DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Mantorp Måndag 23/12

23 December 2019 - 13:29

Det är uppesittarkväll med V75 tävlingar ifrån Mantorp ikväll och här nedan följer min lösning av omgången.

Jag spikar endast i V75-3 på nummer 14 Bellmondo som troligen hade varit längre fram än den slutliga sjätteplats det blev i ett Klass II försök på Åby näst senast om Christian Fiore fått till en bättre styrning. I den senaste starten kom han återigen snett på det när han blev hängandes och fick trava hela loppet i tredjespår men han höll ändå klart bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Image Rapida. Han har endast en seger i karriären men om det kan bli en bra start från springspåret på tilläggsvolten här så tror jag han kan sitta i ett vettigt slagläge omgående och kan han få spara speeden fram till upploppet så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

V75-1 1,2,5,8,9,10
V75-2 5,8,9
V75-3 14 Bellmondo
V75-4 1,2,3,4,6,7,9
V75-5 3,6,9
V75-6 3,15
V75-7 8,9

1512 rader x 0,50 = 756 kr

Dagens Dubbel
DD1: 15 Dixie Brick
DD2: 1,4,5,7,8,9

6 rader x 30 kr = 180 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med ett lopp över 1640 meter och jag har streckat sex hästar, 10 Copaca Banana fick en fin resa senast och avgjorde kort före mål på ett bra vis. Med två lopp i kroppen nu och en passande kort distans så kan han bli svår att stå emot den sista biten trots bakspåret här. Han är gynnad av skotvånget då han brukar tävla med skor, 9 Deede Star var blek senast men gången innan det så gick han en bra avslutning men hann inte fram över Örebros korta upplopp utan fick nöja sig med fjärdeplatsen bakom Bo C. Han har vunnit mer än hälften av sina starter hittills och kan Jorma Kontio som kör hästen hitta en vettig rygg att gå i under slutvarvet så fäller han många hästar till slut så han ska räknas tidigt här.

1 Jack Zon debuterade senast för Fredrik Wallin. Han tog då ledningen, men släppte efter en bit och blev fast med sparade krafter i ett lopp som vanns av Rocky Tilly. Från ett trevligt utgångsläge och med lopp i kroppen nu så kan han få en fin resa i antingen spets eller vinnarhålet och kan då blanda sig i segerstriden här, 5 Thengill var jättefin senast och gick bra till slut och vann med krafter sparade. Till en låg procent är han intressant med formtoppade André Eklundh i vagnen. Han trivs bäst när det blir lite tempo i loppen och skulle det bli det den här gången så kan han plocka en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 10 Copaca Banana
Spets efter 500m: 1 Jack Zon
Skrällen: 5 Thengill
Ranking: A 10,9 B 1,5,8,2,6,11 C 12,4,7,3
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 8 Reverend Wine gick fullt godkänt efter en startgalopp i ett försök i Silverdivisionen på Åby senast. Dåligt utgångsläge här men han kan lägga iväg rätt bra från start så det är inte omöjligt att Carl Johan Jepson kan trycka sig till ledningen efter en bit och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen. Ledningen är inget måste för kan han få gå med i en bra rygg fram till upploppet så har han en härlig speed som biter bra till slut, 9 Pacific Face är väldigt stark och vann näst senast direkt efter en längre vila. I den senaste starten så satt han en bit ner i kön och höll sedan farten bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Martin De Bos. Han har styrkan som främsta egenskap och kan han sitta i en bra position inför avgörandet så kan han bli svår att stå emot den sista biten så han ska räknas tidigt här, 5 Juan var mycket duktig vid en klar seger senast. Han kommer till sin rätt över de längre distanserna. Han är inte känd som någon snabbstartare fast med en vass avslutning här så kan han dyka upp i segerstriden på nytt.

Min Vinnare: 8 Reverend Wine
Spets efter 500m: 8 Reverend Wine
Skrällen: 2 Just Wait And See
Ranking: A 8 B 9,5,2,4 C 1,6,7,10,3
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 14 Bellmondo som troligen hade varit längre fram än den slutliga sjätteplats det blev i ett Klass II försök på Åby näst senast om Christian Fiore fått till en bättre styrning. I den senaste starten kom han återigen snett på det när han blev hängandes och fick trava hela loppet i tredjespår men han höll ändå klart bra till fjärdeplatsen bakom vinnande Image Rapida. Han har endast en seger i karriären men om det kan bli en bra start från springspåret på tilläggsvolten här så tror jag han kan sitta i ett vettigt slagläge omgående och kan han få spara speeden fram till upploppet så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten, vid gardering kan 7 Made Of Stars som har inlett karriären lovande och har aldrig varit sämre än trea efter fyra starter hittills vara tänkbar. Han gick i mål med sparade krafter senast och från ett spännande utgångsläge här så kanske Jörgen Westholm kan hitta till ledningen och skulle så bli fallet så kan han leda loppet länge och kan då vara långt framme på nytt.

9 Cambria har härdats en del inom V75 ett tag nu och han har gjort det rätt så bra även om det inte har räckt till någon seger. Nu åker jänkarvagnen på igen och löser det sig med positionerna så kan det räcka en bit här här fast han får ses främst som ett platsbud, 3 Sobel Nils drar en del streck för han har inlett karriären bra med två segrar på fem försök och senast så vann han jätteenkelt från spets. Mycket tuffare motstånd nu och jag tror inte han kommer till ledningen så den hästen lämnar jag till Harry Boy spelarna.

Min Vinnare: 14 Bellmondo
Spets efter 500m: 7 Made Of Stars
Skrällen: 9 Cambria
Ranking: A 14 B 7,9,8,3,10,2,1 C 4,5,6,13,12,15,11
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat sju hästar, 9 Devs Dragon hamnade långt bak senast men han gick en bra långspurt via 13 tempo sista 800 meterna och var inte så långt ifrån It's Time som vann loppet men han fick nöja sig med andraplatsen. Täta starter nu tror jag är en fördel och han är klart kuskförstärkt då Jorma Kontio hoppar upp i vagnen den här gången så med en fin löpning här så ska han räknas tidigt, 1 Eye In The Sky har vunnit fem av årets åtta starter. Från innerspåret här tror jag siktet är inställt på ledningen och skulle Claes Svensson som kör hästen få trolla bort en del av loppet i spets så kan han rinna undan till en ny seger.

4 Uncle Töll gjorde comeback efter ett par månaders frånvaro senast. Han visade ingen ringrost när han gick undan till seger från ledningen då. Svårt spår i volten men han kan öppna bra men det är inte säkert att det blir någon ledning här fast om André Eklundh som kör hästen kan servera honom en fin löpning så kan han utmana om en framskjuten placering på nytt, 7 Racing Ribb gjorde en klart godkänd comeback senast när han blev tvåa i ett lopp som vanns av Mellby Guard. Med det loppet i kroppen nu så kan han vara klart förbättrad till den här starten och hittar han bara ut från innerspåret i god tid före mål så kan det räcka långt här.

Min Vinnare: 9 Devs Dragon
Spets efter 500m: 1 Eye In The Sky
Skrällen: 6 Leon Zon
Ranking: A 9 B 1,4,7,2,6,3,10,11,8,12,14 C 5,13,15
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
Ett lopp över 1640 meter och jag har streckat tre hästar, 6 Zaira Del Ronco svarade för en strålande insats senast när hon kördes till ledningen med 1100 meter kvar av loppet och drog sedan undan till en överlägsen seger från den positionen och det var långt ner till Aura S.L. som vi såg vinna på V75 så sent som i lördags. Hon trivs bäst över kort distans och här tror jag att Christian Fiore satsar mot ledningen fast nummer 4 Pols Crazy Diamond är mycket kvick iväg och Kevin Gondel låter sugen på att köra i spets så det kan kosta att komma till täten här men hon tål även att göra en del grovjobb på egen hand så oavsett så ska hon räknas tidigt här, 3 Payet D.E. satt fast med mycket krafter kvar näst senast. Gången efter det så gjorde han en stark insats när han plockade ner sitt motstånd från utvändig position. Den korta distansen nu är nog ingen fördel men löper han upp till sitt kunnande så kan det räcka en bit även här, 9 Volare Gar gör en intressant debut på svensk mark. Han är både stark och snabb och har tävlat med skor hela tiden i Tyskland. Kan Ulf Ohlsson som kör hästen få smyga med i en vettig rygg och få spara speeden fram till upploppet så fäller han många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen.

Min Vinnare: 6 Zaira Del Ronco
Spets efter 500m: 4 Pols Crazy Diamond
Skrällen: 5 Guilty Pleasure
Ranking: A 6 B 3,9,1,5,8 C 4,7,11,10,2
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat två hästar, 15 Dixie Brick blev generad till galopp på sista långsidan senast men det fanns en hel del sparat i det läget. Hon är inte att lita på men det är inte så länge sedan hon travade 12,0 över aktuell distans som tvåa bakom Conrads Rödluva. Kan Jorma Kontio se till att hålla henne i rätt gångart så kan hon bli svår att stå emot över upploppet så hon ska räknas tidigt här, 3 Inez Alki har inlett bra i sin nya regi för Hans Crebas. Två raka andraplatser har det blivit och hon svarade bra på rycktussarna senast. Från ett trevligt läge här så tror jag hon har ledningen i sikte och kostar det inte alltför mycket kraft att nå spets så kan hon leda loppet länge om hon slipper att utstå alltför hård press under vägen, vid ytterligare gardering kan 4 Luna Brodda som fastnade med en del sparade krafter senast vara tänkbar. Svårt spår i volten nu men om hon kan kliva iväg i rätt gångart så kan hon duga en bit mot det här gänget fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 15 Dixie Brick
Spets efter 500m: 3 Inez Alki
Skrällen: 4 Luna Brodda
Ranking: A 15,3 B 4,13,8,12,2,14,10,7,1 C 11,5,6,9
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med ett Stolopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 8 Vichy Grif kommer med formen på topp och ståtar nu med fyra raka segrar. Hon vann mycket lätt från ledningen senast och hon kan öppna riktigt fort fast det är inte säkert att hon kan nå spets här men om hon kan slinka ner i ett vettigt slagläge så har hon en vass avslutning och kan då blanda sig i segerstriden på nytt, 9 Vikens Fingerprint har även hon gjort starka insatser på sistone. Hon vann överlägset näst senast och gången efter det så höll hon tappert som tvåa bakom Wild Love. Med en vettig rygg att gå i och ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan hon bli farlig över upploppet så hon ska räknas tidigt här, vid ytterligare gardering kan 4 Julia Af Solnäs som var duktig när hon spurtade till seger för fyra starter sedan vara tänkbar. Efter den vinsten har hon inte fungerat men felfri nu så kanske hon kan komma till ledningen och skulle så bli fallet så tror jag att Peter Untersteiner kör i den positionen så länge lampan lyser fast hon får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 8 Vichy Grif
Spets efter 500m: 4 Julia Af Solnäs
Skrällen: 7 Keycard
Ranking: A 8,9 B 4,7,5,1 C 3,2,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till & God Jul

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.30
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.85
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming