DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Halmstad Lördag 14/3

11 Mars 2020 - 13:53

Lördagens V75 tävlingar hämtar vi ifrån Halmstad och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-4 på nummer 14 Vikens High Yield som gjorde andra starten i Robert Berghs regi senast. Han tog då enkelt hand om ledningen och släppte sedan till stallkamraten Gomez för att sedan snabbt gå ut och återta ledningen och från den positionen så stack han sedan undan till en överlägsen seger senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten fast det är ett tuffare läge nu med många hästar att runda. Duktig kusk för Magnus A Djuse får chansen i detta ungdomslopp och kan han servera honom en fin löpning så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 3.35 hos 888sport, Unibet, Casumo & LeoVegas

V75 Tips Halmstad Lördag 14/3
Avd 1: 3,5,7,14
Avd 2: 1,10
Avd 3: 2,3,4,7,8
Avd 4: 14 Vikens High Yield
Avd 5: 4,5,9
Avd 6: 1,3,6
Avd 7: 1,2,3,4,9

1800 rader x 0,50 = 900 kr

DD Tips Halmstad Lördag 14/3
DD-1: 3 Grainfield Aiden
DD-2: 1,2,3,4,9

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Diamantstoet, Försök 6 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Rexine hade fyra raka segrar inför den näst senaste starten i ett V75 lopp på Jarlsberg. Hon var då på väg mot en ny seger men hon slog på en galopp med 250 meter kvar till mål då och det var troligen segern som försvann i det läget. Senast på Åby gjorde hon debut på svensk mark och det blev en imponerande sådan när hon la en rejäl press på den ledande Plan B. på den sista bortre långsidan men hon kom aldrig riktigt förbi i det läget men det spelade ingen roll för in på upploppet så krossade hon ledaren. Första gången med Björn Goop upp nu är mycket intressant och här tror jag hon sitter i ett bra slagläge när det ska avgöras så hon ska räknas tidigt här.

5 Sunday Sonata har radat upp bra prestationer under vintern. Senast så var hon ute i Klass II finalen på Solvalla för en månad sedan. Hon fick då en fin resa på innerspår innan hon hittade ut på den sista bortre långsidan och sedan så kom hon med en stark avslutning men hon fick inte tag i Il Duce Boko som avgjorde till seger från dödens så hon fick nöja sig med andraplatsen. Efter det så drog hon på sig en förkylning och stod över en del men om hon inte har tappat alltför mycket på det så kan hon bli att räkna med här. Barfota runt om för första gången nu är mycket intressant.

7 Zacapa Bi är en segervan häst som har lämnat Alessandro Gocciadoros träning och kommer nu ut i en spännande debut för Magnus Dahlén. Kan Carl Johan Jepson få till en bra styrning här så kan hon blanda sig i segerstriden direkt här, 14 Wild Love var ute i ett litet fält på Jägersro senast och där klev hon fram först i andraspår med 1300 meter kvar till mål och från den positionen så höll hon godkänt till tredjeplatsen bakom vinnande Panamera. Här har hon ett tufft läge med 40 meters tillägg och många hästar att runda men kan hon få en del draghjälp under slutvarvet så är hon stark den sista biten. Barfota runt om nu gör henne klart bättre än när hon tävlar med skor.

Min Vinnare: 3 Rexine
Spets efter 500m: 2 Power Vacation
Skrällen: 10 Appaloosa
Ranking: A 3 B 5,7,14,2,1,10,6,15,4 C 9,11,8,13,12
Spela på loppet hos 888sport - bet365 - Unibet - Casumo - Nordicbet - LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Försök 5 i Meeting 2 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat två hästar, 1 First One In tog klar spurtseger senast fast han fick inte behålla segern då domarna ansåg att Sören Boel tog sig ut regelvidrigt så han blev diskad istället. Efter det loppet har han varit struken för han hade ett par kotor som krånglade. Han kan öppna rätt så bra ur volten men det är inte säkert att han kan svara ut springspårshästarna men om det skulle lösa sig med en lucka till slut eller om han kan köra i ledningen så kan han blanda sig i segerstriden så oavsett så ska han räknas tidigt här. Första gången med Johan Untersteiner i vagnen är intressant.

10 Maestro Crowe inledde karriären starkt med fem raka segrar innan det därefter blev två galoppmisslyckanden. Senast så var han ute i ett lopp över lång distans på Halmstad och klev då fram och tog över ledningen med knappt två varv kvar till mål och från den positionen så stack han sedan undan till en klar seger. Han är lite lugnare i voltstart än bakom bilen så här tror jag att det blir ett tidigt avancemang framåt när positionerna är intagna så felfri nu så kan han vinna det här loppet från dödens om det skulle behövas. Erik Adielsson upp för första gången är spännande, vid ytterligare gardering kan 4 Springbank som kommer till den här starten med fin form vara tänkbar. Senast på Åby hade han ett dåligt läge och fick för långt fram till en mycket vass Broad Vision. Fjärdespåret i volten är mindre bra och han kommer troligen tappa mycket till en början men blir det bra tempo på tillställningen så har han en vass avslutning att ta till och då kan det räcka en bit här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 First One In
Spets efter 500m: 1 First One In
Skrällen: 5 Macro Star
Ranking: A 1,10 B 4,5,7,6,3,11,8 C 9,2,12
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V75-3
STL Gulddivisionen, Försök 5 i Meeting 2 över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Zack's Zoomer hade samma utgångsläge på Mantorp för två starter sedan och tog då ledningen in i den första kurvan men Firewire tryckte på utvändigt och då galopperade han bort sina möjligheter. Gången efter det så hade han bakspår men kom med en stark avslutning i skymundan även om det inte räckte till mer än en femteplats bakom Disco Volante som vann det loppet från ledningen. Bättre läge nu än senast då han är startsnabb men det finns flera hästar med i loppet som kan öppna fort så det är ändå inte säkert att det blir någon ledning här men med en fin löpning i den främre träffen så kan han vara med och göra upp om segern här. Barfota runt om och bike nu är ett plus.

8 Disco Volante öppnade sylvasst och tog ledningen från ett spår mitt i banan och sedan blev det en väldigt enkel seger senast. Här har han fått ett spår långt ut istället och det kan kosta mycket kraft att nå ledningen för det finns flera startsnabba hästar invändigt men om Ulf Ohlsson laddar iväg och trycker till så kanske han kan sitta i ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet är mycket vunnet men han tål även att göra en del jobb utvändigt om ledaren om det skulle behövas så oavsett så ska han räknas tidigt här. Barfota fram nu är en fördel.

4 Snowstorm Hanover visade fin form när han blev tvåa bakom Disco Volante senast. Från ett fint utgångsläge här så kan han få ett passande lopp i en vettig rygg och blir det överpace på loppet så har han en vass avslutning att ta till och kan då vara med och utmana om en framskjuten placering här, 7 Night Brodde kommer från en överlägsen spetsseger i just Halmstad. Nu blev det lite fel vid anmälningen för han skulle egentligen ha gått ut i silverdivisionen. Han har spåret innanför den stora favoriten och lyckas Marc Elias svara ut denne och hitta ner i en vettig position så kan han duga en bit mot det här gänget också, 3 Giveitgasandgo var strålande när han blev tvåa i finalen av Olympiatravet bakom Ringostarr Treb och när han vann Fyraåringseliten på Solvalla under elitloppshelgen 2018. Nu har inte startat sedan november 2018 och kommer nu ut i ny regi för Thomas Uhrberg så formen är oviss. Han var väldigt fin i kvalet och han har även gått ett bra banjobb meddelar man från stallet. Löser det sig med positionerna och om ett par av de mer betrodda hästarna skulle ha en sämre dag så kan han bli farlig direkt i comebacken här.

Min Vinnare: 2 Zack's Zoomer
Spets efter 500m: 2 Zack's Zoomer
Skrällen: 3 Giveitgasandgo
Ranking: A 2,8 B 4,7,3 C 10,1,9,6,5
Spela på loppet hos 888sport - bet365 - Unibet - Casumo - Nordicbet - LeoVegas

V75-4
STL Ungdomslopp - Spårtrappa över 2140 meter och jag har spikat nummer 14 Vikens High Yield som gjorde andra starten i Robert Berghs regi senast. Han tog då enkelt hand om ledningen och släppte sedan till stallkamraten Gomez för att sedan snabbt gå ut och återta ledningen och från den positionen så stack han sedan undan till en överlägsen seger senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten fast det är ett tuffare läge nu med många hästar att runda. Duktig kusk för Magnus A Djuse får chansen i detta ungdomslopp och kan han servera honom en fin löpning så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 7 Barista Oak som travade i ledningen i ett Klass I försök i Mantorp senast vara tänkbar. Det var rätt bra tempo på det loppet så han orkade inte hela vägen utan han fick nöja sig med femteplatsen bakom Mellby Guard som var starkast den sista biten. Han är kvick iväg så här tror jag att Gustav Johansson provar mot ledningen och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan han leda loppet länge men jag tror ändå han får svårt att hålla undan för min spik, 9 Tyson Dimanche har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro och kan vara klart förbättrad till den här starten. Blir det lite körning där framme så kan han bli farlig om han kan få smyga med i en bra rygg och få vänta med slutstöten fram till upploppet men han får ses främst som ett platsbud. Barfota runt om och jänkarvagn är ett plus.

Min Vinnare: 14 Vikens High Yiled
Spets efter 500m: 7 Barista Oak
Skrällen: 13 Racing Ribb
Ranking: A 14 B 7,9,13,12,2,15,6 C 8,4,10,1,5,3,11
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V75-5
STL Klass I, Försök 5 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 4 Carlos Ken var vass efter sin startgalopp i Klass II-finalen näst senast. Gången efter det så gick han okej som trea bakom I.T.Inventor. Nu är han ny i klassen men han har ett fint utgångsläge och det blir första gången barfota runt om och dessutom även första gången med ett norskt huvudlag vilket är intressanta förändringar så kan Johan Untersteiner servera honom ett bra lopp i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden här.

5 Four Guys Dream kommer med tre vinster på de fyra senaste starterna. Senast var det bara tre motståndare med i loppet och han klev då ner i rygg på den ledande Take The A.Train innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och då satte han omedelbart klorna i ledaren och stack sedan undan till en överlägsen seger. Bra utgångsläge här och då han är startsnabb så tror jag att Stefan Persson sitter i ledningen in i första sväng och skulle han få bestämma en del där framme i täten så kan han ta ytterligare en seger här, 9 Look Håleryd har gjort en start efter väldigt lång frånvaro. Han fick då en invändig löpning och spurtade sedan klart godkänt på open stretchen men han fick inte tag i Bellmondo som var först i mål utan han fick nöja sig med fjärdeplatsen. Med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Kan han få smyga med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan han duga en bit mot det här gänget. Barfota runt om och bike nu är ett plus.

Min Vinnare: 4 Carlos Ken
Spets efter 500m: 5 Four Guys Dream
Skrällen: 9 Look Håleryd
Ranking: A 4,5,9 B 3,7,6,12,8,1,2 C 11,10
Spela på loppet hos 888sport - bet365 - Unibet - Casumo - Nordicbet - LeoVegas

V75-6
STL Silverdivisionen, Försök 5 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 3 Grainfield Aiden har gjort det bra hela vintern. Senast så hade han som vanligt fått ett dåligt läge men landade utvändigt om den ledande Remarkable Feet efter ett drygt halvvarv och från den positionen så knäckte han ledaren och höll även undan för en bra spurtande Dom Perignon till seger. Nu är utgångsläget för en gång skull vettigt och då tror jag han kan trycka sig till ledningen efter ett halvvarv och skulle så bli fallet så kan han bli svår att fånga in. Skulle det inte bli spets så har han gjort många bra insatser i dödens med så oavsett så ska han räknas tidigt här. Barfota runt om nu kan ge ytterligare en växel.

1 Martin De Bos kördes passivt men avslutade ändå bra i skymundan näst senast. Gången efter det så satt han en bit ner i kön innan han gick till attack på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så nådde han andraplatsen men lyckades inte plocka ner tipsettan som vann det loppet från dödens. Han kan öppna okej och med helstängt huvudlag och barfota bak så gör man nog ett försök att hålla upp ledningen och skulle det lyckas så kan han leda loppet länge men i annat fall så kan han få ett lopp på innerspår och kan då bli farlig med en eventuell lucka till slut.

6 Zoko Lane kommer med en färsk seger i raden. Han satte då in attacken på den sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så knäckte han den ledande He's A Diffacolt. Kan Johan Svensson som kör hästen få smyga med i en bra rygg fram till att han väljer att sätta in slutstöten så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen och kan då vara intressant till en låg procent på spelet, 2 Sevilla kommer med tre raka segrar och har en del anhängare här. Han kan öppna fort men det kan kosta mycket kraft om Joakim Lövgren skulle vilja köra i ledningen men får han ett bra lopp här så kan han ändå duga en bit mot det här gänget fast han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 3 Grainfield Aiden
Spets efter 500m: 3 Grainfield Aiden
Skrällen: 6 Zoko Lane
Ranking: A 3 B 1,6,2,7,4,10,9 C 12,5,11,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos 888sport

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 5 i Meeting 2 över 1640 meter och jag har streckat fem hästar, 4 Adde S.H. gjorde det bra vid vinsten i den senaste starten. Han fick då trava utvändigt om den ledande Avery men in i slutsvängen så kopplade han greppet på denne och höll även undan för en vasst spurtande Counterfeightr till seger. Nu ska han gå barfota runt om för första gången på länge och kan Peter Untersteiner servera honom ett bra lopp så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 2 Jefferson Dotcom spurtade ner Taiga Woodland till seger på open stretchen senast. Han är kvick iväg så här tror jag att Björn Goop gasar till ledningen och väl i spets så vill han nog inte släppa och slipper han alltför hård press under vägen så kan han rinna undan till en seger.

3 Taiga Woodland var ute i ett litet fält på Åby senast och försvarade då ledningen från sitt innerspår och från den positionen så ledde han loppet länge men han hade inget svar mot Jefferson Dotcom som avgjorde via open stretchen så han fick nöja sig med andraplatsen. Han är kvick iväg och tar han sig förbi Jefferson Dotcom i startögonblicket så tror jag han körs i ledningen så länge lampan lyser men det är långtifrån säkert och skulle det bli dödens istället så blir det tuffare att vinna loppet, 1 Hector Boko har galopperat två gånger i rad på slutet. Innerspåret nu är inte optimalt men om han kan hitta loss i god tid före mål så kan han vara med och utmana om segern här. Intressant med Kim Eriksson upp den här gången, 9 Eldorado Mearas var blek senast men det visade sig att han hade dåliga blodvärden. Bra startryggar här så han borde kunna komma igenom rätt så vettigt och kör de för fort där framme i ledningen så har han en vass avslutning att ta till och då kan han vara långt framme här.

Min Vinnare: 4 Adde S.H.
Spets efter 500m: 2 Jefferson Dotcom
Skrällen: 9 Eldorado Mearas
Ranking: A 4,2 B 3,1,9,8,11,5,6,12 C 10,7
Spela på loppet hos 888sport - bet365 - Unibet - Casumo - Nordicbet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Everton - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Lazio - Udinese
Fotboll - Serie A - 1
1.74
14:00  Barcelona - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.77
14:30  Varberg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1a hl
2.55
14:30  Helsingborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.55
15:00  Southampton - Man Utd
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.66
15:00  Milan - Fiorentina
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.25
17:30  Modo - Västerås
Ishockey - SHL - 1
2.20
20:15  Arsenal - Wolves
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp +0.5
1.83
20:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.17
21:00  Real Sociedad - Villarreal
Fotboll - La Liga - X2
1.76
18:30  Leicester - Fulham
Fotboll - Premier League - Ful ö 3.5 hörnor
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 29/11
Insats: 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 29 Nov
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  
Insats: 864 kr - DrTrav
15:00  GS75 Tips Eskilstuna 29/11
Insats: 864 kr - DrTrav

Livestreaming