DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Halmstad Lördag 21/12

20 December 2019 - 11:52

Lördagens V75 tävlingar avgörs på Halmstad och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-3 på nummer 3 Jairo i ett mycket svagt lopp i den högsta klassen. Han har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro och serverades då ett lopp i tredje utvändigt innan Joakim Lövgren satte in attacken med 600 meter kvar och han vann sedan mycket lätt. Från det här läget så är det inte omöjligt att han kan bli släppt till ledningen i ett andra skede och skulle så bli fallet så tror jag loppet är över men han är bra nog att han kan vinna det här loppet från utvändig position också om det skulle behövas. Vinnarodds 1.75 hos Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V75-5 på nummer 1 Högstenastalldräng som spurtade godkänt från femte utvändigt till femteplatsen bakom Inspector i sin V75 debut senast. Han kan öppna bra vid laddning så jag tror att Mikko Aho som kör hästen gör allt för att försöka hålla upp ledningen och skulle han lyckas med det så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen. Skulle han bli överflyglad den första biten så kan det kanske lösa sig bra med en eventuell lucka till slut från vinnarhålet också. Vinnarodds 5.75 hos Unibet & LeoVegas

V75-1 1,5,6,7,9,11
V75-2 3,5,10,11,13
V75-3 3 Jairo
V75-4 3,4,7,11,13,14
V75-5 1 Högstenastalldräng
V75-6 8,9,11,14,15
V75-7 4,6

1800 rader x 0,50 = 900 kr

Dagens Dubbel
DD1: 8,9,11,14,15
DD2: 6 M.T.Mighty Winner

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass I, Försök 1 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 6 Roofparty har gjort fyra starter efter lång frånvaro och kommer till den här starten med tre raka segrar. Han är kvick iväg och från springspåret här ser det att kunna bli tidig ledning och om Kevin Oscarsson som kör hästen skulle få trolla bort en del av loppet i spets så kan han rinna undan till en ny seger. Han går alltid med skor så det är inget som ska ställa till det men han kommer eventuellt lättas från tunga järnskor till aluminium istället, 7 Derby Simoni fick det inte att stämma på Åby när han galopperade som slagen i ett lopp som vanns av Beartime senast. Gången innan det så var han mycket bra när han drog undan till en klar seger i ledningen så om Kim Eriksson som sitter upp bakom hästen kan få en lyckad start så borde han kunna slinka ner i ett vettigt slagläge och kan då bli farlig över upploppet.

9 Hobby de L'iton kunde senast ta över ledningen efter 700 meter och sedan så blev det en mycket enkel seger. Han är kvick ut i voltstart så trots bakspåret här så tror jag han borde kunna hamna ganska så vettigt på det och får han gå med i ryggar fram till upploppet så kan han avsluta riktigt fort och kan då blanda sig i segerstriden. André Eklundh som kör hästen har väldigt bra kuskform så han ska räknas tidigt här, 11 Quite A Quality höll starkt till andraplatsen näst senast och galopperade bort sig under attack gången efter det. Kan han kliva iväg i rätt gångart och kan hålla ihop aktionen hela vägen så har han kapacitet att vinna det här loppet, 1 Total Recall höll bra i spets till tredjeplatsen bakom Nisse Sånna senast. Han kan öppna rätt så vettigt så jag tror han kan få en fin löpning i vinnarhålet här och skulle en lucka uppenbara sig så kan det vara Peter Ingves uppsittning som är först i mål, 5 Get Ready On Tour kommer med två raka galopper i raden. Svårt spår i volten här så galopprisk föreligger på nytt men om han sköter sig så duger han fint i klassen.

Min Vinnare: 6 Roofparty
Spets efter 500m: 6 Roofparty
Skrällen: 1 Total Recall
Ranking: A 6 B 7,9,11,1,5,3,8 C 4,10,2,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Diamantstoet, Försök 1 i Meeting 1 - Treåringslopp Ston över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 13 Mahma Lane har gjort allt rätt så här långt med tre segrar på lika många starter och hon kan vara på väg mot något stort. Hon har fått ett jobbigt utgångsläge här och det kan kosta mycket krafter att kliva runt det här fältet men på det hon har visat hittills så kan hon klara av det, 5 Betting Mobster vann i övertygande stil från ledningen näst senast. Gången efter det så gick det inte lika bra för då slutade det med ett galoppmisslyckande fast det fanns orsaker till galoppen. Dels var det lång resa till Sundsvall och sedan blev loppet framskjutet till efter V75 tävlingarna var över så hon fick stå sex timmar i boxen. Nu startar hon vecka vecka men om Kim Eriksson kan servera henne en fin löpning så kan hon bli farlig över upploppet så hon ska räknas tidigt här.

10 Aura S.L. fungerade inte på barfotabalansen näst senast och galopperade bort sina möjligheter direkt. Gången efter det så satt hon långt ner i kön men gick ett mycket bra upplopp och räddade andrapriset bakom en överlägsen Zaira Del Ronco. Med en lyckad start från springspåret här så borde Adrian Kolgjini som kör hästen hitta ner i en vettig position och med en bra spurt så fäller hon många hästar till slut, 3 Acredula R.L. kördes till ledningen efter ett knappt halvvarv och vann sedan enkelt senast. Kan Ulf Ohlsson som kör hästen komma till ledningen även här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 11 Explosive Rain höll klart godkänt efter att ha klivit fram utvändigt om ledaren inför slutvarvet senast. Här kan hon sitta bra till omgående om kusken prickar starten och till en låg procent på spelet så är hon intressant här.

Min Vinnare: 13 Mahma Lane
Spets efter 500m: 3 Acredula R.L.
Skrällen: 11 Explosive Rain
Ranking: A 13,5 B 10,3,11,8,2,9,7,4 C 1,12,6
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
STL Gulddivisionen, Försök 1 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Jairo i ett mycket svagt lopp i den högsta klassen. Han har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro och serverades då ett lopp i tredje utvändigt innan Joakim Lövgren satte in attacken med 600 meter kvar och han vann sedan mycket lätt. Från det här läget så är det inte omöjligt att han kan bli släppt till ledningen i ett andra skede och skulle så bli fallet så tror jag loppet är över men han är bra nog att han kan vinna det här loppet från utvändig position också om det skulle behövas, vid gardering kan 8 Olle Rols som fullföljde rätt bra till andraplatsen bakom Juan senast vara tänkbar. Nu är det debut i guld fast det är inte den tuffaste upplagan precis så om Peter Ingves kan ge honom en fin resa så kan det räcka en bit här men att plocka ner min spik kan bli svårt, 6 Baron Gift har lopp i kroppen nu och kan vara klart förbättrad till den här starten men han känns klart vassare på barfotabalansen så att han måste gå med skor nu känns som ett minus så jag tror det blir tufft att räcka till seger.

Min Vinnare: 3 Jairo
Spets efter 500m: 3 Jairo
Skrällen: 8 Olle Rols
Ranking: A 3 B 8,6,2 C 9,7,4,1,5
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 7 Vitro Diablo är en orutinerad treåring som går upp mot äldre och mer rutinerade hästar. Han har vunnit en av fyra starter hittills och vek ner sig från ledningen senast när Take The A.Train tog sig förbi så han fick nöja sig med andraplatsen. Från springspår här så kan det bli tidig ledning och skulle ingen sätta upp tempot utvändigt så kan Peter Untersteiner få trolla bort en del av loppet där framme och då kan det räcka hela vägen men får han lite press så kan det bli tufft att hålla undan. Första rycktussar nu kan ha en bra effekt, 11 Floalts Cesna var överraskande stark vid sin skrällseger på Åby senast. Efter det har hon pausat och har varit struken så formen är en aning svårbedömd men om Bengt A Nilsson i sulkyn kan få till en bra styrning så kan det räcka en bit här.

13 Lee Sånna har endast en seger på 46 starter. Men från springspåret på tilläggsvolten här så borde han kunna ramla ner i ett vettigt slagläge och kan han få gå med i ryggar och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut, 4 Secret Score gick i mål med en del sparade krafter senast. Han har ännu ingen seger men har varit topp tre i sju av nio starter. Spåret är inte det bästa och dessutom så brukar han tävla barfota men nu måste han gå med skor då barfotaförbudet råder men med lite klaff så kan det vara läge för en seger.

Min Vinnare: 7 Vitro Diablo
Spets efter 500m: 7 Vitro Diablo
Skrällen: 13 Lee Sånna
Ranking: A 7 B 11,13,4,14,3,8,10,1,2 C 15,5,9,6,12
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
STL Klass II, Försök 1 i Meeting 1 över 1640 meter och jag har spikat nummer 1 Högstenastalldräng som spurtade godkänt från femte utvändigt till femteplatsen bakom Inspector i sin V75 debut senast. Han kan öppna bra vid laddning så det är inte omöjligt att Mikko Aho som kör hästen lyckas hålla upp ledningen och skulle han lyckas med det så tror jag han säljer sig dyrt från den positionen. Skulle han bli överflyglad den första biten så kan det kanske lösa sig bra med en lucka från vinnarhålet till slut också, vid gardering kan 5 Walther På G. som har gjort tre starter för André Eklundh och han har gjort det klart bra i två raka segrar vara tänkbar. Han är startsnabb och kan utmana min spik om ledningen här men jag tror inte han tar en hel längd och dessutom så känns han klart vassare på barfotabalansen så skor på nu är ingen fördel, 11 Global Venture har ett lopp i kroppen nu och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han är startsnabb så bakspåret är mindre bra men om det löser sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 1 Högstenastalldräng
Spets efter 500m: 1 Högstenastalldräng
Skrällen: 2 Four Guys Dream
Ranking: A 1 B 5,11,2,8,4,10,8,6 C 9,12,3
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
STL Diamantstoet, Försök 2 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 15 Stonewashd Diamant gjorde ett mycket bra lopp efter att ha fått trava en stor del utvändigt ledaren senast och hon höll sedan bra till tredjeplatsen bakom vinnande Wild Love. Innan det så hade hon två raka segrar och jag tror att hon kan vara lite vassare nu med lite tätare starter och hon är van vid att möta betydligt tuffare hästar än vad hon stöter på här så trots 40 meters tillägg så ska hon räknas tidigt här. Hon är dock klart bättre på barfotabalansen så skor på nu är ingen fördel, 11 Ofelia D.E. är en annan Peter Untersteiner tränad häst i loppet som får Jörgen Sjunnesson i vagnen den här gången. Hon kommer med mycket fin form och i den senaste starten så kördes hon till ledningen efter 300 meter och stack sedan undan till en säker seger. Med en lyckad start här så borde hon kunna hitta ner i ett vettigt slagläge och kan då blanda sig i segerstriden på nytt.

8 Evoque fullföljde bra som tvåa bakom Indra's Secret senast. Det blev ett bra läge den här gången för kan hon få smyga med på innerspår så kan hon bli farlig med en lucka till slut. Skor på nu är dock ett minus, 14 Maggie Cash gick en rapp avslutning men var försent ute och fick inte tag i vinnande Au Pair Girl utan fick nöja sig med andrapriset senast. Hon är vass på speed så om hon kan få gå med i en vettig rygg och få vänta med att sätta in slutstöten fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut, 9 Ambon Degato fick det inte att stämma och galopperade bort sig senast. Löser det sig med positionerna så kan det vara en trevlig skräll som är väldigt lite spelad.

Min Vinnare: 15 Stonewashd Diamant
Spets efter 500m: 2 Dropluggage Racing
Skrällen: 9 Ambon Degato
Ranking: A 15,11 B 8,14,9,1,2,4,10,12 C 5,3,7,6,13
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 1 i Meeting 1 över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 6 M.T.Mighty Winner har inte vunnit på ett tag men han har varit ute i rätt tuffa gäng. Han var okej senast från rygg ledaren fast han kan bättre. Han är gynnad av den korta distansen och Peter Untersteiner meddelar att han kommer att ladda vad som går från start och han kör gärna i ledningen om han kommer dit fast det är långtifrån säkert att så blir fallet men med en fin löpning i den främre träffen så ska han räknas tidigt här, 4 Zio Tom Jet fick bestämma i ledningen och gick sedan undan bekvämt till seger näst senast. Gången efter det så fullföljde han okej till sjätteplatsen bakom vinnande Night Brodde. Han är startsnabb och om Thomas Uhrberg lyckas svara ut tipsettan i starten så kan det vara han som sitter i ledningen och från spets så kan det räcka en bit här, vid ytterligare gardering kan 11 Bo C. som gjorde en stark insats vid vinsten från utvändigt ledaren senast vara tänkbar. Nu handlar det dock om bakspår över kort distans och det kommer krävas en bra prestation för att han ska vinna det här loppet även om han tål att göra en del grovjobb på egen hand så han får ses främst som ett platsbud, 9 Randemar R.D. drar en del streck för han gick en stark avslutning på Åby senast. Kort distans för första gången nu och han kan absolut vinna men jag rankar ner honom en bit här då bakspår över kort distans inte är det bästa.

Min Vinnare: 6 M.T.Mighty Winner
Spets efter 500m: 6 M.T.Mighty Winner
Skrällen: 3 Demolition Man F.
Ranking: A 6,4 B 11,9,3,5,1,2,12,7 C 8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.30
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.85
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming