DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Mantorp Lördag 16/5

13 Maj 2020 - 13:34

På lördag avgörs V75 tävlingarna i Mantorp med det fina fyraåringsloppet Ina Scots Ära. Här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. Dels 10 Karamel Hill i V75-4 som har gjort två starter i ny regi för Björn Goop. I debuten så satt hon en bit bak och drabbades av ett störningsmoment i den sista svängen när Zaira Del Ronco som satt framför henne galopperade men hon avslutade sedan sylvasst och var trots detta nära segern men Waiting Hill Hall höll undan så hon fick nöja sig med andraplatsen.

Senast på Umåker så landade hon i dödens i ett tidigt skede och från den positionen så knäckte hon ledaren och hon dansade sedan undan till en ohotad seger. Springspår på tillägg nu så med en lyckad start är det inte omöjligt att Björn Goop sitter i spets efter ett halvvarv och skulle så bli fallet är mycket vunnet här. Blir det inte ledningen så borde hon ändå kunna få ett bra lopp i den främre träffen och då tror jag hon blir svårstoppad. Vinnarodds 1.90 bet365

Min andra spik är 10 Staro McMillan i V75-7 som har årsdebuten avklarad. Han tog då över ledningen ut på slutvarvet och från den positionen så stegade han undan till en ohotad seger. Med lopp i kroppen nu så är en minst lika bra prestation att vänta här. Spåret är inte det bästa nu men han tål att göra en del grovjobb på egen hand och jag tror han blir svår att stå emot när Steen Juul väljer att sätta in attacken. Vinnarodds 4.35 Unibet , Casumo & LeoVegas

V75 Tips Mantorp Lördag 16/5
Avd 1: 1,2,3,8,9
Avd 2: 1,2,4,5,6,11,12
Avd 3: 11,12
Avd 4: 10 Karamel Hill
Avd 5: Alla
Avd 6: 4,5
Avd 7: 10 Staro McMillan

1680 rader x 0,50 = 840 kr

DD Tips Mantorp Lördag 16/5
DD-1: 4,5
DD-2: 1,3,10

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass I, Försök 7 i Meeting 3 - Stayerlopp över 3140 meter och jag har streckat fem hästar. 2 Emoji gjorde årsdebut efter lång frånvaro i ett V86 lopp på Åby senast. Han travade då en stor del av loppet i dödens men han hade inga problem med att plocka ner sitt motstånd till seger. Han är stark och tre varv ska inte vara några bekymmer fast spåret är chansartat och det är en viss galopprisk men håller han sig till rätt gångart så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

1 Gazza B.R. hade inte startat sedan december 2018 innan han blev tvåa över aktuell distans bakom Ivory Di Quattro för en månad sedan. Det följde han upp med en seger där han travade en stor del av loppet i dödens. Trevligt utgångsläge nu och lyckas Björn Goop hålla upp ledningen så blir han inte helt lätt att plocka ner så han ska räknas tidigt här. Han har fyra vinster på fem tidigare gånger han har travat i spets.

3 Royal T.N. har radat upp bra prestationer en längre tid. Senast så slog han på en galopp i början av loppet men han kom tillbaka storstilat och kopplade greppet på den ledande Ninepoints Yankee i den sista svängen och då försvarade ledaren sig med galopp fast han kunde sedan inte stå emot en bra spurtande Fleet Admiral så han fick nöja sig med andrapriset. Debut över distansen nu men han har gjort bra lopp över 500 meter kortare distans så det tror jag inte ska vara något bekymmer. Han kan öppna bra ur volten så kan Rikard N Skoglund hitta en bra position här så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering igen.

9 Exaudio Vici har vunnit 11 av karriärens 20 starter hittills. Han har idel segrar i raden och de två senaste är tagna för den nya tränaren Katja Melkko. Senast så travade han utvändigt om ledaren det sista varvet och plockade ner denne till en klar seger. Han är inte så snabb men han lever mycket på sin styrka och kan Jorma Kontio få till en bra styrning så kan han bli svår att stå emot när han väljer att sätta in attacken.

8 Love Håleryd hade två raka segrar inför den senaste starten. Han hade då ett spår långt ut på vingen och hamnade långt ner i kön och var aldrig med någon segerchans men han avslutade klart godkänt till fjärdeplatsen i ett lopp som vanns av Zizou. Här kan Peter Untersteiner få smyga med på innerspår och då kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

Min Vinnare: 2 Emoji
Spets efter 500m: 1 Gazza B.R.
Skrällen: 7 Let's Go Ernie
Ranking: A 2,1 B 3,9,8,7,11,6,10 C 12,4,5

V75-2
STL Silverdivisionen, Försök 7 i Meeting 3 över 1640 meter och jag har streckat sju hästar. 1 Vincero' Gar tog två raka segrar på Vincennes i vintras. Han är ny från Alessandro Gocciadoro till Björn Goops träning. Han kan öppna bra men det finns flera startsnabba hästar utvändigt så det är inte säkert att han kan hålla upp ledningen här men hittar han bara loss i god tid före mål så kan han bli farlig över upploppet så han ska räknas tidigt.

6 Hill Street inledde starkt med två raka segrar för Daniel Redén. Efter det har det inte blivit någon mer seger på sju starter. Nu har han två lopp i kroppen så formen kan vara förbättrad till den här starten. Han avslutade sylvasst senast men han fick aldrig tag i Macelleria så det slutade med en andraplats. Utgångsläget här är inte det bästa men om Örjan Kihlström kan hitta ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in attacken så biter en liknande avslutning som senast bra till slut och då kan det var läge för en fullträff.

5 Dom Perignon var riktigt bra när han spårade runt om i finalen av silverdivisionen för tre starter sedan. Det var inte riktigt det rätta trycket i honom senast och han blev sedan störd till galopp i den sista kurvan och utan det hade han kunnat nypa en fin placering. Han är väldigt snabb iväg men han kunde inte ta sig förbi Religious sist de möttes så att den hästen har spår invändigt om honom igen försvårar i kampen om ledningen men hittar Torbjörn Jansson ner i en vettig position innan han sätter in attacken så kan det räcka en bit mot det här gänget.

4 Religious öppnade fort och tog hand om ledningen och från den positionen så höll han starkt men var ändå utan chans mot Very Kronos så det slutade med en andraplats senast. Han är startsnabb så kommer han till spets så kan han bli svår att plocka ner. Han är dock inte beroende av att gå i ledningen för han går minst lika bra med ett lopp i ryggar.

2 Flash Håleryd såg fin ut senast men han blev störd i sista sväng och han tappade en hel del på det. Nu är utgångsläget perfekt och han kan lägga iväg bra från start så här borde Carl Johan Jepson kunna få en fin resa i den främre träffen och då kan han vara långt framme här. Han gick med helstängt huvudlag senast men den här gången så kan det bli blinkers istället meddelar Ulf Stenströmer.

Min Vinnare: 1 Vincero' Gar
Spets efter 500m: 4 Religious
Skrällen: 12 Stoneisle Ocean
Ranking: A 1,6 B 5,4,2,11,12 C 10,3,8,9,7

V75-3

Ina Scots Ära - Fyraåringslopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar. 11 Power har gjort tre starter i år och är ännu utan seger. Han blev fast med rubbet kvar i årsdebuten. Näst senast så gick han en grym sista bortre långsida och såg ut att gå mot segern fast det tog emot lite den sista biten så Click Bait kontrade tillbaka så han fick nöja sig med andraplatsen. I finalen av Kungapokalen så fattade han inte riktigt när Robert Bergh försökte vrida ner honom på open stretchen men han gick ändå bra som fyra bakom Aetos Kronos som vann det loppet. Tråkigt utgångsläge nu men Robert Bergh sänder nog framåt när tillfälle ges och då kan han visa sig vara starkast i det här gänget.

12 Ecurie D. har på 8 starter hittills i karriären plockat lika många segrar. I årsdebuten senast så var han ute i ett litet fält på Solvalla. Han klev då fram och tog över ledningen efter ett drygt halvvarv och från den positionen så vann han sedan i ohotad stil. Med lopp i kroppen nu så kan formen vara framflyttad till den här starten. Han har fått ett tufft utgångsläge nu och det är många hästar att runda men så bra som han har varit så blir jag inte förvånad om han kliver runt det här gänget också.

I övrigt kan nummer 4 Armour As som har gjort det bra en längre tid vara tänkbar. Han avslutade starkt som tvåa bakom Ivory Di Quattro i ett Klass I försök på Åby näst senast. Gången efter det hade han dubbla tillägg över medeldistans men via en stark slutrunda i tredjespår så fångade han in den ledande Upper Face till en säker seger den sista biten. Bra startspår här och han kan öppna rätt så vettigt så kan Stefan Persson nå ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

Min Vinnare: 11 Power
Spets efter 500m: 4 Armour As
Skrällen: 5 L.L.Royal
Ranking: A 11,12 B 4,8,7,2,5 C 3,1,9,6,10

V75-4
Arne Erikssons lopp - STL Diamantstoet, Försök 7 i Meeting 3 över 2140 meter. Jag har spikat nummer 10 Karamel Hill som har gjort två starter i ny regi för Björn Goop. I debuten så satt hon en bit bak och drabbades av ett störningsmoment i den sista svängen när Zaira Del Ronco som satt framför henne galopperade men hon avslutade sedan sylvasst och var trots detta nära segern men Waiting Hill Hall höll undan så hon fick nöja sig med andraplatsen.

Senast på Umåker så landade hon i dödens i ett tidigt skede och från den positionen så knäckte hon ledaren och hon dansade sedan undan till en ohotad seger. Springspår på tillägg nu så med en lyckad start är det inte omöjligt att Björn Goop sitter i spets efter ett halvvarv och skulle så bli fallet är mycket vunnet här. Blir det inte ledningen så borde hon ändå kunna få ett bra lopp i den främre träffen och då tror jag hon blir svårstoppad.

Vid gardering kan 13 Vikens Fingerprint som har varit bra en längre tid vara tänkbar. Hon gjorde en fin insats som trea i ett lopp som vanns av Conrads Rödluva senast. Nu har hon ett chansartat utgångsläge och står 20 meter bakom min spik men klaffar det med löpningsförloppet så kan hon bli farlig över upploppet.

14 Millie Millionaire har lämnat Brage Hansen och har gjort en start för sin nya tränare Fredrik Wallin. Hon avslutade då godkänt som fyra i ett V86 lopp som vanns av Stoneisle Ocean. Det var första starten på länge så med det loppet innanför västen nu så kan hon vara klart förbättrad till den här starten men jag tror det kan bli långt fram till min spik så hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Karamel Hill
Spets efter 500m: 10 Karamel Hill
Skrällen: 5 Apple Rose
Ranking: A 10 B 13,14,7,1,5,9,11,8 C 6,15,3,4,2,12

V75-5
STL Klass II, Försök 7 i Meeting 3 över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna. 2 Fire Of Noa gjorde första starten i ny regi för Björn Röcklinger senast men han fungerade inte alls då. Efter det har han varit struken för en halsinfektion men han har kunnat träna på som vanligt efter det. Fint läge här och han kan öppna fort så det är inte omöjligt att Björn Goop som får chansen för första gången nu kan nå ledningen och skulle så bli fallet så kan han bli svår att plocka ner så han ska räknas tidigt.

4 Mr Marvelous har gjort det bra från dåliga utgångslägen den senaste tiden. Senast så spurtade han starkt som trea bakom T.Rex Face. Han har inte gjort så många starter bakom bilen men han kan nog öppna rätt så vettigt så kommer Ulf Ohlsson ner i en vettig position så kan han blanda sig i segerstriden här. Eventuellt barfota runt om och första jänkarvagn nu är intressanta ändringar.

9 She Follow Me har varit duktig en längre tid. Senast så tog hon över ledningen med 1250 meter kvar av loppet och från spets så vann hon sedan före en bra avslutande Estelle Nordique. Med lopp i kroppen nu är en vassare insats att vänta här. Hon är väldigt stark men hon är också duktig om hon får ligga på rulle och spara speeden så länge som möjligt så får hon lite draghjälp under slutrundan så kan hon bli farlig den sista biten.

7 Donatello Wibb fick en fin resa i rygg på den ledande Expendables och när han sedan fick luckan i slutsvängen så spurtade han ner sitt motstånd på ett bra vis till seger senast. Nu förstärks han med Rikard N Skoglund i vagnen och kan han ramla ner i ett vettigt slagläge innan han sätter in slutstöten så kan han duga en bit även mot det här gänget.

8 Västerbo Pokerface har hunnit bli sex år nu. Han har bara gjort nio starter men har vunnit fyra av dessa. Nu kommer han ut i första starten sedan september ifjol så formen är oviss men Timo Nurmos hästar brukar vara i god författning direkt så även om spåret inte är det bästa här så kan han bli att räkna med i comebacken.

Min Vinnare: 2 Fire Of Noa
Spets efter 500m: 2 Fire Of Noa
Skrällen: 7 Donatello Wibb
Ranking: A 2,4 B 9,7,8,3,1,6 C 10,5,11,12

V75-6
Östgötaloppet - STL Gulddivisionen, Försök 7 i Meeting 3 över 2640 meter och jag har streckat två hästar. 5 Mindyourvalue W.F. har gjort bra insatser nere i Frankrike under vintern. Han var fin i ett banjobb nyligen meddelar man från stallet och han är ljudkänslig så att det inte är någon publik på banorna nu är en fördel för honom. Robert Bergh har tankar om Elitloppet med honom och ska han vara med där så är det en bra prestation här som gäller. Han är stark så det är inte omöjligt att han kan få ta över ledningen från nummer 4 Chief Orlando som redan är inbjuden till Elitloppet efter en bit och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. I annat fall så kan han visa sig vara starkast från dödens om det skulle behövas.

4 Chief Orlando svarade för en ruggig prestation senast. Han fick öppna väldigt fort för att ta sig förbi Evaluate och sedan så höll han undan före en vasst avslutande Cokstile till seger över den korta distansen. Lång distans nu för första gången känns inte som någon fördel men han är kvick iväg så jag tror han tar hand om ledningen inledningsvis och skulle han sedan få dämpa tempot lite där framme så kanske han kan hålla undan fast får han lite tryck under vägen så kanske Rikard N Skoglund väljer att släppa för då kan han få chansen med en eventuell lucka till slut.

I övrigt kan nummer 8 Gareth Boko som slutade oplacerad i finalen av Paralympiatravet senast vara tänkbar. Han höll bra från dödens mot Disco Volante gången innan det. Tråkigt läge den här gången men löser det sig med positionerna så kan han avsluta loppet fort fast han får ses främst som ett platsbud.

11 Handsome Brad kommer ut i första starten sedan femteplatsen i Åby Stora Pris ifjol. Han känns kanonfin för dagen och är väl förberedd inför sin comeback meddelar Ulf Stenströmer. Får han gå med i en bra rygg och om han kan få lite draghjälp under slutvarvet så fäller han många hästar till slut om det blir bra tempo på loppet men jag tror ändå att det kan bli tufft att nå hela vägen till seger.

Min Vinnare: 5 Mindyourvalue W.F.
Spets efter 500m: 4 Chief Orlando
Skrällen: 11 Handsome Brad
Ranking: A 5,4 B 8,11,10,7,2,3,1 C 9,12,6

V75-7
Vi avslutar V75 med STL Bronsdivisionen, Försök 7 i Meeting 3 över 2140 meter. Jag har spikat nummer 10 Staro McMillan som har årsdebuten avklarad. Han tog då över ledningen ut på slutvarvet och från den positionen så stegade han undan till en ohotad seger. Med lopp i kroppen nu så är en minst lika bra prestation att vänta här. Han hade en del otur under fjolåret och borde ha mer pengar på sig men får han vara fräsch och fin nu så tror jag han kommer att växa in i den högsta klassen. Spåret är inte det bästa nu men han tål att göra en del grovjobb på egen hand och jag tror han blir svår att stå emot när Steen Juul väljer att sätta in attacken.

Vid gardering kan 1 Zap Di Girifalco som debuterade i ny regi för Björn Goop senast vara tänkbar. Han fick då vandra utvändigt om Randemar R.D. och höll klart godkänt som trea bakom Seismic Wave som vann det loppet. Innerspår nu men han kan öppna rätt så bra fast det är ändå inte säkert att han kan hålla upp ledningen för nummer 4 Franklin Face är snabb ut men skulle det lyckas så kan han leda loppet länge. Blir det inte ledningen så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

3 Zinco Jet hade två raka segrar innan den senaste starten. Då hade han ett risigt utgångsläge och kom aldrig riktigt in i loppet så han slutade oplacerad. Trevligt startspår nu och får han gå med i ryggar och spara speeden så länge som möjligt så kan han bli att räkna med den sista biten men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 10 Staro McMillan
Spets efter 500m: 4 Franklin Face
Skrällen: 11 Dexter Brick
Ranking: A 10 B 1,3,4,2,5,11,7 C 6,8,9,12

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10Bet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

Sätt in 100 kr - Spela för 200 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

50 kr utan insättning!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betway:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Sätt in 100, få 100 kr gratisspel!

MrGreen:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Freebet värt 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100 kr i gratisspel!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

Sätt in 100 kr - Få 100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:30  Norrköping - Degerfors
Fotboll - Allsvenskan - BLGM + ö2,5
2.05
18:30  AIK - Malmö FF
Fotboll - Allsvenskan - 2
2.21
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.85
19:00  Aston Villa - Everton
Fotboll - Premier League - Över 24,5 skott
1.72
21:15  Manchester Utd - Liverpool
Fotboll - Premier League  - 1 asian hcp 0
2.16
22:00  Granada - Real Madrid
Fotboll - La Liga - 2 asian -1,5
2.18
03:00  Calgary - Vancouver
Ishockey - NHL - 1
1.95
22:15  Braga - Moreirense
Fotboll - Primeira Liga - Under 2,5 mål
2.25
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
16:00  Powerplay Tips Torsdag 13/5
Insats: kr - MrHockey
18:30  Topptipset Tips Torsdag 13/5
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:30  V64 Tips Jägersro 13/5
Insats: 540 kr - DrTrav
20:55  DD Tips Jägersro 13/5
Insats: 320 kr - DrTrav

Livestreaming