DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Jägersro Lördag 4/4

1 April 2020 - 13:43

Lördagens V75 tävlingar avgörs på Jägersro och här nedan följer min lösning av omgången.

bet365 erbjuder fasta odds på alla lopp på Jägersro. Det inkluderar Vinnare, Plats, H2H och Trippel H2H med förbättrade odds. KLICKA HÄR.

Jag spikar endast i V75-4 på nummer 7 Knowledge'em som har gjort det mesta rätt så här långt och ståtar nu med tre raka segrar. Senast så tog han över ledningen efter 300 meter och sedan så dundrade han på där framme i täten och stack undan till en klar seger. Här tror jag att Marc Elias är offensiv direkt från start och då kan han nog bli släppt till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så tror jag att loppet är över. Skulle det vankas svar i spetskörningen så är han bra nog att han kan vinna det här loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Vinnarodds 2.15 hos Unibet, Casumo & LeoVegas.

V75 Tips Jägersro Lördag 4/4
Avd 1: 1,2
Avd 2: Alla
Avd 3: 6,7
Avd 4: 7 Knowledge'em
Avd 5: 1,2,5,8,11,12
Avd 6: 4,7,9
Avd 7: 5,7

1872 rader x 0,50 = 936 kr

DD Tips Jägersro Lördag 4/4
DD-1: 4,7,9
DD-2: 5,7

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med Derby Trial 2020 över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 2 Power hade ett strålande fjolår med 9 segrar och 3 andraplatser på 15 starter med vinsten i Kriteriet som höjdpunkt. Nu handlar det om årsdebut men han har tränat på bra hela vintern. Han har gått två banjobb inne på Åby inför det här så jag tror på en god insats direkt i comebacken här. Han är inte jättesnabb iväg men han är väldigt stark och nu får han nog göra en del grovjobb på egen hand men det klarar han av så han kan bli svår att stå emot här.

1 Upset Face hade även han ett fint fjolår. Han inledde med fem raka segrar innan segersviten bröts i Treåringseliten på Solvalla under elitloppshelgen då. Senare under året så blev han fyra i Kriteriefinalen som tipsettan vann. Även han kommer ut i årsdebut nu men han har spåret innanför värsta konkurrenten och han är kvick iväg så Adrian Kolgjini vill säkert köra i ledningen här och från spets så har han 6 vinster på 7 gånger han har travat i den positionen så har han en bra dag så kanske han kan hålla undan till seger.

I övrigt kan nummer 6 Västerbo Lexington som har årsdebuten avklarad vara tänkbar. Han fick då en tung löpning när Joakim Lövgren valde att svara dödens med sin styrning så han fick vandra i tredjespår i ett drygt varv men han höll ändå klart bra till sjätteplatsen i ett V86 lopp som vanns av Alpha K. Kan Christoffer Eriksson servera honom en fin löpning så kan han ha vissa möjligheter här men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 2 Power
Spets efter 500m: 1 Upset Face
Skrällen: 6 Västerbo Lexington
Ranking: A 2,1 B 6,7,4,5,3
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-2
STL Diamantstoet, Försök 1 i Meeting 3 över 2140 meter och jag har streckat alla femton hästarna, 6 Alhambra Mail är ännu obesegrad efter sex starter sedan flytten från Italien till Magnus Dahlén. I årsdebuten senast så tog hon ledningen men släppte sedan till Högstenastalldräng och fick sedan ett bra lopp i rygg på denne och sedan så vreds hon ner till attack på open stretchen och via en stark spurt så krigade hon ner ledaren till seger. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara ännu vassare till den här starten och kan Carl Johan Jepson servera henne ett bra lopp så kan hon blanda sig i segerstriden igen.

9 Rapide Cash fick ett passande lopp i andra utvändigt innan hon gick till attack och tog över kommandot i den sista kurvan men Restless kom med en stark avslutning och blev för tuff att stå emot så hon fick nöja sig med andraplatsen. Det var ändå en bra insats och det vara långt ner till trean i mål då. Fjärdespåret i volten nu borde hon klara av så kan Kim Eriksson få till en bra styrning så kan hon dyka upp på målfotot här.

15 Karamel Hill är ett spännande tillskott som kommer ut i första starten i ny regi för Björn Goop. Utgångsläget med bakspår på tillägg nu är tufft men med lite klaff och bra tempo på tillställningen så kan hon komma in i matchen, 7 Waiting Hill Hall har årsdebuten avklarad och kan vara förbättrad med lopp i kroppen. Hon hängde då med bra men hade ingen chans mot Terminator Face så hon fick nöja sig med andraplatsen. Nu är det debut i ny regi för Thomas Uhrberg och hon är stark och tål att gå en repa ute i spåren under slutvarvet och kan då vara med och utmana om en fin placering.

5 Another Lucky Day kommer till den här starten med fin form. Senast så fick hon ett lopp i rygg på den ledande Camelita men hon fick sedan en sen lucka på upploppet och tackade för den med att avgöra till seger kort före mål. Voltstart nu är lite osäkert hur hon hanterar men hon har inga hästar utanpå sig i starten så håller hon ordning på benen här så borde Oskar Svanberg kunna ramla ner i en vettig position och då kan hon vara intressant till en låg procent på spelet.

Min Vinnare: 6 Alhambra Mail
Spets efter 500m: 2 Oliveria
Skrällen: 5 Another Lucky Day
Ranking: A 6,9 B 15,7,5,13,8 C 11,12,14,2,4,1
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-3
STL Klass I, Försök 1 i Meeting 3 över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 7 Four Guys Dream kommer till den här starten med tre raka segrar. Senast så kördes han till ledningen efter 400 meter och hade sedan full kontroll på motståndet fast man tyckte även från stallet att han var lite sämre än tidigare för han var inte lika spänstig så han har blivit åtgärdad inför den här starten. Utgångsläget nu är inte det bästa och han riskerar att få göra en del grovjobb på egen hand här men han är bra nog att han kan vinna det här loppet från utvändig position om det skulle bli aktuellt.

6 Van Gogh Z.S. har vunnit 10 av 14 starter och han har aldrig varit sämre än trea felfri. Han har årsdebuten avklarad och då vann han på ett bra vis från ledningen och med lopp i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Här har han spår innanför den värsta motståndaren så jag tror att Robert Bergh siktar in sig på att hålla ut denne i starten för att sedan glida fram och ta över ledningen och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Första gången barfota runt om på en Love You avkomma nu är mycket intressant.

I övrigt kan nummer 11 Bonny Boy som har fin form och han vann på ett bra vis med krafter kvar senast vara tänkbar. Utgångsläget här är iskallt men nu rycker man skorna runt om och blir det tuff körning och ett uppskruvat tempo på loppet så kan han dra nytta av det, 3 Victory's Club drar en del streck. Han gjorde Sverigedebut för Sofia Aronsson senast och gjorde då bort sig med galopp i ledningen i slutsvängen men det var inte slutsålt i det läget. Kan han hålla sig till rätt gångart här så kan han ha vissa möjligheter men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 7 Four Guys Dream
Spets efter 500m: 6 Van Gogh Z.S.
Skrällen: 11 Bonny Boy
Ranking: A 7,6 B 11,3,2,1,4,8 C 12,5,9
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-4
STL Klass II, Försök 1 i Meeting 3 över 2140 meter och jag har spikat nummer 7 Knowledge'em som har gjort det mesta rätt så här långt och ståtar nu med tre raka segrar. Senast så tog han över ledningen efter 300 meter och sedan så dundrade han på där framme i täten och stack undan till en klar seger. Här tror jag att Marc Elias är offensiv direkt från start och då kan han nog bli släppt till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så tror jag att loppet är över. Skulle det vankas svar i spetskörningen så är han bra nog att han kan vinna det här loppet från andra positioner också om det skulle behövas. Inga ändringar är aktuella utan det blir fortsatt skor runt om samt ett öppet huvudlag och en vanlig vagn meddelar man från stallet.

Vid gardering kan 4 Fredric Palema som var en vinnare direkt i comebacken senast vara tänkbar. Han tryckte sig då till ledningen med 700 meter kvar av loppet och från den positionen så höll han sedan undan till seger. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu bättre nu och barfota runt om nu är en klar fördel för honom så kan Mikael J Andersson få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här gänget också.

10 Brandy Flame blåste till ledningen och vann sedan i fin stil från den positionen näst senast. Gången efter det så var han hårt betrodd i ett V75 lopp på Axevalla och tog återigen hand om ledningen men han tappade stilen och galopperade bort sig på upploppet. Bakspår nu är ingen fördel för han är startsnabb men om han kan slinka igenom rätt så vettigt och kan få ett fint lopp i ryggar så kan han avsluta loppet bra. Björn Goop upp för första gången är intressant och dessutom är det aviserat barfota runt om nu.

Min Vinnare: 7 Knowledge'em
Spets efter 500m: 7 Knowledge'em
Skrällen: 4 Fredric Palema
Ranking: A 7 B 4,10,3,9,2,1,8,5 C 12,6,11
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Silverdivisionen, Försök 1 i Meeting 3 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 2 Night Brodde var uppanmäld i högsta klassen senast och laddades då rejält från start men slog på en galopp så den starten kan vi glömma. Innan det misslyckandet var han mycket bra när han vann lätt från ledningen. Nu är han tillbaka i sin ordinarie klass och han är kvick iväg så om han tar en längd på invändig häst så tror jag han sitter i spets in i första sväng och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner så han ska räknas tidigt.

1 Niky Flax startade så sent som i lördags i finalen av silverdivisionen på Solvalla. Han fick då ett lopp i rygg på Dom Perignon och han fick aldrig någon lucka så han fick nöja sig med andraplatsen bakom denne. Fint läge nu och han kan kliva iväg bra från start och lyckas Johan Untersteiner svara ut tipsettan i starten så kör han nog i ledningen och då kan han få sin seger här istället. Det finns fler startsnabba hästar här t.ex. nummer 5 Secret Mission så det kan bli ett högt tempo på loppet men får Niky Flax inte ledningen så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

12 Prosperous kommer ut i första starten på svensk mark sedan augusti ifjol. Han gick en stark avslutning till seger på Vincennes senast. Dåligt läge här men kan han få en del draghjälp under slutrundan så har han en vass avslutning att ta till och då kan det räcka en bit mot det här gänget, 8 Sevilla hade tre raka segrar innan den senaste starten. Då tävlade han i jänkarvagn men det fungerade inte alls för han gjorde bort sig med galopp. Nu återgår man till vanlig vagn och kan Joakim Lövgren hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han vara med och utmana om en fin placering.

11 Dragster var ute i gulddivisionen på Halmstad i årsdebuten senast. Han avslutade då starkt till tredjeplatsen bakom Disco Volante som vann det loppet. Nu är han tillbaka i silverdivisionen igen och får han smyga med i en vettig rygg och få vänta med slutstöten så länge som möjligt så kan han vara långt framme här om det blir överpace på loppet. 5 Secret Mission är startsnabb och ska tävla barfota runt om. Vid klaff.

Min Vinnare: 2 Night Brodde
Spets efter 500m: 2 Night Brodde
Skrällen: 11 Dragster
Ranking: A 2,1 B 12,8,11,5,4,10,6,9 C 3
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-6
L.C. Peterson-Broddas Minne 2020 - Paralympiatravet, Deltävling 2 - STL Gulddivisionen över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Raging Mange har årsdebuten avklarad och kan vara klart förbättrad till den här starten. Han fick då en invändig löpning innan Joakim Lövgren tog sig ut med 250 meter kvar till mål och då avslutade han med full fart över mål men han fick aldrig tag i Harran Boko så han fick nöja sig med andraplatsen. Han har jobbat på fortsatt fint efter det och nu blir det dessutom barfota runt om och även om han har gjort bra lopp med skor så är det en fördel att tävla utan skor. Han kan öppna bra så kan Joakim Lövgren hitta ner i ett vettigt slagläge så kan han blanda sig i segerstriden här.

4 Norton Commander kommer ut i första starten sedan november men han är rejält förberedd inför denna comeback. Han har gått banjobb i 12,5 full väg och han kändes fantastiskt fin då meddelar Conrad Lugauer. Han testade även i en jänkarvagn för första gången då och det föll väl ut så det blir samma till loppet nu. Från ett trevligt utgångsläge nu så kan han få en fin löpning i den främre träffen och då kan han vara med och utmana om en fin placering.

9 Velvet Gio var sjuk senast men nu har han har jobbat på väldigt bra och känns fin meddelar man från stallet. Barfota runt om nu är en klar fördel för honom och han är stark så jag tror att Carl Johan Jepson kör fram utvändigt om ledaren när tillfälle ges och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget.

Min Vinnare: 7 Racing Mange
Spets efter 500m: 5 Lionel N.O.
Skrällen: 6 Portland
Ranking: A 7 B 4,9,5,6,10,8,1,11 C 3,2,12
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 1 i Meeting 3 över 2640 meter och jag har streckat två hästar, 7 Giant Shadow har tagit 22 segrar på 26 starter och gör nu intressant comeback. Debut i voltstart från springspår här så det är lite osäkert hur fort han kan öppna men om Björn Goop kan slinka ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt här. Skulle det bli många omstarter här så är det ingen fördel för han har lätt för att hetsa upp sig så det hoppas jag att vi slipper. Han är anmäld barfota runt om nu och det är andra gången han isåfall tävlar så och den första gången han tävlade på den balansen så vann han.

5 Nero Maximus var strålande fin i den senaste starten. Han plockade då ner den ledande Umaticaya och dansade sedan undan till en klar seger. Från femtespåret i volten här blir det nog ingen snabbare start men löser det sig med positionerna och om han kan få ett passande lopp så kan han bli svår att stå emot den sista biten. Han är anmäld barfota runt om men det kommer att bli lätta aluminiumskor meddelar man från stallet.

Vid ytterligare gardering kan 6 Neelix som var klart bra vid vinsten senast vara tänkbar. Gången innan det hade han avgjort loppet och var på väg mot segern men tappade stilen på upploppet och galopperade bort sig så han är inte att lita på men felfri här så tror jag det kan bli tidig ledning och från spets så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 7 Giant Shadow
Spets efter 500m: 6 Neelix
Skrällen: 3 Global Unspoked
Ranking: A 7,5 B 6,9,3,2,1,10 C 11,12,8,4
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Betis - Eibar
Fotboll - La Liga - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:56  Lopp 7 - Global Weather
Trav - Färjestad  - Plats
1.95
21:00  West Ham - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - Under 3 mål
1.75
21:00  West Ham - Aston Villa
Fotboll - Premier League - Villa u 7,5 ins
2.00
21:00  Betis - Eibar
Fotboll - La Liga - 1
1.86
02:15  Eagles - Seahawks
Amfotboll - NFL - Chris Carson TD
2.20
18:55  Shakhtar - Real Madrid
Fotboll - Champions League  - 2 asian hcp -1,5
1.95
21:00  Liverpool - Ajax
Fotboll - Champions League - Ajax MIBH
3.85
21:00  Atletico - Bayern München
Fotboll - Champions League - 1
2.05
21:00  Dortmund - Lazio
Fotboll - Champions League - 1
1.64
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Måndag 30/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Färjestad 30/11
Insats: 480 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Färjestad 30/11
Insats: 240 kr - DrTrav
20:00  Europatipset Tips Onsdag 2 Dec
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming