DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Mantorp Lördag 15/2

12 Februari 2020 - 13:29

Lördagens V75 tävlingar hämtar vi ifrån Mantorp och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-4 på nummer 6 American Hill som hade gjort bort sig med galopp i tre raka lopp innan hon nu tagit två raka segrar. Senast så övertygade hon rejält när hon från bakspår klev fram utvändigt om den ledande Honor med 1500 meter kvar till mål och från den positionen så knäckte hon ledaren in i sista sväng och stack sedan undan till en överlägsen seger. Här finns det risk att hon återigen tvingas göra en del grovjobb på egen hand men om hon kan hålla ordning på benen här så tror jag hon blir mycket svår att stå emot. Vinnarodds 2.25 hos Casumo, 888sport Unibet & LeoVegas

Min andra spik kommer i V75-7 på nummer 2 Reverend Wine som travade i ledningen i förra årets sista V75 lopp på nyårsafton men han kunde inte freda sig mot en vasst avslutande Linus Boy så han fick nöja sig med tredjeplatsen eftersom även Aron Palema tog sig förbi. Han har vunnit fyra av nio starter han har gjort över den långa distansen. Han jobbar väldigt fint inför det här och har ett par jobb innanför västen och Diederik Meilink tror inte han har tappat så mycket av formen efter det senaste loppet. Utgångsläget är bra för honom och han kan öppna fort fast det är ändå inte säkert att det blir ledningen men får han ett bra lopp i den främre träffen här så tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget. Vinnarodds 3.75 hos Casumo, 888sport, Unibet & LeoVegas

V75 Tips Mantorp Lördag 15/2
Avd 1: 2,3,7
Avd 2: 1,2,5,6,7,8,10,12,13
Avd 3: 1,2,6,8
Avd 4: 6 American Hill
Avd 5: 3,4,11
Avd 6: 3,5,6,7,8,9
Avd 7: 2 Reverend Wine

1944 rader x 0,50 = 972 kr

DD Tips Mantorp Lördag 15/2
DD-1: 3,5,6,7,8,9
DD-2: 2 Reverend Wine

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , Nordicbet , LeoVegas , Casumo

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass I, Försök 1 i Meeting 2 över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 7 Quick Wald kommer från en enkel seger från ledningen. Han trivs väldigt bra i spets där han har tagit de flesta av karriärens åtta segrar. Han är väldigt snabb de första hundra meterna så trots ett spår långt ut här så tror jag det blir full laddning från start och kan han då nå sin favoritposition ledningen så är mycket vunnet här men även om det inte blir ledningen så borde han kunna hitta ner i ett vettigt slagläge och han kan då vara med och göra upp om segern här, 2 Barista Oak hade två raka segrar innan han senast var på väg mot en ny seger men då hittade Imakeyouproud loss från invändig position och spurtade sedan strålande så han fick nöja sig med andraplatsen. Han är rätt kvick iväg och från ett perfekt utgångsläge här så kan det bli en fin löpning i den främre träffen så han ska räknas tidigt här. Örjan Kihlström upp för första gången nu är mycket intressant.

3 Digital Class tog sin första seger på ett drygt år näst senast. Hon satt då i tredje utvändigt innan hon gick till attack på sista bortre långsidan och via en stark avslutning så plockade hon ner den ledande Pols Crazy Diamond till en knapp seger. Hon får ofta dåliga lägen men gör det ändå bra. Senast så startade hon från bricka 12 i volten i ett V75 lopp på Eskilstuna och hamnade långt bak men sedan så spurtade hon mycket starkt och räddade tredjeplatsen bakom vinnande Ingo. Här det ett betydligt bättre läge och kan hon få spara speeden fram till upploppet så fäller hon många hästar till slut, 6 Gambit Brodde drar en del streck. Han är jämn och säker men det var ett tag sen den senaste segern togs nu. Han kan öppna rätt okej men han är bäst med ett lopp i ryggar så jag tror inte det är aktuellt att köra i ledningen här men får han sitt lopp så kan han bli farlig den sista biten men han får inte plats på systemet.

Min Vinnare: 7 Quick Wald
Spets efter 500m: 7 Quick Wald
Skrällen: 7 Quick Wald
Ranking: A 7,2,3 B 6,1,11,5,12 C 9,4,10,8
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

V75-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat nio hästar, 7 Winner Bac var jättebra i comebacken näst senast när han tog hand om ledningen i ett tidigt skede och från den positionen så stack han sedan undan till en enkel seger. Gången efter det var han inte lika bra och slutade oplacerad men då var det nog den långa distansen som satte ned honom lite. Spår fyra i volten visade han senast att det inte är några konstigheter även om han inte hade någon häst på utsidan den gången men han brukar vara lugn i volten och distansen är mer passande den här gången. Kan han kliva iväg i rätt gångart så kan han blanda sig i segerstriden här, 5 Högstenastalldräng galopperade bort sig direkt i Klass II finalen på Solvalla i lördags. Han är normalt sett travsäker och den här gången är det voltstart istället för bilstart och det brukar gå bra så kan Mikko Aho servera honom en fin löpning så kan han utmana om en framskjuten placering här.

10 Ready To Roll gjorde comeback efter en tids frånvaro senast. Han kördes då offensivt och fick ta över ledningen med 1350 meter kvar till mål och från den positionen så blev segern sedan ohotad. Med lopp i kroppen nu så kan han vara ännu vassare till den här starten och löser det sig med positionerna så kan han vara långt framme på nytt, 13 Loveexplosion H.C. gjorde första starten sedan slutet av augusti senast. Hon fick då en fin löpning i rygg ledaren och spurtade sedan in till seger via open stretchen till slut. Med det lopp i kroppen efter lång frånvaro så kan hon vara ännu bättre den här gången. Kan hon få en del draghjälp under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut om det blir bra tempo på tillställningen. Första gången med Örjan Kihlström i vagnen är spännande.

Min Vinnare: 7 Winner Bac
Spets efter 500m: 2 Jori Boko
Skrällen: 1 Black Caviar
Ranking: A 7,5 B 10,13,6,1,2,8,12 C 14,9,3,11,4,15
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V75-3
STL Klass II, Försök 1 i Meeting 2 över 2640 meter och jag har streckat fyra hästar, 1 Cayucos var överlägsen vid vinsten näst senast. Senast så hängde han med bra till tredjeplatsen bakom vinnande Burning Man. Nu är det 500 meter kortade distans än jämfört mot senast och det passar lite bättre fast innerspåret i volten är inte helt optimalt men om han kan ta sig loss i ett tidigt skede så kan han blanda sig i segerstriden här om det löser sig med positionerna, 6 Hubba Go Alone har vunnit fyra av sex starter hittills. I den senaste starten så fick han trava större delen av loppet utvändigt ledaren men i slutsvängen så hade han knäckt ledaren och stack sedan undan till en mycket enkel seger. Här har han springspår så med en lyckad start här så kan det bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan han bli svår att fånga in om han skulle få fuska bort en del av loppet i ledningen. Den långa distansen är ett plus då han är stark och rejäl.

8 G.R.J.'s Wolwerine har gått i mål med mycket krafter sparade i de två senaste loppen. Han är stark så den långa distansen tror jag passar honom och kan han hitta loss i god tid före mål från ett chansartat utgångsläge här så kan han bli farlig den sista biten, 2 Father Of Sun hade två raka segrar innan han senast fick nöja sig med en fjärdeplats bakom vinnande Indy D. från ledningen. Han hade inte startat på några veckor inför den senaste starten så han borde ha gått framåt med det loppet i kroppen nu. Han är stabil i volten så spåret klarar han och även om han inte testat den långa distansen tidigare så tror jag det kommer passa bra. Han kan öppna bra men jag tror att Emilia Leo vill köra honom i ryggar den här gången och kan han få spara speeden fram till upploppet så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 1 Cayucos
Spets efter 500m: 6 Hubba Go Alone
Skrällen: 2 Father Of Sun
Ranking: A 1,6 B 8,2,4,10,5,11,7 C 3,9,12
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

V75-4
STL Diamantstoet, Försök 1 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har spikat nummer 6 American Hill som hade gjort bort sig med galopp i tre raka lopp innan hon nu tagit två raka segrar. Senast så övertygade hon rejält när hon från bakspår klev fram utvändigt om den ledande Honor med 1500 meter kvar till mål och från den positionen så knäckte hon ledaren in i sista sväng och stack sedan undan till en överlägsen seger. Här finns det risk att hon återigen tvingas göra en del grovjobb på egen hand men om hon kan hålla ordning på benen här så tror jag hon blir mycket svår att stå emot, vid gardering kan 12 Opalis som var tapper som tvåa bakom Zaira Del Ronco från dödens i hårt tempo näst senast vara tänkbar. Gången efter det så satt hon kvar när konkurrenterna attackerade i tredjespår på slutrundan och drogs sedan bakåt av en tröttnande häst men när hon väl fick fritt så avslutade hon positivt och räddade fjärdepriset bakom vinnande Bear Victory. Kan Kim Eriksson som kör hästen nu få till en bra styrning här så kan det räcka en bit här.

14 Die Kaiserin kommer till den här starten med två raka segrar. Hon kan öppna hyggligt men riskerar ändå att hamna på vingel här men om hon kan få gå med i en bra rygg och få spara speeden fram till upploppet så kan hon bli farlig den sista biten men hon får ses främst som ett platsbud, 7 Clean Cash har en del anhängare. Hon har gjort det bra och har tagit två raka segrar men hon är ovan med voltstart fast om hon kan kliva iväg bra från springspåret här så borde hon kunna slinka ner i en vettig position men jag håller min spik som strået vassare.

Min Vinnare: 6 American Hill
Spets efter 500m: 4 Catwalk Ima
Skrällen: 14 Die Kaiserin
Ranking: A 6 B 12,14,7,4,9,3,1,15 C 13,5,2,11,10,8
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V75-5
STL Diamantstoet, Försök 2 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat tre hästar, 11 Vichy Grif tog fyra raka segrar under hösten och hon avslutade starkt till andraplatsen i ett lopp som vanns av Taiga Woodland efter uppehåll senast. Med lopp i kroppen nu så kan hon vara ännu bättre till den här starten. Bakspår nu men hon tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas fast om hon kan få smyga med i en bra rygg och få vänta med slutstöten fram till sista sväng så har hon en vass avslutning så hon ska räknas tidigt här.

4 Princess S.W. har nio vinster på femton starter. Felfri så har hon aldrig varit sämre än tvåa och hon vann på ett bra vis från spets senast. Hon kan öppna bra så här tror jag det kan bli tidig ledning och skulle så bli fallet så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen. Hon är bra nog att hon kan vinna loppet från utvändig position också om det skulle bli aktuellt, 3 Ofelia O.E. kommer med två raka segrar. Näst senast så plockade hon ner Princess S.W. till seger från dödens. Gången efter det så spurtade hon vasst till seger efter en fin styrning av Johan Untersteiner så med ett bra lopp i den främre träffen här så kan hon vara med långt framme igen.

Min Vinnare: 11 Vichy Grif
Spets efter 500m: 4 Princess S.W.
Skrällen: 3 Ofelia O.E.
Ranking: A 11,4,3 B 12,2,1,6,7,5 C 8,10,9
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

V75-6
STL Bronsdivisionen, Försök 1 i Meeting 2 över 2140 meter och jag har streckat sex hästar, 7 Religious har gjort det bra på sistone. Näst senast så vann han från ledningen och senast var han bra igen men Mika Forss valde fel väg så han fastnade med en del sparade krafter när han blev fyra i det loppet som Remarkable Feet vann i lördags. Han kan öppna bra men har ett spår långt ut och det finns flera startsnabba hästar här så det är inte säkert att det går att nå ledningen men han går bra med ett lopp i ryggar också så oavsett så ska han räknas tidigt här, 6 Taiga Woodland har fyra segrar på de fem senaste starterna. Tre av dessa är tagna under sadel men han visade senast att han går bra i sulkylopp också när han kördes till spets och drog undan till en klar seger. Här tror jag Christian Fiore laddar mot spets och skulle det inte kosta alltför mycket kraft att komma till ledningen så kan det bli en ny seger men skulle det istället bli en utdragen spetsstrid så kan vara gynnsamt för andra ekipage här.

3 Ronaldo Malibu slog på en galopp när han hade avgjort spetsstriden näst senast. Gången efter det så inledde han istället lugnt men kopplade sedan grepp på sitt motstånd till seger från tredje utvändigt. Han kan öppna kvickt vid laddning men det kan kosta mycket kraft att köra om ledningen så Mika Forss kanske väljer att ta en lugn start för han går bra med ett lopp i ryggar också och löser det sig med positionerna så kan han bli farlig den sista biten, 8 Thriller N.P. galopperade bort sina möjligheter i volten direkt senast. Kan han kliva iväg i rätt gångart nu så kan det räcka en bit här om Carl Johan Jepson som kör hästen kan få till en bra styrning. Han är dock klart sämre med skor än på barfotabalansen.

Min Vinnare: 7 Religious
Spets efter 500m: 6 Taiga Woodland
Skrällen: 9 Yankee Boy
Ranking: A 7,6 B 3,8,5,9,12,1,4 C 2,11,10
Travbonus: 100% upp till 1000 kr hos Casumo

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Silverdivisionen, Försök 1 i Meeting 2 över 2640 meter och jag har spikat nummer 2 Reverend Wine som travade i ledningen i förra årets sista V75 lopp på nyårsafton men han kunde inte freda sig mot en vasst avslutande Linus Boy så han fick nöja sig med tredjeplatsen eftersom även Aron Palema tog sig förbi. Han har vunnit fyra av nio starter han har gjort över den långa distansen. Han jobbar väldigt fint inför det här och har ett par jobb innanför västen och Diederik Meilink tror inte han har tappat så mycket av formen efter det senaste loppet. Utgångsläget är bra för honom och han kan öppna fort fast det är ändå inte säkert att det blir ledningen men får han ett bra lopp i den främre träffen här så tror jag han visar sig vara starkast i det här gänget, vid gardering kan 7 Martin De Bos som inte var som bäst senast och har fått ta igen sig lite efter den insatsen vara tänkbar. Dåligt läge här och det finns risk att han hamnar illa till men om det löser sig med positionerna så har han en bra avslutning och kan då vara långt framme här. Distansen har han gjort det bra på tidigare så det ska inte vara några problem.

4 Perfect Dynamite var tillbaka i gammalt gott slag vid vinsten i årsdebuten senast. Med lopp i kroppen nu så kan han vara förbättrad till den här starten. Han kan öppna rätt fort men han går bra i ryggar också och kan Ante Lisell få till en bra styrning här så kan det räcka en bit här också men han får ses främst som ett platsbud, 3 Roofie drar en del streck för han fastnade med sparade krafter i finalen i lördags. Han kan öppna bra den första biten och med en fin resa här så kan han utmana om en framskjuten placering. Han är dock klart bättre när han tävlar barfota runt om fast han har ändå gjort det okej med skorna på nu under vintern men det kan bli tufft att räcka till seger här.

Min Vinnare: 2 Reverend Wine
Spets efter 500m: 2 Reverend Wine
Skrällen: 10 Lövdala Principito
Ranking: A 2 B 7,4,3,10,12 C 6,5,9,11,1,8
Spela på loppet hos Casumo, bet365 , Unibet, LeoVegas , 888sport

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Betis - Eibar
Fotboll - La Liga - 1
1.86
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
20:56  Lopp 7 - Global Weather
Trav - Färjestad  - Plats
1.95
21:00  West Ham - Aston Villa
Fotboll - Premier League  - Under 3 mål
1.75
21:00  West Ham - Aston Villa
Fotboll - Premier League - Villa u 7,5 ins
2.00
21:00  Betis - Eibar
Fotboll - La Liga - 1
1.86
02:15  Eagles - Seahawks
Amfotboll - NFL - Chris Carson TD
2.20
18:55  Shakhtar - Real Madrid
Fotboll - Champions League  - 2 asian hcp -1,5
1.95
21:00  Liverpool - Ajax
Fotboll - Champions League - Ajax MIBH
3.85
21:00  Atletico - Bayern München
Fotboll - Champions League - 1
2.05
21:00  Dortmund - Lazio
Fotboll - Champions League - 1
1.64
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:30  Topptipset Tips Måndag 30/11
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Färjestad 30/11
Insats: 480 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Färjestad 30/11
Insats: 240 kr - DrTrav
20:00  Europatipset Tips Onsdag 2 Dec
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming