DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Jarlsberg Söndag 5/7

4 Juli 2020 - 14:36

Det är V75 tävlingar ifrån Jarlsberg på söndag när Ulf Thoresen Grand International ska avgöras. Nedan följer min lösning av omgången.

Jag spelar med två spikar. 10 Orlando Classic i den sjätte avdelningen och 7 Zarenne Fas i den sista avdelningen.

V75 Tips Jarlsberg Söndag 5/7
Avd 1: 8,12,13,15
Avd 2: 1,3,4,5,10,11
Avd 3: 1,2,8
Avd 4: 3,7,8,9,14,15
Avd 5: 5,6,10,12
Avd 6: 10 Orlando Classic
Avd 7: 7 Zarenne Fas

1728 rader x 0,50 = 864 kr

DD Tips Jarlsberg Söndag 5/7
DD-1: 2,5,10
DD-2: 1,7

6 rader x 30 kr = 180 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
Casumo - bet365 - LeoVegas - Unibet

V75 TIPS JARLSBERG SÖNDAG 5 JULI

V75-1
Vi inleder V75 med ett lopp över 3100 meter och jag har streckat fyra hästar. 8 Marvellous Tooma har tävlat mot de bästa
fyraåringarna i Sverige i år och han har gjort det bra. Näst senast så kom han med en härlig avslutning till seger i ett Breeders' Crown lopp i Halmstad. Senast var han ute i Prix Readly Express. Där satt han en en bit nere i kön men han avslutade starkt men det gick inte att ta så mycket så han kom i mål som sexa bakom Don Fanucci Zet som vann det loppet från ledningen. Lång distans nu borde inte vara några problem och sitter han i ett bra slagläge inför avgörandet så fäller han många hästar till slut.

12 Gogo Hall har en färsk vinst i raden. Han satt då i tredje utvändigt innan han satte in attacken och via en vass spurt så fångade han in den länge ledande Calina till seger kort före mål. Hittar Adrian Solberg Akselsen som sitter i vagnen rätt väg med honom så kan han bli att räkna med den sista biten. Han tävlade med skor runt om senast och det blir samma nu meddelar Frode Hamre.

15 Noble Superb var väldigt duktig när han plockade ner sitt motstånd till seger i Lyons Grand Prix på Åby i maj. Gången efter det klev han ut först i andraspår med dryga varvet till mål och från den positionen höll han klart godkänt till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Patent Leather från ledningen. Senast så var han ute i ett sprinterlopp. Där spurtade han bra till andraplatsen men The Last Ticket som vann från ledningen gick inte att nå. Han är stark och rejäl och lång distans är inga problem och trots att det är många hästar att runda så kan han bli farlig över upploppet.

13 Jet Voice har inte riktigt fått till det på sistone. Han slutade fyra i ett lopp som vanns av Gigant Invalley senast. Gången innan det så slutade det med ett galoppmisslyckande. Felfri nu och om han kan få lite draghjälp under slutrundan så kan han duga en bit mot det här motståndet.

Min Vinnare: 8 Marvellous Tooma
Spets efter 500m: 5 Destroyer
Skrällen: 14 Thai Navigator
Ranking: A 8,12 B 15,13,5,9,4,14,2,7 C 6,11,10,1,3

V75-2
Ett lopp över 1609 meter och jag har streckat sex hästar. 1 L.A.'s Magic Moment har visat en härlig form på sistone. Han fick ge sig mot Gretzky Boko från ledningen näst senast. Gången efter det så forcerades han till spets från spår 8 och från den positionen så försvarade han sig länge och väl men i det sista steget så blev han avslagen av Gianluca B.R. som kom med en vass spurt så han fick nöja sig med andraplatsen igen. Nu är det ett halvvarv kortare distans och med den startsnabbheten han besitter så tror jag han håller upp ledningen och från spets så är det hästen att slå.

3 Positano kommer från en färsk seger. Han tryckte sig då till spets efter en bit av loppet och från den positionen så höll han undan till en knapp seger. Här blir det nog tuffare att komma till spets men kan Vidar Hop servera honom ett passande lopp i den främre träffen så kan han blanda sig i segerstriden här.

5 Indiana Fortuna var väldigt bra vid vinsten på Jarlsberg över aktuell distans för fyra starter sedan. Hon trummade då på i ett bra tempo i ledningen och hon vann sedan i ohotad stil från den positionen. Senast så travade hon i ledningen igen men hon fick bra massage under vägen och hon orkade inte riktigt och hon kom i mål som femma i ett lopp som vanns av Tayno Destrier från dödens. Hon står lite hårt inne i loppet men hon kan lägga iväg bra från start så kan Kristian Malmin som kör hästen hitta ner i ett vettigt slagläge innan attacken sätts in så kan hon vara långt framme igen. Barfota bak för första gången är intressant.

11 Dan Mølgård har gjort det bra och ståtar med två raka segrar. Han lever mycket på sin styrka för han är inte så snabb iväg så distansen nu är inte den bästa. Får han hjälp med att tempot hålls uppe så kan han bli att räkna med den sista biten om Eirik Høitomt kan få till en bra styrning.

10 Thai Explosive satt i tredje utvändigt innan attacken sattes in på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så spurtade han in till andrapriset senast. Han är vassare när han får trava i den främre delen av fältet så bakspår över kort distans nu är mindre bra men löser det sig med positionerna och om det blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 1 L.A.'s Magic Moment
Spets efter 500m: 1 L.A.'s Magic Moment
Skrällen: 3 Positano
Ranking: A 1 B 3,5,11,10,4,7,12,8,9 C 6,2

V75-3
Anders Jahres Pokallopp över 2100 meter och jag har streckat tre hästar. 1 Kick Off Classic var inte långtifrån segern men han fick ge sig mot Floris Baldwin på Axevalla näst senast. I den efterföljande finalen i Silverdivisionen på Bergsåker så fastnade han med sparade krafter där From The Mine vann från ledningen. Innerspår nu och han kan öppna hyggligt men det är många startsnabba hästar utvändigt så han får nog svårt att hålla upp ledningen men det är ett litet fält här så löser det sig med en lucka till slut så kan han dyka upp i segerstriden här.

2 M.S.Triple J. har varit väldigt bra den senaste tiden. Näst senast så plockade han ner den ledande Windy Ammik från dödens till en säker seger. Gången efter det så avslutade han positivt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Zarenne Fas från dödens. Han gick med skor senast men nu blir det barfota runt om. Från ett trevligt utgångsläge här så kanske Frode Hamre kan få ta över ledningen i ett tidigt skede och skulle så bli fallet så blir han inte lätt att plocka ner. Det är inte säkert att det blir ledningen här men han är bra nog att han kan vinna loppet från andra positioner också om det skulle behövas.

8 Max Brady är mycket bättre än vad raden visar. Senast var ett steg i rätt riktning när han spurtade in till tredjeplatsen i ett lopp som vanns av Zarenne Fas före M.S.Triple J. Sämsta spåret här men det kan nog bli ett bra tempo under första halvan av loppet och kan Magnus Teien Gundersen krypa ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan det vara läge för en fullträff.

Min Vinnare: 1 Kick Off Classic
Spets efter 500m: 2 M.S.Triple J.
Skrällen: 8 Max Brady
Ranking: A 1,2,8 B 4,3,6,5 C 7

V75-4
Kallblodscupen över 2100 meter och jag har streckat sex hästar. 9 Alma Prins är inte att lita på. Han skötte sig för tre starter sedan och då gick han bra som tvåa men Spang Viktor som fick ett drömlopp blev för svår att stå emot. Gången efter det så blev det ett galoppmisslyckande och senast så galopperade han innan bilen släppte fältet men han gjorde sedan en stark upphämtning och kom i mål som trea. Han har bra farter i sig och kan Jomar Blekkan se till att hålla honom i rätt gångart så kan han blanda sig i segerstriden om det löser sig från innerspåret på tilläggsvolten.

3 Eikmann har inte fått till det i år men han är mycket bättre än vad raden visar. Han har suttit fast med sparade krafter vid flera tillfällen. Han behöver ha sitt lopp i ryggar men får han smyga med in i det längsta så kan han bli en obehaglig överraskning för konkurrenterna den sista biten.

14 Frøyu Petter satt fast med sparade krafter i ett lopp som vanns av Komnes Bork från ledningen i årsdebuten näst senast. Gången efter det så travade han i ledningen men han orkade inte hela vägen och kom in på fjärdeplatsen i ett lopp där Sprett Odin drog det längsta strået. Två lopp i kroppen nu så formen borde vara i antågande. Kan Geir Vegard Gundersen hitta rätt väg med honom så kan det vara läge för en fullträff.

15 Sprett Odin avslutade starkt och var först i mål näst senast. Han var lite sliten senast på Leangen där han slutade oplacerad. Han kan öppna bra och kommer Vidar Hop ner i en hygglig position innan attacken sätts in så kan han duga en bit även mot det här motståndet.

8 Spikfaks glänste vid ett par vinster tidigare under året. Han gjorde ett starkt slutvarv och då räckte det till andraplatsen bakom Kringlers Viktor. Han kan vara svår i voltstart men läget han fick nu är passande. Han känns bra i träningen meddelar man från stallet. Löser det sig med positionerna så kan han bli farlig över upploppet.

7 Ard har inte visat något extra på sistone och han letar efter formen. Vid en lyckad start här så kanske Tom Erik Solberg kan slinka ner i en vettig position och då kan han vara intressant till en låg procent på spelet.

5 Valle Grim drar en del streck. Han utrustades med ett norskt huvudlag för första gången och när det drogs i den sista kurvan så svarade hästen med att galoppera senast. Han är snabbare i voltstart än bakom bilen. Utgångsläget är passande och kommer han till ledningen inledningsvis så tror jag att man släpper för han är bättre med ett lopp i ryggar och då kanske han kan lifta med till en fin placering men jag ratar honom på systemet.

Min Vinnare: 9 Alma Prins
Spets efter 500m: 6 Kuven Storm
Skrällen: 7 Ard
Ranking: A 9 B 3,14,15,8,7,5,6,12,11,13 C 4,10,1,2

V75-5
Ett lopp över 1609 meter och jag har streckat fyra hästar. 5 Thankful har haft lite stolpe ut i loppen på sistone. Senast så hade hon nog varit lite längre fram om Jörgen Westholm som körde hästen då bara hade fortsatt rakt fram i andraspår men nu blev det bara en femteplats bakom Racing Brodda som vann det loppet. Väljer man att ladda med henne så är hon vass från start och kommer Tom Erik Solberg till spets smärtfritt så kan hon bli svårfångad över den korta distansen. Hon är dock inte beroende av ledningen för hon har en härlig speed att tillgå så oavsett så ska hon räknas tidigt här.

6 Moveslikejagger hade en hopplös uppgift men han avslutade godkänt och kom in som femma i ett lopp som vanns av The Last Ticket senast. Här har han ett spår lite långt ut men kan Dag-Sveinung Dalen som sitter i vagnen hitta ner i en trevlig position inför avgörandet så kan han vara med och tampas om segern här.

10 Red Bar kördes offensivt och han tog hand om ledningen i ett tidigt skede och sedan så vann han i ohotad stil från den positionen senast. Bakspår över kort distans nu men hittar Åsbjørn Tengsareid som kör hästen bra ryggar under slutrundan så kan han avsluta loppet fort och då kan det räcka en bit mot det här motståndet.

12 Calina har tjänat överlägset mest pengar i fältet. Hon drog dock en rejäl nitlott i spårlottningen. Hon var bra senast som tvåa bakom stallkamraten Gogo Hall efter en tuff inledning. Hon fick offra en del krafter för att komma till täten och hon höll klart godkänt. Spåret nu drar ner hennes chanser men vid överpace så har hon en vass spurt att använda och då fäller hon många hästar till slut.

Min Vinnare: 5 Thankful
Spets efter 500m: 5 Thankful
Skrällen: 10 Red Bar
Ranking: A 5 B 6,10,12,2,3,8 C 11,1,4,7,9

V75-6
Ett lopp över 2100 meter. Jag har spikat 10 Orlando Classic som har vunnit 12 av karriärens 19 starter. Han har aldrig slutat sämre än trea. Senast så återkom han efter en tids frånvaro och då fick han ett lopp i tredje ytter och sedan så avslutade han positivt men åt Strong Pepper som vann loppet från ledningen fanns det inget att göra och han hade även Admiral Knick före sig i mål så han kom in som trea. Med det loppet i kroppen nu så tror jag han är klart förbättrad till den här starten. Utgångsläget nu kunde ha varit bättre men får han smyga med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden så tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 5 Axe Brogård som har tagit sex vinster på åtta lopp i år vara tänkbar. Han gav sig dock lite väl enkelt från ledningen senast när det slutade med en tredjeplats. Han har tagit flera av sina vinster från spets och kommer han till täten smärtfritt så kan det räcka en bit mot det här motståndet också. Skulle det istället bli tuff körning den första biten så blir det svårare för honom att ta en ny vinst.

2 Smiley har gjort två starter efter flera års frånvaro så han kan vara klart förbättrad med ett par genomkörare i kroppen. Han var ute mot tufft motstånd senast. Han hade då ett uselt utgångsläge och han hamnade långt ner i kön men han avslutade klart godkänt i skymundan som sexa i ett lopp som vanns av The Last Ticket från ledningen. Han kan öppna fort vid laddning och han kan få ett bra lopp i den främre träffen och då kan han ha vissa möjligheter här.

6 Gretzky Boko drar en del streck. Han var inte som bäst senast. Spåret är dessutom lite chansartat för honom eftersom han inte är speciellt startsnabb. Klaffar det med löpningsförloppet så hoppas Frode Hamre som tränar hästen att han ska kunna vara trea-fyra men han känns rätt iskall som mycket betrodd i nuläget.

Min Vinnare: 10 Orlando Classic
Spets efter 500m: 5 Axe Brogård
Skrällen: 12 Denali
Ranking: A 10 B 5,2,6,1,11,12 C 9,8,3,4,7

V75-7
Vi avslutar V75 med Ulf Thoresen Grand International över 2100 meter. Jag har spikat 7 Zarenne Fas som svarade för en riktigt vass insats senast. Han travade då i dödens och ur den sista kurvan så hade han knäckt den ledande Lewis Ale och han dansade sedan undan till en överlägsen seger. Det är tuffare motstånd den här gången och han har fått ett spår lite långt ut på vingen. Hittar Tom Erik Solberg ner i en hygglig position så har han en vass avslutning att tillgå och då tror jag han blir svår att stå emot över upploppet.

Vid gardering kan 1 Madelen L.T.C. som fick ett perfekt utgångsläge här vara tänkbar. Hon galopperade bort sig i Oslo Grand Prix näst senast. I den efterföljande starten så vann hon lätt från ledningen. Hon är mycket snabb den första delen av loppet och hon gäller som spetsfavorit här. Skulle hon få bestämma en del där framme i täten så kan hon rinna undan till en ny seger.

2 Ble Du Gers vann Oslo Grand Prix i den näst senaste starten när han drog fördel av att Vitruvio och Elian Web körde i ett våldsamt tempo där framme i loppet. Han blev efter det femma i Kymi Grand Prix där Vitruvio fick sin revansch. Han är stark och han tål att göra en del grovjobb under slutrundan så kan Vidar Hop servera honom ett passande lopp så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 7 Zarenne Fas
Spets efter 500m: 1 Madelen L.T.C.
Skrällen: 10 Looking Superb
Ranking: A 7 B 1,2,5,10,3,4 C 9,6,8

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Arsenal - Benfica
Fotboll - Europa League - 1
1.82
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Tingsryd - Kristianstad
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 1
1.66
20:45  Torino - Sassuolo
Fotboll - Serie A - 2
2.25
20:45  Derby - Nottingham
Fotboll - Championship - 2
3.00
21:00  Levante - Bilbao
Fotboll - La Liga - BLGM
1.80
15:00  Gauthiod - BK Häcken
Fotboll - Svenska Cupen - 2 asian -2,5
1.88
16:00  WBA - Brighton
Fotboll - Premier League - 2
2.00
16:15  Sevilla - Barcelona
Fotboll - La Liga - Under 3 mål
1.83
13:00  IFK Göteborg - Sundsvall
Fotboll - Svenska Cupen - 1
1.72
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
12:45  V65 Tips Solvalla 26/2
Insats: 756 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 27/2
Insats: 864 kr - Tipsexperten
16:20  V75 Tips Romme 27/2
Insats: 1575 kr - DrTrav

Livestreaming