DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Mantorp 23/12

22 December 2020 - 23:17

Uppesittarkvällen är här, med en lika traditionsenlig V75-omgång. Mantorptravet står som värd för omgången och nedan följer ni mina V75-tips.

Jag spelar med två spikar. 10 Nothinglike Malena andra avdelningen och 8 Eros Zola i den sista och sjunde avdelningen.

V75 Tips Mantorp Onsdag 23/12
V75-1 1,2,5,7,9
V75-2 10 Nothinglike Malena
V75-3 10,12,13,14
V75-4 1,2,3,4,7,13
V75-5 1,3,5,6,8,9
V75-6 3,5,6,7
V75-7 8 Eros Zola

2880 rader x 0,50 = 1440 kr

DD Tips Mantorp Onsdag 23/12
DD1: 3,5,6,7
DD2: 8

4 rader x 70 kr = 280 kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2640m auto
2 All Star är ett intressant drag i loppet, ikväll gör man nämligen debut för Roger Malmqvist. All Star har visat tidigare att man är kvick iväg från start och ikväll är man min tidiga ledare av loppet. Denna åttaåring har även visat att han kan vinna lopp med skor på hovarna och dessutom är det Erik Adielsson som gör debut i vagnen bakom All Star. Även om man inte startat på ett tag tror jag Roger som tränar har ställt iordning vad han kan hemma i träningen inför dagens start. Skulle Erik hitta till ledningen ikväll är man hästen att slå för övriga. Spelad till endast 6% i nuläget gör att jag varnar och ser spelvärdet som högt.

5 Marschall Match har Sverige debuten avklarad nu och i den starten fick man inte riktigt visa vad man går för då man satt fast med krafter kvar. Nu med de sparade krafterna i behåll tror jag på ett offensivt upplägg ikväll och tycker man ska räknas tidigt på systemet. Detta är en stark och rejäl typ som tränas av Tuija Irri. Ulf Ohlsson sitter även i vagnen vid denna start precis som senast och de har nu fått lära känna varandra i och med den senaste starten, vilket gör att Ulf borde ha bättre koll på hur hästen fungerar och ska hanteras.

7 Hierro Boko fick ett spår lite långt ut på vingen men hittar Hanna Lähdekorpi bara ner i en vettig position härifrån kommer man vara med och göra upp om segern. Formen är bra vilket Hierro Boko visade för två starter sedan när han satte nosen först i överlägsen stil. Den längre distansen ser jag bara som ett plus och får han sitt lopp i ryggar så kommer hans vassa avslutning fälla många tillslut. Tidig.

9 Vincent As gick med en amerikansk sulky senast vilket gav effekt på denna sexåringen. Vincent As gjorde ett bra med tanke på hur det blev kört. Ikväll är man kuskförstärkt i vagnen när formstarke Carl Johan Jepson återigen ska hålla tömmarna. Med formen på topp så är man skrällen för mig i loppet.

Min Vinnare: 2 All Star
Spets efter 500m: 2 All Star
Skrällen: 9 Vincent As
Ranking: A 2,5 B 7,9,1,8,4,6 C 3,12,11,10

V75-2 1640m auto
Här hittar vi kvällens första spik, 10 Nothinglike Malena. Man har bakspår, men i min bok behöver det inte vara så stor nackdel ikväll. Med många startsnabba ekipage på framspår förväntar jag mig en snabb öppning på loppet och det skulle gynna min spik. Nothinglike Malena kommer till dagens start med två färska segrar i bagaget, båda segrarna är tagna från just bricka tio. Med formen på topp och dessutom bra startryggar så kommer Nothinglike Malena kunna följa med bra och hitta en fin position direkt. Med sen lite körning på loppet kommer det vara tufft för övriga att stå emot Kaj Widell och Nothinglike Malena över upploppet. Jag tar ställning och spikar.

Motbud
5 Ole kommer också till dagens start med två raka segrar i bagaget. I den senaste starten vann man på fint sätt via en vass avslutning från tredje ytter, 11,3 sista 700m stannade klockan på då. Ole är en av få på framspår som inte kommer kunna vara med i någon spetskörning, utan Rikard N Skoglund kommer försöka göra allt för att hitta ner i en fin position från start. Ole besitter en rejäl avslutning och kommer kunna ge min spik en match om segern med lite klaff från start.

1 Das Auto är kvick iväg från start och får tipset som den tidiga ledare av loppet i en öppen spetskörning. Das Auto såg väldigt fin ut i den senaste starten när man fick sätta nosen först efter att släppt ledningen för att sen gå ut och avgöra loppet med 150m kvar till mål. Med formen på topp kommer man leda loppet länge, om man lyckas hålla upp ledningen från start.

3 Alesso är ytterligare en herre som är kvick iväg från start. Men frågan är om man kommer förbi de invändiga ekipagen? Från stallet meddelar man att Alesso gick med fel balans senast och att man kommer ändra lite på balansen till dagens start. Skulle man gardera får man inte nonchalera honom.

Min Vinnare: 10 Nothinglike Malena
Spets efter 500m: 1 Das Auto
Skrällen: 1 Das Auto
Ranking: A 10 B 5,1,3,2,4,11,7,6 C 9,8,12

V75-3 3140m volt
14 Global Warrior stod för en fin prestation för två starter sedan när man fick sätta nosen först efter en vass avslutning. I den senaste starten tävlade man med skor och visade att man fungerade bra med den balansen när man gick i mål som tvåa. Ikväll har man springspår och Peter Untersteiner i vagnen, de är två faktorer som brukar innebära bra starter. Jag tror Peter kommer vara offensiv från start. I min bok är detta en bra segerchans och Global Warrior blir min förstahäst i loppet.

12 Digital Crunch har gjort det bra för Hanna Lähdekorpi. För två starter vann man enkelt efter avslutat 14 sista 800m. Senast fick man ett rörigt lopp men gjorde det ändå bra och gick i mål som trea med krafter obrukade över mållinjen. Digital Crunch gillar distansen och med formen på topp måste man räknas in i segersnacket tidigt ikväll.

Skrällen för mig är 10 G.R.J´S Wolverine. I den senaste starten gick man oerhört bra efter galopp, trots att man tappade mycket kom man tillbaka starkt och var ikapp övriga med 300m kvar till mål. Då nöjde sig inte Michael Stjernström med att bara vara ikapp utan han vred på ytterligare och G.R.J´S Wolverine stod för en mycket vass avslutning som räckte till en mersmakande andraplats. Med formtopp för dagen ska man med tidigt på systemet ikväll. Skräll.

Min Vinnare: 14 Global Warrior
Spets efter 500m: 1 Mäster Sauron
Skrällen: 10 G.R.J´S Wolverine
Ranking: A 14,12 B 10,13,1,11,3,6,9 C 7,2,4,8,15,5

V75-4 2140m volt
2 Amazing Moment stod för en fin insats i den senaste starten, när man vann loppet från ledningen i fin stil. Med fin form och med perfekt utgångsläge och bara streckad på 6% i skrivande stund är spelvärdet högt och man man min förstahäst i ett öppet lopp. Ikväll är det dessutom första gången Erik Adielsson sitter i vagnen vilket jag ser som ett plus. Har Amazing Moment tagit det senaste loppet på rätt sätt är man med och gör upp om segern ikväll.

1 Milles Goofy kommer till kvällens start med tre raka segrar i bagaget. Samtliga segrar är tagna från ledningen, en position jag tror man hittar till tidigt ikväll också. Carl Johan Jepson som sitter i sulkyn är skicklig från start och når detta ekipage till ledningen är man såklart hästen att slå för övriga. Givet streck på kupongen.

4 Con Te Partiro har formen på topp, vilket han visade i den senaste starten när han fick sätta nosen först över mållinjen. Dock har man ikväll ett snävt fjärdespår i volten men skulle det lösa sig från start ska man inte nonchaleras. Con Te Partiro besitter en vass avslutning och med Örjan Kihlström tillbaka i vagnen vill man inte lämna ekipaget utanför systemet.

7 Loveyouecus är kvick iväg från start och ikväll med sitt springspår skulle Mats E Djuse kunna blanda sig i spetsstriden från start. Skulle man komma till ledningen med Loveyouecus är man en skräll att räkna med. Kommer med två raka segrar i bagaget till dagens start, och trots det är något tuffare motstånd ikväll är formen på topp och man ska inte nonchaleras.

Min Vinnare: 2 Amazing Moment
Spets efter 500m: 1 Milles Goofy
Skrällen:
Ranking: A 2,1 B 4,7,3,13,6,10,11,12,8 C 14,9,15,5

V75-5 1640m auto
6 Big Shot är en välstammad herre som har Maharajah som pappa. Det ser ut som denna fyraåring har börjat förstå vad det handlar om på tävlingsovalen, kommer till dagens start med en färsk seger i bagaget. Big Shot tål att göra jobbet själv under loppen och kommer inte bli lätt för övriga att stå emot under slutvarvet. Förstahäst.

1 Bacchus L.I. har stått för bra prestationer under en längre tid, och den fina formen verkar vara ihållande. Denna femåring gjorde i senaste starten debut på rikstoton från ett omöjligt spår tolv över 1640m, men det brydde sig inte Bacchus L.I. om och stod för en vass avslutning och spurtade till en fin tredjeplats. Ikväll är man min tidiga ledare av loppet, och från den positionen är man hästen att slå för övriga. Känns dock ändå hårt att kräva att man i sin blott andra start på rikstoton bara ska gå ut och vinna, men ett tidigt segerbud är man i ett öppet lopp.

Skrällen i loppet är 8 Self Explosive, denna femåring är påväg tillbaka till toppformen. Utgångsläget idag är inte optimalt, men Rebecca Dahléns travare är kvick från start. Ett offensivt upplägg är att vänta eftersom Self Explosive trivs bäst när han får vara med i främre träffen. Han tål grovjobb under loppen och distansen ser jag som ett plus. Dessutom ska man till kvällens start eventuellt köra honom med ett helstängt huvudlag med hål i så att han kan se motståndarna, vilket är intressant. Self Explosive är endast streckad till 3% i skrivande och är ett måstestreck i omgången. Skräll! Jag ser det som möjligt att vinna loppet från dödens.

Min Vinnare: 6 Big Shot
Spets efter 500m: 1 Bacchus L.I.
Skrällen: 8 Self Explosive
Ranking: A 6,1 B 8,5,3,9,10,4,12 C 2,7,11

V75-6 2140m auto
5 Velegance har fin form för dagen, i den senaste starten håll man starkt till tredjeplatsen i ett lopp som Chicharita vann. Denna femåriga tjej går från alla positioner men lite oroväckande kanske det är att man tävlat barfota runt om i de elva senaste starterna. Men Velegance har visat att hon även fungerar med skor på hovarna, fyra segrar på tolv starter med skor. Detta måste ses som en bra segerchans från stall Untersteiner i ett öppet stolopp.

3 Dusktodawn Sisu är skrällen i loppet. Hon brukar oftast starta på i lopp där hon får göra jobb ute i spåren större delen av loppet men det skulle hon kunna få slippa ikväll med ett bra utgångsläge. Formen är på topp för denna sjuåring och skor på hovarna är inga problem för henna. Ikväll är det formstarke Mats E Djuse som sitter i vagnen och skulle Dusktodawn Sisu få en fin resa och spara sin speed tillslut kan det mycket väl räcka till seger ikväll. 2% är man streckad på i skrivande stund och det är alldeles för lågt sett till segerchansen. Skräll.

6 Darah Bibo gillar jag, hon vann med gott om krafter kvar i den senaste starten, då tog man hand om ledningen och gick undan säkert. Hon skulle gynnas om det blev tempo på loppet då hon besitter en vass avslutning som få i fältet är i närheten av. Darah Bibo kommer fälla många över upploppet, frågan är bara hur många? Tidig på systemet.

7 Zeta Kronos har nu två lopp i kroppen efter uppehåll och toppformen närmar sig. Utgångsläget kunde såklart varit bättre men hittar man ner i en vettig position härifrån ska man inte nonchaleras. Björn Goop har aviserat att det blir jänkarvagn till kvällens start vilket är intressant.

Min Vinnare: 5 Velegance
Spets efter 500m: 4 Carisma Sisu
Skrällen: 3 Dusktodawn Sisu
Ranking: A 5,6,7 B 3,4,1,11,9 C 10,2,12,8

V75-7 2140m auto
I kvällens sista lopp hittar vi andra spiken i omgången, 8 Eros Zola. Denna fyraåringen blir min spik, han kommer med två raka segrar i bagaget till dagens start. I den senaste starten var intrycket bländande på Flemming Jensens travare, infrö den starten låg Flemming dessutom lågt, men prestationen sa något annat. Då gick första varvet i högt tempo, och Eros Zola travade utvändigt om ledaren men kunde ändå avgöra till seger över upploppet. 11,3 stannade klockan på. Han har vunnit 9 av sina 22 starter och även om utgångsläget kunde varit bättre så tål han att göra grovjobb själv under loppet. Jag tar ställning och spikar bästa hästen.

Utmanare
3 Bravo Santana gör ikväll comeback efter två och en halv månads tävlingsfrånvaro. Såklart finns frågetecken kring formen, men Bravo Santana är kvick iväg från start och han är min tidiga ledare av loppet. Skulle tränaren Peter Johansson försatt sin fyraåring i slagläge direkt, kommer man leda loppet länge. Från ledningen är Bravo Santana obesegrad på fyra starter. Första utmanare till min spik.

Skrällen i loppet är 2 Janis Joplin Boko. Hon kommer med två raka segrar till dagens start, och intrycket över mållinjen i den senaste starten lyste form. Med perfekt utgångsläge kommer man få ett fint lopp, även om distansen troligtvis inte den bästa. Men denna fyraåriga tjejen besitter vass slutspurt som kommer bita bra med rätt resa. Ett givet streck på kupongen för den som garderar.

Vill även nämna 6 Amorcer Levallo som bara blir bättre och bättre för varje start. Han har stått för en fin utveckling under året. Denna fyraårige kille tål att göra en del själv under loppen och skulle min spik ha en sämre dag tycker jag inte man ska nonchalera Amorcer Levallo som har bra form för dagen.

Min Vinnare: 8 Eros Zola
Spets efter 500m: 3 Bravo Santana
Skrällen: 2 Janis Joplin Boko
Ranking: A 8 B 3,2,6,9,1,7,10,12 C 5,11,4

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bröndby - Viborg
Fotboll - Superliga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.85
19:00  Örebro - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian -1
2.15
19:00  Varberg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
2.25
10:00  Nya Zeeland dam - Sverige dam
Fotboll - OS - 2 asian -2,5
2.01
18:00  Omonia - Dinamo Zagreb
Fotboll - CL-kval - 2
1.83
18:00  HJK - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - Under 2,5 mål
1.92
04:00  Hall - Strickland
Annat - UFC - Hall vinnare
2.70

Livestreaming