DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Momarken Fredag 27/12

27 December 2019 - 13:06

Det är V75 tävlingar på Momarken ikväll och här nedan följer min lösning av omgången. Som vanligt när vi är i Norge så är det inte tillåtet med körspö men barfotakörning är tillåtet om man så önskar.

Jag spikar i två av loppen dels i V75-4 på nummer 11 Fantomet som kommer med mycket fin form. Han är bara tre år men har haft en härlig utveckling de senaste månaderna och han var strålande bra senast när han var överlägsen från dödens över kort distans. Här har han 40 meters tillägg men det är 500 meter längre distans den här gången än senast så trots tillägg så tror jag han blir mycket svår att stå emot med en duktig Tom Erik Solberg i vagnen.

Min andra spik kommer i V75-5 på nummer 2 Denali som kommer med fin form till den här starten. Hon spurtade strålande till fjärdeplatsen mot tuffare motstånd än vad hon möter den här gången senast. Hon är inte så snabb iväg men från det här utgångsläget så sitter hon bra till i andraspår omgående och hon har sin bästa bit till slut i loppen så om Dag Sveinung Dalen som kör hästen kan få spara speeden fram till det långa upploppet så tror jag hon blir svår att stå emot.

V75 Tips Momarken Fredag 27/12
V75-1 1,6
V75-2 Alla
V75-3 2,4,7,9
V75-4 11 Fantomet
V75-5 2 Denali
V75-6 5,6,7,8,9
V75-7 12,13,14

1440 rader x 0,50 = 720 kr

Dagens Dubbel Tips 27/12
DD1: 5,6,7,8,9
DD2: 14 S.K.'s Mystic Titan

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 , Unibet , 888sport , LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med ett Kallblodslopp över 1640 meter och jag har streckat två hästar, 6 Troll Solen har imponerat på sistone och han gjorde det bra som tvåa på Solvalla bakom Lome Brage från dödens näst senast. Gången efter det så vann han lätt från spets med mycket krafter kvar. Här står han med 20 meters tillägg över kort distans men om Magnus Teien Gundersen kan servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden på nytt, 1 Valle Mattis hängde med bra bakom Troll Solen och Ingbest till tredjeplatsen senast. Då var det lika start men nu står han 20 meter före tipsettan och med en bra start här så tror jag att han kan nå ledningen och skulle han dra i ett jämnt hårt tempo där framme i täten så kan han bli svår att plocka ner så han ska räknas tidigt här, vid ytterligare gardering kan 8 Ingbest som gick bra från rygg ledaren till andraplatsen senast vara tänkbar. Gången innan det så vann han från ledningen så kan Frode Hamre som kör hästen få en bra start så kan han sitta i ett vettigt slagläge så med en vass avslutning här så kan det räcka långt men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 6 Troll Solen
Spets efter 500m: 1 Valle Mattis
Skrällen: 3 Ådne Odin
Ranking: A 6,1 B 8,3 B 5,2,7,4,9,10
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-2
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat alla tolv hästarna, 7 L.V. What A Hunk tog karriärens hittills första seger senast när han vann på aktuell bana från ledningen. Han är kvick iväg och laddar Dag-Sveinung Dalen från start kan han mycket väl komma till spets igen men det är inget måste att gå i ledningen för han går bra även med ett lopp i ryggar så med en fin löpning i den främre träffen här så ska han räknas tidigt, 6 Easy Winner fick trava i dödens på Åby senast och det blev lite för tufft för han tröttnade på upploppet. Kan han undvika att gå först i andraspår den här gången så kan han vara långt framme här.

11 Aft Galley gör en intressant debut i ny regi för Frode Hamre. Han var tidigare hos Stefan Melander och har tävlat bra på Solvalla. Dåligt utgångsläge nu så han behöver en del klaff men om det löser sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han komma in i matchen, 3 Montego Bay fick bestämma i ledningen och höll undan till en knapp seger senast. Det är tuffare motstånd nu men om Vidar Hop kan ge honom ett bra lopp så kan han plocka en fin placering igen.

Min Vinnare: 7 L.V. What A Hunk
Spets efter 500m: 7 L.V. What A Hunk
Skrällen: 3 New Yankee
Ranking: A 7,6,11 B 3,5,4,2,1 C 10,12,9,8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-3
Ett lopp över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar, 4 U.R.Amazing vann direkt i debuten för Anders Lundström Wolden för tre starter sedan. Det följdes upp med ytterligare en seger men senast så galopperade han bort sig. Han kan öppna hyggligt så från ett trevligt utgångsläge här så är det inte omöjligt att han kan nå ledningen och skulle så bli fallet så kan det räcka långt här. Han är även mycket vass om han får gå med i ryggar och spara speeden fram till upploppet så det är inget måste att trava i ledningen, 9 Etosha Boko har visat gott kunnande i Sverige tidigare och i debuten för sin nya tränare senast så gick han klart godkänt. Här har han en bra startrygg i startsnabba Laser Tile så med en fin resa här så kan han bli farlig över upploppet.

2 Laser Tile har två lopp i kroppen efter väldigt lång frånvaro. Han är kvick iväg så här kan det bli ledningen initialt men det är inte omöjligt att han släpper om tipsettan ställer frågan så med ett bra lopp i vinnarhålet här så kan han vara spännande med en lucka till slut, 7 Conrads Wilhelm sluggade sig till seger på Färjestad senast och i starten innan det så segrade han från dödens. Kan han komma ner i en vettig position här så är han stark till slut och kan utmana om en framskjuten placering igen.

Min Vinnare: 4 U.R.Amazing
Spets efter 500m: 4 U.R.Amazing
Skrällen: 9 Etosha Boko
Ranking: A 4 B 9,2,7,12,8,3,10 C 5,11,6,1
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-4
Ett Kallblodslopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 11 Fantomet som kommer med mycket fin form. Han är bara tre år men har haft en härlig utveckling de senaste månaderna och han var strålande bra senast när han var överlägsen från dödens över kort distans. Här har han 40 meters tillägg men det är 500 meter längre distans den här gången än senast så trots tillägg så tror jag han blir mycket svår att stå emot med en duktig Tom Erik Solberg i vagnen, vid gardering kan 3 Trö Loke som kommer från en seger och står på startvolten vara tänkbar. Jag tror att Åsbjörn Tengsareid kör till spets här och från den positionen så kan han leda loppet länge men jag tror inte han håller hela vägen till seger, 12 Birk Faks gjorde en bra upphämtning efter galopp senast. Kan han hålla ordning på benen nu och ta rygg på min spik under slutvarvet så kan han duga en bit mot det här gänget men han får ses främst som ett platsbud.

Min Vinnare: 11 Fantomet
Spets efter 500m: 3 Trö Loke
Skrällen: 6 Voje Elden
Ranking: A 11 B 3,12,6,10,1,2 C 4,9,15,7,5,14,13,8
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-5
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har spikat nummer 2 Denali som kommer med fin form till den här starten. Hon spurtade strålande till fjärdeplatsen mot tuffare motstånd än vad hon möter den här gången senast. Hon är inte så snabb iväg men från det här utgångsläget så sitter hon bra till i andraspår omgående och hon har sin bästa bit till slut i loppen så om Dag Sveinung Dalen som kör hästen kan få spara speeden fram till det långa upploppet så tror jag hon blir svår att stå emot, vid gardering kan 5 Golden Indra som vann knappt men säkert senast på Mantorp vara tänkbar. Det var en stark prestation då hon fick göra jobbet själv sista 700 meterna. Kan hon komma ner i en bra position här så kan hon vara långt framme på nytt, 3 Given var inte som bäst på Solvalla senast. Hon har blivit behandlad efter det så här tror jag att Frode Hamre gasar mot ledningen och skulle hon få bestämma i täten så kan det räcka en bit här men det är ett långt upplopp på Momarken så det kan bli tufft att stå emot min spik till slut.

Min Vinnare: 2 Denali
Spets efter 500m: 3 Given
Skrällen: 9 Veritas Grif
Ranking: A 2 B 5,3,9,4 C 11,6,1,10,7,8
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

V75-6
Ett Stolopp över 2140 meter och jag har streckat fem hästar, 8 Velvatter var mycket duktig vid vinsten senast när hon tog över ledningen med varvet kvar och gick gick sedan undan till en säker seger från den positionen. Här har hon fått ett tufft läge men hon är oöm för positioner och hon är speedig så med en fin löpning här så kan hon dyka upp i segerstriden igen. Barfota fram meddelar Frode Hamre, 5 Mira Prawo kördes till dödens med varvet kvar senast men tröttnade i sista kurvan och galopperade. Hon gjorde det bra vid vinsten gången innan det så här tror jag att hon kan komma till spets och skulle hon få styra och ställa som hon vill i täten så kan hon rinna undan till en seger.

6 Katie May återkommer efter en dryg månads frånvaro. Hon visade fin form innan uppehållet och kan Eirik Höitomt servera henne ett bra lopp här så kan hon utmana om en framskjuten placering, 9 Amazing Case kommer med två raka segrar. Kan hon få en bra start och kan hitta en fin position här så om hon kan få lite draghjälp under slutvarvet så fäller hon många hästar till slut om det blir ett uppskruvat tempo på tillställningen, 7 Höwings Venus höll bra till andraplatsen bakom Amazing Case senast. Hon är stark och rejäl och tål att göra en del grovjobb på egen hand om det skulle behövas så till en låg procent på spelet är hon spännande här.

Min Vinnare: 8 Velvatter
Spets efter 500m: 5 Mira Prawo
Skrällen: 7 Höwings Venus
Ranking: A 8 B 5,6,9,7,3,4,10 C 11,2,1
Bonus: 100% upp till 3000 kr hos LeoVegas

V75-7
Vi avslutar V75 med ett lopp över 2640 meter och jag har streckat tre hästar, 14 S.K.'s Mystic Titan står med hela 60 meters tillägg här. Det är första starten i ny regi för Kjetil Helgestad och han har en tuff uppgift framför sig nu men klaffar det med löpningsförloppet så kan han avsluta riktigt bra och kan då vara långt framme här, 12 Dan Mölgård kommer med fin form och har en färsk seger i raden. Han är stark och trivs över den långa distansen och kan han få lite draghjälp under slutvarvet så biter hans avslutning bra och då kan han blanda sig i segerstriden här, 13 Gogo Hall galopperade som slagen senast men gången innan det så höll han starkt i dödens till andraplatsen bakom Budets Lasse. Stämmer det lite under vägen och om han kan få aktionen att flyta så har han en vass spurt att tillgå och då kan det räcka en bit mot det här gänget, 2 Eldorado Gracieux drar en del streck. Han har en fin rad med vinster och andraplatser men voltstart nu är ingen fördel och det föreligger en viss galopprisk även om det är ett par hästar strukna men om han kliver iväg i rätt gångart så kan han göra ett bra lopp där framme men jag tror inte det räcker till vinst.

Min Vinnare: 14 S.K.'s Mystic Titan
Spets efter 500m: 1 Donato Gilbak
Skrällen: 12 Dan Mölgård
Ranking: A 14,12,13 B 10,7,2,1 C 8,9,6,11,5
Spela på loppet hos bet365 , Unibet, LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 300 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  AIK - Mjällby
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.90
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
19:00  Real Sociedad - Valencia
Fotboll - La Liga - 1
1.71
21:00  Ferencvaros - Molde
Fotboll - Champions League - 1
2.30
21:00  Dynamo Kiev - Gent
Fotboll - Champions League - 1
2.00
19:00  Huesca - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
1.60
21:30  Real Madrid - Valladolid
Fotboll - La Liga - 1 asian hcp -1,5
1.85
21:00  Rio Ave - Milan
Fotboll - EL-kval - Under 2,5 mål
1.78
21:30  Celta Vigo - Barcelona
Fotboll - La Liga - 2 asian hcp -1
1.92
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
18:00  Powerplay Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - MrHockey
19:00  Topptipset Tips Tisdag 29/9
Insats: 144 kr - Tipsexperten
19:00  Europatipset Tips Torsdag 1 Okt
Insats: 864 kr - USandeback

Livestreaming