DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Jägersro Lördag 26/10

25 Oktober 2019 - 18:14

Lördagen bjuder på V75 tävlingar ifrån Jägersro med Jackpot och här följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-5 på nummer 2 Zoko Lane som gjorde debut över distansen senast och han gjorde det fullt godkänt som sexa bakom vinnande Martin De Bos då. Bättre läge den här gången och med det senaste loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och jag tror det kommer bli högt tempo på tillställningen och då tror jag han sitter bra på det och visar sig vara starkast över upploppet. Vinnarodds 5.50 Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V75-7 på nummer 4 Ad Hoc som stressade upp sig av en omstart senast och galopperade bort sig i starten men gången innan det gjorde han en rejäl insats i St Leger på Åby när han endast fick ge sig mot Pinto Bob som hade liftat med i rygg. Precis som då är det Peter Ingves i sulkyn och han kan öppna bra och felfri nu så tror jag han sitter i spets i ett tidigt skede och från den positionen är det hästen att slå fast han är inte beroende av ledningen för att vinna det här loppet. Vinnarodds 3.15 Unibet & LeoVegas

V75-1 7,10,11
V75-2 Alla
V75-3 1,2,4,9,10
V75-4 1,2,3,8,11
V75-5 2 Zoko Lane
V75-6 6,8
V75-7 4 Ad Hoc

1800 rader x 0,50 = 900 kr

Dagens Dubbel
DD1: 6 Racing Mange
DD2: 1,3,4,5,6

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Oktoberstayern över 3140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Kennedy kommer närmast från en V75 seger på Åby. Han tryckte då till och fick ta över ledningen med 1600 meter kvar av loppet och gick sedan undan till en säker seger från den positionen via 12,8 sista varvet. Nu har han innerspår på tilläggsvolten men han är kvick iväg så jag tror att Adrian Kolgjini löser det och distansen är passande och skulle han åter hitta till ledningen efter en bit så kan han rinna undan till en ny seger, 11 Staro Leonardo ströks för en förkylning i nyss nämnda lopp som tipsettan segrade i senast. Han stod över två jobb men har efter det tränat på som han ska meddelar man från stallet. Kan Joakim Lövgren servera honom en fin löpning så kan han bli svår att stå emot över upploppet, 10 Vincent As galopperade i ett tidigt skede senast men kom tillbaka starkt och nådde femteplatsen till slut. Han är väldigt stark så den långa distansen är passande och kan han undvika galoppen den här gången så kan han dyka upp i segerstriden.

Min Vinnare: 7 Kennedy
Spets efter 500m: 6 Undigious Diamant
Skrällen: 3 Upload
Ranking: A 7,11,10 B 6,3,8,5,4 C 2,1,9,13,12,14
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Försök 1 i Meeting 8 över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 7 Sempre Avanti är en dansk häst som har tre ettor i raden och senast så spurtade han vasst efter en sen lucka till andrapriset bakom vinnande Highyield Draviet. Nu hårdnar motståndet men kan Steen Juul som kör hästen få en bra start från springspåret och kan hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han duga en bit mot det här gänget, 1 Global Utopia gjorde debut för David Persson senast och höll godkänt till andraplatsen bakom vinnande Claude Debussy från ledningen då. Han hade inte startat på fem månader då och han var inte vässad i sin comeback så med det loppet i kroppen nu så tror jag han kan vara klart förbättrad till den här starten och från ett passande utgångsläge här så kan han få ett bra lopp i spets eller vinnarhålet och han ska räknas tidigt här, 9 Bankrobber kommer med tre raka segrar. De flesta vinsterna är tagna från ledningen men dit blir det tufft att nå från det här läget men kan Johan Untersteiner hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 6 Dominic Wibb är en orutinerad treåring som endast gjort fyra starter tidigare. Han var duktig vid två raka segrar innan han var klart sämre i ledningen senast men det kan ha varit banan som inte passade honom den dagen. Från springspår här så kan han få en bra start men det finns en uppenbar risk att han får göra grovjobbet på egen hand här och blir tempot högt så kan det öppna upp för en rejäl överraskning.

Min Vinnare: 7 Sempre Avanti
Spets efter 500m: 1 Global Utopia
Skrällen: 7 Sempre Avanti
Ranking: A 7,1 B 9,6,2,12,10,3 C 4,11,5,8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
STL Klass I, Försök 1 i Meeting 8 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Giant Shadow är ännu obesegrad i sin nya regi för Björn Goop efter 6 starter på svensk mark. Han har startat från dåliga lägen på sistone men det har inte spelat någon roll. Nu har han fått ett bra spår och kan han hitta till ledningen smärtfritt och få bestämma som han vill i täten så kan det räcka till en ny seger men han är väldigt stor favorit så jag vill ha med ett par hästar till, 1 Damien Hanover kanske kan sätta käppar i hjulet för tipsettan om han lyckas hålla upp ledningen men det är det inte säkert att Ulf Ohlsson som kör hästen lyckas med men annars kan det lösa sig bra med en lucka till slut och han ska räknas tidigt här, 9 Hurricane River var ute i ett tufft Breeders’ Crown försök som Betting Gangster segrade i senast och där fick han en jobbig inledning på loppet och slutade oplacerad. Han är vass om han får gå med i en bra rygg och få spela ut speeden på upploppet, 10 Get Ready On Tour spurtade mycket vasst till seger på open stretchen senast. Löser det sig med positionerna och blir ett högt uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen här, 4 Rapide Yoda har höjt sig ett snäpp sedan han börjat tävla barfota runt om och har tagit två raka segrar på den balansen. Från ett trevligt utgångsläge så kan han få en fin löpning i den främre träffen och kan då vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 2 Giant Shadow
Spets efter 500m: 1 Damien Hanover
Skrällen: 10 Get Ready On Tour
Ranking: A 2,1 B 9,10,4,5,3,8,7 C 11,6,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett Lärlingslopp - Ston - Spårtrappa över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 8 Beluga West har varit mycket bra på slutet och vid vinsten i den senaste starten så kördes hon fram utvändigt ledaren med 650 meter kvar av loppet och hon avgjorde sedan på ett bra vis över upploppet. Dåligt läge här men om Henriette Larsen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan hon utmana om en framskjuten placering på nytt. Första jänkarvagn i Peter Untersteiners regi är intressant, 2 Key Mom tryckte sig till ledningen efter ett halvvarv senast och höll bra till tredjeplatsen bakom vinnande Get Ready On Tour. Från ett trevligt utgångsläge här så kan hon få en fin löpning i den främre träffen och hon ska räknas tidigt här, 3 Grace River kommer med en färsk seger som togs från dödens i bagaget. Här kan Jennifer L Oscarsson som kör hästen sitta bra till omgående och då kan hon visa sig vara starkast den sista biten, 1 Southwind Queen är en segerstaplare som har vunnit 22 av 29 starter hittills. Senast vann hon enkelt när ledaren galopperade på upploppet trots att hon tappade från start. Hon kan nog inte hålla någon ledning men om Rebecca Dahlén kan hitta loss från innerspåret i god tid före mål så kan hon bli att räkna med över upploppet, 11 Princess S.W. är inte att lita på men hon har aldrig varit sämre än tvåa i ett felfritt lopp och hon vann den enda tidigare gången Peter Zadel har kört henne så om hon kan hålla ordning på benen här så kan hon vara långt framme.

Min Vinnare: 8 Beluga West
Spets efter 500m: 4 Domestic Ås
Skrällen: 8 Beluga West
Ranking: A 8,2 B 3,1,11,9,5,4,12,7 C 10,6,15,14,13
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
STL Silverdivisionen, Försök 1 i Meeting 8 över 1640 meter och jag har spikat nummer 2 Zoko Lane som gjorde debut över distansen senast och han gjorde det fullt godkänt som sexa bakom vinnande Martin De Bos då. Bättre läge den här gången och med det senaste loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och jag tror det kommer bli högt tempo på tillställningen och då tror jag han sitter bra på det och visar sig vara starkast över upploppet, vid gardering kan 9 Niky Flax som kommer från en snygg seger vara tänkbar. Han har visat upp goda fartresurser tidigare och kan Johan Untersteiner hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut, 7 Comanche Moon kan öppna bra och jag tror att Joakim Lövgren kan få ta över ledningen av nummer 6 Xlnt Chili Tripel och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge fast även nummer 3 Adiago Trot kan vilja vara med i spetskörningen och om flera ekipage kör tufft så är det gynnsamt för min spik i slutändan.

Min Vinnare: 2 Zoko Lane
Spets efter 500m: 7 Comanche Moon
Skrällen: 3 Adiago Trot
Ranking: A 2 B 9,7,1,3,4,10 C 6,12,8,5
Spela på loppet hos bet365 ,Unibet , LeoVegas

V75-6
C.L. Müllers Memorial 2019 - STL Gulddivisionen, Försök 1 i Meeting 8 över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 6 Racing Mange gjorde det bra som trea bakom Milliondollarrhyme och Digital Ink i SM senast. Han kan öppna snabbt om kusken vill och kanske kan trycka sig till ledningen efter en bit och skulle han lyckas med det så tror jag att Joakim Lövgren kör i ledningen men även om det inte skulle bli spets så kan han få ett bra lopp i den främre träffen och kan då blanda sig i segerstriden, 8 Ringstarr Treb har i sina två senaste starter tagit hem Hugo Åbergs Memorial och Sundsvall Open Trot. Nu har han inte startat sedan slutet av augusti men han kan lägga iväg bra från start om Wim Paal laddar vad som går fast det kan ändå bli tufft att ta sig till ledningen här om tipsettan lyckas hålla ut honom i början och skulle han få vandra i dödens så kan det bli tuffare att vinna loppet, vid ytterligare gardering kan 9 Rajesh Face som hade två raka segrar innan han startade i SM senast där han slutade oplacerad vara tänkbar. Han är stark och kan dyka upp långt framme här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Racing Mange
Spets efter 500m: 6 Racing Mange
Skrällen: 9 Rajesh Face
Ranking: A 6,8 B 9,5,4,1,11 C 3,7,10,2
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 1 i Meeting 8 över 2140 meter och jag har spikat nummer 4 Ad Hoc som stressade upp sig av en omstart senast och galopperade bort sig i starten men gången innan det gjorde han en rejäl insats i St Leger på Åby när han endast fick ge sig mot Pinto Bob som hade liftat med i rygg. Precis som då är det Peter Ingves i sulkyn och han kan öppna bra och felfri nu så tror jag han sitter i spets i ett tidigt skede och från den positionen är det hästen att slå fast han är inte beroende av ledningen för att vinna det här loppet, vid gardering kan 5 Höwings Unbeatable som vann säkert från spets näst senast vara tänkbar om han skulle ta sig förbi min spik i startögonblicket, 6 Mr Shorty är långsam ut men om Kasper K Andersen som kör hästen kan få bra draghjälp under slutvarvet så har han en vass avslutning och då fäller han många hästar till slut fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Ad Hoc
Spets efter 500m: 4 Ad Hoc
Skrällen: 6 Mr Shorty
Ranking: A 4 B 5,6,1,3,10,9,11,8 C 12,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Västerås SK - Brage
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp 0
1.80
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
02:00  Columbus - Toronto
Ishockey - NHL - 2
2.00
13:00  Degerfors - AFC Eskilstuna
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -1,5
1.72
16:20  Lopp 5: Unoicsdue Gnafa
Trav - Åby - Vinnare
1.75
17:30  Jönköping Södra - Umeå
Fotboll - Superettan - BLGM
1.80
21:00  Barcelona - Napoli
Fotboll - Champions League - 1
1.65
14:30  Örebro SK - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.18
17:30  Djurgården - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.24
21:00  Frosinone - Pordenone
Fotboll - Serie B - X2
2.00
14:00  Shenzhen - Henan Jianye
Fotboll - Super League - 1
2.00
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
20:55  DD Tips Umåker Fredag 7/8
Insats: 200 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 8/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 8 Augusti
Insats: 864 kr - USandeback
16:20  V75 Tips Åby Lördag 8/8
Insats: 800 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Åby Lördag 8/8
Insats: 200 kr - DrTrav
19:15  V65 Tips Skellefteå Lördag 8/8
Insats: 630 kr - DrTrav
14:30  Europatipset Tips Söndag 9/8
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten

Livestreaming