DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Kalmar Lördag 18/1

16 Januari 2020 - 15:57

Lördagen bjuder på V75 tävlingar ifrån Kalmar och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-3 på nummer 3 Baron Gift som har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han kördes till ledningen efter 650 meter och han gick sedan undan till en säker seger från den positionen senast. Han kan lägga iväg bra från start men det är inte säkert att han kan hålla ut alla hästar utvändigt men om Rickard Svanstedt som kör hästen skulle lyckas med det så tror jag han kan trycka sig till ledningen och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen här. Han är bra nog att han kan vinna loppet om han får gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet också så ledningen är inget måste för att han ska vinna det här loppet. Vinnarodds 3.30 hos Unibet & LeoVegas

V75 Tips Kalmar Lördag 18/1
Avd 1: 4,5,6,8,9
Avd 2: 7,9,12
Avd 3: 3 Baron Gift
Avd 4: 5,7,8,9,11,14
Avd 5: 1,3,9
Avd 6: 1,2,6
Avd 7: 1,3

1620 rader x 0,50 = 810 kr

Dagens Dubbel Tips 18/1
DD-1: 1,2,6
DD-2: 1,3

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Diamantstoet, Försök 6 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 6 Dancin In The Rain har övertygat på sistone och ståtar nu med två raka segrar på V75 efter lång frånvaro. Hon har tjänat snabba pengar nu men om det klaffar med löpningsförloppet här så kan hon bli farlig den sista biten om Stefan Persson som kör hästen kan få till en bra styrning här, 9 Ivana Boko öppnade snabbt från springspår men galopperade sedan in i första kurvan fast hon kändes sedan väldigt fin efter det meddelar man från stallet. Näst senast så travade hon utvändigt ledaren och knäckte denne men fick ge sig mot Van Gogh Z.S. den sista biten. Nu är det återigen springspår och med endast tre hästar på start så kan det bli tidig ledning här om hon öppnar lika bra som senast och skulle hon komma till spets smärtfritt så kan hon bli svårfångad från ledningen så hon ska räknas tidigt här.

5 Lyx Håleryd travade i vinnarhålet och sedan så tryckte hon sig loss på upploppet och spurtade sedan mycket vasst till seger. Kan hon få smyga med i en bra rygg fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 8 Very Many Legs är jämn och säker men hon vinner inte så ofta. Kan Johan Untersteiner som kör hästen ge henne ett bra lopp så kan hon utmana om en framskjuten placering igen, 4 Cactus blev alldeles för het i ledningen över den långa distansen och hon var slagen in på upploppet senast. Nu tror jag att man kör i ryggar och kan hon få spara speeden fram till upploppet så kan hon bli att räkna med här.

Min Vinnare: 6 Dancin In The Rain
Spets efter 500m: 9 Ivana Boko
Skrällen: 11 Sunday Sonata
Ranking: A 6,9 B 5,8,4,11,7,14,12,10 C 15,13,2,1,3
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
STL Klass II, Försök 5 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Il Duce Boko har fem vinster på åtta starter hittills. Han avgjorde på ett bra vis till seger via open stretchen i den senaste starten. Efter det så har han varit struken inför en tilltänkt start på Solvalla under julhelgen men han har tränat bra så han har nog inte tappat så mycket av formen. Han är ingen raket iväg men han har springspår här så om Marc Elias kan få en bra start så tror jag att han kan få ta över ledningen i ett andra skede och skulle han komma till spets smärtfritt så är mycket vunnet här och då kan det bli en ny seger. Norskt huvudlag den här gången meddelar man från stall Lugauer.

12 Global Venture satt långt bak i sjätte utvändigt innan han gick med i anfall med knappa varvet kvar till mål men han blev sedan störd till galopp och det var en framskjuten placering som försvann i det läget även om det nog inte hade räckt till seger. Tufft läge här men om han kan få gå med i en vettig rygg under slutvarvet och det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så fäller han många hästar till slut och då kan han dyka upp i segerstriden här, 9 First One In har två lopp i kroppen efter ett par månaders frånvaro. Han gick undan till en överlägsen seger näst senast och gången efter det så blev det fel när han blev tempotorsk i ett Klass II försök som vanns av Sunday Sonata. Här sitter han i andraspår omgående och klaffar det med löpningsförloppet så kan han bli att räkna med här.

Min Vinnare: 7 Il Duce Boko
Spets efter 500m: 7 Il Duce Boko
Skrällen: 6 Ottens Flamma
Ranking: A 7 B 12,9,10,6,1,4,8 C 2,11,3,5
Travbonus: 1000 kr i spelkrediter hos bet365

V75-3
STL Gulddivisionen, Försök 5 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har spikat nummer 3 Baron Gift som har två lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han kördes till ledningen efter 650 meter och han gick sedan undan till en säker seger från den positionen senast. Han kan lägga iväg bra från start men det är inte säkert att han kan hålla ut alla hästar utvändigt men om Rickard Svanstedt som kör hästen skulle lyckas med det så tror jag han kan trycka sig till ledningen och skulle så bli fallet så tror jag han blir svårslagen här. Han är bra nog att han kan vinna loppet om han får gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet också så ledningen är inget måste för att han ska vinna det här loppet.

Vid gardering kan 6 Stepping Spaceboy som har gjort det mycket bra vid seger i både försök och final på sistone i den högsta klassen vara tänkbar. Då har han haft innerspår bakom bilen men nu har han ett spår lite längre ut så det är inte säkert att det blir någon ledning den här gången men om Rikard N Skoglund som kör hästen kan hitta ner i en vettig position så kan han vara långt framme på nytt, 12 Linus Boy svarade för en strålande avslutning till seger senast. Nu är det debut i den högsta klassen och precis som vid vinsten senast så har han fått ett uselt utgångsläge fast skulle det bli en del körning där framme i täten så biter hans avslutning bra till slut men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 3 Baron Gift
Spets efter 500m: 3 Baron Gift
Skrällen: 1 Monark Newmen
Ranking: A 3 B 6,12,2,5,1,9,4 C 11,10,7,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
STL Diamantstoet, Försök 7 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 14 Vikens Fingerprint var för tre starter sedan ute mot de bästa stona i landet och hon gjorde det bra som tvåa bakom Wild Love och i starten efter det så vann hon väldigt enkelt. Senast blev det en dryg inledning innan hon kom till ledningen och sedan så kunde hon inte stå emot Green Mamba som hade liftat med i rygg utan hon fick nöja sig med andraplatsen då. Kan Henriette Larsen som kör hästen få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut så hon ska räknas tidigt här, 5 Viola Grif gjorde debut för Sofia Aronsson senast och hon fastnade då med gott om krafter kvar. Med lopp i kroppen nu så tror jag hon är redo för ett offensivare upplägg och kan hon komma till spets utan att ödsla alltför mycket krafter så kan det räcka långt här. Senast var det halvstängt huvudlag och vanlig vagn men nu blir det troligen norskt huvudlag och jänkarvagn. Sedan blir det även rycktussar den här gången meddelar man från stallet.

9 Sharp Dream gjorde comeback senast efter ett par månaders frånvaro och även om det var ett enklare motstånd då än vad hon stöter på nu så såg hon mycket fin ut vid en lätt seger. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara ännu bättre till den här starten och Örjan Kihlström upp nu är spännande så kan hon få en fin resa här så kan det räcka till en ny seger, 11 Uappa Di Azzurra har gjort det bra i de senaste starterna och kommer med mycket fin form. Klaffar det med positionerna så biter hennes avslutning bra till slut så då kan hon utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 14 Vikens Fingerprint
Spets efter 500m: 5 Viola Grif
Skrällen: 11 Uappa Di Azzurra
Ranking: A 14,5 B 9,11,7,8,6,2,10,3,15 C 13,4,1,12
Travbonus: 1000 kr i spelkrediter hos bet365

V75-5
Kurt Anderssons Minne - STL Silverdivisionen, Försök 5 i Meeting 1 över 1640 meter och jag har streckat tre hästarna, 3 Secret Mission vann senast i Silverdivisionen på Halmstad. Det var spets och slut då och här tror jag på tidig ledning igen och nu är det ett halvvarv kortare distans men det är en fördel och skulle Henriette Larsen som kör hästen få bestämma i ledningen här så kan han bli svår att plocka ner för övriga ekipage så han ska räknas tidigt här. Han blev behandlad efter vinsten senast fast han känns bra i jobben efter det meddelar man från stallet.

1 Niky Flax gick en bra avslutning till tredjeplatsen bakom vinnande Harran Boko senast. Innerspår över kort distans är inte optimalt men om han kan hitta loss från innerspåret i god tid före mål så har han en vass spurt och kan då blanda sig i segerstriden här, 9 Dizzy River gick i mål med en hel del sparade krafter senast. Kort distans fungerar bra och kan han få smyga med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen. Han går i jänkarvagn och med ett helstängt huvudlag som tidigare meddelar Johan Untersteiner.

Min Vinnare: 3 Secret Mission
Spets efter 500m: 3 Secret Mission
Skrällen: 9 Dizzy River
Ranking: A 3 B 1,9,5,11,12,8 C 10,2,4,6,7
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
STL Klass I, Försök 5 i Meeting 1 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 2 Atik D.L. kommer med tre raka segrar och vid vinsten i den senaste starten så kördes han fram i dödens med varvet kvar och sedan så tog han över ledningen på sista bortre långsidan och gick sedan undan till en överlägsen seger. Från ett trevligt utgångsläge här sitter han bra till i andraspår omgående så med en fin löpning i den främre träffen här så kan han blanda sig i segerstriden på nytt så han ska räknas tidigt här. Det blir helstängt huvudlag och jänkarvagn som tidigare Magnus Dahlén.

1 Ingo gjorde en stark insats vid vinsten från utvändigt ledaren senast. Han har öppnat bra från innerspår tidigare och det är inte omöjligt att han håller upp ledningen initialt fast om den stora favoriten trycker på utvändigt så kanske han släpper men då kanske det kan lösa sig bra från rygg ledaren här så med en fin resa här så kan han vara långt framme igen, 6 Dallas klev ut i dödens med knappa varvet kvar och krigade sig till segern i ett V86 lopp på Åby senast. Tre av fyra tidigare segrar är tagna över kort distans men kan Markus Niklasson som kör hästen få till en bra styrning här så kan han öppna riktigt fort och han borde kunna hitta ner i en vettig position och då kan han utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 2 Atik D.L.
Spets efter 500m: 1 Ingo
Skrällen: 6 Dallas
Ranking: A 2 B 1,6,10,9,12,4,8,3,11 C 5,7
Travbonus: 1000 kr i spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 5 i Meeting 1 över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 1 Eldorado Mearas satt långt ner i kön men via en rejäl avslutning i spåren så spurtade han in till seger senast. Han är inte jättesnabb iväg så innerspåret riskerar att bli en fälla men om han kan hitta loss i god tid före mål så fäller han många hästar till slut med en liknande avslutning som senast, 3 Man At Work var ute i en tuff final som vanns av Night Brodde senast. Han hade då ett uselt läge men han gick med i ryggar och spurtade sedan in till fjärdeplatsen den gången. Han är snabb ut men det är inte säkert att det blir någon ledning här fast han är bra nog att han kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle behövas så han ska räknas tidigt här.

Vid ytterligare gardering kan 2 Velasquez Gar som har visat god form en längre tid utan att få sätta nosen först vara tänkbar. Han hade ett uselt utgångsläge och han gick sedan godkänt i skymundan i ett lopp som vanns av tipsettan senast. Betydligt bättre läge nu och kan Jim Oscarsson som kör hästen servera honom ett bra lopp så kan det räcka långt här fast han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 1 Eldorado Mearas
Spets efter 500m: 4 Franklin Face
Skrällen: 8 Randemar R.D.
Ranking: A 1,3 B 2,4,5,9,8,10,6,7 C 12,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Betis - Eibar
Fotboll - La Liga - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:56  Lopp 7 - Global Weather
Trav - Färjestad  - Plats
1.95
21:00  West Ham - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - Under 3 mål
1.75
21:00  West Ham - Aston Villa
Fotboll - Premier League - Villa u 7,5 ins
2.00
21:00  Betis - Eibar
Fotboll - La Liga - 1
1.86
02:15  Eagles - Seahawks
Amfotboll - NFL - Chris Carson TD
2.20
18:55  Shakhtar - Real Madrid
Fotboll - Champions League  - 2 asian hcp -1,5
1.95
21:00  Liverpool - Ajax
Fotboll - Champions League - Ajax MIBH
3.85
21:00  Atletico - Bayern München
Fotboll - Champions League - 1
2.05
21:00  Dortmund - Lazio
Fotboll - Champions League - 1
1.64
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Måndag 30/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Färjestad 30/11
Insats: 480 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Färjestad 30/11
Insats: 240 kr - DrTrav
20:00  Europatipset Tips Onsdag 2 Dec
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming