V75 Tips Halmstad 3/4

Publicerad på 2 Apr 2021 - 21:01

DrTrav

DrTrav

2 Apr 2021 - 21:01

V75 på lördag går av stapeln i Halmstad och jag tycker mig ha hittat två spikar som borde vara huvudet högre än sina konkurrenter. Jag spikar 15 Farlander Am i V75-3 samt 7 Suarez i V75-4.

Nedan följer min lösning på omgången.

V75 Halmstad Lördag 3/4
V75-1 1.2.3.7.9
V75-2 1.6.8.12
V75-3 15 Farlander Am
V75-4 7 Suarez
V75-5 2.5
V75-6 1.2.4.6.7.8.9
V75-7 2.4.5.6.9.12.14.15

2240 rader x 0,59 = 1120kr


Dagens Dubbel Halmstad 3/4
DD-1 2.4.6.7
DD-2 4.14

8 rader x 30kr = 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 1640m Auto
3 Darah Bibo radar upp topplaceringar och har aldrig varit sämre än trea på sju försök när hon har tävlat i den amerikanska sulkyn. Hon kan öppna snabbt från start och skulle hon lyckas med att ta sig förbi 1 Galant Sisu från start borde det vara en toppchans att vinna det här loppet. Det kan dock bli svar invändigt och jag är inte alls övertygad om att hon hittar ledningen och då kan det bli en tuffare resa.

1 Galant Sisu borde ha en vettig chans att hålla upp sitt innerspår och försvara ledningen från start och från den positionen har hon gjort sina klart bästa lopp och hon brukar höja sig markant när hon får trava i spetspositionen. Man verkar spara på barfotabalansen och även om hon tävlar bra även med skor känns hon snäppet vassare när hon får tävla utan skor. Från ledningen över kort distans blir hon svårslagen oavsett.

9 Appaloosa gör alltid bra insatser och läget behöver inte vara fel då hon går klart bäst i ryggar när hon får spara på sin speed. Kan hon följa med i snabba startryggar direkt och hitta en bra position blir hon svår att stå emot över upploppet.

7 Divane Godiva har också en vass avslutning när hon får spara på sin speed och kommer säkerligen vara med och ta en framskjuten placering.

Streck även för 2 Sunday Sonata som har högt kunnande men som söker efter formen. Hon är anmäld barfota nu och det kanske kan få hästen att tända till. Som ospelad är hon värd en markering på min kupong.

Min Vinnare: 3 Darah Bibo
Spets efter 500m: 1 Galant Sisu/3 Darah Bibo
Skrällen: 2 Sunday Sonata
Rankingen A: 3.1.9.7 B: 2.4.6.5 C:10.8

V75-2 2140m Auto
12 Joker of Steel var fantastisk fin i årsdebuten där han vann mycket enkelt. Precis som nu hade han ett besvärligt utgångsläge men han lyckades hitta ett bra slagläge i andraspår och när han väl gav sig i väg med 400 meter till mål bet det riktigt bra ute i spåren och han vann åkandes efter en snabb avslutning. Motståndet hårdnar till den här starten men med tanke på det fina formintrycket senast är det en bra chans till ytterligare en seger trots det besvärliga läget.

1 Trix for Free är snabb från start och lyckas han hålla upp innerspåret blir han inte lätt att besegra från ledningen. Senast var han inte alls på topp och såg seg ut loppet igenom och tappade mycket till slut men det var fel förutsättningar den gången och han kommer säkerligen vara bättre den här gången om han får trava i ledningen.

6 Global Bergkamp är en talangfull fyraåring som gjorde flera bra prestationer under fjolåret. Senast gjorde han comeback efter en längre frånvaro och han spurt i årsdebuten var mycket bra och med rätt resa kan han spurta ner samtliga här.

8 Happy Few är en Ready Cash avkomma som besitter ett högt kunnande. Det är väl ingen häst som radar upp segrar men han gör alltid ett gott dagsverke och att han är anmäld med barfotabalans för första gången i karriären känns klart intressant om så blir fallet.

Min Vinnare: 12 Joker Of Steel
Spets efter 500m: 1 Trix for Free/2 Mästarnas Mästare
Skrällen: 8 Happy Few
Rankingen A: 12.1.6 B:8..5.4.2.11.9.10 C:3.7

V75-3 2640m Volt
15 Farlander Am var fantastisk fin under fjolåret och han radade upp segrar och vann hela sju lopp. På tolv starter missade han prispallen vid endast ett tillfälle och det ser ut som att det är mycket bra chans till ytterligare en seger i raden nu. Det är förvisso årsdebut men han var bra direkt efter vila förra året och tog tre raka segrar. Här står han för klassen i gänget och trots 40 meters tillägg ska det vara en toppchans att runda samtliga ekipage.

Motbud
5 Quite Special har visat upp ett härligt formintryck på slutet och kommer med stor sannolikhet ta en framskjuten placering den här gången. Senast satt han fast långt ner i andra spel över upploppet och fick aldrig riktigt chansen. Intrycket var dock bra mellan hästar och näst senast gick han en snabb avslutning till en andra plats. Jag tror att Quite Special är snabbast fram för att få överta ledningen och skulle Farlander Am ha en dålig dag av någon anledning kan det räcka hela vägen.

8 Gravity Pace har också visat form på slutet och har fått ett passande läge och ser ut att kunna sitta bra till omgående. Han har inte alltid aktionen med sig men om han fungerar fullt ut finns det ett högt kunnande även om han normalt sett inte räcker till mot favoriten.

Min Vinnare: 15 Farlander Am
Spets efter 500m: 5 Quite Special/15 Farlander Am
Skrällen: 8 Gravity Pace
Rankingen A:15 B: 5.8.9.7.4.10 C: 1.6.11.3.2.12.14.13

V75-4 2140m Auto
7 Suarez är ett förvandlingsnummer som Robert Bergh har gjort ett lysande jobb med och han har radat upp fem raka segrar. Hästen är väldigt snabbt från start och trots sitt sjundespår borde det vara en toppchans att hitta till ledningen även den här gången. Även om han inte kan spetsa av egen kraft borde det finnas så pass mycket respekt från konkurrenterna med tanke på hur hästen har levererat på slutet och jag tror inte att någon är beredd att svara favoriten.
Väl i ledningen hare jag mycket svårt att se hur hästen ska kunna förlora det här loppet och jag spikar den stora favoriten.

Motbud
2 Twigs Got U gjorde några riktiga starka insatser under fjolåret och har varit bra vid årets två starter.
Senast satt han fast med gott om krafter över mål och med två lopp i kroppen borde han ha gått framåt formmässigt ytterligare. Han är snabb från start och kommer att hitta en bra position omgående och normalt sett är han med långt fram.

12 Awesome Kronos har höga toppar men känns lite bortlottad den här gången och han behöver tempo för att komma in i matchen den här gången. Skulle det bli lite körning där framme slår han de flesta över upploppet.

9 Shapes har fått ett passande smygläge och skulle kan komma igenom vettigt från sitt bakspår har han alltid en vass speed över upploppet och han borde ha tagit ett steg framåt formmässigt med ett lopp i kroppen nu.

Min Vinnare: 7 Suarez
Spets efter 500m: 7 Suarez
Skrällen: 9 Shapes
Rankingen A: 7 B: 2.12.9.3.6.10.4 C:11.8.1

V75-5 1640m Auto
5 Zlatan Knick ska ut över sin favoritdistans och kan öppna riktigt snabbt från start och han är min givna spetsfavorit i loppet. Han öppnar klart Snabbare när han har ett spår lite längre ut på vingen och jag tror inte att någon kan svara ut honom från start och väl i ledningen brukar han växa ytterligare och tävlar han på topp är det normalt sett en bra chans att leda det här från start till mål.

Jag väljer ändå att dubbla mitt system med 2 Kick The Dust Ås som var riktigt bra under hösten och tidig vinter. I årsdebuten var han inte alls på topp och tappade mycket till slut och senast gjorde han bort sig med galopp som gott gåendes över upploppet. Hästens avslutning brukar alltid vara av den högsta kalibern och skulle det bli lite körning om ledningen från start kommer han bli mycket svår att stå emot över upploppet.

4 Arapaho Ghostdance gick riktigt bra på barfotabalansen under fjolåret och att han är anmäld med den balansen för första gången på länge känns som ett klart plus. Raden är inte rolig men han är klart bättre än vad den utvisar och han får ses som ett hett outsiderbud nu.

Letar man en riktig storskräll vill jag varna för 7 Fritjof som verkar vara på väg tillbaka till en hög nivå efter några tuffa år. Hästen tävlade mot kulltoppen som fyraåring men efter det har hästen haft många problem och inte kunnat löpa upp till sin kapacitet. Insatsen senast var klart positiv och han verkar vara på väg tillbaka igen och ska bli spännande att följa framöver.

Min Vinnare: 5 Zlatan Knick
Spets efter 500m: 5 Zlatan Knick
Skrällen: 7 Fritjof
Rankingen A: 5.2 B:4.1.6.7.12.9 C:8.11.3.10

V75-6 1640m Auto
Det känns som att V75-6 kan bli ett väldigt rivigt lopp och det finns flera hästar som kan ladda i väg från start och spetsstriden känns oviss.

4 Tycoon Conway Hall blir ändå min knappa spetsfavorit och normalt sett borde han räcka väldigt långt om han hittar till ledningen. I sin senaste start var han dock direkt blek i ett lopp på Ålborg och han har varit ifrån tävlandet ett par månader och det är trots allt ett litet frågetecken för formen. Det kan även kosta att komma till ledningen med startsnabba hästar både invändigt och utvändigt och han är ändå bara en av flera segerkandidater i ett öppet lopp.

7 Stoletheshow fick trava utvändigt om Sorbet i sin senaste start och även om stallet inte tyckte att han var som bäst för dagen tycker jag att han var klart godkänd. Han har fått två lopp i kroppen nu efter vila och borde ha tagit steg framåt formmässigt och om hästen tävlar på topp ska han ses med klart bra segerchans.

2 Eldorado B är loppets roliga drag. Han är anmäld med barfota runt om för andra gången i karriären och senast han testades med den balansen var han mycket fin när han ledde loppet från start till mål. Skulle han lyckas hålla ut sina konkurrenter från start blir det spännande att se hur långt det kan räcka från ledningen.

6 General Bianco har pausat från tävlandet ett par månader men ingen har väl missat att hästen har ett otroligt högt kunnande när han är som bäst. Han slog hästar som Cyber Lane, Velvet Gio och Milligans School under fjolåret och hittar han ner i ett bra slagläge i andraspår blir han livsfarlig över upploppet. Det blir barfotabalans direkt i årsdebuten och rapporterna från stallet är att han är väldigt laddad hemma i träningen.

Jag betalar för totalt sju hästar på min kupong i ett svårlöst lopp.

Min Vinnare: 7 Stoletheshow
Spets efter 500m: 2 Eldorado B/4 Tyccon Conway Hall
Skrällen: 2 Eldorado B
Rankingen A: 7.4.2.6 B: 8.9.1 C:12.3.11.10.5

V75-7 2140m Auto
4 Kirsi Boko var inte som bäst i sina två senaste starter men han nu varit ifrån tävlandet ett tag och gör debut i regi Peter Untersteiner. Det är en fartfylld dam och hon ska vara väl förberedd för en bra prestation direkt. Hästen är stänkrädd och jag tror att Untersteiner laddar allt som går från start för att lyckas komma till ledningen eftersom hon inte vill ha hästar framför sig. Lyckas han med det tror jag det är en bra segerchans från ledningen.

14 Eight Hour har gjort det bra varje gång på slutet och kommer med toppform till denna start. Nu är det annat läge med bakspår och det behövs lite tur med positioner men hon fungerar precis lika bra bakifrån och strular det inte från läget är hon säkerligen med och slåss om segern igen.

6 Caramelle T.T utmanar om ledningen och lyckas hon ta sig till den positionen ökar segerchanserna markant. Karriärens två segrar är tagna från ledningen och hon höll klart bra från spets i årsdebuten som trea.

5 Kailua Boko Gav ett rejält intryck vid segern senast när hon satte fart i tredjespår och gör hon om den prestationen är hon med långt fram igen.

12 Begum Kronos var bra som femma i ett V75-lopp senast och borde ha gått framåt med ett lopp i kroppen.

Jag streckar totalt åtta ekipage på min V75-kupong.

Min Vinnare: 4 Kirsi Boko
Spets efter 500m: 4 Kirsi Boko/ 6 Caramelle T.T
Skrällen: 12 Begum Kronos
Rankingen A: 4.14 B:6.5.12.2.9.15 C: 3.8.13.1.11

Lycka till med spelet 
Oliver Bergman 

Kommentarer

Logga in för att kommentera.

Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Skapa konto