DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Momarken 27/12

27 December 2020 - 01:16

V75-racet rullar vidare och den här gången hämtar vi tävlingarna från Norge och Momarken.

Jag spelar med tre spikar i omgången. Cash D.E i V75-1 och Ulsrud Tea i V75-6 ska ses med toppchans. 9 Stormjerven har imponerat på mig och är en chansspik i V75-2.

V75 Tips Momarken 27/12
V75-1 3 Cash D.E
V75-2 9 Stormjerven
V75-3 1.4.5.12
V75-4 1.2.4.5.6.7.9.11
V75-5 1.2.3.4.6.7.8.11
V75-6 12 Ulsrud Tea
V75-7 2.4.5.7.8.9.12

1792 rader x 1kr = 896kr

Dagens Dubbel Momarken 27/12
DD-1 12 Ulsrud Tea
DD-2 4.7.8

3 Rader x 80kr= 240kr

Spelbolag med fasta odds på trav:
bet365 - Casumo - LeoVegas - Unibet

V75-1 2640m Volt
Vi går ut hårt och inleder omgången med en spik i ett lopp där jag tror att två hästar gör upp om segern. Min spik 3 Cash D.E står 40 meter före sin värsta motståndare och även om 13 Admiral Knick har betydligt mer pengar på sig och samlat på sig mer hårdhet tror jag att det blir svårt att ta in 40 meter på min spik som är under utveckling.

Man sitter i ledning i ett tidigt skede här och visade senast att formen på topp och även om det var i ett enklare gäng som man vann såg det ut som att det fanns mängder av krafter kvar i mål och var mer eller mindre okörd . Längre distans denna gång men hästen verkar vara stark och rejäl och jag tror att distansen kommer att passa bra. Jag tror att man får bestämma tempot i ledningen och det ska vara en bra chans för seger här.

Motbud
13 Admiral Knick är som sagt kanske en bättre häst än så länge som har matchats i tuffare gäng än min spik och samlat på sig hårdhet men det är 40 meter att ta in och det kan bli trafikproblem på vägen och det från inte strula det minsta från läget om man ska kunna besegra 3 Cash D.E. Tidigt motbud dock.

Stallkamraten till Admiral Knick, 12 Pantani är inte heller så tokig och har sin starkaste bit i slutet av loppet. Man behöver få det serverat och det krävs tempo på loppet för att komma in i matchen men skulle det mot förmodan bli lite körning där framme kommer man spurta ner de flesta över upploppet.

Jag inleder med en spik som sagt men om man vill gardera är det främst med dessa två ekipage, övriga tror jag får det kämpigt.

Min Vinnare: 3 Cash D.E
Spets efter 500m: 3 Cash D.E
Skrällen:
Rankingen: A:3 B: 13.12 C:5.4.8.1.11.7.9.10.6.2

V75-2 2140m Volt
Ett kallblodslopp där det ser ut som att spelarna kommer att sprida strecken rejält men jag har blivit imponerad av en häst som än så länge är obesegrad i karriären och intrycket vid segern på Bjerke 19/12 var väldigt bra. Man sprang en mycket bra tid för sammanhanget över kort distans och det såg ut som att det fanns gott om krafter kvar i mål. Startmomentet kan vara lite kritiskt eftersom man inte är helt stabil från start men om man bara kommer iväg från start tror jag att det är toppchans att ta karriärens sjätte raka seger trots att man står på 40 meters tillägg. Jag tar ställning och chansspikar i ett lopp som annars är streckkrävande.

Motbud
5 Ask Leo har också visat bra fart och har läget till sin fördel eftersom man står på den främre volten. Det verkar vara en häst som är på rätt väg i sin utveckling och har varit förbättrad vid två raka segrar. Man har dock visat lite osäkra tendenser men om man fungerar för dagen är det bra chans att hitta ledningen här och då kan det räcka hela vägen med 40 meter försprång på sina värsta konkurrenter.

11 Mjölner Loke är en häst som tränare Lars Roar Mjölnerud har höga tankar om från stallet. Han har varit ojämn men har visat höga toppar och det ser ut som det finns en hel del utveckling i hästen och med rätt resa under slutrundan kommer man avsluta starkt och är en rolig skräll vid gardering.

Min Vinnare: 9 Stjerne Tore
Spets efter 500m: 5 Ask Leo
Skrällen: 11 Mjölner Loke
Rankingen: : A:9.5 B:12.11.10.1 C:13.6.14.15.2.3.7.4.8

V75-3 2140m Auto
4 Cuando Bailando är i skrivande stund väldigt stor favorit och man såg rejäl ut i sin senaste start och det är såklart en toppchans om man når spetspositionen men jag är inte helt övertygad om att man når den positionen eftersom det finns startsnabba hästar och offensiva kuskar innanför den här gången och jag tycker det är värt att försöka fälla när ekipaget blir så pass mycket spelat. Man gör lite intressanta ändringar denna gång och det är möjligt att man når spetspositionen ändå, och gör man det är det toppchans, annars är man sårbar även om det verkar vara en häst som tål att göra en hel del jobb på egen hand.

1 Comtessa Du Chagny är startsnabb och har en offensiv kusk som troligen lär göra allt för att hålla ut den stora favoriten här. Får man bestämma i ledningen därefter kan man rinna undan. Det är en häst med hög kapacitet för klassen och som är segervan. Lyckas man inte hålla upp någon ledning kommer man att få en bra resa oavsett. Tidigt motbud.

5 Admirals Club är en stallkamrat till Comtessa Du Chagny och man säger från stallet att de är ganska jämbördiga. Hästen är hygglig från start och borde kunna hitta en bra position i andra spår och skulle det bli lite körning där framme kan man visa sig vara starkast tillslut.

12 Calypso Coffee har inte varit som bäst i sina två senaste starter. Näst senast brakade man ihop från ledningen och tappade mycket över upploppet och senast blev det en galopp. Frågetecken för formen nu såklart men hästen är bättre än så och har visat att det finns kapacitet för klassen tidigare och har segrat vid fyra av elva tillfällen i karriären. Måste visa bättring nu men är en rolig kantboll.

Min Vinnare: 4 Cuando Bailando
Spets efter 500m: 1 Comtessa Du Chagny
Skrällen: 12 Calypso Coffee
Rankingen: A: 4 B: 1.5.12.2.3.9 C: 6.11.7.10.8

V75-4 2140m Auto
Ett av omgångens mer öppna lopp och jag tycker att det krävs lite streck i den här avdelningen och jag får 
skrällfeeleing eftersom det är frågetecken på de betrodda hästarna här.

4 Milles Standpoint är min knappa favorit att vinna loppet även om man har pausat lite och varit struken inför den här starten. Man är snabb från start och är favorit till att hitta ledningen här och då är mycket vunnet i ett öppet lopp. Det är ingen häst som vinner ihjäl sig dock och har bara segrat vid ett tillfälle i karriären och det är ett litet frågetecken för formen. Bara en av många trots tipsetta.

9 Miss Pepper tror jag har högst kapacitet i fältet men även hon har varit struken inför den här starten och hon är dessutom yngst i fältet. Det är inte alltid helt lätt för treåringar att möta äldre motstånd men det känns som en bra häst för loppet.

5 Princess Of My Heart går upp i klass nu och det är möjligt att det är för tufft sällskap denna gång men till skillnad från flera konkurrenter har man dokumenterad form och det var fint intryck när man vann i ett billigare gäng i sin senaste start. Svår att sätta in i loppet men form slår ofta klass.

Ett väldigt öppet lopp och jag väljer streckar på lite här och hoppas det kan hända något.

Min Vinnare: 4 Milles Standpoint
Spets efter 500m: 4 Milles Standpoint
Skrällen: 5 Princess Of My Heart
Rankingen A: 4.9.1.5 B: 2.11.6.8. C:7.12.10.3

V75-5 2140m Auto
Kapacitetsmässigt tror jag att två hästar höjer sig men det kan också blir lite körning mellan just dessa två och det öppnar upp loppet för fler tänkbara vinnare.

2 Encore Un Sisu är min spetsfavorit i loppet och om man får bestämma tempot i ledningen ses segerchansen som god. Senast satt man kvar i ledarryggen och kunde inte hota om segern men har visat bra formintryck innan dess vid två raka segrar och jag tror att det här är loppets bästa häst. Däremot tror jag inte att man får sitta ifred i ledningen eftersom Bianca Sisa brukar köras offensivt och man kommer säkert prova framåt med den hästen och det kan bli körning inledningsvis. Förstastreck men ingen spik.

6 Bianca Sisa kommer laddas från start och försöka snuva min spetsfavorit på ledningen och det är inte helt otänkbart att man kommer förbi Encore Un Sisu. Lyckas man med det är det hästen att slå. Kan vinna med flera upplägg och formen är bra och ska räknas oavsett.

1 Illena Bonanza har visat hygglig fart för klassen och kan få ett fint lopp på innerspår här. Blir det körning mellan 2 & 6 blir man livsfarlig med lucka över upploppet. Man visade formintryck i sin senaste start när man satt fast med gott om krafter i ett lopp där nyss nämnda Bianca Sisa segrade. Kan mycket väl vinna nu istället.

3 Hotika Blue vann enkelt från ledningen i sin senaste start i ny regi och ska räknas igen med rätt resa och 4 Impressive Choice är en rolig skräll som visade bra fart under sommaren och har förmodligen gått framåt med ett lopp i kroppen efter att ha fått vila sen i somras.

Min Vinnare: 1 Illena Bonanza
Spets efter 500m: Encore Un Sisu
Skrällen: 4 Impressive Choice
Rankingen: A: 1.2.6 B: 3.4.8.11.7 C: 10.12.5.9

V75-6 1640m Volt
Bakspår över kort distans är aldrig enkelt men det är inte vilken häst som helst som har fått det läget den här gången. 12 Ulsrud Tea är ett av Norges bästa ston när det kommer till kallblod och trots att man börjar bli till åldern (13 år) så verkar man fortfarande vara tävlingsglad och det måste vara en bra chans att runda detta sällskap. Jag köper absolut att man kan gardera på att det kan strula från läget. Det var min första tanke att gardera men när jag börjar leta motbud får jag inte någon större känsla för någon annan häst och då väljer jag att spika trots allt när hästen ändå inte är alltför stor favorit i skrivande stund.

Motbud:
Om man garderar vill jag varna för en skräll som är under utveckling. 4 Möller Tor är fortfarande orutinerad men har visat fina fartresurser när den har fungerat och jag tror det är en häst som kommer att ta många segrar i framtiden. Det är mycket begärt att man ska vinna den här gången och läget är besvärligt men vid maxklaff är det en rolig skräll.

6 Emil Mollyn är väl trots allt värsta motbudet på pappret. Man var mycket bra i sin senaste start som tvåa bakom Troll Solen och kommer med form till denna start. Jag tror att man kan sitta i spets efter en bit och då kan det bli en tuff nöt att knäcka för min spik.

Min Vinnare: 12 Ulsrud Tea
Spets efter 500m: 6 Emil Mollyn
Skrällen: 4 Möller Tor
Rankingen: A: 12 B: 6.5.4.13.8.7 C:11.1.10.2.3.9

V75-7 2140m Auto
7 Gogo Hall startade för bara en vecka sedan och vann på ett imponerande sätt i tuff konkurrens efter att ha avgjort från tredje utvändigt över upploppet. Det kan vara så enkelt att man bara visar sig vara bäst nu igen men det kan häxa från ett sjundespår och hittar man inte ner i en bra position är man sårbar. Blir det fart på loppet och om det inte krånglar för mycket från spåret är det en bra chans.

8 Red Bar gillar jag och kan flytta på sig ruskigt snabbt när man får de rätta resorna. I den Senaste starten blev det fel och det strulade med positioner men man gick mycket starkt tillslut. Man borde få en bättre resa denna gång och det kommer gå fort över upploppet med rätt smygresa. skall räknas mycket tidigt.

9 Harley D.E och 12 Royal Baby har fått besvärliga lägen men kapacitetsmässigt ska dom såklart räknas. Jag vill lyfta fram 4 Höwings Venus som är snabb från start och även om det är tufft motstånd denna gång blir jag inte förvånad om man rinner undan från tät om man får bluffa bort lite av loppet. Det är inte helt säkert att man väljer att köra i ledningen mot detta sällskap men man kommer få en bra resa oavsett och kommer vara med långt framme här.

Min Vinnare: 7 Gogo Hall
Spets efter 500m: 4 Höwings Venus
Skrällen: 4 Höwings Venus
Rankingen: A: 7.8 B: 4.9.12.5.3 C: 1.2.11.10

Lycka till med spelet!

Oliver Bergman 

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Expekt:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

CampoBet:

Nya med bonus & BankID reg.
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Turbo Vegas:

Snabba uttag med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

No Account Bet:

100 kr gratisspel!
18+. Gäller nya kunder. För att kvalificera sig till kampanjen måste man göra en första insättning på minst 200 kr. Bonusbeloppet är på 100 kr och tillfaller endast de spelare som accepterar bonusen efter sin första insättning. Regler & Villkor gäller. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se.

Unibet:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Hajper:

100 kr riskfritt spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Lucky Sports:

100 kr tillbaka vid förlust
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbis:

Odds & casino
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Pinnacle:

Alltid höga odds på betting
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% upp till 100 kr

Betway:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

10bet:

Satsar på Fotbolls-EM
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
För nya kunder hos bet365. Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

SpeedyBet:

Betting med BankID registrering
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

MrGreen:

Bygg dina egna spel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Snabbare:

Blixtsnabba uttag utan konto
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

William Hill:

Bra utbud på fotboll
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

ComeOn:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

888sport:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsson:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betfair:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casinostugan:

100 Free Spins
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Interwetten:

Brett utbud och höga odds!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Scandibet:

Registrering med BankID
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Betsafe:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

Stort fokus på Ishockey
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Coolbet:

100% upp till 100 kr
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Casumo:

100 kr gratisspel
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
Hajper BankID registrering och riskfritt spel utan omsättningskrav.

18+. Gäller nya kunder vid första speltillfälle. Välj din bonus när du verifierar dig för första gången med BankID. Omsättningskrav: 1x Casino & Live Casino. Minsta insättning på 100kr krävs. Erbjudandet gäller tillsvidare. Stödlinjen.se - Spelpaus.se - Regler & Villkor gäller.

CampoBet Campobet är nya i Sverige och erbjuder betting med BankID.

18+. Gör din första insättning och få 100 kr bonus. Bonus + insättning skall omsättas 5 x till min. odds 1.5 inom 60 dagar. Min. insättning 100 kr. Endast nya spelare, bara en gång per hushåll / IP. Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se - Spelpaus se. Klicka för Regler och villkor.

Unibet Sätt in 100 kr och få 100 kr gratisspel extra att spela för.

Kunder som är 18 år eller äldre. Endast nya kunder bosatta i Sverige. Det finns inget omsättningskrav på den eventuella vinsten utan uttag kan göras direkt. Regler & Villkor gäller - Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se.

  Dagens Bästa Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
18:00  Bröndby - Viborg
Fotboll - Superliga - 1
2.05
  Rekatochklart Speltips
Odds kan ändras. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Östersund - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - Under 2,5 mål
1.85
19:00  Örebro - AIK
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian -1
2.15
19:00  Varberg - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 2 över 1,5 mål
2.25
19:00  Norrby - Västerås
Fotboll - Superettan - 1
1.95
10:00  Nya Zeeland dam - Sverige dam
Fotboll - OS - 2 asian -2,5
2.01
18:00  Omonia - Dinamo Zagreb
Fotboll - CL-kval - 2
1.83
18:00  HJK - Malmö FF
Fotboll - CL-kval - Under 2,5 mål
1.92
04:00  Hall - Strickland
Annat - UFC - Hall vinnare
2.70

Livestreaming