
V75-6 1,2,4,5,7
V75-7 7 Cyber Lane

2430 rader x 0,50 = 1215 kr

DD Tips Halmstad Lördag 24/4
DD1: 1,2,4,5,7
DD2: 7 Cyber Lane

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m volt
3 Beartime blir min förstahäst i ett silverförsök som inte är det tuffaste vi sett på pappret. Helena Edlunds tränar denna sexåring som har firat fina triumfer på V75 på slutet. Man hade två raka segrar inför V75-finalerna på Solvalla, då såg man ut att vara på väg mot en andraplats men en galopp förstörde den dagen. Ikväll har man ett bra utgångsläge och man bör sitta bra på det direkt ifrån start. Jag är inne på att man även kan köra sig till ledningen tidigt och väl där är man hästen att slå för övriga.

Men jag väljer att dubbla systemet med 11 Vikens High Yield som jag nästan alltid tjatar om. Vilket också givit en del glädjande stunder, denna numera sjuårige valacken hade ett fjolår som måste ses som succe. Man sprang in nästan 850.000kr och stod för nio segrar. Än så länge är man dock segerlös i år men nu har man fått två lopp i kroppen och formtoppen borde vara nära. Så sent som i lördags gick man 10,3 sista 1000m i ryggar efter att gjort bort sig med galopp dessförinnan. Love You avkomman bör nu med sina två genomkörare vara ytterligare förbättrad till dagens start och ska räknas tidigt.

Söker man ytterligare streck är 9 Royal Navy Neo tidig. Man kommer till dagens start med två raka segrar och i den senaste starten travade man nytt rekord. Detta är en sjuåring som inte kom upp till sin rätta nivå under förra säsongen. Men nu i år har man visat andra takter och med formen på topp är man ett givet streck om man garderar bredare i den här första avdelningen.

Nämner även 1 Payet D.E. som idag fått ett intressant utgångsläge. Man är garanterad en fin resa och ska inte nonchaleras vid bred gardering. Skulle kunna få loppet idag.

Min Vinnare: 3 Beartime
Spets efter 500m: 3 Beartime
Skrällen:
Ranking: A 3,11 B 9,1,6,10,7,4 C 5,8,2

V75-2 2140m auto
1 Wingait Henke är en fyraåring som imponerar varje gång han startar och Håkan K Persson som tränar har verkligen ett framtidslöfte på gården. På sina sex starter i karriären har man tagit fem segrar och en tredjeplats. I den senaste starten gjorde man mini comeback och det blev en enkel seger direkt från ledningen. Nu med ett lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en del och blir inte innerspåret en fälla här kommer Wingait Henke bli svårslagen. Enda gången segersviten brutits är när man haft spår ett och inte lyckats hålla upp ledningen. Men nu med lite mer erfarenhet kanske även startsnabbheten utvecklats. Given förstahäst.

11 Yuvaraj var nära segern på V75 för två starter sedan, men man blev utkontrad av Condior precis före mållinjen. Dessförinnan hade man två raka segrar på kontot. I den senaste starten var det final i klass-ll och från ett tufft utgångsläge avslutade Yuvaraj rappt via 10,1 sista 700m i mersmakande stil. Med lite klaff längs vägen idag kommer man fälla många över upploppet pånytt.

Framhåller även 7 Digital Eye som blir bättre och bättre i Björn Goops träning. I den senaste starten gjorde man det bra som trea på V75. Skulle det lösa sig med positionerna härifrån är man inte oäven och ska inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 1 Wingait Henke
Spets efter 500m: 1 Wingait Henke / 3 Stig Brodde
Skrällen: 7 Digital Eye
Ranking: A 1 B 11,7,9,8,2,3,5,12 C 6,4,10

V75-3 2140m volt
7 Domingoa kommer med en färsk seger på V75 i bagaget till dagens start, senast vann man från ledningen i bra stil. Detta är ett fyraårigt sto som verkligen visat att hon trivs som bäst i ledningen. Samtliga tre segrar i karriären är nämligen tagna från just ledningen. Ikväll har man ett intressant springspår och träffar kusken Stefan Persson starten kan man mycket väl hitta till ledningen idag och ifrån den positionen vet vi att Domingoa biter ifrån sig bra. I ett öppet lopp blir detta min förstahäst.

12 Ultra Bright vann ett Diamantstoet försök för två starter sedan, då gick man en vass avslutning och visade att hon fortsatt tillhör de bästa stona i landet. I finalen senast strulade det en del med positionerna längs vägen och när tempot var lågt där framme kunde hon inte göra mycket ifrån kön. Men intrycket i loppet var bra och hon lyste form. Med bättre klaff längs vägen idag kommer man pånytt blanda sig i segerstriden trots sitt dubbla tillägg.

10 Darah Bibo var läcker att skåda vid segern senast och kommer med absolut toppform till dagens start. Hon kanske fungerar som allra bäst när man får vara med i främre träffen och gasa hela vägen men Darah Bibo har tidigare visat att hon även kan vinna lopp som dessa. Tränaren Peter Untersteiner låter uppåt och hon är ett givet streck på kupongen.

Vill även nämna skrällen 8 Diversity Pellini som gjorde det bra för två starter sedan när man var nära att skrälla till på V75, men man fick nöja sig med andraplatsen. I den senaste starten står det en nolla i programmet men prestationen i sig var bra i skymundan. Diversity Pellini behöver givetvis en del tur längs vägen men till 2% är man en kantboll som är värd att betala för om man garderar på.

Min Vinnare: 7 Domingoa / 1 Valeria Wareco
Spets efter 500m: 7 Domingoa
Skrällen: 8 Diversity Pellini
Ranking: A 7,12 B 10,8,2,3,14,4,5 C 6,1,9,13,11,15

V75-4 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 3 Kali Smart. En fyraåring som i den senaste starten gjorde årsdebut och hon gjorde det klart bra som trea då efter att ha avslutat sista 800m via 12,4. Kali Smart bör ha gått framåt en hel del med det loppet innanför västen. Hon visade redan under förra säsongen att detta är en individ som är rejäl och duger i tuffa sammanhang. Hon öppnar bra från start om man laddar iväg och här tror jag kusken Dante Kolgjini är angelägen om att försöka komma till ledningen. Jag är inne på att Kali Smart släpps till ledningen och väl i den positionen ska det vara toppchans. Man kan även vinna loppet från andra positioner. Jag tar ställning och spikar.

Motbud
11 Zante Grif gjorde första starten för Svante Båth näst senast, och man gjorde det “bara” okej efter ha fått en fin resa invändigt. Men i den senaste starten såg hon förbättrad ut och kunde enkelt gå undan till en seger från ledningen. Nu har man ett tufft utgångsläge med bakspår, men skulle det bli tempo på loppet kommer hon passera många över upploppet. Är ett givet motbud till min spik om man garderar.

Nämner även 2 La Mauresque som är kvick iväg från start och är den som troligtvis kommer ta hand om ledningen initialt. Släpper man sen fram min spik skulle man kunna få loppet i rygg på ledaren med lucka in på upploppet. Formen är bra, för två starter sedan satte man nosen först över mållinjen och i den senaste starten gick man i mål som tvåa med krafter kvar efter att tarvat i rygg på ledaren. En skräll vid gardering.

Min Vinnare: 3 Kali Smart
Spets efter 500m: 3 Kali Smart
Skrällen: 2 La Mauresque
Ranking: A 3 B 11,2,10,7,5,1 C 4,6,12,9,8

V75-5 3140m auto
2 Digital Indy är intressant spelmässigt i omgången. Denna fyraåringen gör idag sin tredje start för sin tränare Ola Karlsson och efter två andraplatser står man på tur för seger. I debuten för Ola fick han offra några speeder under loppet och höll trots detta bra som tvåa bakom Ganyboy. I den senaste starten avslutade han mycket bra efter att ha fått en dålig rygg genom sista sväng. Stallformen verkar det heller inget fel på, så sent som på V86 i Onsdags selade Ola Karlsson ut skrällen Taxi Out som tog en imponerande seger från bricka tio. Nu har man ett betydligt bättre utgångsläge med Digital Indy. Det låter även bra från stallet inför dagen start. Intressant förstastreck till 5%.

4 Made of Stars gjorde det bra som tvåa bakom Easy Cash i den senaste starten. Detta är en femåring som är mer stark än snabb och det är intressant att Björn Goop kör hästen för första gången. I ett öppet lopp över 3000 känns detta som ett tidigt segerbud.

Framhåller även 6 Bara du Chene som verkligen imponerat på slutet, han har fyra raka segrar på kontot. I den senaste starten fick man hjälp av hårt tempo och kunde med ett rappt slutvarv avgöra loppet tidigt. Formen är på topp och även om det är debut över 3000m idag så har man imponerat vid segrar över 2600m tidigare. Givet streck på kupongen.

12 Aragorn As har nu gjort två starter för sin tränare Timo Nurmos. Det har resulterat i en seger och en tredjeplats. Man har idag fått ett tufft utgångsläge men detta är en tuff och rejäl femåring som inte går att nonchalera när toppformen närmar sig.

Min Vinnare: 2 Digital Indy
Spets efter 500m:
Skrällen: 12 Aragorn As
Ranking: A 2,4,6 B 12,1,11,9,7,5 C 3,8,10

V75-6 1640m auto
2 Zaffiro Jet kommer med en färsk seger på V75 i från den senaste starten. Då öppnade man kvickt och höll upp ledningen trots flera startsnabba i loppet, men man släppte sen ifrån sig den positionen i ett andraskede och fick istället positionen rygg på ledaren. Det visade sig bli ett genidrag då Zaffiro Jet kunde spurta snabbt via Open-Stretch och vinna loppet. Till dagens start har man fått ett perfekt utgångsläge och över kort distans kommer det kunna gå riktigt snabbt idag. Zaffiro Jet är den troliga ledaren av loppet och i den positionen kommer man bli svårslagen.

5 Bordeaux S. har varit nere i Frankrike över vintern och införskaffat sig hårdhet. I den senaste starten var det comeback på Svensk mark och denna Orlando Vici-valacken visade direkt att man kommer bli att räkna med framöver. Nu med lopp i kroppen bör formen vara framflyttad en del och ska ses med bra segerchans i loppet trots att det finns risk man får göra jobbet själv. Bordeaux S. vann en V75-final med Magnus A Djuse under förra säsongen och är ett givet streck på kupongen idag.

Skrällen är 1 Upstate Face som besitter en bra grundkapacitet. I den senaste starten kom man aldrig riktigt in i loppet. Men ikväll har man en spännande uppgift då motståndet är enklare. Man rycker samtliga skor för första gången i livet vilket är spännande och även om ledningen idag känns långsökt så kommer man få ett bra lopp i rygg på ledaren och till endast 3% ska man inte nonchaleras vid gardering.

Min Vinnare: 2 Zaffiro Jet
Spets efter 500m: 2 Zaffiro Jet
Skrällen: 1 Upstate Face
Ranking: A 2,5 B 1,4,7,3,11,6,10,11 C 12,9,8

V75-7 2140m auto
Här hittar vi omgångens andra spik, 7 Cyber Lane. Han årsdebuterade i den senaste starten och gjorde det mycket bra som tvåa bakom Racing Mange som vann loppet. Även om Racing Mange fick det bättre loppet så närmade sig Cyber Lane hela upploppet och prestationen var femstjärnig. Nu med lopp i kroppen bör formen vara ytterligare förbättrad och vi kan vänta oss en minst lika bra prestation här. Jag är inne på att man kommer kunna följa med utanpå Chief Orlando från start och sen få överta ledningen i ett andraskede. Lyckas man med det känns loppet över. Men skulle det inte bli ledningen för Cyber Lane så finns kunnande och kapacitet för att vinna loppet på andra sätt också. Det är även aviserat barfota runt om till dagens start. Cyber Lane jagar en rosa biljett i loppet och jag spikar.

Motbud
2 Handsome Brad var nedsatt av en halsinfektion i den senaste starten vilket påverkade honom och hans prestation i loppet vilket gör att formen är något svårbedömd till dagens start. Handsome Brad mötte Cyber Lane i Östersund förra året, då hade Cyber Lane spår invändigt och den gången lyckades inte Handsome Brad ta en längd på honom. Nu är positionerna ombytta och det ska blir spännande att se vilken taktik kusken Carl Johan Jepson tar sig an loppet idag. Oavsett är detta främsta motbudet till min spik och det är ett givet streck på kupongen om man garderar.

Nämner även 12 Aetos Kronos, men visst känns det som att spår 12 i Gulddivisionen inte ska gå. Men detta är en undantagshäst som visat att han är något extra. Tränaren Jerry Riordan skulle inte plocka ut honom i dagens lopp om han inte var i ordning. Skulle det bli körning på loppet ska man inte nonchaleras trots sitt utgångsläge. Ska streckas vid gardering.

Min Vinnare: 7 Cyber Lane
Spets efter 500m: 7 Cyber Lane
Skrällen: 12 Aetos Kronos
Ranking: A 7 B 2,12,9,6,1,4,3,5 C 8,10,11

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto