DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Mantorp 20/2

18 Februari 2021 - 22:24

Mantorptravet står som värd för V75 den här lördagen, idag är omgången dessutom kryddad av en fin jackpott 50 miljoner. Nedan följer ni mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 3 Disco Volante i tredje avdelningen och 3 Call Me Brodda i den fjärde avdelningen.

V75 Tips Mantorp Lördag 20/2
V75-1 5,6,8,9,10
V75-2 2,3,4,6,8
V75-3 3 Disco Volante
V75-4 3 Call Me Brodda
V75-5 1,3,4,5,11
V75-6 1,9,12,13,14
V75-7 1,4,5,8

2500 rader x 0,50 = 1250 kr

DD Tips Mantorp Onsdag 23/12
DD1: 1,9,12,13,14
DD2: 4 Llama Tooma

5 rader x 50 kr = 250 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2140m volt
6 Quick Lane får tipset i en öppen första avdelning på V75. Resultatraden är inget som övertygar men visade fin form i den senaste starten när man avslutade rappt utvändigt om ledaren. Idag har man fått ett bra utgångsläge med springspår, och prickar kusk och tränare Johan Unterreiner starten kan man mycket väl sitta i ledningen direkt. Från den positionen kommer man sen sälja sig dyrt. Förstahäst men givet att gardera.

8 Phoenix Photo kommer med två raka segrar i bagaget till dagens start, dessutom ska tilläggas att man har fyra segrar på de fem senaste starterna. Detta är en sjuåring med högt kunnande. Idag har man fått ett tufft utgångsläge, men skulle skickliga Örjan Kihlström som sitter i vagnen lösa uppgiften så kommer Phoenix Photo vara med och göra upp om segern här.

Nämner även 9 Upstate Face som är en allround femåring som går från alla positioner. I den senaste starten visade man sitt kunnande när man fick sätta nosen först över mållinjen. Han är stark och rejäl, därför räds man inte för att göra en del jobb själv under loppet. En skräll jag betalar för.

Min Vinnare: 6 Quick Lane
Spets efter 500m: 6 Quick Lane
Skrällen: 9 Upstate Face
Ranking: A 6,8 B 9,10,5,2,3,11 C 4,1,12,7

V75-2 1640m auto
4 Cassius Ima verkar trivas bra under vintern, han gick ett rejält slutvarv vid segern senast och detta är en sexåring med bra kunnande. Cassius Ima besitter fin styrka och skulle gynnas om tempot blir högt i loppet. Man ska även utrustas med amerikansk vagn till dagens start, vilket är ett plus. Till endast 9% som man är streckad på nu är spelvärdet högt och jag rankar honom etta i loppet. Men givet att gardera.

6 Zack Bris kommer till dagens start med fin form, två segrar och en andraplats på de tre senaste starterna. Detta är en fyraåring som kvalade till E3-finalen under fjolåret. I den senaste starten gick man 11,5 sista 700m ute i tredjespår. För två starter sedan gick man 08,5 sista 400m men fick ändå ge sig sista biten. Fart och kunnande finns det gott om och ska räknas in tidigt i segerstriden här.

2 Das Auto ska inte heller nonchaleras idag. I den senaste starten fick man ge sig från ledningen, men med den årsdebuten avklarad och nu ett lopp i kroppen bör denna femåring gått framåt en hel del till kvällens start. Från ett bra utgångsläge kommer man vara med där framme direkt och över den korta distansen är man med i segerdiskussionerna. Streckas.

Min Vinnare: 4 Cassius Ima
Spets efter 500m: 6 Zack Bris
Skrällen: 8 Bravo Tesla
Ranking: A 4,6 B 2,8,3,9,5,7 C 1,12,11,10

V75-3 2140m auto
Här hittar vi omgångens första spik, 3 Disco Volante. Han kommer senast från en guldfinal på Solvalla där han tvingades göra jobbet ute i spåren hela sista varvet. Trots det tuffa loppet gav denna åttaåringen aldrig upp. Gick i mål som positiv fyra i loppet. Ikväll är det enklare jämfört med senast och dessutom har man fått ett perfekt utgångsläge. Man är den troliga ledaren av loppet och från den positionen vet vi alla att han trivs. Jag tror ingen tar sig förbi honom och jag spikar.

Motbud
10 Night Brodde kommer med två raka segrar i bagaget och har inlett det nya året mycket lovande. I dagens start har man rygg på den startsnabba Disco Volante, det betyder att man kommer komma igenom bra från start. Blir det sen tempo på loppet kommer denna sexåring fälla många över upploppet. Givet streck vid gardering.

Nämner även 7 Västerbo Grosbois som kanske är i sitt livs form just nu och ska inte nonchaleras vid gardering. Även 1 Hawk Cliff är värd att nämna då han har en avslutning som biter väldigt bra. Spår ett kan dock bli en fälla i dagens start.

Min Vinnare: 3 Disco Volante
Spets efter 500m: 3 Disco Volante
Skrällen: 10 Night Brodde
Ranking: A 3 B 10,7,1,6,12,11 C 5,2,9,8,4

V75-4 1640m auto
Kvällens andra spik är 3 Call Me Brodda. Detta är ett sexårigt sto som visade fin form i den senaste starten, då gick man i mål som fyra mot tufft motstånd. Ikväll möter man enbart ston, vilket är en fördel och inte nog med det så har man fått ett perfekt utgångsläge. Call Me Brodda är kvick från start och är den troliga ledaren av loppet, och från ledningen har man fyra segrar på fem försök och vid den enda förlusten från ledningen tvingades man öppna på 08,5 första 500m. För mig är det svårt att hitta några minus och från ledningen tror jag det är spets och slut. Spik för mig.

Motbud
5 Appaloosa håller toppform för dagen och kommer till start med två raka segrar i bagaget. För två starter sedan var man mycket tapper när man vann från dödens. Idag är det tuffare emot men skulle det lösa sig med positionerna kommer man vara med långt framme här. Given vid gardering.

7 Bianca Sisa är den roliga i loppet, i den senaste starten gjorde man det bra från ledningen men fick ge sig sista biten mot Don Cash. Hon är kvick från start och skulle man överraskande ta sig till ledningen här skulle man bli intressant. Men även med positionen i rygg på ledaren och lucka över upploppet skulle man kunna bli segeraktuell om min spik har en sämre dag.

Min Vinnare: 3 Call Me Brodda
Spets efter 500m: 3 Call Me Brodda
Skrällen: 7 Bianca Sisa
Ranking: A 3 B 5,7,9,10,6,2,1 C 8,4,12,11

V75-5 2140m auto
1 Jaguar Dream är en sexåring med hög kapacitet som gjorde debut efter ett längre skadeuppehåll senast. Man gjorde det bra direkt och avslutade 09,5 sista 400m och satte nosen först över mållinjen. Han är kvick från start och hittar man till ledning direkt är mycket vunnet. Men man är heller inte beroende av ledningen för att vinna. Nu med ett lopp i kroppen är detta förstahästen i loppet.

4 Franklin Face stod för en bra prestation i den senaste starten, då var det finaler på Solvalla och man gick i mål som trea. Franklin Face är också kvick från start och kommer utmana i spetsstriden initialt. Når man till ledning blir man inte lätt för övriga att plocka ner. Men det skulle kunna leda till en utdragen spetskörning vilket öppnar upp loppet. Givet streck på kupongen.

En skräll är 3 Jaques Noir som i sina bästa stunder duger bra för klassen men han är också något ojämn i sina prestationer. Ikväll är det årsdebut men tränaren Timo Nurmos brukar ha vältränat när han selar ut till start så det är inget som oroar nämnvärt ikväll. Från ett bra utgångsläge kommer man kunna hitta en bra position och vaknar denna åttaåring på rätt sida är man segeraktuell ikväll.

Nämner också 5 My Dream Art som nu fått fått tre lopp i kroppen för sin nya tränare Oskar J Andersson, formen bör vara nära toppform och är ingen jag vågar lämna utanför systemet.

Min Vinnare: 1 Jaguar Dream
Spets efter 500m: 1 Jaguar Dream / 4 Franklin Face
Skrällen: 3 Jaques Noir
Ranking: A 1,4 B 3,5,11,6,8,7 C 9,12,2,10

V75-6 2140m volt
12 Princess S.W. startade så sent som i lördags på V75 och stod då för en rykande avslutning vilket räckte till en seger trots sina dubbla tillägg. Nu har man fått två lopp i kroppen och hanterar denna sjuåring täta starter bra så är man självklart ett tidigt segerbud igen. Visst var inte aktionen klockren sista 100m av loppet senast, och det kanske ökar på funderingarna för hur hon nu ska klara täta starter. Givet att gardera men förstahäst i min bok.

9 Hossiana Boko gjorde det bra i senaste starten som tvåa bakom Dixie Brick. Detta trots att det var skor och att man fick anfalla bakifrån. Två faktorer man tidigare inte trodde passade hästen. Men efter att blivit motbevisad i den senaste starten måste man även räknas in tidigt i segerstriden även i kvällens start. Från stallet är man optimistiska och räknar med en ännu bättre prestation ikväll än senast. Hon är kvick från start och kan vara den som är först framme från det dubbla tillägget och då tror jag vi kan vänta oss ett offensivt upplägg direkt från tränaren och kusken Jörgen Westholm. Givet streck.

Vill även nämna 13 Velegance och 14 Ofelia O.E. Den sistnämnda ska köras av Örjan Kihlström för första gången vilket är intressant och 13 Velegance håller fin form och måste räknas in bland de som kan vinna loppet.

Min Vinnare: 12 Princess S.W.
Spets efter 500m: 1 Thebankonbroadway
Skrällen: 14 Ofelia O.E
Ranking: A 12,9 B 13,14,1,10,11,8,5,3 C 6,7,4,14,2

V75-7 2640m auto
4 Llama Tooma kommer till dagens start med formen på topp,. Denna sexåringen har stått för fina och bra prestationer på slutet och kommer med två raka segrar i bagaget till dagens start. I den senaste starten avslutade man 10,9 sista 800m, detta var i ett lopp som mätte över 3000m. Den längre distansen som är aktuell ikväll är bara till en fördel, då Llama Tooma både är stark och snabb. Från ett bra utgångsläge räknar jag med att man hittar en vettig position och när det dessutom är anmält amerikansk vagn blir detta min förstahäst i loppet.

1 Maestro Crowe besitter hög kapacitet och kommer också med två raka segrar i bagaget. Men idag finns risk att utgångsläget kan bli en fälla då man inte är speciellt snabb från start. Johan Untersteiner som både tränar och kör kommer förmodligen ta en lugn start och låta Maestro Crowe trava in sig. Lyckas man sen hitta ut och inte får göra allt jobb långt nere i kön är man en given segerkandidat i kvällens start trots allt.

5 Don Cash var en häst med fin form som stod på tur för seger inför den senaste starten, då ändrade man huvudlag och Don Cash fick på sig ett norskt huvudlag vilket blev segerreceptet och man fick äntligen sätta nosen först över mållinjen. Det blir samma huvudlag ikväll igen och denna sexåring är kvick från start och är min tidiga ledare av loppet. Till 16% som man är streckad på i nuläget är man ett givet streck på min kupong.

Min Vinnare: 4 Llama Tooma
Spets efter 500m: 5 Don Cash
Skrällen: 5 Don Cash
Ranking: A 4,1,5 B 8,11,10,2,6 C 3,9,12,7

Lycka till med spelet
Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Bethard:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

100 kr bonus
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
William Hill Sätt in 200 kr och få 100 kr gratisspel. Ett klassiskt spelbolag!

Sätt in 200 kr eller mer med koden: WHS100 , Spela för din insättning genom att lägga ett enkel- eller kombospel med minsta odds: 1.8 för hela kupongen. Få ett Freebet värt 100 kr. 18+ | Regler och villkor gäller | stodlinjen.se | spelpaus.se | Spela Ansvarsfullt

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Torino - Genoa
Fotboll - Serie A - 1
1.81
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
01:00  Buffalo - Boston
Ishockey - NHL - 2
1.719
04:10  Kings-Jazz
Basket - NBA - 2 -4,5
1.74
13:30  Chelsea - Norwich
Fotboll - Premier League - 1 -1,5 (asian)
1.63
15:00  Djurgården - Kalmar FF
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.79
15:15  Malmö - Frölunda
Ishockey - SHL - 2
2.29
15:15  Färjestad - Timrå
Ishockey - SHL - 2
6.50
16:00  Crystal Palace - Newcastle
Fotboll - Premier League - Över 2,5 mål
1.98
18:30  Brighton - Manchester City
Fotboll - Premier League - Över 9,5 hörnor
1.58
18:30  Brighton - Man City
Fotboll - Premier League - City ö 4,5 skott
1.72
20:45  Bologna - Milan
Fotboll - Serie A - BLGM + ö2,5
1.90
21:00  Athletic Bilbao - Villarreal
Fotboll - La Liga - 1 asian 0
1.75
15:00  Hammarby - Östersund
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian -1,5
1.76
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.00
17:30  AIK - IFK Norrköping
Fotboll - Allsvenskan - 1
2.02
  Rekatochklart Andelsspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
15:30  Rekatochklarts TV system 200kr
Insats: 200 kr -  
Köp här!
15:30  Melkers Jackpott Stryktips 300kr
Insats: 300 kr -  
Köp här!
16:00  Big 9 - Rekatochklarts 140 kr
Insats: 140 kr -  
Köp här!
14:30  Melkers Jackpott Europatips 150kr
Insats: 150 kr -  
Köp här!
18:30  Topptipset 100kr Mån
Insats: 100 kr -  
Köp här!
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
21:15  DD Tips Kalmar & Bollnäs 22/10
Insats: 240 kr - DrTrav
16:00  Stryktipset Tips Lördag 23/10
Insats: 144 kr - Tipsexperten
16:00  Big 9 Speltips Lördag 23 oktober
Insats: 1152 kr - USandeback
16:00  Stryktipset Tips 23/10 2021
Insats: 216 kr - Aston
16:20  V75 Tips Örebro 23/10
Insats: 1440 kr - DrTrav
  Läsarnas Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
15:00  Mjällby - IFK GÖteborg
Fotboll - Allsvenskan - 0-0 HT
2.65

Livestreaming