DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Kalmar Söndag 21/6

17 Juni 2020 - 13:32

På söndag avgörs V75-tävlingarna i Kalmar. Det är en härlig Jackpot på 58 miljoner kronor i potten. Nedan följer mitt V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 4 Double Exposure i den tredje avdelningen och 4 Man At Work i den sjätte avdelningen.

V75 Tips Kalmar Söndag 21/6
Avd 1: 1,2,7,8,9
Avd 2: 1,2,3,4,5,6,8,9,11
Avd 3: 4 Double Exposure
Avd 4: 3,7,8,13,14
Avd 5: 5,10,12
Avd 6: 4 Man At Work
Avd 7: 5,7,9

2025 rader x 0,50 = 1012,50 kr

DD Tips Kalmar Söndag 21/6
DD-1: 3,4
DD-2: 5,7,9

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
Casumo - 888sport - bet365 - Unibet - LeoVegas

V75 TIPS KALMAR SÖNDAG 21 JUNI

V75-1
Vi inleder V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 1 i Meeting 5 över 2140 meter och jag har streckat fem hästar. 1 Ingo hade två raka segrar inför den senaste starten. Då fick han vandra utvändigt om ledaren en stor del av loppet och han höll klart bra som trea i ett lopp som vanns av Ike Schermer. Han är väldigt startsnabb så här tror jag att Christoffer Eriksson sitter i spets in i den första svängen och ledningen är en position som han trivs i för han har tagit de flesta av karriärens segrar från ledningen. Skulle han få bestämma en del i täten kan det räcka långt 

2 Andre Ward kommer från en stark insats. Han travade då större delen av loppet först i andraspår. In på upploppet knäckte han den ledande L'amour Bonanza och han höll sedan undan för en bra avslutande Global Strategy till seger. Ställer inte andraspåret i volten till med bekymmer tror jag att Flemming Jensen synar dödens efter ett varv och från den positionen kan han duga en bit mot det här motståndet också.

8 Hobby De L'iton har inte fått till det på sistone. Han har galopperat två gånger på raken. Han avslutade väldigt bra i skymundan efter startgalopp senast. Han var bra när han vann från ledningen för tre starter sedan. Chansartat läge nu men med en bra startrygg kan han få ett smörlopp på innerspår och om det löser sig till slut kan han bli farlig över upploppet.

7 Image Rapida var jättebra senast fast han fastnade med rubbet sparat och fick nöja sig med andraplatsen bakom Now Or Never Flair som drog det längsta strået. Han hade troligen vunnit loppet om han hade fått fritt spelutrymme. Det var första starten på närmare två månader så det var ett härligt formbesked. Han har mest startat bakom bilen så det är lite ovisst hur han kan öppna från springspåret men om Stefan Persson kan ramla ner i en vettig position innan attacken sätts in så kan han vara med och göra upp om segern.

9 Racing Ribb behövde loppet senast och han kommer troligen att vara förbättrad till det här loppet. Utgångsläget nu är inte det bästa men får han lite draghjälp under slutvarvet och om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen.

Min Vinnare: 1 Ingo
Spets efter 500m: 1 Ingo
Skrällen: 9 Racing Ribb
Ranking: A 1,2 B 8,7,9,3,11,5,12 C 4,10,6

V75-2
STL Klass II, Försök 2 i Meeting 5 över 2140 meter och jag har streckat nio hästar. 6 Oscar L.A. har vunnit 7 av 13 starter så här långt. Det är en spännande fyraåring som är på väg upp genom klasserna. För tre starter sedan så kördes han till ledningen i ett tidigt skede och vann sedan lätt från den positionen. Gången efter det klarade han inte spåret i volten. Han var tillbaka i vinnarcirkeln senast. Han attackerade då i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en stark slutrunda så plockade han ner den ledande Taxi Out på ett bra vis till seger. Han är ingen raket iväg men med en liknande avslutning som senast så fäller han många hästar till slut.

5 O.M.Faststeep har varit väldigt bra och plockat två raka segrar. Näst senast så hade hon ett sämre läge och hon landade då utvändigt om ledaren efter 700 meter och hon tog sedan ner sitt motstånd från den positionen. Det följde hon upp med att enkelt ta hand om ledningen och sedan så vann hon väldigt lätt. Nu har hon inte startat på en månad men det är för att man har haft den här uppgiften i sikte och inte velat gå ur klassen. Hon är bäst när hon får trava utan rygg så här tror jag på spets eller dödens så hon ska räknas tidigt här. Inget ont mot Matilda Holmkvist men Erik Adielsson upp nu är en rejäl kuskförstärkning.

3 Bring Me Bajern har vunnit 4 av 10 starter i karriären. Han har ett lopp i kroppen efter en tids frånvaro. Han gjorde det klart godkänt som tvåa bakom Västerbo Lexington då. Han är bara medelsnabb ut men borde ändå kunna få en vettig position här och då kan han vara med och tampas om en framskjuten placering.

2 Digital Crunch var ute över lång distans på Axevalla senast. Han fick då vandra en stor del av loppet först i andraspår och gjorde det bra men Silent Honor lyckades hålla undan till en knapp seger från ledningen så han fick nöja sig med andraplatsen. Trevligt läge här men han kan inte vara med i någon spetsstrid men han sitter i andraspår omgående och får han ett passande lopp i ryggar fram tills han väljer att sätta in slutstöten så kan det räcka en bit.

11 Eye In The Sky ströks inför en tilltänkt start på Vaggeryd i början av maj. Han har blivit uppfräschad inför det här loppet och han har gått ett par bra jobb fast det kan ändå fattas lite i honom innan den absoluta toppformen infinner sig. Dåligt läge dessutom men får han lite draghjälp under slutrundan och om det ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen. Jänkarvagn nu var längesedan han tävlade i.

Min Vinnare: 6 Oscar L.A.
Spets efter 500m: 5 O.M.Faststeep
Skrällen: 11 Eye In The Sky
Ranking: A 6,5 B 3,2,11,1,4,8,9 C 7,12,10

V75-3
Viola Silas lopp 2020 - STL Stoeliten, Försök 7 i Meeting 1 över 2140 meter. Jag har spikat 4 Double Exposure som i årsdebuten för tre starter sedan tog ledningen och vann sedan väldigt lätt före Copenhagen Cup vinnaren Heart Of Steel. Gången efter det så dundrade hon på och vann Stoeliten på Solvalla under Elitloppshelgen. Senast så provade hon lyckan i Jämtlands Stora Pris från ett dåligt läge men hon avslutade väldigt starkt i skymundan även om det bara räckte till en fjärdeplats bakom Handsome Brad som drog det längsta strået där. Från ett perfekt startspår här så tror jag på tidig ledning och sedan så blir hon inte lätt att plocka ner. Blir det inte spets så är hon bra nog att hon kan vinna loppet från utvändig position.

Vid gardering kan 3 Un Etoile Gar som var ruggigt bra i höstas vara tänkbar. Hon har inte varit som bäst i årets båda lopp. I årsdebuten så avslutade hon okej i skymundan men det räckte inte mer än till en femteplats bakom Sorbet som vann det loppet. Senast var även hon ute i Jämtlands Stora Pris i början av månaden. Trots ett bra lopp i rygg på den ledande Cyber Lane så kunde hon inte mycket och slutade oplacerad. Det är frågetecken kring formen men vid sunda vätskor så kan hon duga en bit.

2 Sharp Dream kommer med full form. Två raka segrar har det blivit. I finalen av Diamantstoet på Solvalla under Elitloppshelgen så plockade hon ner Karamel Hill som kopplat greppet på den ledande And Stitch på upploppet till en säker seger. Trevligt utgångsläge nu men hon slår lite i underläge den här gången men skulle den klara favoriten ha en sämre dag eller göra bort sig så kan hon slå till med en ny seger men hon får ses främst som ett platsbud.

5 Activated hade ett mycket starkt fjolår och kommer nu ut i en intressant årsdebut. Hon kommer säkert att göra en bra insats men att det ska räcka till seger utan något lopp i kroppen det tror jag inte även om hon besitter gott kunnande.

Min Vinnare: 4 Double Exposure
Spets efter 500m: 4 Double Exposure
Skrällen: 2 Sharp Dream
Ranking: A 4 B 3,2,5 C 6,1,7,8

V75-4
Kalmarsundsstayern 2020 över 3140 meter och jag har streckat fem hästar. 3 Lucky Base har gjort två starter i Hans Crebas regi. I debuten så drog han på i ledningen och vann i överlägsen stil från den positionen. Senast så var han ute i ett lopp på Solvalla under Elitloppshelgen. Då kördes han återigen i ledningen men det var lite för tufft tempo så han stumnade en del den sista biten och han kom i mål som fyra bakom Enriko Ha som vann det loppet. Det är en utpräglad spetshäst så här tror jag att Hans Crebas sitter spets omgående och kan han hushålla med krafterna där framme i täten så kan det räcka till en ny seger. Han har gått med skor tidigare men nu blir det barfota runt om och det kan göra honom ännu vassare.

7 Vagabond Bi trivs med den långa distansen. Han gick bra som tvåa bakom Farlander Am näst senast. Gången efter det så höll han starkt som trea i ett lopp på Vaggeryd där Hurricane Silas drog det längsta strået. Får han ett passande lopp så kan han bli svår att stå emot den sista biten och då kan det vara läge för en fullträff. Första gången med norskt huvudlag nu är intressant.

8 Guillaume Boko var ute i ett sprinterlopp på Åby senast. Han kom då med en stark avslutning men åt Zecchinodoro F.K.S som vann loppet fanns inget att göra så han fick nöja sig med andrapriset. Innan det så har han gjort flera bra insatser i tuff konkurrens. Örjan Kihlström upp nu för första gången är spännande på Björn Goop tränat. Får han en vettig rygg att gå i innan attacken sätts in så kan han bli farlig den sista biten.

13 Pacific Face var ute i Harper Hanovers lopp senast. Där gick han väldigt bra och räddade fjärdeplatsen bakom Moni Viking som var starkast i det loppet. Han har blivit behandlad efteråt men han har kunnat träna på som vanligt meddelar man från stallet. Han är inte helt att lita på och har 40 meters tillägg här men han är anmäld barfota runt om nu. Så har han inte tävlat på ett drygt år. Han är stark och rejäl och han kan bli farlig över Kalmars långa upplopp.

14 Mack Dragan gör sällan en dålig insats men han har inte vunnit på ett tag. Senast så avslutade han starkt i spåren men fick aldrig tag i Västerbo Exact som vann rätt enkelt från ledningen så han fick nöja sig med tredjeplatsen. Han klarar distansen men det är tufft med dubbla tillägg men blir det bra tempo på loppet så har han en vass avslutning att tillgå och då kan det räcka en bit.

Min Vinnare: 3 Lucky Base
Spets efter 500m: 3 Lucky Base
Skrällen: 12 Dragster
Ranking: A 3 B 7,8,13,14,15,12,2,6 C 10,4,1,5,9,11

V75-5
Kalmarsundspokalen 2020 - STL Gulddivisionen - STL Open, försök 3 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 12 Tae Kwon Deo var ruggigt läcker att skåda när han klev fram utvändigt om ledande Snowstorm Hanover med varvet till mål och från dödens krossade han sitt motstånd och kom i mål i det närmaste okörd i Håkan "Lillis" Olssons lopp på Örebro näst senast. I Elitloppsförsöket gången efter det så blev galopp direkt. Han var inne på Jägersro i förra veckan och han gick då bra i ett banjobb. Iskallt läge nu men trots spåret så kan han bli svår att stå emot när Adrian Kolgjini sätter in attacken.

10 Disco Volante inledde året med sex vinster på sju starter. I de två senaste starterna har det inte gått lika bra. Han galopperade från innerspåret i Pyralympiatravet näst senast. Gången efter det i Elitloppsförsöket så blev han skrämd av ett knallskott och galopperade på nytt. Jag tror att det kan bli bra tempo på loppet och hittar Ulf Ohlsson en vettig rygg att gå i under slutrundan så kan det räcka en bit mot det här motståndet.

5 Gareth Boko gjorde bort sig med startgalopp i Harper Hanovers lopp senast. Gången innan det så spurtade han bra som trea i mål bakom Mindyourvalue W.F. men han blev diskad för trängning då. Han har bättrat på sin startsnabbhet och felfri nu så borde Marc Elias kunna slinka ner i en vettig position och då kan han vara med och utmana om en framskjuten placering.

I övrigt drar 1 Tycoon Conway Hall en del streck. Han har gjort det bra i två raka segrar i Flemming Jensens regi. Han är startsnabb och gäller som spetsfavorit här och han är vass över sprinterdistans fast får han lite press under vägen så kan det bli tufft att stå hela vägen hem till en ny seger så han ratas på systemet.

4 Canari Match har en del anhängare. Han travade i ledningen över kort distans på Rättvik näst senast. Han gjorde en okej insats som trea i ett lopp som vanns av Baron Gift då. Senast på Hagmyren så fick han det inte att stämma och gjorde bort sig med dubbla galopper så det loppet kan vi glömma. Löser det sig med positionerna så kan han ha vissa möjligheter.

Min Vinnare: 12 Tae Kwon Deo
Spets efter 500m: 1 Tycoon Conway Hall
Skrällen: 11 Esprit Sisu
Ranking: A 12,10,5 B 1,4,11,8,7,2 C 9,6,3

V75-6
STL Silverdivisionen, Försök 1 i Meeting 5 över 2140 meter. 4 Man At Work var fruktansvärt fin vid vinsten i finalen i Silverdivisionen på Solvalla under Elitloppshelgen. Han bombade då på till ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så vann han sedan på ett mycket bra vis på 11,0 över full distans. Han är fortfarande kvar i klassen och här tror jag att Jorma Kontio har ställt in siktet på ledningen igen och skulle han få ta över från 1 Devil Sound som jag tror håller upp ledningen initialt så tror jag övriga ekipage får kämpa om andrapriset. Det finns på kartan att 3 Hill Street som har spåret innanför kan svara ut honom till en början men då tror jag han sänker det här gänget från dödens om det skulle bli aktuellt.

Vid gardering kan 3 Hill Street som avslutade strålande som tvåa i ett lopp som vanns av Macelleria näst senast. Gången efter det så hade det gått lite lång tid mellan loppen. Han satt då i tredje utvändigt innan han drog tåget först i tredjespår på den sista bortre långsidan och han orkade inte riktigt gå i närkamp så det slutade med en fjärdeplats bakom Only One Winner som vann det loppet från ledningen. Lyckas Örjan Kihlström svara ut min spik från början så kan det vara han som tar hand om ledningen och då stiger hans chanser.

9 Zap Di Girifalco var duktig vid vinsten från rygg på ledaren för tre starter sedan. Gången efter det i finalen av Bronsdivisionen på Solvalla så hade han ett risigt utgångsläge men han avslutade positivt i skymundan fast det räckte inte till mer än en femteplats bakom Seismic Wave då. I debuten i klassen senast så blev det ett struligt lopp när han fick svar och blev hängandes innan han fick backa sig sist. Löser det sig med positionerna och blir bra tempo på loppet så kan han bli farlig den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 4 Man At Work
Spets efter 500m: 4 Man At Work
Skrällen: 8 Sevilla
Ranking: A 4 B 3,9,12,8,6,10,2 C 5,7,11,1

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Klass I, Försök 1 i Meeting 5 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar. 7 Velten Limelight har på 10 starter tagit 8 segrar. Han hade innerspår på Charlottenlund näst senast och han lyckades hitta loss och då hann han precis fram till seger. Gången efter det så hade han innerspåret på Solvalla i Klass II finalen och då släppte han ifrån sig ledningen till Don Fanucci Zet på den första långsidan och från den positionen så hakade han sedan på starkt till andraplatsen bakom denne. Spåret är inte det bästa men det kan bli bra körning där framme med flera startsnabba ekipage så kan Rick Ebbinge hitta ner i en hyfsad position innan han sätter in attacken så fäller han många hästar till slut.

9 King Of Everything gjorde bort sig med en startgalopp näst senast. Gången efter det så var det ett steg i rätt riktning när han från ett dåligt utgångsläge spurtade in till andraplatsen bakom Valiant Dream i Klass I finalen på Solvalla. Här har han bra startryggar så han borde kunna komma igenom rätt så hyggligt och får han lite draghjälp och om det blir överpace på loppet så kan han bli farlig den sista biten.

5 Quick Lane har årsdebuten avklarad och med det loppet innanför västen så kan han ha gått framåt en del till den här starten. Han tog då ner den ledande Spartak Face från utvändig position och han höll sedan undan för en bra avslutande Thunderpedia till seger. Det är en segervan häst som har 5 vinster på 11 starter. Nu kommer han ut i första starten över sprinterdistans och motståndet är tuffare än senast. Från ett trevligt utgångsläge så kan han ändå få ett passande lopp och då kan han vara med i segerstriden.

I övrigt kan 10 Zodiac Dany Grif som höll bra som tvåa från ledningen i ett tufft tempo i ett lopp som vanns av Volare Gar senast vara tänkbar. Tråkigt läge med bakspår för en startsnabb häst men eventuellt kan det bli barfota runt om för första gången och det kan ge en extra växel.

Min Vinnare: 7 Velten Limelight
Spets efter 500m: 1 Pols Crazy Diamond
Skrällen: 8 Redneck Woodland
Ranking: A 7 B 9,5,10,4,3,2,8,1 C 11,6

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Everton - Leeds
Fotboll - Premier League - 1
2.02
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Lazio - Udinese
Fotboll - Serie A - 1
1.74
14:00  Barcelona - Osasuna
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.77
14:30  Varberg - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - Ö 1,5 mål 1a hl
2.55
14:30  Helsingborg - Falkenberg
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp 0
2.55
15:00  Southampton - Man Utd
Fotboll - Premier League  - BLGM
1.66
15:00  Milan - Fiorentina
Fotboll - Serie A - Under 2,5 mål
2.25
17:30  Modo - Västerås
Ishockey - SHL - 1
2.20
20:15  Arsenal - Wolves
Fotboll - Premier League - 2 asian hcp +0.5
1.83
20:45  Napoli - Roma
Fotboll - Serie A - 1
2.17
21:00  Real Sociedad - Villarreal
Fotboll - La Liga - X2
1.76
18:30  Leicester - Fulham
Fotboll - Premier League - Ful ö 3.5 hörnor
1.87
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 29/11
Insats: 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 29 Nov
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming