DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Jägersro 21/11

21 November 2020 - 12:46

Lördagens V75-tävlingar arrangeras på Jägersro. Nedan följer mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 1 Ovation L.A. i tredje avdelningen och 2 Elian Web i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Jägersro Lördag 21/11

V75-1 4,6,7,10
V75-2 1,2,9,10,11,12,13,14
V75-3 1 Ovation L.A.
V75-4 1,2,9
V75-5 2,3,4,7,9
V75-6 2 Elian Web
V75-7 3,4,6,9,11

2400 rader x 0,50 = 1200 kr

DD Tips Jägersro Lördag 21/11

DD1: 2 Elian Web
DD2: 3,4,6,9,11

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2640m volt
10 Nero Maximus stod för en mycket bra prestation i sin senaste start utan att han fick sätta nosen först över mållinjen, klockan stannade på 11,9 i ett lopp över 2140m. Distansen i dagens lopp ser jag som en fördel, och nu med två lopp i kroppen bör formen vara framflyttad ytterligare till dagens start. Till 16-17% som den femåriga hingsten är spelad till nu tycker jag spelvärdet är högt. Från tränarhåll meddelar man att formen är på topp för dagen.

4 Rackham är den troliga ledaren av loppet. även om man kommer utmanas från springspår i första hand.. Denna fyraåriga hingsten har stått för en fin utvecklingskurva under året och ska nu räknas in bland de bästa i årgången. Han var med i Breeders Crown-finalen och avslutade då via 08,5 sista 800m. I semifinalen starten innan fick man trava utvändigt om Power och gick då 10,5 i över ett varv. Motståndet idag består varken av Hail Mary eller Power och skulle man dessutom hitta tidigt till ledningen är segerchansen hög.

7 Rock My Dreams tycker jag är intressant idag trots att hon bara är fyra år. Vid sin Sverigedebut vann man mycket enkelt. När man senast var på besök i Sverige satt man fast med alla krafter sparade. I sin senaste start hemma i Tyskland vann man och formen ska vara på topp inför dagens start. Från springspåret kommer troligtvis Peter Ingves vara offensiv och skulle man lugga 4 Rackhem på ledningen kommer man bita ifrån sig bra. Annmäld barfota Hybrid vagn och helstängt huvudlag.

6 Exaudio Vici är urstark och tål den längre distansen utan problem. Dessutom har denna sexåringen utvecklat sin snabbhet mer och mer för varje start under året. Man kommer troligtvis inte kunna utnyttja springspåret till fullo men förväntar mig ändå ett offensivt uoplägg då Exaudio Vici vill ha högt tempo hela vägen.

Min Vinnare: 10 Nero Maximus
Spets efter 500m: 4 Rackham
Skrällen: 7 Rock My Dreams
Ranking: A 10,4 B 6,7,9,3,1,2,5 C 12,11,8

V75-2 2140 volt
13 Mily har visat kanonform i sina senaste tre starter, precis som hela stallet Robert Bergh som går för högform för dagen. För två starter sedan vann hon ett stolopp på V75 via 11,0 sista varvet ute i spåren. I ett öppet lopp där favoriten har ett knepigt utgångsläge vill jag vara för denna sexåring som jag personligen gillar. Från stallet meddelar man att formen är fortsatt fin och med tanke på hennes form låter man optimistiska. Anmäld hybridvagn, barfota runt om och helstängt.

9 Devs Daffodil är rättmätig favorit, men med tanke på utgångsläget vill jag ändå gardera brett även om jag vet att hon kapacitetsmässigt har bra segerchans idag. Hon har verkligen höjt sig på slutet. På Åby för tre starter sedan slog man 10 Princess S.W.,12 Gina Mearas och 13 Mily, trots att man dragit fram den förstnämnda i tredjespår sista 600m. I senaste starten gick Devs Daffodil bra i tredjespår bakom Dear Friend som vann loppet. Löser det sig bra från det prickära utgångsläget så är segerchansen hög, men jag provar att fälla.

10 Princess S.W. stod för en vass prestation i sin senaste start när man vann och gick 12,3 sista 1000m. Inför idag har hon inte startat på en månad, men hon har en väldigt fin statistik när man haft liknande uppehåll på ca 30 dagar. Princess S.W. har nämligen vunnit fyra starter av nio med detta upplägg. Hon verkar dessutom trivas bra i Malmö och på Jägersros travoval, tre av fem segrar här. Från tränarhåll meddelar man att allt är bra med Princess S.W. och att hon är en av de som ska räknas i detta loppet. Anmäld skor runt om, helstängt huvudlag och vanlig vagn.

11 Valetta har lite svårt att sätta nosen först men hon har höjt sig på slutet och måste passas med smygresa. Björn Goops träning har visat sig vara nyttig och försatt Valetta i en fin form. Hon har mött tuffa hästar varje gång på slutet och så även idag. Skulle man hittar lämpliga smygresa och få ryggar fram till upploppet så kommer hennes slutspurt fälla många över upploppet. Anmäld barfota och hybridvagn.

Min Vinnare: 13 Mily
Spets efter 500m: 2 Alien Hill
Skrällen: 11 Valetta
Ranking: A 13,9,10 B 11,2,1,12,14

V75-3 1640m auto
Här hittar vi dagens första spik, 1 Ovation L.A. Detta fyraåriga sto är obesegrad på Svensk mark, hon vet dessutom vad mållinjen finns vilket hon visat genom att sätta nosen först i åtta av sina tolv starter. Hon har visat att hon kan öppna kvickt men också att man är klok nog att kan vinna med olika löpningsförlopp. För tre starter sedan släppte hon ledningen till en het konkurrent, för att sedan jaga ikapp i tufft tempo och gå förbi till överlägsen seger. Nu över kort distans är siktet inställt på ledningen direkt och därifrån kommer övriga konkurrenter behöva vara riktigt bra för att slå henne. I min bok står det spets och slut för Ovation L.A. Anmäld barfota fram, norskt huvudlag och hybrid vagn.

Motbud
6 Opulent Tile kan utmana både från start och till slut. Peter Untersteiner tränade Opulent Tile har inte haft rätt förutsättningar på slutet, men ska enligt stallet håller han bra form för dagen. Lyckas han överflygla min spik från start kommer han bita ifrån sig bra. Peter låter sig även meddela att han kommer ge sonen Johan som kör, direktiv om att ladda iväg vad som går från start. Anmäld barfota runt om, halvstängt huvudlag och jänkarvagn.

2 Becker är en tuffing som ser ut att vara påväg mot toppformen. I sin senaste start lät det väldigt optimistiska kring Becker före start vilket han också infriade förväntningarna och vann loppet. Om Becker får starta på kontinuerligt framöver skulle han kunna klättra i klasserna. Dock är han mer stark än snabb och distansen ser jag som ett minus. Men från stallet vill man ändå höja ett varningens finger för denna fyraåring. Anmäld barfota runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

Min Vinnare: 1 Ovation L.A.
Spets efter 500m: 1 Ovation L.A.
Skrällen: 6 Opulent Tile
Ranking: A 1 B 6,2,9,4,7,5,4 C 11,8,3,10

V75-4 1640 auto
Svensk uppfödningslöpning där Per Nordström imponerande har kvalat in hela tre stycken ekipage. Jag väljer att strecka alla hans hästar på systemet.

1 Good Vibes blir min förstahäst, men tanke på att hon är den tidiga ledaren av loppet i min bok. Good Vibes har vunnit tre av fyra lopp och vid nederlaget fick hon ge sig den sista biten mot en mycket tapper 8 Mellby Jinx. Hon såg fin ut i kvalet när man passerade mållinjen med krafter sparade. Man bör också gått fram med loppet senast och skulle Per som själv kör få bestämma lite i ledningen så kommer hon bli svår att plocka ner över upploppet för övriga. Anmäld öppet huvudlag, hybridvagn och skor.

2 Islay Mist Sisu såg även hon bra ut i sitt kvallopp och passerade över mållinjen med en hel del sparat. Islay Mist Sisu tar inte en längd sida vid sida mot min förstahäst, men kommer att garanteras en fin resa från detta utgångsläge. Löser det sig någorlunda längs vägen så ska hon definitivt ses som en segerkandidat. Anmäld helstängt huvudlag med hål, jänkarvagn och skor.

9 Felix Orlando är segerlös på sina fyra starter, men från stallet meddelar man att utvecklingen går åt rätt håll och han kunde lika gärna haft två raka segrar. Felix Orlando får attackera bakifrån den här gången vilket jag tror kommer vara positivt. I en intervju kunde jag även notera att Per Nordström ville varna för Felix Orlando i loppet. Dessutom hoppar ingen mindre är Örjan Kihlström upp i vagnen för första gången, och han brukar ha en förmåga att sätta nosen först med sina hästar i de större loppen. Skräll. Anmäld helstängt huvudlag med hål, hybridvagn och skor.

8 Mellby Jinx var inte som bäst i sin senaste start, trots det tog man sig ändå vidare till dagens finalen. För två starter sedan vann han med krafter kvar efter ett lopp utvändigt om Good Vibes. Skuelle Mellby Jinx hitta tillbaka till den prestationen kommer han fälla många idag. Anmäld helstängt huvudlag, vanlig vagn och skor.
  
Min Vinnare: 1 Good Vibes
Spets efter 500m: 1 Good Vibes
Skrällen: 9 Felix Orlando
Ranking: A 1,2,9 B 8,5,4,6 C 3,11,10

V75-5 2140m auto
4 Frodo S. kommer ut vecka - vecka på V75 till dagens start. Förra lördagen hade man ett dåligt tolftespår, men stod ändå för en positiv insats och sköt till bra i spåren till slut. Idag är förutsättningarna bättre med spetsläge direkt från spår fyra. Från den positionen har Frodo S. en statistik som talar sitt tydliga språk, fyra segrar på fyra försök på svensk mark. Björn Goop lär gasa vad som går från start och hittar man till ledningen kommer man sälja sig dyrt.

7 Easy Cash gör en spännande debut för Robert Bergh i och med dagens start. Detta är en fyraåring som besitter massvis av kapacitet och han är även kick iväg bakom bilen. Från stallet låter man väldigt nöjda med hur han tränat och hur han är förberedd inför dagen start. Anmäld barfota runt om och hybridvagn.

3 Upper Face var bra på V75 i sin senaste start, när man gick i mål som tvåa. Idag är det hemmaplan och man ska tävla med jänkarvagnen igen. Formen är på topp för dagen meddelar man från stallet och man anser också att detta är bästa chansen för stall Kolgjini på V75. Skräll. Anmäld jänkarvagn, barfota fram och norskt huvudlag.

Min Vinnare: 4 Frodo S.
Spets efter 500m: 4 Frodo S.
Skrällen: 3 Upper Face
Ranking: A 4,7 B 3,9,2,1,10,11,8 C 6,12,5

V75-6 2140m auto
Min andra spik för dagen hittar vi här i sjätte avdelningen, Elian Web. I sin senaste start gjorde man comeback efter över två månaders tävlings frånvaro, då vann man enkelt från ledningen och klockan stannade på 10,0 sista 800m. Idag är det återigen upplagt för tidig ledning, dessutom har man ett lopp i kroppen och formen bör vara framflyttad ytterligare till dagens start. Elian Web har sju segrar på åtta försök i ledningen på svensk mark. Toppchans i min bok!

Motbud
6 Diamanten som numera tränas av Björn Goops och gör tävlingsdebut för honom idag och denna sjuåring har säkert fortfarande mycket kvar att ge på tävlingsovalen. Nu är utgångsläget med spår sex inte optimalt men skulle det klaffa längs vägen återfinns Diamanten i den främre träffen när det skall avgöras. Från stallet låter det mellan raderna som detta inte kommer vara det viktigaste loppet för Diamanten framöver. Anmäld barfota runt om och jänkarvagn.

4 Rajesh Face har inte vunnit för sulky på över ett år, däremot har man vunnit tre lopp iår i monté. Formen är det dock inget fel på hos denna sjuåriga valack. Sköter han sig och håller sig till rätt gångart hela loppet finns chansen att utmana om segern.

Min Vinnare: 2 Elian Web
Spets efter 500m: 2 Elian Web
Skrällen: 4 Rajesh Face
Ranking: A 2 B 6,4,8,1 C 10,3,5,7,9

V75-7 1640m auto
3 Azimut har vunnit lopp på Jägersro tidigare och man reser knappast ända till Sverige utan veta att man ställt iordning ordentligt. Den korta distansen kanske inte ska ses som någon fördel men de främsta utmanarna har sämre utgångslägen och därför blir Azimut min förstahäst i loppet. Han är kvick iväg från start och min tidiga ledare av loppet. Anmäld norskt huvudlag, skor och hybridvagn.

6 Night Brodde gjorde bort sig som hårt betrodd i V75 senast. Vet dock att han kan mycket i sina bästa stunder skulle man gå felfritt i dagens lopp borde man kunna vara med och utmana här. Från stallet låter man optimistiska och meddelar att Night Brodde ska räknas in i seger snacket i dagens lopp och att han är gynnad av ett spår längre ut på vingen.

11 Randemar R.D. vill jag varna för trots att han startar med ett tråkigt utgångsläge på bakspår. Randemar R.D. visade fin form vid sin andraplats på Åby för två stater sedan. Skulle det bli lite körning från början mellan några ekipage så kommer denna sexåringens slutspurt fälla många tillslut. Nu med konkurrenten från spår 10 struken har man hoppat ner ett hack i banan dessutom. Skräll. Anmäld skor och jänkarvagn. Skräll.

9 Staro Leonardo gynnas också av strykning på en konkurrent i loppet. Även denna sexåring hoppas på lite tempo från början. Från spår nio är man dessutom garanterad en fin resa i ryggar. Från stallet meddelar man att Staro Leonardo ska ses som en av dem som kan vinna loppet. Anmäld barfota runt om, norskt huvudlag och hybrid vagn.

4 Macelleria var inte som bäst i sin senaste start. Men han visade fin form för två starter sedan och skulle man hitta tillbaka efter plumpen senast så finns kunnande och kapaciteten som duger gott för att segra i ett lopp som detta. Orosmomentet för Macelleria är att han skulle kunna hamna ute i vida spår inledningsvis då övriga konkurrenter innanför honom är snabba från start.

Min Vinnare: 3 Azimut
Spets efter 500m: 3 Azimut
Skrällen: 11 Randemar R.D.
Ranking: A 3,6 B 4,9,11,10,8,1,12 C 2,5,7


Lycka till med spelet

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Barcelona - Getafe
Fotboll - La Liga - 1 asian -1,5
1.75
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
04:00  Vancouver - Ottawa
Ishockey - NHL - 1
2.06
19:00  Hudiksvall - Gefle
Fotboll - Division 1 Norra - 2 hcp -1
2.35
21:00  Arsenal - Everton
Fotboll - Premier League - 2 Asian +0.5
1.85
18:30  West Ham - Chelsea
Fotboll - Premier League - 2
1.83
18:30  Valencia - Alaves
Fotboll - La Liga - BLGM
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:55  DD Tips Bollnäs 22/4
Insats: 200 kr - DrTrav
12:45  V65 Tips Gävle 23/4
Insats: 616 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 24 April
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Halmstad 24/4
Insats: 1215 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Halmstad 24/4
Insats: 250 kr - DrTrav

Livestreaming