DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Jägersro Tisdag 28/7

27 Juli 2020 - 15:06

På tisdagen avgörs V75-spelet på Jägersro med Hugo Åbergs Memorial som höjdpunkt.

Jag spelar med tre spikar. 3 Ivory Di Quattro i den femte avdelningen samt 2 Tae Kwon Deo i den sjätte avdelningen och 1 Unoicsdue Gnafa i den sista avdelningen.

SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365
Fasta odds på alla V75-lopp. KLICKA HÄR!


V75 Tips Jägersro Tisdag 28/7
Avd 1: Alla
Avd 2: 1,2,3,4
Avd 3: Alla
Avd 4: 1,2,7,9,12
Avd 5: 3 Ivory Di Quattro
Avd 6: 2 Tae Kwon Deo
Avd 7: 1 Unoicsdue Gnafa

1680 rader x 0,50 = 840 kr

DD Tips Jägersro Tisdag 28/7
DD-1: 2,10
DD-2: 1,9,12

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75 TIPS JÄGERSRO TISDAG 28 JULI

V75-1
Vi inleder V75 med ett Fyraåringslopp - Prix Cagnes-sur-Mer 2020 över 1640 meter och jag har streckat alla sju hästarna. 3 Empire har inlett karriären starkt med 8 vinster och 3 andraplatser på 12 starter hittills. Han vann det danska Kriteriet ifjol. I årsdebuten på Enghien senast så kom han med en stark avslutning och plockade då ner Juan Bros till en knapp seger. Med lopp i kroppen nu så borde formen vara framflyttad till den här starten. Han tål att göra en del grovjobb men nu är det debut över kort distans fast så bra som han har varit hittills så ska han ändå räknas tidigt.

1 Southwind Queen har gjort bort sig med galopp två gånger på raken. Det är annars en härlig märr som verkligen vet var mållinjen ligger. 25 segrar på 41 starter har det blivit. Hon kom med en rykande avslutning till seger för tre starter sedan. Hon kan öppna rätt så vettigt men det kan ändå bli svårt att hålla upp ledningen men i ett litet fält här så kan det lösa sig bra ändå så felfri här så kan hon vara långt framme. Örjan Kihlström upp för första gången är intressant.

6 Upset Face kommer närmast från försök och final av SprinterMästaren på Halmstad i början av månaden. I försöket så blev det en andraplats bakom Guzz Mearas. I finalen sedan så fick han en resa i tredje utvändigt innan han attackerade i tredjespår på den sista bortre långsidan och då avslutade han okej men det räckte bara till en femteplats bakom Don Fanucci Zet som var starkast i det loppet. Kortlopp är väl inte riktigt hans distans och man har siktet inställt mot Derbyt men har han en bra dag så kan han duga en bit här. Han gick med blinkers i finalen senast men det hade inte den effekten som man hoppats på så det blir troligen öppet huvudlag till den här starten.

5 Juan Bros kördes till spets efter en bit senast men han fick ge sig med minsta möjliga marginal mot Empire då. Två lopp i kroppen nu efter en tids frånvaro så formen kan vara i antågande. Han har vunnit över kort distans tidigare och kan Alessandro Gocciadoro få till en bra styrning så kan han duga en bit mot det här motståndet.

4 Osterc är ojämn. Han blev fyra i finalen av SprinterMästaren som Don Fanucci Zet vann näst senast. Gången efter det så galopperade han bort sig. Han är startsnabb och gäller som spetsfavorit här. Kommer han till täten smärtfritt så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 3 Empire
Spets efter 500m: 4 Osterc
Skrällen: 7 Forecast U.S.
Ranking: A 3,1 B 6,5,4,2,7
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V75-2
Premio Going Kronos 2020 - Breeders Course 3 years old 2020 Second Final över 1640 meter och jag har streckat fyra hästar. 4 Bolero Gar har varit väldigt bra i tre starter för Timo Nurmos. I debuten så avslutade han bra som tvåa bakom Magical Princess. Gången efter det så var han ute i Treåringseliten under Elitloppshelgen. Då kördes han i ledningen men han kunde inte stå emot Hell Bent For Am den sista biten så det slutade med en andraplats. Senast så var han ute i ett litet fält och då plockade han ner den ledande Namanga Bo från dödens till seger. Första rycktussar nu från ett trevligt utgångsläge så han ska räknas tidigt här även om det finns risk för dödens igen.

2 Önas Prince kommer till den här starten med tre segrar på de fyra senaste starterna. På Åby näst senast så tryckte han sig till spets och från den positionen så trummade han på till en ohotad seger. I den efterföljande starten så var han ute över lång distans för första gången men det var inga bekymmer för han vann enkelt från ledningen. Då tävlade han barfota runt om för första gången och det blir likadant den här gången. Med den startsnabbheten han besitter så kan han leda loppet länge över den korta distansen här.

1 Kuyt F.Boko gick väldigt bra och kom in som trea bakom Heart Of Gold i ett tufft lopp på Enghien senast. Allt har varit bra efter det så formen ska vara fin meddelar man från stallet. Sprinterdistans är väl inte hans bästa gren fast han kan öppna bra och då borde han kunna nå en vettig position eventuellt i vinnarhålet och får han sedan en lucka till slut så kan han bli farlig den sista biten. Han gick med skor och i en vanlig vagn senast men nu kan det bli barfota bak och jänkarvagn istället.

3 Philosopher har tagit fem vinster på nio starter. Han har också ett par galopper i raden så han är inte helt stabil. Han höll upp ledningen lätt från innerspåret och han vann sedan enkelt senast. Han är startsnabb men får svårt att ta en hel längd på Önas Prince som har spåret innanför. Får han smyga med i en bra rygg innan han spelar ut speeden så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka långt.

Min Vinnare: 4 Bolero Gar
Spets efter 500m: 2 Önas Prince
Skrällen: 9 Kilimanjaro
Ranking: A 4 B 2,1,3,9,7,10 C 8,5,6
Travbonus: Spela för 100 kr & få ett 300 kr freebet hos Casumo

V75-3
Prix Mikkeli över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna. 5 Knowledge'em har gjort två starter i Christoffer Erikssons regi. Han tryckte sig till ledningen efter ett drygt halvvarv senast och från den positionen så försvarade han sig länge och väl men Zante Grif kom med en härlig avslutning över Axevallas långa upplopp så han fick nöja sig med andraplatsen senast. Trevligt utgångsläge nu och Erik Adielsson i vagnen för första gången så får han en fin löpning i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden.

2 Eclipse Am har två lopp i kroppen efter lång frånvaro. I comebacken så satt han långt bak i kön och var aldrig med någon segerchans men han fullföljde klart godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Unoicsdue Gnafa från ledningen. Efter det så skulle han ha startat i ett långlopp i Halmstad i början på månaden men han ströks då för oregerlighet i volten. Han tog över ledningen efter ett drygt halvvarv och sedan så vann han rätt enkelt från den positionen senast. Det blir nog ingen ledning den här gången men får han ett passande lopp så kan han duga en bit mot det här motståndet. Eventuellt jänkarvagn nu.

1 Giordano Soa har vunnit 7 av 11 starter så här långt i karriären. Han tog ner den ledande Rally Gunnar till seger på open stretchen i comebacken för tre starter sedan. Det följde han upp med en spetsseger. Senast så satt han i tredje utvändigt innan han vreds på till attack och via en stark avslutning så fångade han in den ledande Lovato America men Souvenir d'Inverne som hade liftat med i rygg blev för svår att stå emot så han fick nöja sig med andrapriset. Från innerspåret nu så kan han öppna fort och lyckas Björn Goop hålla upp ledningen så kan han bli svår att fånga in.

6 Rackham galopperade bort sig senast. Gången innan det så hade han ett iskallt utgångsläge i Klass II finalen på Solvalla under Elitloppshelgen. Han avslutade då mycket starkt i vida spår och kom in som trea bakom Don Fanucci Zet som vann från spets. Kan Christoffer Eriksson se till att hålla honom i rätt gångart så kan han med en liknande avslutning som näst senast bli farlig över upploppet.

4 Roller Coaster Ås tog ledningen och släppte och han hängde sedan med godkänt till fjärdeplatsen bakom Eclipse Am senast. Det var första starten på några månader så med det loppet innanför västen så kan han vara klart förbättrad till den här starten. Hittar Peter Untersteiner en bra väg med honom så kan han slå till med en seger. Den här gången blir det en jänkarvagn på.

Min Vinnare: 5 Knowledge'em
Spets efter 500m: 1 Giordano Soa
Skrällen: 9 Rock My Dreams
Ranking: A 5,2,1 B 6,4,3,9,10,12 C 8,7,11
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V75-4
Prix Årjäng över 1640 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Zlatan Knick var för fyra starter sedan ute i Klass I finalen på Solvalla under Elitloppshelgen. Han hade då ett iskallt utgångsläge men kördes offensivt fast han räckte inte riktigt räckte till så det slutade med en sjätteplats bakom Valiant Dream som vann det loppet. Det följde han upp med en lätt spetsseger över aktuell distans på Vaggeryd. Senast i Klass I försöket på Axevalla så fick han aldrig riktigt fritt och kom i mål med en del sparade krafter som femma bakom Four Guys Dream som vann ett överpaceat lopp. Perfekt läge nu för en startsnabb häst över kort distans och får han styra och ställa som han vill där framme i täten så kan det räcka långt här.

2 Mellby Guard var inte som bäst i de senaste starterna och fick en väl behövlig paus. Nu har han laddat om batterierna och han är kvick iväg så kan han ta sig förbi tipsettan så är mycket vunnet för han är ännu obesegrad efter sex gånger han har travat i spets. Det blir barfota runt om samt norskt huvudlag och jänkarvagn meddelar Peter Untersteiner.

12 Zaffiro Roc har gjort tre starter för Björn Goop. Det blev en fjärdeplats i debuten men efter det har det blivit två raka segrar. Näst senast så kom den första segern sedan han tagit över ledningen med dryga varvet till mål och sedan så vann han lätt. På Visby senast så hade han innerspår bakom bilen och kunde inte hålla upp någon ledning men han hittade loss och han satte då in attacken på den sista bortre långsidan och i den sista kurvan så satte han klorna i den ledande Hennig Lixarve och sedan så dansade han undan till en lätt seger. Tråkigt läge nu men om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han komma in i matchen om det blir överpace på loppet.

9 Zeppelin Kuy Bar har hela 16 vinster på 22 starter i karriären. Två raka segrar hemma i Italien har det blivit. Chansartat läge med bakspår över kort distans men med en vettig rygg att gå i innan han spelar ut speeden så har han en vass avslutning att ta till och då kan det räcka en bit här.

7 Quite A Quality har gjort två starter för sin nuvarande tränare Roy Bendz. Båda dessa har varit under sadel och det har slutat med två stycken vinster. Han har gjort bra insatser i sulkylopp i tidigare regi och nu får Örjan Kihlström stifta bekantskap med honom för första gången. Med lite klaff här så gör han inte bort sig.

Min Vinnare: 1 Zlatan Knick
Spets efter 500m: 1 Zlatan Knick
Skrällen: 5 Sunday Sonata
Ranking: A 1,2 B 12,9,7,5,6,11,3,4 C 10,8
Travbonus: Spela för 100 kr & få ett 300 kr freebet hos Casumo

V75-5
Prix La Capelle över 2140 meter. Jag har spikat 3 Ivory Di Quattro som varit bra en lägre tid. Han hade fyra raka segrar innan han startade i Harper Hanovers lopp i slutet på maj och där gjorde han ett superlopp och fick endast se sig slagen av en för bra Moni Viking. Gången efter det på Vaggeryd så fick han vandra en stor del av loppet i dödens och han knäckte ledaren och han såg då ut att gå mot en ny seger men då kom The Real Star med en härlig avslutning och fångade in honom till seger kort före mål. Han vann efter tidig ledning gången efter det.

Senast på Axevalla så satt han en bit bak innan han svepte till ledningen på den sista bortre långsidan och sedan så öppnade han upp en stor lucka men han stumnade lite den sista biten och Wild Love kom med en stark spurt och fångade in honom så det slutade med en andraplats. Från det här utgångsläget är en offensiv styrning att vänta och då tror jag han blir svår att stå emot.

Vid gardering kan 4 Azimut som är en tysk gäst som kommer med 25 vinster på 37 starter vara tänkbar. Han levererade en stark avslutning och räddade tredjeplatsen bakom en överlägsen Valzer Di Poggio på Vincennes senast. Spår fyra blev perfekt eftersom han är snabb bakom bilen och kommer han till spets smärtfritt så kan han leda loppet länge. Han kommer tävla utan bakskor och eventuellt blir det någon form av stängt huvudlag nu meddelar Josef Franzl.

2 Zaire Wise As kommer med fin form till den här starten. Han vann över kort distans i Turin senast. Han är inte jättesnabb iväg men sitter bra till i andraspår omgående. Kan Alessandro Gocciadoro som både tränar och kör hästen få till en bra styrning här så kan han duga en bit mot det här motståndet också.

Min Vinnare: 3 Ivory Di Quattro
Spets efter 500m: 4 Azimut
Skrällen: 1 M.T.Mighty Winner
Ranking: A 3 B 4,2,5,1,10 C 9,11,6,8,7
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


V75-6
Hugo Åbergs Memorial 2020 - STL Open, försök 8 över 1609 meter. Jag har spikat 2 Tae Kwon Deo som var ruggigt läcker att skåda när han klev fram utvändigt om ledande Snowstorm Hanover med varvet till mål och från dödens krossade han sitt motstånd och kom i mål i det närmaste okörd i Håkan "Lillis" Olssons lopp på Örebro för tre starter sedan. I Elitloppsförsöket gången efter det så blev galopp direkt. Senast så hade han ett uselt läge i Kalmarsundspokalen för en dryg månad sedan. Adrian Kolgjini körde då offensivt och tryckte till och tog över ledningen ut på slutvarvet och sedan så var han helt överlägsen på en vass tid.

Han fick en drömlottning nu och från stallet meddelar man att han är i toppform. Sitter Adrian Kolgjini i en vettig position inför avgörandet så tror jag han sänker det här gänget över upploppet. Det blir fortsatt barfota runt om samt jänkarvagn och eventuellt blinkershuvudlag som han hade när han vann SprinterMästaren ifjol.

Vid gardering kan 10 Ecurie D. som fortsatt är obesegrad efter 11 starter vara tänkbar. Han tog över ledningen efter 600 meter och han vann sedan lätt med sparade krafter över lång distans senast. Han är bara fyra år och det är första gången han är ute mot den äldre eliten och dessutom från bakspår över kort distans. Löser det sig med positionerna samtidigt som det blir tuff körning där framme så kan han bli farlig över upploppet.

4 Double Exposure har varit duktig i årets fyra starter. I årsdebuten så vann hon väldigt lätt före Copenhagen Cup vinnaren Heart Of Steel från spets. Gången efter det så dundrade hon på i ledningen och hon vann då Stoeliten på Solvalla under Elitloppshelgen. Gången efter det så provade hon lyckan i Jämtlands Stora Pris från ett dåligt läge men hon avslutade väldigt starkt i skymundan även om det bara räckte till en fjärdeplats bakom Handsome Brad som vann det loppet. I Kalmar senast så var hon tillbaka i vinnarcirkeln efter en lätt vinst från spets. Jag tror hon tar ledningen här men utifrån kommer nog 5 Vitruvio att laddas och det luktar en rejäl körning här vilket jag tror kan vara gynnsamt för min spik i slutändan.

Min Vinnare: 2 Tae Kwon Deo
Spets efter 500m: 4 Double Exposure
Skrällen: 7 Campo Bahia
Ranking: A 2 B 10,4,7,5,1,3,9 C 6,8
Travbonus: Spela för 100 kr & få ett 300 kr freebet hos Casumo

V75-7
Vi avslutar V75 med Malmö Stads Pris 2020 - Summer Meeting Stayer 2020 över 3140 meter. Jag har spikat 1 Unoicsdue Gnafa som har gjort tre starter för sin nuvarande tränare Björn Goop. Han debuterade i ett långlopp på Bjerke för tre starter sedan. Han gick då klart godkänt som trea bakom Tessy d'Ete som vann det loppet. Gången efter det på Åby så tog han omgående hand om ledningen och från den positionen så var han sedan aldrig i någon förlustfara. Senast så tog han över ledningen på den första långsidan och vann sedan plättlätt från den positionen. Varken tussarna eller norsken behövde användas då. Här tror jag han håller upp ledningen och så bra som han har varit på sistone så tror jag han blir svårstoppad.

Vid gardering kan 9 Vikens High Yield som varit väldigt bra sedan han kom till Robert Bergh vara tänkbar. Efter fyra raka segrar var han ute i två raka finaler i Bronsdivisionen. Han fick gå i dödens på Seismic Wave som ledde loppet från start till mål och det var ett omöjligt uppdrag och han gjorde det okej som fyra för tre starter sedan. Gången efter det så var han ute i nästa final på Bergsåker. Då kördes han till spets efter 400 meter och från den positionen så ledde han länge men han stumnade lite den sista biten så Ribaude som hittade loss från invändig position spurtade in till seger och han fick även släppa Deep Pockets förbi sig så det slutade med en tredjeplats. Han var tillbaka som en vinnare senast. Han tål att göra en del grovjobb om det skulle bli aktuellt och skulle min spik ha en sämre dag så kan han slå till.

12 Who's Who gjorde årsdebut efter lång frånvaro på Eskilstuna för en tid sedan. Den tidigare Derbyvinnaren från 2018 fick då vandra först i andraspår på den ledande Heavy Sound och det blev för tufft men han höll ändå bra som trea bakom denne. Lopp i kroppen nu så han kan vara vassare till den här starten men samtidigt har han dubbla tillägg fast det är lång distans så mycket kan hända på vägen och med lite klaff så kan han bli farlig över upploppet.

Min Vinnare: 1 Unoicsdue Gnafa
Spets efter 500m: 1 Unoicsdue Gnafa
Skrällen: 8 Staro McMillan
Ranking: A 1 B 9,12,8,11,6,10,4,13 C 5,2,7,3,14
SVERIGES BÄSTA TRAVBONUS
Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365


Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
16:00  Sheffield U - Plymouth
Fotboll - FA Cupen - 1 asian hcp -1
1.70
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
17:30  Björklöven - Modo
Fotboll - Hockeyallsvenskan  - 1
1.85
17:50  H2H lopp 9 - Kontur
Fotboll - Bollnäs - Plats
1.75
18:00  Växjö - Brynäs
Ishockey - SHL - 1
1.66
18:00  Udinese - Inter
Fotboll - Serie A - 2
1.67
18:00  Milan - Atalanta
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.80
18:30  Cheltenham - Manchester City
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp -2.5
1.96
18:30  Cheltenham - Man City
Fotboll - FA-cupen - City ö 6,5 skott
1.66
20:45  Fiorentina - Crotone
Fotboll - Serie A - BLGM
1.90
21:00  Aston Villa - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1 asian hcp -1,5
2.45
21:00  Alaves - Real Madrid
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.76
02:00  St Louis - LA Kings
Ishockey - NHL - 1
1.83
12:30  Juventus - Bologna
Fotboll - Serie A - 1 asian -1,5
2.20
13:00  Chelsea - Luton
Fotboll - FA Cupen - 2 asian hcp +2,5
1.76
15:00  Verona - Napoli
Fotboll - Serie A - BLGM
1.83
15:30  Fulham - Burnley
Fotboll - FA Cupen - 1
2.25
16:15  Elche - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.08
21:00  Everton - Sheffield W
Fotboll - FA-cupen - 1 asian hcp -1.5
2.06
21:00  Atletico Madrid - Valencia
Fotboll - La Liga - 1 asian -1
1.70
21:00  Athletic Bilbao - Getafe
Fotboll - La Liga - 1
2.35
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:15  Powerplay Tips Lördag 23/1
Insats: 162 kr - MrHockey
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23 Jan
Insats: 864 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/1 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Bollnäs 23/1
Insats: 1260 kr - DrTrav
18:20  DD Tips Bollnäs 23/1
Insats: 320 kr - DrTrav
15:00  Europatipset Tips Söndag 24/1
Insats: 864 kr - Tipsexperten
15:00  Europatipset Tips Söndag 24 Jan
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming