DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Jägersro Lördag 4/1

2 Januari 2020 - 17:03

Årets första V75 tävlingar avgörs på Jägersro och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i tre av loppen dels i V75-2 på nummer 2 Volare Gar som kommer med tre raka segrar och han gynnades av ett uppskruvat tempo vid vinsten på Mantorp senast. Han är stark och rejäl och här tror jag Ulf Ohlsson sitter bra till i den främre träffen och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så jag tror att han blir svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 2.25 hos Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V75-4 på nummer 11 Aura S.L. som svarade för en strålande insats när hon vann på ett bra vis med med tussarna oryckta senast. Hon satt i tredje utvändigt innan hon satte in attacken på sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så knäckte hon Mahma Lane som satt ett hack längre fram. Felfri nu så tror jag hon blir svår att stå emot om Adrian Kolgjini kan servera henne en fin löpning. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast, säger Jerry Riordan. Vinnarodds 2.10 hos Unibet & LeoVegas

Den tredje spiken kommer i V75-7 på nummer 3 Niky Flax som var ute i finalen av Silverdivisionen på Solvalla senast. Han hade då ett risigt utgångsläge och satt fast med gott om krafter kvar och det norska huvudlaget oryckt i mål. Betydligt bättre startspår nu så härifrån kommer han att få en bra position i den främre träffen och han är mycket intressant med Örjan Kihlström i sulkyn och jag tror han spurtar ner det här gänget den sista biten. Vinnarodds 8.75 hos Unibet & LeoVegas

V75 Tips Jägersro Lördag 4/1
Avd 1: 1,3,5,7,8 
Avd 2: 2 Volare Gar
Avd 3: 7,8,10
Avd 4: 11 Aura S.L.
Avd 5: Alla
Avd 6: Alla
Avd 7: 3 Niky Flax

2160 rader x 0,50 = 1080 kr

Dagens Dubbel Tips 4/1
DD-1: 2,3,5,6,9
DD-2: 3 Niky Flax

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Diamantstoet, Försök 3 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 3 Emmylou gjorde det bra vid vinsten näst senast. Här tror jag att Emilia Leo kan köra sig till ledningen in i första sväng och från spets här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, 5 Dusty Shadow gjorde en bra insats när hon vann stoavdelningen i Axel Jensens Minneslöp på Bjerke näst senast. Gången efter det så hade hon ett dåligt utgångsläge men avslutade positivt i skymundan. Bättre läge nu och här tror jag att Jeppe Juel kör fram utvändigt ledaren efter en bit och kan då visa sig vara starkast över upploppet.

8 Stella Newmen gjorde comeback efter en tids frånvaro på Åby i början av december. Hon galopperade då i ett tidigt skede men kom sedan tillbaka bra även om hon slutade oplacerad. Kan hon hålla sig i rätt gångart den här gången och om Flemming Jensen kan servera henne en fin löpning så kan hon bli att räkna med här, 1 Linda's Girl gick en vass avslutning till en knapp seger senast. Han blir troligen över från start men om Oskar Kylin Blom som kör hästen kan hitta loss i god tid från mål så kan hon bli farlig den sista biten, 9 Seven Karats är en svårbedömd amerikanska som gjorde en del starter i Norge utan någon större framgång. Här drar hon en del streck och gör debut i ny regi för Peter Untersteiner men om hon kan få smyga med så kan hon duga en bit här men hon får inte plats på mitt system.

Min Vinnare: 3 Emmylou
Spets efter 500m: 3 Emmylou
Skrällen: 1 Linda's Girl
Ranking: A 3,5 B 8,1,7,9 C 4,2,6,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass I, Försök 3 i Meeting 1 över 1640 meter och jag har spikat nummer 2 Volare Gar som kommer med tre raka segrar och gynnades av ett uppskruvat tempo vid vinsten på Mantorp senast. Han är stark och rejäl och här tror jag Ulf Ohlsson sitter bra till i den främre träffen och han tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så jag tror att han blir svår att stå emot den sista biten, vid gardering kan 10 Mellby Guard som kommer med en fin rad vara tänkbar. Han gick undan till en klar seger från ledningen senast men han går bra även med ett lopp i ryggar så om det blir bra tempo på tillställningen så kan han vara långt framme här, 8 Hector Boko har tagit tre raka segrar på ett bra vis och kommer med fin form. Spåret blev inte det bästa och det är en klar risk att det blir en dryg inledning på loppet men om Jaap Van Rijn som kör hästen kan slinka ner i ett vettigt slagläge så fäller han många hästar till slut men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Volare Gar
Spets efter 500m: 6 It's Time
Skrällen: 3 O.M.Escobar
Ranking: A 2 B 10,8,3,1,9,5,6 C 7,12,11,4
Travbonus: 1000 kr i spelkrediter hos bet365

V75-3
Arvid Stjernswärds Minne 2020 - STL Gulddivisionen, Försök 3 i Meeting 1 över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar, 10 Jairo svek som klar favorit på Halmstad senast. Han kan mycket bättre än vad han visade då och kan han få gå med i en bra rygg under slutrundan så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 7 Star Advisor Joli har ett spår långt ut nu men med hjälp av den vinklade startbilsvingen här så kanske han kan komma till ledningen in i första sväng och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Det är inte säkert att det blir någon ledning men om André Eklundh kan hitta ner i en vettig position så kan han vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

8 Disco Volante fastnade med en del sparade krafter i finalen i den högsta klassen som vanns av Stepping Spaceboy på Annandag Jul senast. Han är startsnabb men det kan kosta mycket kraft att komma till från det här spåret men klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli farlig den sista biten, 4 Zabul Fi var ute mot tufft motstånd på Vincennes i Criterium Continental där han inte fick med sig något av priskakan. Han kan lägga iväg bra från början så kan han nå spets så ökar möjligheterna att nypa en framskjuten placering här. Norskt huvudlag nu är intressant. (struken nu)

Min Vinnare: 10 Jairo
Spets efter 500m: 7 Star Advisor Joli
Skrällen: 6 Shogun D.K.
Ranking: A 10 B 7,8,5,6,3 C 11,9,12,2,1
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
STL Diamantstoet, Försök 4 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har spikat nummer 11 Aura S.L. som svarade för en strålande insats när hon vann på ett bra vis med med tussarna oryckta senast. Hon satt i tredje utvändigt innan hon satte in attacken på sista bortre långsidan och via en rejäl avslutning så knäckte hon Mahma Lane som satt ett hack längre fram. Felfri nu så tror jag hon blir svår att stå emot om Adrian Kolgjini kan servera henne en fin löpning. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast, säger Jerry Riordan, vid gardering kan 6 Valkyria Bob som är snabb iväg och Erik Adielsson brukar träffa bra från springspår så här så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen men jag tror inte hon kan stå emot min spik den sista biten, 7 Dropluggage Racing var riktigt fin vid vinsten i comebacken näst senast. Gången efter det så galopperade hon bort sig kort efter start. Felfri nu så kan hon få en bra start och här kanske hon kan hitta ner i vinnarhålet och skulle så bli fallet så kan hon vara spännande med en eventuell lucka till slut men hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Aura S.L.
Spets efter 500m: 6 Valkyria Bob
Skrällen: 7 Dropluggage Racing
Ranking: A 11 B 6,7,9,12,14,5,1,2,15 C 3,10,13,4,8
Travbonus: 1000 kr i spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Bronsdivisionen, Försök 3 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 10 Eldorado Mearas hade norsken oryckt och fastnade med mycket krafter sparade i Klass I finalen på Solvalla som vanns av Seismic Wave senast. Nu kliver han upp en klass men om Peter Ingves kan hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så har han en härlig speed som biter bra till slut så han ska räknas tidigt här, 11 Randemar R.D. galopperade bort sig senast men gången innan det så spurtade han mycket vasst via open stretchen men fick inte tag i Night Brodde som var först i mål utan han fick nöja sig med fjärdeplatsen. Felfri nu så har han en vass spurt och kan blanda sig i segerstriden här om det blir överpace på loppet.

12 Velasquez Gar har visat god form en längre tid utan att ha fått sätta nosen först. Senast så gick han bra bakom Seismic Wave och Beartime i nyss nämna Klass I final. Precis som tipsettan så är han ny i klassen men jag tror att han kommer hävda sig väl och trots ett uselt läge så är han inte borta här, 7 Önas Nougat gick undan till seger från ledningen senast. Spår långt ut här men jag tror att Per Nordström laddar mot spets och kostar det inte alltför mycket krut att komma till täten så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage.

Min Vinnare: 10 Eldorado Mearas
Spets efter 500m: 7 Önas Nougat
Skrällen: 10 Eldorado Mearas
Ranking: A 10,11 B 12,7,6,2,3,8 C 4,9,5,1
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
STL Klass II, Försök 3 i Meeting 1 över 2640 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 2 Sweetman har lyft sig ett snäpp sedan han har blivit valack. Han svarade för en mycket vass insats senast när han travade en stor del av loppet utvändigt ledaren och höll starkt till andraplatsen bakom Sobel Photo. Spår två i volten tror jag han klarar och han kan öppna rätt så vettigt så med en fin löpning i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden här så han ska räknas tidigt, 9 Carlos Ken gjorde första starten sedan mitten på maj senast. Han kördes då fram utvändigt ledaren med 600 meter kvar av loppet och knäckte sitt motstånd via 11,5 sista 800 meterna. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre den här gången och löser det sig med positionerna så kan han utmana om en framskjuten placering igen.

6 Gigantic Star gjorde det bra vid vinsten från ledningen näst senast. Han är kvick iväg så med en lyckad start från springspåret här så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så tror jag att Kevin Oscarsson kör i spets så länge lampan lyser för spets är en position han trivs bra i, 5 Sunday Sunday hamnade i dödspositionen senast i ett Klass II-försök på Halmstad och det blev lite för tufft. Svårt spår i volten nu men om Örjan Kihlström kan hitta en bra position så kan han duga en bit mot det här gänget.

Min Vinnare: 2 Sweetman
Spets efter 500m: 6 Gigantic Star
Skrällen: 6 Gigantic Star
Ranking: A 2,9 B 6,5,3,8,12,11,1,10 C 4,7
Travbonus: 1000 kr i spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Silverdivisionen, Försök 3 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Niky Flax som var ute i finalen av Silverdivisionen på Solvalla senast. Han hade då ett risigt utgångsläge och satt fast med gott om krafter kvar och det norska huvudlaget oryckt i mål. Betydligt bättre startspår nu så härifrån kommer han att få en bra position i den främre träffen och han är mycket intressant med Örjan Kihlström i sulkyn så jag tror han spurtar ner det här gänget den sista biten, vid gardering kan 2 Harran Boko som galopperade bort sig in på upploppet i Bronsfinalen på Solvalla som vanns av stallkamraten Night Brodde senast fast han hade inte slagit vinnaren ändå. Nu har han ett bättre spår men är ny i klassen fast felfri här så kan det bli tidig ledning och skulle Conrad Lugauer som kör hästen få fuska bort en del av loppet i ledningen så kan det räcka en bit här.

4 Global Takeover kommer med två raka andraplatser. Han gjorde det klart bra senast när han fick trava en stor del av loppet som först i andraspår och knäckte ledaren men kunde inte stå emot en smygkörd Sevilla den sista biten. Kan Adrian Kolgjini som kör hästen servera honom en fin löpning så kan han duga en bit mot det här gänget fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Niky Flax
Spets efter 500m: 2 Harran Boko
Skrällen: 8 Wild Love
Ranking: A 3 B 2,4,10,8,1,5,7,11 C 6,9,12
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Bethard:

Startbonus upp till 1000 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
14:30  Västerås SK - Gais
Fotboll - Superettan - 1
1.66
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.10
22:00  Villarreal - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2
1.77
19:00  Östersund - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1 (asian +0)
1.91
19:00  Norrköping - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.73
19:00  Djurgården - Helsingborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1,5
2.00
19:30  Levante - Real Sociedad
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp 0
2.40
21:00  Tottenham - Everton
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.75
22:00  Sevilla - Eibar
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1
1.83
19:00  Degerfors - Umeå
Fotboll - Superettan - 1
1.83
19:30  Valencia - Valladolid
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp +0,5
2.03
21:45  Milan - Juventus
Fotboll - Serie A - 2
2.15
22:00  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.14
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
19:00  Topptipset Tips Måndag 6/7
Insats: 144 kr - Tipsexperten

Livestreaming