DrTrav Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
DrTrav

V75 Tips Örebro Lördag 2/5

29 April 2020 - 13:43

Lördagens V75 tävlingar avgörs på Örebro med det fina långloppet Örebro Intn'l. Det är Jackpot och 75 miljoner kronor i potten och här nedan så följer min lösning av omgången.

Jag spikar i två av loppen. 3 Unique Juni i V75-4 som har levererat flera toppinsatser i Frankrike under vintern. Näst senast så var hon ute på Solvalla och svarade då för en femstjärnig prestation när hon travade i dödens på den ledande Ultra Bright och såg stark ut och när ledaren sedan tappade stilen och galopperade i slutsvängen så satt hon i spets och från den positionen så höll hon bra men hon fick ge sig kort före mål mot en vasst avslutande I Love Paris.

Gången efter det så satt Unique Juni i fjärde utvändigt innan hon svepte fältet och satt i ledningen in i slutsvängen och sedan så vann hon väldigt lätt. Bra läge nu och det är inte omöjligt att hon kommer till ledningen efter en bit här men hon är inte beroende av spets för att hon ska ses med god segerchans här så oavsett så tror jag hon blir svårstoppad. Vinnarodds 2.10 hos bet365.

Min andra spik är 7 Figaro Vici i V75-7 som har gjort det mycket bra nere i Frankrike den sista tiden. Näst senast på Enghien så var han med i den främre träffen innan han kröp ner i rygg på den ledande Fronsac Madrik men på upploppet så fick han sedan luckan invändigt och spurtade mycket bra till en klar seger.

I Sverigecomebacken senast så hade Figaro Vici tillägg över kort distans men han gjorde det ändå godkänt som trea bakom Malkin där. Distansen nu är en fördel och från stallet meddelar man att man har vässat honom i jobben och han kändes riktigt fin i måndags. Björn Goop som kör åt Jörgen Westholm här har vunnit med honom tidigare och hittar han en bra position innan han sätter in attacken så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten. Vinnarodds 4.75 hos Unibet , Casumo & LeoVegas

V75 Tips Örebro Lördag 2/5
Avd 1: 3,5,9,11
Avd 2: 1,2,3,4,6
Avd 3: 1,2,4,9,10
Avd 4: 3 Unique Juni
Avd 5: 1,3,10,12
Avd 6: 2,3,7,8,9
Avd 7: 7 Figaro Vici

2000 rader x 0,50 = 1000 kr

DD Tips Örebro Lördag 2/5
DD-1: 2,3,7,8,9
DD-2: 7 Figaro Vici

5 rader x 40 kr = 200 kr

Här kan du spela på fasta odds på trav:
bet365 - Unibet - 888sport - Casumo - LeoVegas

V75-1
Vi inleder V75 med STL Klass II, Försök 5 i Meeting 3 över 2140 meter och jag har streckat fyra hästar. 3 T.Rex Face har lämnat Adrian Kolgjini och gjorde första starten för Håkan Karlsson senast. Det slutade på bästa vis med en enkel spetsseger. Han är kvick iväg ur volten och kommer han till ledningen smärtfritt här så är det hästen att slå. Björn Goop upp för första gången nu är också intressant.

9 Mellby Hurricane har tagit fyra segrar på tio starter. Han var riktigt rejäl när han gick till attack på den sista bortre långsidan och satte sedan klorna i den ledande Isa och avgjorde sedan enkelt till seger senast. Han är stark och rejäl så här skickar nog Jorma Kontio framåt mot dödens när tillfälle ges och då kan han visa sig vara bäst i det här gänget.

11 Mr Marvelous har gjort två bra insatser i år. Senast så satt han i tredje utvändigt innan han kastades loss i tredjespår på den sista bortre långsidan och via en stark avslutning så försökte han gå i närkamp med Amiral men det blev för tufft så han fick nöja sig med andrapriset. Reijo Liljendahl meddelar att han körde jobb med honom i måndags och han kändes fin då. Utgångsläget här är mindre bra men löser det sig med positionerna och blir ett uppskruvat tempo på tillställningen så kan han bli farlig över upploppet.

5 Easy Cash skulle ha startat på Romme för ett par veckor sedan men han fick feber så årsdebuten får bli här istället. Jörgen Westholm meddelar att han har tränat fint hela vintern men det är en viss galopprisk från femtespåret i volten här men kliver han iväg i rätt gångart så kan han dyka upp i segerstriden direkt i comebacken.

Min Vinnare: 3 T.Rex Face
Spets efter 500m: 3 T.Rex Face
Skrällen: 5 Easy Cash
Ranking: A 3 B 9,11,5,6,1,2,7 C 4,10,8,12
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-2
STL Silverdivisionen, Försök 5 i Meeting 3 över 2100 meter och jag har streckat fem hästar. 6 Man At Work är jämn och säker. Han avslutade starkt och plockade ner den ledande Highspirit till seger för tre starter sedan. I lördags på Åby så gjorde han en bra prestation på nytt. Han satt då i tredje utvändigt innan han gick till attack med dryga halvvarvet kvar till mål och via en stark avslutning så såg han segerfarlig ut men Wild Love hittade loss från fjärde invändigt och spurtade sylvasst så han fick nöja sig med andraplatsen. Han sprang nytt rekord 11,7 över medeldistans då. Kan Örjan Kihlström servera honom ett passande lopp så kan han blanda sig i segerstriden på nytt.

1 Thrust Control drog till ledningen i den första kurvan och grillade sedan Derbyvinnaren Attraversiamo som gick utvändigt innan han snöpligt slog på en galopp i slutkurvan. Det är svårt att veta hur det hade gått om han travat hela vägen in i mål. Felfri nu så tror jag att Björn Goop sitter i spets och från ledningen här så kan han leda loppet länge om han slipper att utstå alltför hård press under vägen.

3 Very Kronos gjorde två starter på Vincennes i januari utan att lyckas. Han har tränat fint inför comebacken meddelar Svante Båth. Han trivs bra i Örebro där han har vunnit två gånger på lika många starter och här tror jag att Erik Adielsson synar dödens och är han inte alltför ringrostig så kan han visa sig vara starkast från den positionen. Barfota runt om nu.

2 Pascha Tilly radar upp bra prestationer. Senast gick han bra som fyra bakom Coogan på Romme. Här har han fått ett trevligt läge och kan Rikard N Skoglund som kör hästen få gå med i en vettig rygg innan han spelar ut speeden så kan han bli farlig den sista biten.

4 Religious fick göra en del grovjobb över lång distans och höll godkänt till sjätteplatsen i ett lopp som vanns av Vikens High Yield senast. Han har blivit uppfräschad efter den senaste starten. Han är startsnabb så Mika Forss gör nog ett försök att komma till ledningen här men det är långtifrån säkert att det lyckas men kan han komma ner i en bra position så kan han vara med och tampas om en framskjuten placering.

Min Vinnare: 6 Man At Work
Spets efter 500m: 1 Thrust Control
Skrällen: 2 Pascha Tilly
Ranking: A 6,1,3 B 2,4,5,7 C 9,8,10,11,12
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-3
Håkan "Lillis" Olssons lopp - STL Gulddivisionen, Försök 6 i Meeting 3 över 1609 meter och jag har streckat fem hästar. 1 Esprit Sisu gjorde årsdebut och debut i den högsta klassen på en kladdig bana på Romme senast. Han öppnade då bra från ett spår mitt i banan men var chanslös mot startraketen Elian Web så det blev ett lopp i rygg på denne och där hängde han med fint till fjärdeplatsen. Med lopp i kroppen nu så kan han vara minst lika bra som senast och lyckas han svara upp ledningen här så är mycket vunnet men det finns startsnabba hästar utvändigt så det är inte säkert men skulle han bli överflyglad så kan han bli farlig med en eventuell lucka till slut.

2 Tae Kwon Deo var ute i en deltävling till Paralympiatravet i årsdebuten senast. Han gick då med i rygg på Cyber Lane och fullföljde klart bra till tredjeplatsen. Med den genomköraren innanför västen nu så tror jag på en bättre insats här. Han gick med skor senast men nu blir det barfota runt om och kan Adrian Kolgjini servera honom en fin löpning så kan han blanda sig i segerstriden.

9 Ghazi B.R. debuterade i ny regi för Bo Westergaard senast. Han kom då med en fin spurt och var inte så långt ifrån Disco Volante som vann det loppet. Får han smyga med i en vettig rygg och om det blir överpace på loppet så kan han komma in i matchen.

10 Perfect Spirit kördes passivt i årsdebuten för tre starter sedan. Gången efter det var han duktig när han vann i ohotad stil från ledningen före en bra avslutande Ferrari B.R. Senast så hamnade han i en kall rygg och när sedan Örjan Kihlström skulle runda denne i vida spår så snubblade han till och galopperade bort sina möjligheter. Utgångsläget nu är mindre bra men med lite klaff så är han inte borta.

4 Minnestads El Paso har visat en härlig form på slutet. För tre starter sedan gick han bra som tvåa i ett lopp som vanns av Picasso. Det följde han upp med en seger i ett V75 lopp i påskhelgen. Gången efter det så hade han ett risigt utgångsläge över kort distans och hamnade en bit bak men han avslutade starkt mellan hästar på upploppet och det räckte till fjärdeplatsen bakom Macelleria. Kan Rebecca Dahlén hitta ner i en fin position här så har han en vass avslutning att ta till och då kan han duga en bit även i den högsta klassen.

Min Vinnare: 1 Esprit Sisu
Spets efter 500m: 1 Esprit Sisu
Skrällen: 9 Ghazi B.R.
Ranking: A 1,2 B 9,10,4 C 6,3,5,7,8
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-4
Enoch Karlssons Minne - STL Stoeliten, Försök 5 i Meeting 1 över 2100 meter. Jag har spikat nummer 3 Unique Juni som har levererat flera toppinsatser i Frankrike under vintern. Näst senast så var hon ute på Solvalla och svarade då för en femstjärnig prestation när hon travade i dödens på den ledande Ultra Bright och såg stark ut och när ledaren sedan tappade stilen och galopperade i slutsvängen så satt hon i spets och från den positionen så höll hon bra men hon fick ge sig kort före mål mot en vasst avslutande I Love Paris.

Gången efter det så satt Unique Juni i fjärde utvändigt innan hon svepte fältet och satt i ledningen in i slutsvängen och sedan så vann hon väldigt lätt. Bra läge nu och det är inte omöjligt att hon kommer till ledningen efter en bit här men hon är inte beroende av spets för att hon ska ses med god segerchans här så oavsett så tror jag hon blir svårstoppad.

Vid gardering kan 5 Willow Pride kommer med två raka segrar vara tänkbar. Hon är kvick den första biten så hon kanske kan nå spets här och kommer Mika Forss till ledningen så kanske den hästen körs i den positionen och då kan det räcka en bit här. Skulle man istället släppa ifrån sig ledningen till min spik så kan hon lifta med till en god placering där bakom och kommer luckan så kan hon få chansen till slut.

7 Hevin Boko fick vandra utvändigt om den ledande Mulligan och gjorde det bra som tog ner denne men hon fick ge sig mot Ultra Bright den sista biten näst senast. Senast höll hon farten bra som trea bakom I Love Paris som vann det loppet. Medeldistans nu är en fördel och kommer hon ner i en vettig position innan hon går till attack så kan hon vara med och kriga om en fin placering.

Min Vinnare: 3 Unique Juni
Spets efter 500m: 3 Unique Juni
Skrällen: 7 Hevin Boko
Ranking: A 3 B 5,7,9,10,12,11 C 4,8,1,2,6
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-5
STL Klass I, Försök 5 i Meeting 3 över 2100 meter och jag har streckat fyra hästar. 10 Strong Heartbeat höll starkt till tredjeplatsen bakom Image Rapida i Klass I finalen på Solvalla från dödens näst senast. Gången efter det så fick han ett lopp i rygg på Van Gogh Z.S. i andra utvändigt och vreds ut till attack på upploppet men då felade han men det var inte slutsålt i det läget och det var en fin placering och eventuellt en seger som försvann där. Han hängde lite töm senast så nu kommer man att korrigera med ett annat bett den här gången meddelar man från stall Jörgen Westholm. Bakspår nu är inte det bästa men kan han få lite draghjälp under slutrundan så har han en vass avslutning att ta till så han ska ändå räknas tidigt.

12 Fighter Mearas var tidigare hopplöst osäker men verkar ha stabiliserats och ståtar nu med tre raka segrar. Han höll upp ledningen från innerspåret i en snabb öppning och han fick sedan dämpa tempot och han vann sedan säkert senast. Helt andra förutsättningar här men får han gå med i en vettig rygg och om det blir bra tempo på loppet så kan han komma in i matchen.

1 Valiant Dream har två lopp i kroppen så formen borde vara i antågande. Senast så satt han fast med sparade krafter i ett lopp som vanns av S.G.Charpentier. Han är snabb iväg så här blir det nog full laddning från start för att hålla upp ledningen och lyckas det så blir han inte helt lätt att plocka ner. Blir det inte spets så försöker nog Mika Forss att hitta loss i god tid före mål och då kan han vara med och göra upp om segern.

3 Roofparty har ett par lopp i kroppen nu. Han kan kliva iväg bra från start men det är ändå inte säkert att ledningen kan nås. Kan Kevin Oscarsson hitta ner i en vettig position så kan han vara med och kriga om en framskjuten placering.

7 Zarina Bi som har vunnit 12 av 33 starter hittills i karriären drar en del streck här. Debut på svensk mark nu och Björn Goop upp på Alessandro Gocciadoro tränat är intressant men jag ratar den hästen på mitt system.

Min Vinnare: 10 Strong Heartbeat
Spets efter 500m: 1 Valiant Dream
Skrällen: 3 Roofparty
Ranking: A 10 B 12,1,3,5,6,7,2,4 C 9,11,8
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

V75-6
STL Bronsdivisionen, Försök 5 i Meeting 3 över 1609 meter och jag har streckat fem hästar. 9 Seismic Wave har vunnit fyra av fem starter för Timo Nurmos. Han avslutade fjolåret på bästa vis med seger i Klass I finalen i julhelgen. Nu har han inte startat sedan den vinsten och har dragit bakspår över kort distans på Örebro. Han har fina startryggar här så kan Örjan Kihlström glida igenom bra och hitta en hygglig position så kan han bli farlig när attacken sätts in.

2 Mr Southwind spetsvann i fin stil näst senast. Gången efter det klev han fram utvändigt om den ledande Syoss med varvet kvar till mål och från den positionen så höll han klart bra till andraplatsen. Bra läge här så jag tror att han kan komma till spets här och från ledningen här så kan bli svår att fånga in om han skulle få bestämma lite som han vill där framme i täten.

8 Better Boss har radat upp segrarna och han kommer från en vass insats när han plockade ner sitt motstånd till seger på Umåker senast. Spåret nu är mindre bra men med lite klaff så är han stark den sista biten och då kan det ändå räcka en bit mot det här gänget.

7 Zap Di Girifalco ströks inför en tilltänkt start på Umåker för en tid sedan för en halsinfektion. Han har vunnit 17 av 41 starter hittills i karriären. Han är ny i Björn Goops stall och har ett chansartat utgångsläge här men kommer han ner i ett vettigt slagläge så kan han bli farlig när Björn Goop väljer att sätta in slutstöten.

3 Randemar R.D. flög till ledningen när han tävlade utan skor och i jänkarvagn senast. Han drog sedan undan där framme och tappade sedan stilen på upploppet kort före mål men han fick behålla segern. Han ska gå med skor nu och det är inte säkert att han kommer till ledningen här men får han ett passande lopp så kan han vara långt framme på nytt.

Min Vinnare: 9 Seismic Wave
Spets efter 500m: 2 Mr Southwind
Skrällen: 2 Mr Southwind
Ranking: A 9 B 2,8,7,3,1,5,4,6 C 11,12,10
Travbonus: 1250 kr i spelkrediter hos bet365

V75-7
Vi avslutar V75 med Örebro Intn'l - Stayerlopp över 3140 meter. Jag har spikat nummer 7 Figaro Vici som har gjort det mycket bra nere i Frankrike den sista tiden. Näst senast på Enghien så var han med i den främre träffen innan han kröp ner i rygg på den ledande Fronsac Madrik men på upploppet så fick han sedan luckan invändigt och spurtade mycket bra till en klar seger.

I Sverigecomebacken senast så hade Figaro Vici tillägg över kort distans men han gjorde det ändå godkänt som trea bakom Malkin där. Distansen nu är en fördel och från stallet meddelar man att man har vässat honom i jobben och han kändes riktigt fin i måndags. Björn Goop som kör åt Jörgen Westholm här har vunnit med honom tidigare och hittar han en bra position innan han sätter in attacken så tror jag han blir svår att stå emot den sista biten.

Vid gardering kan 1 Tengil Face som vann från ledningen över aktuell distans senast vara tänkbar. Når Adrian Kolgjini till spets här så drar han nog i ett jämnt hårt tempo där framme och då kan han leda loppet länge. Motståndet nu är tuffare men man siktar från stallet mot Harper Hanovers under Elitloppshelgen och ska han vara med där så är det en bra prestation här som gäller.

6 Making Love kommer från en sejour nere i Frankrike där han tog en seger över lång distans i den senaste starten. Klaffar det med positionerna här så kan han vara långt framme här men han får ses främst som ett platsbud. Örjan Kihlström upp för första gången är intressant.

Min Vinnare: 7 Figaro Vici
Spets efter 500m: 1 Tengil Face
Skrällen: 10 Super Nice
Ranking: A 7 B 1,6,10,8,13,3,12,4 C 14,5,2,9,15
Spela på loppet hos bet365 - Unibet - Casumo - 888sport - Nordicbet - LeoVegas

Lycka till

/ Henrik Hilmersson

0 Kommentarer Odds kan ändras. Alla odds var korrekta vid den tidpunkt de publicerades.
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

bet365:

Upp till 1250 kr i spelkrediter!
Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas. 18+

888sport:

100 kr startbonus!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Unibet:

Sätt in 100 kr spela för 200 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

LeoVegas:

Gratisspel upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se. Erbjudandet gäller nya spelare. 1x omsättningskrav till min odds 1.80 för att få bonusen.

Casumo:

Spela för 100 kr, få 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

SpeedyBet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Nordicbet:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Bethard:

100% bonus upp till 100 kr!
18+ År - Regler & Villkor gäller, stödlinjen.se

Senaste Spelbloggar

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.

Oddsbonusar för nya kunder

Åldersgräns 18 år. Regler & villkor gäller. stödlinjen.se. spelpaus.se. Spela ansvarsfullt. Spela inte för mer än du har råd att förlora.
  Dagens Bästa Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
  Rekatochklart Speltips
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
Odds
12:30  Thorengruppen - Lund
Innebandy - Superligan Dam - Över 9,5 mål
1.83
14:00  Valladolid - Alaves
Fotboll - La Liga - 1
2.40
14:30  Östersund - Hammarby
Fotboll - Allsvenskan - 2 asian hcp -1
2.15
15:00  Tingsryd - Västervik
Ishockey - Hockeyallsvenskan  - 2
2.70
15:00  Southampton - Everton
Fotboll - Premier League  - 2 asian hcp 0
1.82
17:30  Wolverhampton - Newcastle
Fotboll - Premier League - 1
1.75
17:30  Malmö FF - IFK Göteborg
Fotboll - Allsvenskan - 1 asian hcp -1
1.75
20:15  Arsenal - Leicester
Fotboll - Premier League - Under 2,5 mål
2.15
21:00  Real Sociedad - Huesca
Fotboll - La Liga - 1
1.68
21:00  Lyon - Monaco
Fotboll - Ligue 1 - 1
1.70
18:30  Brighton - WBA
Fotboll - Premier League - 1
1.79
  Rekatochklart Poolspel
Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. stödlinjen.se.
14:30  Europatipset Tips Söndag 25/10
Insats: 144 / 864 kr - Tipsexperten
14:30  Europatipset Tips Söndag 25 Okt
Insats: 864 kr - USandeback
15:00  V75 Tips Solvalla 25/10
Insats: 1080 kr - DrTrav

Livestreaming